kazik_b4 08.01.08, 11:22 Uposledzeni J.Kaczynski i Ziobro, Trybunal Stanu maja jak w banku! Co za holota! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman337 dobiczek..w dzieciństwie byłeś molestowany? 08.01.08, 12:01 stąd ten rozstrój psychiczny? Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 tym razem zahaczył o zebrę na jezdni ;) 08.01.08, 12:14 buhahah widze choroba wraca w kraju powoli. Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: tym razem zahaczył o zebrę na jezdni ;) 08.01.08, 12:47 adam_l27 napisał: choroba wraca w kraju powoli. Choroba która reprezentujesz ty i twoi mocodawcy, juz nigdy nie wróci. Kaczmarek zeszmacił się, ale tylko tym że poszedł po wyjsciu z rządu na współpracę z leppiejem. Poza tym to w pełni wiarygodny człowiek, chociaz wychowany w systemie ZSRR. Bedzie się działo. Odpowiedz Link Zgłoś
wiseman_said PO = Polaków Otumaniliśmy 08.01.08, 14:07 I to są ludzie tuska. Kaczmarek, Sawicka, Wałęsa, doda. To im zawdzięcza wygraną w wyborach. O 80% poparciu w więzieniach wśród morderców,pedofili nie wspomne. I co się dzieje w kraju. Gornicy strajkują, pielęgniarki, lekarze, nauczyciele grożą strajkiem. a rząd nie obradowal, bo POpuliści... zapomnieli kupić papier do drukarki tusk nie ma ŻADNEGO programu. biedaczek miota się i uśmiecha niczym doda, kto wie, może niedługo kaczor donald cycki pokaże (fuj) Odpowiedz Link Zgłoś
mrlusiek kogo wybralismy sobie do rządzenia 08.01.08, 11:48 jeśli to się potwierdzi to my jesteśmy winni bo złego dokonaliśmy wyboru, kaczorów. Odpowiedz Link Zgłoś
bopos Kaczmarek przesłuchiwany w sprawie Blidy 08.01.08, 12:00 No a gdzie nasze trolle? Nigdy ich nie ma gdy ich PiS dostaje zasluzone baty... Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Kaczmarek przesłuchiwany w sprawie Blidy 08.01.08, 12:49 bopos napisał: > No a gdzie nasze trolle? Nigdy ich nie ma gdy ich PiS dostaje zasluzone baty... A adasia to nie liczysz a on tak się stara za pisuarową stawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kruk51 Kaczmarek przesłuchiwany w sprawie Blidy 08.01.08, 12:02 Brawo ! Panie Kaczmarek. Mimo przeciwności losów, bo rożnie w życiu bywa, należy zawsze walczyć o swoją godność i człowieczeństwo. Bieda i nędza nie zniszczą tak człowieka jak brak godności osobistej. Po utra cie tych że, człowiek nie jest się już w stanie podnieść. Prawda i tyl ko prawda jest drogą do wolności i wolnością, o czym tak łatwo zapomi nają nasi oficjele polityczni i wyznaniowi. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Pod. o skł. fałszywych zeznań składa zeznania. 08.01.08, 12:12 I będą one źródłem prawdy. Czy w tym kraju sobie ktoś robi jaja czy o co chodzi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Pod. o skł. fałszywych zeznań składa zeznania 08.01.08, 12:57 adam_l27 napisał: > I będą one źródłem prawdy. > Podważasz pisuarze orzeczenie sądu i to jeszcze z czasów zerra, który stwierdził że nie ma uzasadnienia zatrzymanie kaczmarka. Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp Hołota z PiSuaru musi odpowiedzieć za......... 08.01.08, 12:22 swoją przestepczą działalność. Naginanie prawa do potrzeb polityki PiSuaru, zrobienie psychopaty Ziobra min. Niesprawiedliwości.Bez taryfy ulgowj. Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp Psychol Ziobro musi beknąć ! 08.01.08, 12:24 Psychol odczuwał radość z łamania ludzi.Psychol musi poczuć na karku oddech Sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp Kapo di Tutti Kapi Kaczka II, czas rozliczeń .... 08.01.08, 12:28 nadszedł.Kaczka II i jego parobasy z SB 2007 muszą ponieść odpowiedzialność konstytucyjną i karną za łamanie prawa i ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Kaczmarek przesłuchiwany w sprawie Blidy IP: *.umcs.akademiki.lublin.pl 08.01.08, 12:29 ja to juz nie wiem zabila sie jej wybor gdyby byla czysta poddala by sie i wyszla z agentami. Tak wogole to zezwolenie na skorzystyanie z lazienki bylo a uprzejmoscia ze strony agentow bo ktoz by podejrzewal tak inteligentna osoba o taki czyn jakiego sie dopuscila w owym dniu... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation_l Re: Kaczmarek przesłuchiwany w sprawie Blidy 08.01.08, 12:36 Gość portalu: beata napisał(a): > ja to juz nie wiem zabila sie jej wybor gdyby byla czysta poddala by sie i > wyszla z agentami. Tak wogole to zezwolenie na skorzystyanie z lazienki bylo a > uprzejmoscia ze strony agentow bo ktoz by podejrzewal tak inteligentna osoba o > taki czyn jakiego sie dopuscila w owym dniu... ty beata to jestes gilowska co ja ubecy z g#wna wyciagneli? Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Kaczmarek przesłuchiwany w sprawie Blidy 08.01.08, 13:01 Gość portalu: beata napisał(a): > ja to juz nie wiem zabila sie jej wybor gdyby byla czysta poddala by sie i > wyszla z agentami. A ja nie jestem pewny że popełniła samobójstwo w mieszkaniu pełnym agentów, dla mnie jest to dalej śmierdząca sprawa, jak wszystkie poczynania pisuaru. Należałoby sprawdzić, czy ziorro lub jarkacz nie mieli dostępu do tej toalety. Może to była toaleta jak w kamienicy Kiepskich???? Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Kaczmarek przesłuchiwany w sprawie Blidy 08.01.08, 12:46 Kaczmarek jako gangster powinien siedzieć za przeciek,który mógł doprowadzić do tragedii.Ale członkowie mafii z wybrzeża są zawsze niewinni. Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Kaczmarek przesłuchiwany w sprawie Blidy 08.01.08, 13:03 leszek993 napisał: > Kaczmarek jako gangster powinien siedzieć za przeciek,który mógł doprowadzić do > tragedii.Ale członkowie mafii z wybrzeża są zawsze niewinni. Pieprzysz pisuarze, jaki przeciek mół być w sprawie, której nie było, a która narodziła się tylko w chorych umysłach ziorra i jarkacza-mlaskacza????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też tak mogę Re: Kaczmarek przesłuchiwany w sprawie Blidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 00:32 Czy ty durny POpierdasie nie potrafisz napisać jednego posta bez wyzwisk? Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Re: Kaczmarek przesłuchiwany w sprawie Blidy 08.01.08, 12:47 kazik_b4 napisał: > Uposledzeni J.Kaczynski i Ziobro, Trybunal Stanu maja jak w banku! > Co za holota! Ty za to masz dom wariatów jak w ruskim banku idioto. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Kaczmarek przesłuchiwany w sprawie Blidy 08.01.08, 16:04 no wlasnie!czekamy na przesluchanie tych smierdzacych kurdupli i pana "ministra zero"ziobro!chcialbym przeczytac stenogram narady u pana "premiera" kurdupla!!ten kretacz jest rowniez winien jak ten jego kundel ziobro!! Odpowiedz Link Zgłoś