sanuszka 20.10.07, 14:58 Poszukuję dobrego kleju do przyklejania ulotek. Czy ktos z tubylców ;-) może mi coś doradzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a A gdzie planujesz przyklejać te ulotki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 15:28 Od odpowiedzi dużo zależy, wierz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanuszka Re: A gdzie planujesz przyklejać te ulotki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.07, 16:12 Tablice ogłoszeniowe i ich okolice;-) przy klatkach schodowych na zewnatrz budynkow oraz słupy ogloszeniowe, takze miejsca narazone na wilgoć. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Za te "okolice", oraz "przy klatkach" 20.10.07, 16:19 zaraz ktoś powinien Cię zrugać. Stawiam na Brite lub Hubara. Ja nie mogę, bo mam koszmarny ból gardła. Nie możesz przyklejać skoczem? Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Lepiej dobrze zaplanuj gdzie.... 20.10.07, 16:19 KODEKS WYKROCZEŃ Art. 63a. § 1. Kto umieszcza w miejscu publicznym do tego nie przeznaczonym ogłoszenie, plakat, afisz, apel, ulotkę, napis lub rysunek albo wystawia je na widok publiczny w innym miejscu bez zgody zarządzającego tym miejscem, podlega karze, ograniczenia wolności albo grzywny. § 2. W razie popełnienia wykroczenia można orzec przepadek przedmiotów stanowiących przedmiot wykroczenia oraz nawiązkę w wysokości do 1.500 złotych lub obowiązek przywrócenia do stanu poprzedniego. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Raczej staram się zagłuszyć objawy 20.10.07, 16:36 Ból potworny. Nawet mycie zębów jest koszmarem, bo wiąże się z poruszaniem podniebienia miękkiego. Barwa głosu niezmieniona. Paracetamol i tantum verde. Rutinoscorbin. Do poniedziałku musi przejść. Przejść w zaawansowaną formę uogólnionej walki z bakcylem;) I chyba ku temu się ma, bo zaczyna mi też cieknąć z nosa i boleć w plecu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Raczej staram się zagłuszyć objawy IP: *.toya.net.pl 20.10.07, 17:08 Ale ze masz chec przy kompie siedziec?! Mnie jak mikroby dopadna, to zwisa mi i powiewa internet i inne uzyteczne rozrywki. Po tym moze poznac forum, ze choruje .No wlasnie, moze BigZbig ma tez takie usprawiedliwienie? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Wolałabym siedzieć przy komputerze, 20.10.07, 17:29 tymczasem muszę prasować, pakować, planować. Jak co sobota zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Wolałabym siedzieć przy komputerze, IP: *.toya.net.pl 20.10.07, 19:48 Ooo nie jest dobrze, nie masz goraczki? Organizm nie walczy, czy zbilas temperature TA polopiryna? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Polopirynę dałam do wazonu. 20.10.07, 19:56 Sobie dałam paracetamolum. Przeciwbólowo, bo jednak łykać ślinę trzeba. Zobaczę rano co będzie. Na razie gardło boli jeszcze bardziej i słabość po ciele się rozlewa. W razie czego, nie wiesz aby, czy gdzieś jakiś lekarz w niedzielę przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Polopirynę dałam do wazonu. IP: *.toya.net.pl 20.10.07, 20:14 Nie wiem, ale kiedys do mnie wezwal maz prywatnego lekarza domowego, mily sympatyczny, wyciagnal mnie z ciezkiego zapalenia oskrzeli. Tylko to kwestia posiadania 80 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu a próbowałaś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 21:51 mleka z miodem i czosnkiem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa202 Mleko jest dla osesków. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 22:14 Miodu ani czosnku nie mam. Mam brukselkę i masło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Mleko jest dla osesków. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 00:51 To idź na długi spacer z rozgogoloną szyją. Może bakcyl się wystraszy i ucieknie. Mnie zazwyczaj pomaga :) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Polopirynę dałam do wazonu. 21.10.07, 00:22 ...nie przesadzaj z dezynfekcją gardła. Zabijesz bakterie, to drożdże wejdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taa Re: A gdzie planujesz przyklejać te ulotki? IP: 195.69.82.* 21.10.07, 00:56 > przy klatkach schodowych na > zewnatrz budynkow A bedziesz potem czyscic elewacje, chamie? Obys sobie nogi polamala. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.lot Re: Klej do ulotek 20.10.07, 16:18 A kiedy i gdzie chcesz lepić? Chętnie Ci pomogę :-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanuszka Re: Klej do ulotek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.07, 17:00 miałam na mysli okolice tablic ;-) proszę o sensowne odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Klej do ulotek 20.10.07, 22:02 Dobry klej w sprayu kosztuje 60zł. Do ulotek przyklejanych na tablicach wystarczy klej biurowy w sztyfcie. Pamiętaj o zacytowanym powyżej art. 63a Kodeksu Wykroczeń. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Teraz to już musztarda po obiedzie :) nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 00:52 Odpowiedz Link Zgłoś