Dodaj do ulubionych

Inwestycja ABB w Aleksandrowie

IP: 212.191.172.* 18.12.07, 21:43
Dla nich koszty pracy czyli pensje nie są wazne haha.Kogo chca okłamac płacą
tak , aby robol im z głodu nie ZDECHŁ
Obserwuj wątek
    • Gość: ps aux Re: Inwestycja ABB w Aleksandrowie IP: *.63.rev.vline.pl 18.12.07, 23:03
      a zmuszaja cie zebys tam pracowal? latwo w lodzi znalezc prace za normalne pieniadze.
      btw. "roboli" w Lodzi [ani w Polsce] na razie jeszcze nie zatrudniaja, wiec skad Ty mozesz wiedziec jak im placa? na pewno pracujesz w ABB?? czyli pewnie jestes jednym z tych informatykow??
    • Gość: Next Inwestycja ABB w Aleksandrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 18:53
      Popieram kolegę.Kiepsko płacą, a zwłaszcza długoletnim pracownikom.
      Gościu po 40-ce raczej nie ma wyboru i trzyma się tego co ma.
      Ja też w tej "firmie" pracuję i wiem o czym piszę, w przeciwieństwie do ćwierćinteligenta, który odpowiedział na post przedmówcy.
      Suma sumarum kiepska firma i czas się z niej zwijać.Filię otwierają w Aleksandrowie bi w Łodzi nikt by im za te grosze nie przyszedł.
      • Gość: gość Re: Inwestycja ABB w Aleksandrowie IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.09, 13:48
        no to ile tam idzie wyciągnąć? macie jakieś dane na temat zarobków w
        aleksandrowie?
        • Gość: xxx Re: Inwestycja ABB w Aleksandrowie IP: 188.33.198.* 23.09.10, 13:56
          Zarobki w Aleksandrowie bardzo kiepskie, ok. 2000-2200, ale trzeba doliczyć koszty dojazdu (to jest na zupełnym odludziu i brak komunikacji miejskiej. Jest autobus pracowniczy ale odpłatny). Nie polecam, byłem, pracowałem, ale ... pozostało rozczarowanie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka