Gość: słodowy piękni, młodzi lub bogaci - poradnik IP: *.servage.net 26.07.08, 01:20 technologie.gazeta.pl/technologie/1,81010,5487745,Jak_zrobic_fotke_na_nasza_klase___poradnik.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antywieśniak Jak widać ludzie dzielą się... IP: *.toya.net.pl 26.07.08, 15:15 na 2 grupy. Tych co coś osiągneli i są szczęśliwi z tego co mają to ci właśnie "lansują się" na naszej klasie. Oraz tych co g...o mieli, mają i mieć będą i strzykają jadem nienawidząc tych pirwszych za to właśnie ich szczęście pisząc na forum GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jak widać ludzie dzielą się... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.08, 15:24 Właśnie takim jadem strzyknąłeś. Żal mi cię:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antykmiotek Re: Jak widać ludzie dzielą się... IP: 77.74.198.* 26.07.08, 23:33 Antywieśniak napisał: > Tych co coś osiągnęli i są szczęśliwi z tego co mają to ci właśnie > "lansują się" na naszej klasie Furka, skórka i komórka. Niech widzą chamy na co nas stać. Antywieśniak? Moim zdaniem wieśniak do kwadratu. Nie zapominaj, że N-K miała pomagać w odszukiwaniu znajomych, a nie wklejaniu fotek dokumentujących nasz stan posiadania. Twoja reakcja na ten artykuł świadczy o jakimś zakompleksieniu. Nie przejmuj się pierdołami. Wklejaj zdjęcia furek, złotych łańcuchów itp skoro masz taką potrzebę. Oglądający niech patrzą i podziwiają, ale bron Boże nie komentują, bo w twoich oczach staną się wieśniakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antywieśniak Re: Jak widać ludzie dzielą się... IP: *.toya.net.pl 27.07.08, 00:26 > Furka, skórka i komórka. Niech widzą chamy na co nas stać < No i co z tego że wklejają, mogą wkleić nawet wagon kasy jak ją mają. > Nie zapominaj, że N-K miała pomagać w odszukiwaniu > znajomych, a nie wklejaniu fotek dokumentujących nasz stan posiadania. < Wskaż punkt w regulaminie NK że niewolno tego robić, ich sprawa. > Twoja reakcja na ten artykuł świadczy o jakimś zakompleksieniu. < Pełno tu psychologów na tym forum i każdy niezły bo od razu wie co komu dolega ale problemów ze sobą nie dostrzega. Łańcuchów nie noszę i nawet nie mam, fury też bo nie czuje potrzeby a komóra to teraz norma. Zawiść przez ciebie przemawia i dlatego tak plujesz. TV lansuje że liczy się tylko sukces i wielu w to uwierzyło, zgodzę się że nie jest to w dobrym stylu ale atakować innych za to że potrafili osiągnąć więcej TO jest dopiero wieśniactwo do kwadratu. Jeżeli nie możesz żyć z tym że inni mają więcej to pomyśl co zrobić żeby też tyle mieć a nie wylewaj swoich gorzkich żali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antykmiotek Re: Jak widać ludzie dzielą się... IP: 77.74.198.* 27.07.08, 00:48 Zawsze myślałem, że kupno wszelkiego rodzaju dóbr(nazwijmy je luksusowymi), służy poprawie komfortu naszego życia. Dzisiaj od ciebie dowiedziałem się, że trzeba się nimi chwalić aby być w pełni spełnionym. Powiem tak: lecz się kompleksiarzu! > Jeżeli nie możesz żyć z tym że inni mają więcej to pomyśl co zrobić > żeby też tyle mieć a nie wylewaj swoich gorzkich żali. Przytocz moje słowa które to sugerują, albo po prostu przestań innych mierzyć własną miarą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antywieśniak Re: Jak widać ludzie dzielą się... IP: *.toya.net.pl 27.07.08, 01:26 Cały twój post to larum że inni mają. Bądź łaskaw czytać posty na które odpowiadasz, i o kompleksach tam właśnie napisałem. Jeszcze raz powoli i wyraźnie: jeżeli ktoś chce się pochwalić to czemu nie to JEGO sprawa i nic ci do tego. No i czytaj ze zrozumieniem. Dobra służą do poprawy komfortu życia - to prawda ale czy obrazy po kilkadziesiąt czy kilkaset tysięcy temu służą ?? Czy diamenty temu służą ?? NIE one są dla pokazania stanu posiadania i ludzie to robią - ICH sprawa. "Znamy się" od dwóch postów a ty już wszystko o mnie wiesz ? Oceniasz po poglądach ? Forum służy do dyskusji to nie przychodnia. No i gdzie ten cytat z regulaminu NK że niemożna umieszczać zdjęć z tzw. dobrami luksusowymi ? Chcesz cenzurować internet - nie te czasy ostatni spece od prawomyślności wylecieli z roboty kilkanaście lat temu razem z końcem pewnej epoki, niestety wiele osób wciąż chciałoby "równania w dół" czyli nie mam - to innym też odebrać. Posiadanie to podstawa kapitalizmu bez niej wracamy do komuny i szarego świata bez fur skór i komór no chyba że jest się "wybranym" Nie znam cię ale jeżeli masz dostateczne dużo lat to pewnie to pamiętasz. Ech..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotlet Cyberprzestępcy rozkochują naiwnych IP: *.uk2net.com 16.12.08, 21:26 www.idg.pl/news/329764/Cyberprzestepcy.rozkochuja.naiwnych.i.wyludzaja.pieniadze.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały'sz Kobieta i samochód IP: *.com 13.03.09, 17:44 naszaklasa.blox.pl/2009/03/Kobieta-i-samochod.html Odpowiedz Link Zgłoś