Gość: SANDRUNIA!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.03, 00:43 Co myślicie o przeniesieniu (o ile wogóle dojdzie to do skutku...) parady do Piotrkowa? Ja uważam, że to bryndza, bo miejsce parady jest na Pietrynie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gray Re: Parada 12.08.03, 17:26 nie wydaje mi się żeby to doszło do skutku. nie ubliżąjąc piotrkowianom - to troche małe miasteczko i nawet moi znajomi z piotrkowa śmiali się, że tłum idący ulicami wpadałby po kolana w dziury w jezdni. nie wiem czy to akurat prawda ale sądzę, że paradę chapnie jakieś większe miasto, poznań, wrocław (bliżej granicy) a może i nawet warszawa bo tam i tak co chwila jakieś defilady i manifestacje więc mieszkańcy nawet nie zauważą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Parada IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 22:27 a ja Wam napisze ze parady chyba w ogole nie bedzie , poniewaz organizatorzy podkreslili iz prada NIE odbedzie sie w zadnymm innym miescie nic Łódź. albo łódź albo nie ma parady tak zapowiadalia a ile z tego wyjdzie to juz chyba tlyko Oni Sami wiedza...jedno jest pewne jesli sie nie odbedzie Pradada to zapraszmay 5 wrzesnia o 15 pod UMŁ z gwizdkami a wiecej na www.5wrzesnia.w.interia.pl Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś