teufel 27.07.03, 20:56 Jak zwykle miasto coś może zaprzepaścić. Czyli jednak będą ścianki z boku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tauro A przed słońcem? IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.80.* 28.07.03, 03:18 Pomysł z przezroczystym dachem nie jest najlepszy :-( Najpierw Cityrunnery, w których latem mozna pasc z goraca, a teraz nie lepsze wiaty. Czy ktos zapomnial, ze Polsce wystepuje lato :-/ Wystarczy otworzyc okno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Re: A przed słońcem? IP: *.*.*.* 28.07.03, 15:51 W 805N jest jeszcze gorecej niz w Cityrunnerach. Wiec juz nie uprawiaj taniej glupiej propagandy Kropiwnickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zusmann 805N???? IP: *.gen.twtelecom.net 28.07.03, 19:21 Gość portalu: STUDI napisał(a): W 805N jest jeszcze gorecej niz w Cityrunnerach. Wiec juz nie uprawiaj taniej glupiej propagandy Kropiwnickiego. Człowieku! Jechałeś obydwoma? Jeśli tak to przestań pieprzyć! W starym 805N można otworzyć okna, a w "turbotramwaju" są maleńkie lufciki, które NIC nie dają. Poza tym w cityrunnerze po prostu ŚMIERDZI plastikiem i gumą. I będzie śmierdziało jeszcze przez jakiś rok albo dłużej aż się wywietrzy. A przy takim "przewiewie" nie wiem czy nie potrwa to nawet z 5 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja A przed wiatrem, deszczem i w zasadzie wszystkim? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.03, 18:43 Gość portalu: Tauro napisał(a): > Pomysł z przezroczystym dachem nie jest najlepszy :-( Najpierw > Cityrunnery, w których latem mozna pasc z goraca, a teraz nie > lepsze wiaty. Czy ktos zapomnial, ze Polsce wystepuje lato :-/ Ależ projektant tej wiaty pamiętał o tym doskonale - jedna ściana - zobacz jaki przewiew:) Zapomniał natomiast, że występują w Polsce wiatry, zawieje i deszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zusmann A przed wiatrem, deszczem i w zasadzie wszystkim? IP: *.gen.twtelecom.net 28.07.03, 19:25 Ja mam nadzieję, że z artykułu wynika, iż ściany jakieś będą... Mowa tam o reklamach na ścianach więc chyba i ściany zamontują ;-) Sama buda za mała. W Warszawie są wiiększe, poza tym przeważnie podwójne. A jeśli to na zdjęciu kosztuje 25 000 zł to ja już nie wiem co tam, kurna, jest zamontowane i z czego są zrobione śrubki ;-) Jednak wolałbym kupić za tą kasę samochód niż wiatę na działkę... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewiatezyciekota Re: Nowe wiaty przystankowe 28.07.03, 23:43 a ja się ciesze, że wreszcie wpadli na pomysł by tepić dzikie plakatowanie. A taki prosty sposób: gnebić ttych, kogo plakat rozsławia... Odpowiedz Link Zgłoś