Dodaj do ulubionych

Licencja dla WIDZEWA !!!

IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 10:12
Wszystkim zawistnym, którzy nie wierzyli i szydzili mówię:
Flety precz !!!!
Widzew nie spadnie, na pewno widzew nie spadnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Daniel Holland Re: Licencja dla WIDZEWA !!! IP: *.wshe.lodz.pl 29.07.03, 12:08
      Sam jesteś FLET Matołku. Jestem ciekaw co dalej? Skąd Widzew weżmie pieniądze
      na bieżącą działalność, jeśli nie stać go było na załatwienie głupich 300 tys.
      zł., które dopiero musiał pożyczać od Grajewskiego. A tak na marginesie to że
      pożycza On spółce, której jest udziałowcem pieniądzę jest działalnością na
      szkodę spółki. Poczytać proszę KSH. Prosze więć mi nie mówić jaki to z Niego
      dobrodziej, bo pękne ze śmiechu!!!
      • Gość: boczek Re: Licencja dla WIDZEWA !!! IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 15:56
        Ty skończony flecie! Ja ci nie mowie ze grajewski to dobrodziej bo za krzywdy
        jakie widzew przez niego doznał nie ma dla niego ratunku. Ja sie jeno ciesze ze
        widzew zostaje w I lidze. Tyle i aż tyle przemądrzały kolesiu z prywatnej
        uczelni wshe.
    • Gość: teoo Re: Licencja dla WIDZEWA !!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.218.* 30.07.03, 19:13
      Spokojnie.Dzisiejsze wiadomości 3 pokazały wywiad z Grajewskim i całą prawdę,
      że wszystkie pieniądze klubowe wypływały w siną dal właśnie dzięki
      Pawelcowi,Czesnemu i dzisiaj dla ych ludzi będzie zakaz wstępu na stadion o ile
      prokurator nie powinien się tym zająć.
      Jednym słowem Grajewski jedyny facet który kolejny raz uratował klub i nie
      ważne czy pożycza bo Widzew z milionowymi zadłużeniami wobec Zusu,Urzędu
      Skarbowego, PzPn i zaległości rocznych wobec trenerów i piłkarzy jest po prostu
      bankrutem.
      Wg mnie Grajewski jako dobry przedsiębiorca powinien usiąść przy stole już sam
      bez Pawelca i innych gadzin które wyprowadzały pieniądze z klubu do swej
      kieszeni,ponownie z wielką firmą dysonującą kapitał czyli właśnie z ITI i
      ponownie dojść do porozumienia.Inaczej co kwartał będą cyrki.
      ITI będzie chciało tak jak np.klub Manchester traktować klub Widzewa jako firmę
      przynoszącą zyski i zadba by to się kręciło jak najlepiej na długie lata a nie
      tak jak do tej pory Pawelec który z Czesnym wyprowadzali pieniądze z firmy
      Widzew do swej kieszeni i na dodatek robiąc milionowe zadłużenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka