nett1980 03.12.07, 15:54 Przestajcie kupowac drob, jajka, mieso z indyka? Podejrzliwie patrzycie na golebie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziad_borowy Re: Czy boicie sie ptasiej grypy? 03.12.07, 16:10 Moj kanarek nie przezyl dzis rano tej podejrzliwosci. Dzierżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Czy boicie sie ptasiej grypy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 16:10 Podejrzanie patrzymy tylko na łysą młodzież,zwłaszcza po meczu :) Poza tym statystycznie rzecz biorąc łatwiej jest zginąć w wypadku samochodowym niż zarazić się ptasią grypą. Odpowiedz Link Zgłoś
bryzolin Re: Czy boicie sie ptasiej grypy? 03.12.07, 17:53 Boimy się, lepiej unikać mięsa drobiowego. Niby człowiek się tym nie zaraża ale kto wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu I tuńczyka. Bo kumuluje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 21:34 I tuńczyka. Bo kumuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Surowego nie jadam 03.12.07, 18:25 Do czasu, kiedy wrząca woda ma 100 st.C Do czasu, kiedy smażony olej ma coś ponad 150 st.C to bakterie tej grypki, nie mają szans mnie zainfekować. Więc swojego menu nie zmieniam. A sztucznej panice wywoływanej przez firmy farmaceutyczne, poddawać sie nie zamierzam. Czego i wszystkim życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
camelot Nie 03.12.07, 19:58 Wczoraj miałem na obiad golonki indycze, dziś mam jarzynowa na rosole z indyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: współczuje Re: Nie IP: *.prest.polkowice.pl 03.12.07, 20:19 camelot napisał: > Wczoraj miałem na obiad golonki indycze, dziś mam jarzynowa na rosole z indyka. Widzę że ci się nie przelewa. Bida aż piszczy:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika1310 Nie IP: *.toya.net.pl 03.12.07, 20:49 lubię drób i jajka i nie zamierzam z nich rezygnowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Nie IP: *.toya.net.pl 03.12.07, 20:52 Na surowo nie bedziesz jadla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 21:39 To nie chodzi o surowe, tylko o szczepionkę. Tej co to Polacy nie chcą kupować tylko zamiast tego leczą się klinem zagryzanym śledzikiem. I firmy farmaceutyczne grożą,że sie wycofają. Oj biada nam biada... lav p.s.Wędlina z indyka jest. Nawet lubię. Ale ostatnio jem krowy i świnie. Oj bida mi biada... Odpowiedz Link Zgłoś
el1003 Jakobyco mnie zaatakowała to... 05.12.07, 11:32 we wrzątek wskoczę... i po grypie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kefir A ty co? IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.07, 21:06 Gość portalu: współczuje napisał(a): > Widzę że ci się nie przelewa. Bida aż piszczy:( Znalazł się konsument kawioru i szampana... FY! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Czy boicie sie ptasiej grypy? 04.12.07, 00:12 od jakiegoś 1,5 miesiąca już nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka to wszystko przez to Unie, panie.. 04.12.07, 00:37 cholerstwo sie panoszy. kiedys pani kto to słyszał o ptasiej grypie. a teraz, jak żeśmy do uni wstąpili, to, panie, same złodzieje są i rzucajo na nasze kury wirusy, żebyśmy wszyscy tu zbankrutowali, panie.. kto to teraz kupi tako kure, panie, zawirusowano??? no wlasnie. masz pan odpowiedź. a uni sie tam cieszo, że polak zbankrutował i europejsko kure bedzie musiał kupowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: to wszystko przez to Unie, panie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 01:54 Podlizujesz się longecie? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: to wszystko przez to Unie, panie.. 04.12.07, 11:40 To raczej na parodiowanie wyglada, nie widac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: to wszystko przez to Unie, panie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 21:17 A mój post to niby co jest? Pasztet? :) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: to wszystko przez to Unie, panie.. 05.12.07, 00:39 Gość portalu: lavinka z nielogu napisał(a): > Pasztet? :) przeczytałem "Piachest" :) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: to wszystko przez to Unie, panie.. 04.12.07, 21:15 a jak sądzisz, lawinko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: to wszystko przez to Unie, panie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 21:20 Nic nie sądzę, dlatego pytam :) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: to wszystko przez to Unie, panie.. 04.12.07, 21:30 aaa.. czyli nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: to wszystko przez to Unie, panie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 00:36 W zasadzie się domyślam, ale nie mam pewności :) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Czy boicie sie ptasiej grypy? 04.12.07, 20:52 ...żrę jak żarłem drobiową padlinę po obróbce termicznej. W surowiźnie jakoś nie gustuję. Gołębie tolerują póki nie srają mi na głowę, a innnego ptactwa mi brakuje. GDZIE do cholery podziały się te wrzaskliwe gangi wróbli. GDZIE??? My też zaczniemy tak znikać... Po nas owady i szczury!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Czy boicie sie ptasiej grypy? IP: *.toya.net.pl 04.12.07, 21:06 Kochane wroble podobno wymarzly w 2006, pamietnej zimy. Teraz powoli populacja sie odbudowuje... Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Czy boicie sie ptasiej grypy? 04.12.07, 21:10 ..stanowczo zbyt wolno, szto diełat` w tom diele? Byłem zaprzyjaźniony z tymi chuliganami, dokarmiałem ich,poznawaliśmy się... wracajcie łobuzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa202 Ja zawsze podejrzliwie patrzę na gołębie, IP: *.umcs.lublin.pl 05.12.07, 09:30 patrzę na nie wręcz posępnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Ja zawsze podejrzliwie patrzę na gołębie, IP: *.toya.net.pl 05.12.07, 13:35 A wroble, jak patrzysz na te pospolite, male rzezimieszki? Wymarzly rok temu, ale powoli populacja sie odnawia. Ja tam je lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Wróble owszem. 06.12.07, 20:23 W ogóle lubię zwierzynę. Dopóki nie sra mi na szyby. Odpowiedz Link Zgłoś