nakole Re: co z lodzka IKEA? 14.01.08, 22:46 Może wszędobylski Bodzio jest silniejszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: co z lodzka IKEA? IP: *.gprs.plus.pl 25.01.08, 21:51 nie wiem dlaczego nadal nie ruszyła budowa IKEI jak tak dalej pójdzie to się jej nigdy nie doxczekamy, może ktoś wie, co się dzieje??? Odpowiedz Link Zgłoś
skunk Korytarze poziome 28.01.08, 19:27 Ikea nie dostaje pozwolenia bo stanęłaby w korytarzu powietrznym i moglibyśmy się podusić z braku tlenu. <szelest="banknoty"></szelest> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenin Re: Korytarze poziome IP: *.grs-k0.g1.pl 28.01.08, 22:18 ja słyszałem że już dostała pozwolenie..(info ze skyper formum..).. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnaba Re: Korytarze poziome IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.08, 22:47 1. Nie w korytarzu powietrznym, a w tzw. klinie nawietrzającym- teoretycznie oznacza to ograniczenie wysokości zabudowy. 2. ZTCW dostała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc ikea-transport IP: *.lib.uni.lodz.pl 31.01.08, 14:35 no wlasnie , nie moge doczekac sie tgo sklepu, a chodzi za mna duzogabarytowy zakup, transport od łodzi to ok. 400,00 zlotych, moze ktos tez chcialby cos duzego z Ikea, polaczymy sily i podzielimy koszty transportu? czekam na deklaracje :) Odpowiedz Link Zgłoś