darsana 06.12.07, 19:15 Gdzie można kupić torbę ekologiczną z napisem greenbag ? Dziękuję za odpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ixtlilto Re: Torba ekologiczna 06.12.07, 19:32 www.allegro.pl/search.php?string=green+bag Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 A to nie obciach chodzić 06.12.07, 20:27 z taką torbą namolnie ekologiczną?;) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: A to nie obciach chodzić 09.12.07, 14:31 Ja tam chodzę z mniej najmolnie ekologiczną - bo niebieską ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-))) Re: A to nie obciach chodzić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.08, 21:35 Lepiej chodzić z ekologiczna torbą niż przywiązywać się do drzewa na znak protestu. Moja torba jest zielona i ma napis Ekotorba dla czystej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron Re: Torba ekologiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 12:05 Z takim napisem poszukaj w google. Możesz też zobaczyć na www.ekologicznetorby.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolin_lodz Re: Torba ekologiczna IP: *.toya.net.pl 09.12.07, 21:17 Takie torby są w sklepach Społem np. przy Maratońskiej 91 Odpowiedz Link Zgłoś
nakole W czym ... 09.12.07, 23:23 ...przejawia się ekologiczność tych toreb? Czy są zaprogramowane na samozniszczenie bez pozostawienia śladu? Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: W czym ... 10.12.07, 13:38 torba zapewne jest powiązana w jakiś sposób z pozostałymi elementami środowiska. bo ekologia jest nauką o tychże powiązaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dike Re: W czym ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.08, 12:39 "PRZYJAZNOŚĆ ŚRODOWISKU poprzez wielorazowość toreb oszczędzane są zasoby naturalne środowiska i minimalizowane ilości niepotrzebnych śmieci - mniej zużytego papieru drzewnego i plastiku. " za merlin.pl/frontend/browse/product/214,567944.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekologika.kika Re: W czym ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.08, 16:16 bardzo dobry pomysł z tymi torbami - nawet nie wiedziałam, że na merlinie można zamówić. Fajnie, bo ładniejsza niż te z ikei a niż te foliowe to w ogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spolem konsument torby ekologiczne IP: *.gdynia.mm.pl 27.02.08, 20:10 na wzor tych z ikei ale miniaturki NIE KUPUJCIE NIE KUPUJCIE NIE KUPUJCIE NIE KUPUJCIE NIE KUPUJCIE NIE KUPUJCIE NIE KUPUJCIE NIE KUPUJCIE NIE KUPUJCIE NIE KUPUJCIE NIE KUPUJCIE NIE KUPUJCIE NIE KUPUJCIE NIE KUPUJCIE NIE KUPUJCIE NIE KUPUJCIE NIE KUPUJCIE NIE KUPUJCIE NIE KUPUJCIE NIE KUPUJCIE NIE KUPUJCIE poplamilem ta niby ekologiczna torbe i skurczyla sie o 1/3 przy zimnej WODZIE!!! to ..ujostwo powinno byc wieksze 4 długości zeby spelnilo funkcje a nie na mokro rozciagniete plutno i kieszonkowe torby bezuzyteczne bo ledwo dwa bochenki mieszcza i nic wiecej przeciez to NIE ZDAJE EGZAMINU NIE ZDAJE EGZAMINU NIE ZDAJE EGZAMINU NIE ZDAJE EGZAMINU NIE ZDAJE EGZAMINU NIE ZDAJE EGZAMINU NIE ZDAJE EGZAMINU NIE ZDAJE EGZAMINU NIE ZDAJE EGZAMINU NIE ZDAJE EGZAMINU NIE ZDAJE EGZAMINU NIE ZDAJE EGZAMINU NIE ZDAJE EGZAMINU NIE ZDAJE EGZAMINU jak zwykle ktos sie zabral za realizacje kto ni ema pojecia zwykla reklamowka zabierze 3 razy wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
nicram79 Re: W czym ... 27.02.08, 20:35 Tak.Jej lewa strona jest zbódowana z nowmalnej materii, a prawa z antymaterii. Te jak wiadomo anihilują w błysku oślepiającego światła. Jak torba Ci się znudzi to ją gnieciesz tak aby obie strony się zetknęły w celu anihilacji. Oczywiści ekologiczność torby zwiększamy stawiając przed anihilacją obok torby baterie słoneczne, które wyłapią rzeczony oślepiający błysk i zamieniając go na prund, którym zasilamy naszą ekologiczną żarówkę energooszczędną. Odpowiedz Link Zgłoś
