Gość: j IP: 81.219.176.* 09.01.08, 15:52 Pewnie zebrał się zarząd, doradcy, dyrektorzy i ustalili, że Józek jest za mało doświadczony jak na OE. Józek dzięki, jako jedyny nie patrzyłeś pod swoje nogi podając do kolegów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ridee Panie ZUb , tzreba mieć haryzmę ! :[ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.08, 16:40 "Brawo" Panie Zub :[:[:[ Józek jako jeden z niweielu nie potykal sie o swoje nogi i mial dusze walczaka. Ale tak to jest jak sie caly mecz stoi opartym o budke i nie ma sie JAJ , zeby krzyknac na zawodnikow i cos im podpowiedziec, ani nawet ochrzanic zawodnika, ktory na pana KRZYCZY !!!!!! a pozniej na konferencji prasowej zalagodzic sprawe. Zachowuje sie Pan jak male dziecko.... DRAMAT !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Widzew bez Oshadogana i Bono IP: *.toya.net.pl 09.01.08, 16:45 Oho!! Zaczelo sie:/ Joseph zwrocil uwage na rzecz ewidentna - grajac w przewadze mielismy polowe skladu defensywnego:/ - a Zub i Zarzad juz odstawiaja zawodnika bo mial odwage cos powiedziec. Jesli mamy miec zespol zlozony z pilkarzy absolutnie uleglych wobec trenera, ktory nie ma pojecia o charyzmie, budowaniu zespolu i widzewskim charakterze, to powiem jedno...bez wzgledu na decyzje WD i tak bedziemy na dnie:/ Bolesne to jest...I pomyslec ze Wlodek Smolarek chcial prowadzic Widzew..ehh to by dopiero grali chlopaki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC WIDZEWA z PT Widzew bez Oshadogana i Bono IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 17:05 Nie pasuje ponieważ Oshadogan w sposób jednoznaczy wykazał brak profesjonalizmu Zuba w prowadzeniu drużyny. Ile spotkan Widzew mógłby wygrać gdyby nie błędy beznadziejnego Zuba? Kto odpowie? Kto? Może jego kumpel Bakalarczyk? A Cacek niech wywali to towarzystwo wzajemnej adoracji. Ci ludzie nie pasują do Widzewa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Widzew bez Oshadogana i Bono IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 17:09 Mam nadzieję, że Panowie rządzący mają już kim zastąpić tego zawodnika bo z dotychczasowej kadry to raczej nikt się nie nadawał, chyba, ze aż takie postępy panowie piłkarze zrobią podczas zgupowań, czego im i sobie szczerze życzę. Szkoda ...., teraz tylko patrzeć kiedy Stefano będzie musiał się pakować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kac1978 A może Widzew bez zooba IP: *.4web.pl 09.01.08, 17:19 A może podziękować panu zoobowi. Wolę gwiazdora na boisku niż miernotę na ławce trenerskiej. Panie Zoob żegnamy chłodno - krzyż na drogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziggi Rozalski Re: A może Widzew bez zooba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 17:50 Szkoda Jozka. Jeden z niewielu graczy Widzewa z jajami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AlfaQ Apel do Pana Cacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 18:25 Szanowny Panie Cacku. Osobiście bardzo Pana szanuje, za wielkie sukcesy w biznesie, oraz za to że zdecydował się przejąć nasz ukochany Widzew. Niestety ze smutkiem muszę stwierdzić, że jak na razie w składzie drużyny robione jest wszystko aby zatraciła ona swój niepowtarzalny charakter. Muszę przyznać że ciągle nie potrafię zrozumieć decyzji o zatrudnieniu Pana Zuba na stanowisku trenera (z całym szacunkiem dla tego człowieka, ale nie ma on odpowiedniej mentalności do prowadzenia tego zespołu), ponieważ z mojego punktu widzenia nie wnosi on NIC do drużyny. Niezrozumiała jest dla mnie też decyzja o odsunięciu "na boczny tor" Josepha Oshodogana, ponieważ ten zawodnik, jako jeden z niewielu wiedział na czym polega gra w obronie (a poza tym miał tez charakter oraz ogromne doświadczenie). Co do gwiazdorstwa w/w piłkarza to, według mnie drużyna bez ŻADNEJ gwiazdy (w pozytywnym znaczeniu- a według mnie w takim zawodnikiem jest Joseph) nie jest zespołem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Widzew bez Oshadogana i Bono IP: *.smrw.lodz.pl 09.01.08, 20:43 A pan Zub kiedy odejdzie ???????? Takiego trenera bez charakteru to od w Widzewie jeszcze nie było - przy Zubie Nemec to prawdziwy wulkan charyzmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaFlo z Łodzi Widzew bez Oshadogana i Bono IP: *.lodz.mm.pl 09.01.08, 21:23 Panie Zub odejdź Pan!! Franek wróć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolewiak Widzew bez Oshadogana i Bono IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 23:10 Z.U.B. - Zagłosuj: a)Zespół Upośledzenia Beznadziejnego b)Zaistniałem. Usunąłem. Bajdurzyłem. c)ZUBus natus - DAYO wyrzygatus. Joseph - You are king. Millions of thank you. Widzew Łódź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: Widzew bez Oshadogana i Bono IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.08, 23:38 Przeżyliśmy