Gość: wykształciuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 21:21 Jak długo kierowca koparki, mający oczywiście bardzo trudną i odpowiedzialną pracę, będzie zarabiał więcej niż chirurg specjalista? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pacjent Pielęgniarki: Chcemy podwyżek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 09:46 Ja też chce podwyżkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciężarna Pielęgniarki: Chcemy podwyżek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 09:56 a to ciekawe bo ja w poniedziałek mam mieć cesarskie cięcie ciekawe...chyba przestane płacić składki na ubezpieczenie bo to już przechodzi ludzkie pojęcie, żyję w stresie od kilku dni czy moje dziecko może się narodzić czy musi czekać aż wielmożne pielęgniarki wezmą dupy w troki i wezmą się DO ROBOTY, jak to powiedział premier Belka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzony Re: Pielęgniarki: Chcemy podwyżek! IP: *.toya.net.pl 25.01.08, 13:35 To sobie idz do prywatnej kliniki skoro masz tyle kasy ,ze uwazasz ze inni moga pracowac za grosze.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Pielęgniarki: Chcemy podwyżek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 09:58 Chirurg specjalista nie zarabia tak mało. Nie siejmy zamętu. Szpitale i lekarze są sami sobie winni, trzeba było dbać o szpitale i o jego finanse a nie bo mi się należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GH Ja też chcę podwyżki.3 średnie krajowe,a co? IP: *.toya.net.pl 25.01.08, 14:34 Mnie się nie należy ? też pracuję.Zabrać innym.Jasny gwint ,tylko komu? Najlepiej emerytom już swoje przeżyli.Przez ostatnie 50-70 lat żyli w dobrobycie niech trochę pogłodują , będą zdrowsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kriseska Za co sie placi lekarzowi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.08, 17:25 Za to ze przyjdzie na wizyte zleci leki i badania.Pielegniarka musi to wszystko wykonac. I kto wiecej pracuje?.Pielegniarka czy lekarz?Pielegniarka powinna zarabiac tyle co lekarz!!! Odpowiedz Link Zgłoś