Gość: svejk IP: *.lasy.com.pl 05.08.03, 14:48 svejk@gazeta.pl możemy tylko pisać a może się spotkamy? będzie mi miło osamotniony i pragnący czułości Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziad_borowy Jest szansa! 05.08.03, 14:52 Jest goraco, spragnionych pewnie bedzie mnostwo:-) dzierżbór!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitana Re: spragnioną poznam 05.08.03, 14:54 A co masz za duzo wody?? W sumie na te upały to całkiem niezła propozycja. Szkoda, że właśnie przed chwilą zaspokoiłam pragnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
mewaa Re: spragnioną poznam 05.08.03, 17:28 W takim razie ja poproszę mineralną z lodem i cytryną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: spragnioną poznam 05.08.03, 17:37 To dla mnie sok jabłkowo- miętowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim Re: spragnioną poznam 05.08.03, 18:20 No, Ixtilko, mamy ten sam gust! Tylko ten sok mnie trzyma przy zyciu! A swoja droga -dziewczyny- rzuccie oczkiem na adres IP oferenta, on wszystkie spragnione chce wywozic do lasu !!! -K' Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: spragnioną poznam 05.08.03, 18:22 kasiaprim napisała: > A swoja droga -dziewczyny- rzuccie oczkiem na adres IP oferenta, on wszystkie > spragnione chce wywozic do lasu !!! On nas chce wodą ze źródeł poić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim Re: spragnioną poznam 05.08.03, 18:39 ixtlilto napisała: > kasiaprim napisała: > > > A swoja droga -dziewczyny- rzuccie oczkiem na adres IP oferenta, on wszyst > kie > > spragnione chce wywozic do lasu !!! > On nas chce wodą ze źródeł poić ;) Nooo, to sa dwie mozliwosci : albo on faun, albo - co gorsza- SATYR !!! I - wbrew tej ostatniej nazwie- to nie wyglada wesoło...Hmmmm ;-))) -K' Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: spragnioną poznam 05.08.03, 21:06 kasiaprim napisała: > Nooo, to sa dwie mozliwosci : albo on faun, albo - co gorsza- SATYR !!! > I - wbrew tej ostatniej nazwie- to nie wyglada wesoło...Hmmmm ;-))) > -K' Skąd wiesz, może znajdzie sie jakaś, co potrzebuje kogoś tego, powiedzmy, kalibru ;D A nuż sie jakaś yflka o nietypowych upodobaniach znajdzie i odpowie na zew ów..?? Odpowiedz Link Zgłoś