Kasalika i Latę, przeżyjemy i Zuba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi22 Re: Widzew bez Oshadogana i Bono IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.08, 00:41 Katastrofa.Nie będę przytaczał oczywistych faktów,o których piszą moi przedmówcy no bo jak tu się z nimi nie zgodzić.Mam tylko jedną gorącą prośbę do wielkiego znawcy zagadnień trenerskich,wszechstronnie wykształconego specjalisty pana Zuba-miej pan trochę honoru i chociaż nie przychodź do restauracji na Widzewie- Wschodzie We Młynie i nie drażnij pan prawdziwych fanów Widzewa swoją obecnością(bo to,że zrezygnujesz pan z trenerki jest zupełnie nieosiagalne-no chyba,że pan Bakalarczyk przejrzy na oczy i będzie zasłużony wyjazd do metrpoli zwanej Bełchatów). Musiałem to napisać bo się bardzo wkur... jak się dowiedziałem o Józku. Mr OSHADOGAN THANK YOU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Widzew bez Oshadogana i Bono IP: *.bel.vectranet.pl 10.01.08, 01:32 A co masz człowieczku do Bełchatowa!!! Co to wina naszego miasta, że Zub właśnie od nas do Was przyjechał. No chyba, że Cię "ściska" to co teraz ma Bełchatów. To, że Zub jest słabym trenerem to nie wina Bełchatowa tylko Waszych mądrych działaczy. A tak na marginesie Zub raczej nie ma czego szukać w GKS Bełchatów, Orest już ma nowego pomagiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: Widzew bez Oshadogana i Bono IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.08, 21:42 "No chyba, że Cię "ściska" to co teraz ma Bełchatów." To co ma Bełchatów pochodzi także z moich podatków. Poczekaj trochę, to zostaną ci wspomnienia "co miał Bełchatów" P.S. Piszę o klubie, nie o mieście. Nic do niego nie mam. Bez obrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi22 Re: Widzew bez Oshadogana i Bono IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.08, 22:25 Proszę cię żebyś się nie zapędzał z nazywaniem mnie człowieczkiem bo z tego co sobie przypominam to nie mam żadnych znajomych w metropoli b. tak więc sobie nie folguj bo wódki z tobą nie piłem.Przypomnij bo zapomnialem,to ile lat jesteście na piłkarskiej mapie Polski?I jeszcze powiedz czy aby sponsorem twojego sławnego klubu nie jest spółka skarbu państwa czyli pośrednio każdy przeciętny Polak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Widzew bez Oshadogana i Bono IP: *.bel.vectranet.pl 11.01.08, 12:52 Bardzo przepraszam, że Pana nazwałem człowieczkiem. Fakt nie jesteśmy tak utytułowani jak Twój Widzew, któremu życzę jak najlepiej (może Cię to dziwić)ale każdy od czegoś musi zacząć. Inna sprawa,że to Twoje podatki. Powiem tak: w kopalni pracują zarówno ludzie z Bełchatowa i Łodzi i tym drugim jakoś to nie przeszkadza, że część pieniędzy z zysków spółki ładowana jest w piłkę nożną. Też nie mam nic przeciwko, a Ty może wolisz żeby ta kasa (również Twoja) przelewana była na konta chłopców z Wiejskiej?? Tak widać musi być, kiedyś Widzew tez sponsorowany był z państwowych pieniędzy. Ciekawy jestem co byś pisał gdyby sytuacja była odwrotna. W Łodzi jest kopalnia i daje kasę na Widzew a np ŁKS ma kase z prywatnej ale niezbyt bogatej firmy... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wm zub out ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 04:19 hm.....odchodzi jedyny gracz z jajami i to tylko dlatego, że pokazał trenerowi-amatorowi , że on takowych jaj nie ma a umiejętnościami pasuje raczej do teatru jako nim a nie do Widzewa jako trener ! Panie Cacek czemu pozwala Pan na taki szarogeszenie się tak nieudolnemu partaczowi jak "trener" zub ? To, że jest to cienias i człowiek bez charakteru wie już każdy kibic w Polsce czemu zatem Pan tego nie Widzi ! Józek jesteś Fighter i Twoje miejsce jest w Widzewie !!!!!!! A co do zuba to jeszcze jest ale za kilka miechów i o nim nie bedzie pamiętał ot taki tam trenerzyna ......marny zresztą lingwista :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: zub out ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 13:19 pieknie. zub sobie nie daje rady-brak umiejetnosci trenerskich, doswiadczenia i umiejetnosci radzenia sobie z presja.jak mu jozek cos powiedzila to zaraz furia i go wyrzucil. zub lepiej sam sie poddaj do dymisji - musisz wiedziec jedno: my cie nie chcemy,za slaby jestes. chcemy wlodka smolarka-jego w holandii na pewno dobrze wyszkolili. zegnamy chlodno i nie wracaj tu nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klod ząb rób wypad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 14:48 zub powinien odejśc bo jutro pozbedzie się Napoleona, za tydzień obrazi na kikiego a za dwa przesunie do rezer Brozia bo ten smie nie ukłonić mu się podczas porannego treningu ! TFFFFFFFFFFFFFFFFFFF prosto w gebę panie a-wf ZOOB wypieprzaj pan do szkoły dzieciaki uczyć gimnastyki a nie zachciało się Widzew prowadzić! Odpowiedz Link Zgłoś