Gość: Łodziak Re: Poseł Krzywicki odchodzi z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 08:35 krywyj co teraz będzie?: 1/ wyciąganie członków; 2/ przeciąganie członków, 3/ rozciąganie członków, 4/ naciąganie członków, 5/ naciąganie skóry na członkach. odpowiedz, bo nie chcę trwać w niepewności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodziak Krzywicki co teraz będzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 08:37 krywyj co teraz będzie?: 1/ wyciąganie członków; 2/ przeciąganie członków, 3/ rozciąganie członków, 4/ naciąganie członków, 5/ naciąganie skóry na członkach. odpowiedz, bo nie chcę trwać w niepewności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no-jak na konwencji przedwyborczej PiS brylował Kropa IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.07, 08:46 z Gilowską szemrali sobie na scenie, Kropa w geście zwycięstwa... no i co teraz panie prezydencie wizytujący ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabłko PiS Semantyczne naduzycie IP: *.toya.net.pl 14.12.07, 08:55 Kropiwnicki odetnie się od tej hecy. Podobnie jak od swojej przeszłości w ZMS. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda PIS - partia kanapowa: kaczor, cipinska, plutra, 14.12.07, 09:16 gosiu-pingwin, przechrzta, klempa, 00, brudzio, no i moze jeszcze paru nieudaczniakow. No i oczywiscie dziewica sobacka! Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszste GW! Wyolbrzymiasz! 14.12.07, 09:21 Nie pierwszy raz czytam w tej gaziecie o upadku całej partii PiS. Jak na razie podaliście trzy nazwiska. Artykuł będzie wisiał pewnie cały dzień. Fajnie by było gdyby to zakompleksione, paranoiczne zbiegowisko socjalizujących nieudaczników się rozwiązało. Niestety tak się nie stanie tylko dlatego, że GW odkryje kolejną prawie jak aferę. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: GW! Wyolbrzymiasz! 14.12.07, 12:45 mateuszste napisał: > Nie pierwszy raz czytam w tej gaziecie o upadku całej partii PiS. Jak na razie > podaliście trzy nazwiska. Artykuł będzie wisiał pewnie cały dzień. > Fajnie by było gdyby to zakompleksione, paranoiczne zbiegowisko socjalizujących > nieudaczników się rozwiązało. Niestety tak się nie stanie tylko dlatego, że GW > odkryje kolejną prawie jak aferę. Masz rację pisząc, że "niestety" tak się nie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
uzaz Prezydencie! Szybko stan wojenny! 14.12.07, 09:30 To jedyna szansa dla brata i jego brata. Poparcie grzybni murowane. Putin też się ucieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jedras Ale dlaczego, to taka dobra partyja... ten pis.. IP: 195.85.249.* 14.12.07, 09:33 A Gosia powiedział, że już nikt z pisuaru nie odejdzie... I co on w zasadzie miał a myśli ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja koniec IP: *.171.196.194.crowley.pl 14.12.07, 09:38 Ludzie w końcu zobaczyli, na co stać PiS. to poczatek końca partii. byleby szybko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tetradrachma etyczne czy nie, wazne, że PiS się sypie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 09:42 Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk.pis Poseł Krzywicki odchodzi z PiS 14.12.07, 09:48 Tego należało się spodziewać. Panie Prezesie. Nie darłbym jednak szat!!! Jest to naturalna selekcja ziarna od plew, zboża od śmieci. Pewna grupa śmieci została odcięta od żłoba, a nawyki dobrego życia pozostały, więc pchają się tam, gdzie mottem przewodnim jest hasło BY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ!!! (nam, ludziom z Platformy, bo reszta to nic nie znaczące pospólstwo potrzebne na dzień wyborów). Dlatego apeluję ludzi honoruz PiS; nie wylewajcie krokodylich łez bo naprawdę nie ma za kim!!! Co oznacza dla nich HONOR udowodnili ich pryncypały w osobach Zalewski, Ujazdowski (że nie wspomnę o wcześniejszych plewach typu Marcinkiewicz czy Sikorski). Dla jednego HONOR to całe życie, cały dobrobek to Ojczyzna, Matka i Rodzina. Dla innych to nic nie znaczące słowo, mowa-trawa. Takim ludziom gdy plujesz w twarz to mówią że deszcz pada. Tacy ludzie podpisaliby nawet cyrograf BY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ. _____________________________________________________________________ RADOM - CUDZE CHWALICIE, SWEGO NIE ZNACIE!!! PRZYWRÓĆMY WARTOŚĆ TRZEM SŁOWOM PRAWDZIWEGO POLAKA: BÓG, HONOR i OJCZYZNA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke Skywalker Poseł Krzywicki odchodzi z PiS IP: *.aster.pl 14.12.07, 09:49 I bardzo dobrze ze odchodzi.Niech to towarzystwo wzajemnej pisowskiej adoracji sie rozpadnie.Won!!!Juz mam was serdecznie dosyc. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Zapalmy im lampkę........ 14.12.07, 09:52 img95.imageshack.us/img95/1948/wieca5qc.gif tak szybko odchodzą z PiSuaru...........ale nie ma co się dziwić w takim miejscu smród uryny jest nie do wytrzymania......... bi.gazeta.pl/im/3/3695/z3695383X.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Poseł Krzywicki odchodzi z PiS 14.12.07, 09:55 Uważajcie Po-wskie ścierwa żeby w tym ataku nienawiści sraczki co niektóry nie dostał.A i tak od PO-wców śmierdzi padliną.Nie wiedziałem ilu idiotów jest w Polsce,dopóki nie zacząłem korzystać z internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lem Re: Poseł Krzywicki odchodzi z PiS IP: *.4web.pl 14.12.07, 10:39 Te, cwaniak, wymyśl coś samodzielnie. A jeśli nie potrafisz ( a jestem pewien, że nie potrafisz), to pamiętaj: jest coś takiego na klawiaturze "...." IDIOTO! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec hehehe ale nam się moher zagotował ;-)) 14.12.07, 10:53 możesz popłakac w sluchawke radia Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Poseł Krzywicki odchodzi z PiS 14.12.07, 12:48 leszek993 napisał: > Uważajcie Po-wskie ścierwa żeby w tym ataku nienawiści sraczki co niektóry nie > dostał.A i tak od PO-wców śmierdzi padliną.Nie wiedziałem ilu idiotów jest w > Polsce,dopóki nie zacząłem korzystać z internetu. W tym ostatnim zdaniu popełniasz plagiat ze Stanisława Lema. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moina Wygodniej? IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.07, 10:11 Bardzo miło, że Pis w odwrocie jest. Ale, Ci co dopiero teraz chcą wychodzić z tej partii, to czesto po prostu zajmuja wygodniejsza strategicznie pozycję. Skoro PO jest u władzy... Zwłaszcza będąc jakimś urzędasem, lepiej być teraz poza Pisem.Chociaż z drugiej strony, w celu automarginalizacji Pisu, każdy powód jest społecznie pożyteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster Poseł Krzywicki odchodzi z PiS 14.12.07, 10:35 w łodzi, katowicach! ... nie może być?! ... że jak, że co?! ... w zakopanem?, na giewoncie?... piorun?...bacę!?... horrendum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawi Poseł Krzywicki odchodzi z PiS IP: *.stat.gov.pl 14.12.07, 10:45 sprzedajne szuje... tfu, a judisze zaitung robi z tego newsa, ludzie obudźcie się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
toksol Brawo Łódź i Katowice!! 14.12.07, 10:54 Kto się uważa za głupszego od JK niech siedzi w jego cieniu. Może coś mu skapnie z pańskiego stołu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek odchodzi z PiS ? IP: *.dyn.one.at 14.12.07, 11:33 Na szczesliwego mi nie wygladales nawet na fotografiach z prezesem. Glupio mi bylo wprost zapytac.I wybacz ale w Pulawach na Ciebie glosowac nie moglem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komi Poseł Krzywicki odchodzi z PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.07, 11:37 kazdy posel ktory zmienil partie ,powinien miec zakaz startu w kolejnych wyborach!!!!takie zachowanie swiadczy o lekcewazeniu wyborcow danego ugrupowania.poslowie uciekinierzy to zdrajcy. !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Poseł Krzywicki odchodzi z PiS 14.12.07, 11:42 Przygarnie go Po, jak wielu innych. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Poseł Krzywicki odchodzi z PiS 14.12.07, 12:53 remez2 napisał: > Przygarnie go Po, jak wielu innych. No to byliby skończonymi frajerami. Ale czego się nie robi dla władzy... Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Poseł Krzywicki odchodzi z PiS 14.12.07, 13:24 eti.gda napisał: > No to byliby skończonymi frajerami. Ale czego się nie robi dla władzy... PO ma już na koncie sporo frajerskich zagrań, w tak krótkim czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
suhar3 uciekinierzy?!?!?! 14.12.07, 11:43 uciekają, czy po prostu przejrzeli na oczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
signal mówiłem, że ten pis to wielka ściema ! 14.12.07, 12:37 dwa lata nic nie robili oprócz teczek, agentów, spisku, czarownic i szamba Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkawrydzykach Kaczyńskiemu nigdy nic nie wychodziło 14.12.07, 12:45 To zwykła ciota bez polotu. Odpowiedz Link Zgłoś