Gość: boczek IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 10:12 Wszystkim zawistnym, którzy nie wierzyli i szydzili mówię: Flety precz !!!! Widzew nie spadnie, na pewno widzew nie spadnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Daniel Holland Re: Licencja dla WIDZEWA !!! IP: *.wshe.lodz.pl 29.07.03, 12:08 Sam jesteś FLET Matołku. Jestem ciekaw co dalej? Skąd Widzew weżmie pieniądze na bieżącą działalność, jeśli nie stać go było na załatwienie głupich 300 tys. zł., które dopiero musiał pożyczać od Grajewskiego. A tak na marginesie to że pożycza On spółce, której jest udziałowcem pieniądzę jest działalnością na szkodę spółki. Poczytać proszę KSH. Prosze więć mi nie mówić jaki to z Niego dobrodziej, bo pękne ze śmiechu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boczek Re: Licencja dla WIDZEWA !!! IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 15:56 Ty skończony flecie! Ja ci nie mowie ze grajewski to dobrodziej bo za krzywdy jakie widzew przez niego doznał nie ma dla niego ratunku. Ja sie jeno ciesze ze widzew zostaje w I lidze. Tyle i aż tyle przemądrzały kolesiu z prywatnej uczelni wshe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teoo Re: Licencja dla WIDZEWA !!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.218.* 30.07.03, 19:13 Spokojnie.Dzisiejsze wiadomości 3 pokazały wywiad z Grajewskim i całą prawdę, że wszystkie pieniądze klubowe wypływały w siną dal właśnie dzięki Pawelcowi,Czesnemu i dzisiaj dla ych ludzi będzie zakaz wstępu na stadion o ile prokurator nie powinien się tym zająć. Jednym słowem Grajewski jedyny facet który kolejny raz uratował klub i nie ważne czy pożycza bo Widzew z milionowymi zadłużeniami wobec Zusu,Urzędu Skarbowego, PzPn i zaległości rocznych wobec trenerów i piłkarzy jest po prostu bankrutem. Wg mnie Grajewski jako dobry przedsiębiorca powinien usiąść przy stole już sam bez Pawelca i innych gadzin które wyprowadzały pieniądze z klubu do swej kieszeni,ponownie z wielką firmą dysonującą kapitał czyli właśnie z ITI i ponownie dojść do porozumienia.Inaczej co kwartał będą cyrki. ITI będzie chciało tak jak np.klub Manchester traktować klub Widzewa jako firmę przynoszącą zyski i zadba by to się kręciło jak najlepiej na długie lata a nie tak jak do tej pory Pawelec który z Czesnym wyprowadzali pieniądze z firmy Widzew do swej kieszeni i na dodatek robiąc milionowe zadłużenia. Odpowiedz Link Zgłoś