ffloris Re: W czym ... 28.02.08, 19:09 Ja nie mam problemow z torbami;) Trafilam na takie bardzo fajne i duze w tesco i sa dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Ekologia... IP: *.retsat1.com.pl 11.03.08, 21:29 To jest dopiero biznes! Nazwać coś ekologicznym i ludziska w wierze dobrej kupią wszystko. Bez zastanawiania się, bo skąd czas na to, jak to naprawdę z ekologicznością tego czy owego jest. Że się rozłoży, ale jak się złożyło? Czy też ekologicznie? Ile przy produkcji trzeba było zużyć energii, co tam z wiatrem poszło przy tym z komina itp. Czasem pewnie się okaże, że nie jest aż tak zielono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LemonBAG Re: Torba ekologiczna IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.08, 18:45 Zawsze można kupić nasze torby bawełniane LemonBAG. Też są wielokrotnego użytku, a za to miłe w dotyku, bo nie są sztuczne, tylko z naturalnej bawełny, a do tego produkowane w Polsce, a nie w Chinach. Też można je kupić na allegro: allegro.pl/item324835303_ekologiczna_torba_bawelniana_super_cena_lemonbag.html ------------------------ A Ty w czym nosisz zakupy? - www.lemonbag.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kawiatuszek_5 Re: Torba ekologiczna 28.04.08, 15:02 Torby ekologiczne Greenbag można kupić (także na sztuki) w hurtowni Grażka Łódź, ul. Kilińskiego 1/3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rapsiak Re: Torba ekologiczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.08, 15:14 Jaka ta torba? Ginekologiczna? Odpowiedz Link Zgłoś
minmax ekologia w purpose 28.04.08, 16:44 łódzki magazyn purpose zaangażował się w ekologię www.purpose.com.pl/peco niedługo u nich dostaniesz dizajnerskie ekologiczne torby... Odpowiedz Link Zgłoś
de_ent Re: Torba ekologiczna 28.04.08, 17:31 w sainsburys są 2 rodzaje droższe lniane designerskie w 3 kolorach po 5 funtów a tańsze ale moim zdaniem ładniejsze z brązowego sizalu po 1 funt jak chcesz napisz na pocztę będę 8 maja w łodzi to podrzucę, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tamara Re: Torba ekologiczna IP: *.11.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 21.10.14, 21:13 Torbę ekologiczna Greenbag Kupisz prawie wszędzie. Np. Polomarket a producentem jej jest firma GAM z Torunia . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MariaAnna Re: Torba ekologiczna IP: *.95.95.36.klonowa1.jotanet.pl 05.04.15, 19:28 Hej, jeśli kupisz u nich torby papierowe, sklep on-line Ecosac wykona Ci do tego dowolny napis :-)) Dużo, tanio i dobrze, chyba więcej nic nie trzeba :D Polecam www.ecosac.pl/sklep :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga Re: Torba ekologiczna IP: *.play-internet.pl 07.10.15, 08:24 Ja kupuję jeszcze torby ekologiczne w PaperBag. Dobrze, że ludzie promują ekologię, cieszę się, że tak wielu ludzi się tym interesuje! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Torba ekologiczna IP: *.156.165.34.ip.dev.euron.pl 19.10.15, 20:44 Sprawdź w eueco na Zgierskiej w Łodzi stampa.pl - zrobią Ci każdą torbę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Torba ekologiczna IP: *.156.165.34.ip.dev.euron.pl 19.10.15, 20:46 Poprawny link do toreb Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
pozycjonujetutaj Re: Torba ekologiczna 14.01.16, 05:38 Można zamówić torby z dowolnym napisem jeśli masz ochotę :-) Dzisiaj technologia idzie na przód. Tutaj masz na przykład Torbę ekologiczną z firmy Allbag, z możliwością zamawiania dowolnego napisu, napisów reklamowych, logo i obrazków albo zwykłych tekstowych; jakie masz tylko ochotę. Mam nadzieję że pomogłem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karolina00kaskada Re: Torba ekologiczna 16.08.16, 15:52 Kochani, a wytłumaczcie mi coś - jak widzę ludzi z torbami ekologicznymi, którzy pakują do nich foliowe reklamówki... ja mam swoją firmę i jestem bardzo eko. Sprzedaję buciki i wszystko pakuję w kartony. Nie używam w ogóle folii. Zapakujeco mają solidne produkty i są bardzo proekologiczni. Ważna jest konsekwencja. Odpowiedz Link Zgłoś