czarek_sz Re: Sok z mango bez mango? 26.09.13, 19:11 A o bezmięsnych parówkach i kiełbasach słyszałaś ? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Sok z mango bez mango? 26.09.13, 19:29 To już jest standard,parówki bez mięsa. Teraz mamy soki bez soku. A dziś odkryłam kolejny przekręt producenta śmietany do tej pory 200ml śmietany18% Krasnystaw kosztowało 1,89 od dzisiaj cena została ale opakowanie stało się mniejsze o 20%, ja już od tego producenta nie kupię żadnego wyrobu! Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Sok z mango bez mango? 26.09.13, 19:36 Słyszałem ze takie numery robione są także z innymi wyrobami przez wielu producentów. Cena ta sama ale waga produktu znacznie mniejsza. A GUS podaje że inflancja niska bo ceny nie rosną Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Sok z mango bez mango? 28.09.13, 08:32 Takie przekręty znane są od dawna ,nie tylko u nas. Będac w Niemczech bardzo się dziwiłam kiedy w paczce papierosów było ich chyba 18 a nie jak u nas 20. Czyli bierzemy "dobre przykłady" jak klientów doić. Odpowiedz Link