Gość: xxx Re: dobry fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 11:53 bylam ostatnio w salonie na Piotrkowskiej 50 Trendy hair fashion. wizyta przyjemna, efekt rewelacyjny. Bardzo dobrze dopracowana fryzura. polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: dobry fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 11:57 i ten masaż... :) bomba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: dobry fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 10:11 Jeśli nie lubicie eksperymentów na głowie, tylko cenicie sobie piękne i kobiece fryzury, pełne finezji, to polecam Piotra Króla z Łodzi (salon Lokers, Zachodnia 79). Na początku najbardziej przekonało mnie to, jak wygląda Pan Piotr. Jest normalnym, przystojnym facetem, bez udziwnień wizerunkowych :), który nie lubi jak nazywa się go "stylistą"!!! Tworzy na głowie fryzury, które dodają piękna, a nie wymyśla jakieś cudeńka, które po pierwszym myciu tracą wygląd. Mam długie włosy (dzięki Piotrowi mają kolor czekoladowy :))i zawsze tak pięknie wycieniowane, że układają się same. Polecam dziewczyny gorąco, najważniejsze jesteśmy my, a nie radosna twórczość fryzjera :)Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: dobry fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 22:24 Na stronie Lokers nie ma już go w ekipie, czyżby założył własny salon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: dobry fryzjer IP: *.toya.net.pl 13.09.21, 15:00 A ja ostatnio szukałam fryzjera męskiego dla mojego narzeczonego. W życiu bym ich nie odkryła gdyby nie moj znajomy. Polecił mi salon ”Aneta kreuje’’ fryzjerka Małgosia- naj naaajlepsza fryzjerka ever! Ceny bardzo przystępne, kameralnie, miła atmosfera, pracują tam osoby z pasja. Normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Poszukuję p. Agnieszki z Beauty Pro IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.11.09, 22:04 Proszę, błagam o pomoc - poszukuję Pani AGnieszki, do której od kilku lat chodziłam do salonu Beauty Pro na Placu Reymonta. Pani Agnieszka już tam nie pracuje - dowiedziałam sie, o zgrozo dzisiaj. A ja nie wyobrażam sobie innej fryzjerki dla mnie. BŁAGAM, jesli ktoś wie coś, proszę o info karolkol@gmail.com. Nie znam nazwiska, tlyko imię, dziewczyna jakoś mniej wiecej przed czterdziestką. POMÓŻCIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Poszukuję p. Agnieszki z Beauty Pro IP: *.toya.net.pl 03.11.10, 00:27 Pani Agnieszka teraz pracuje w cukierni ::):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noka Re: Poszukuję p. Agnieszki z Beauty Pro IP: *.play-internet.pl 20.03.13, 19:55 witam, ja poszukuje p. Iwony też z Beauty Pro. Jeśli ktoś dysponuje namiarami gdzie teraz pracuje albo nr tel. to bardzo proszę o kontakt mailowy. W salonie zmowa milczenia, boją się konkurencji widocznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: dobry fryzjer IP: *.toya.net.pl 16.02.10, 03:42 Dobry salon Łódź , Naruszewicza 2 , www.salonagnes.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: dobry fryzjer IP: *.retsat1.com.pl 21.03.10, 21:00 60-70 zł to dla mnie trochę drogo. Da się znaleźć coś fajnego w Łodzi w cenie ok. 40 zł? Zależy mi na kimś, kto będzie umiał mi doradzić fryzurę, bo chciałabym coś innego niż włosy na prosto, a sama nie potrafię się ocenić. Czekam na jakieś propozycje, gdzie strzygą się kobiety z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pabianice Re: dobry fryzjer IP: 188.33.76.* 30.03.10, 23:15 Polecam salon w Pabianicach na Podwawelskiej. Taniej niż w Łodzi, a paru fryzjerów niedawno wróciło z wysp. Pracowali tam jako fryzjerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boyboyboy Re: dobry fryzjer na europride IP: *.pools.arcor-ip.net 31.03.10, 17:45 Jakiego mi mistrza w Lodzi polecacie chlopcy? Dobrze byloby na zakladzie kapielowym miec takiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: der Re: dobry fryzjer na europride IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 11:12 Sebastiana z Piotrkowskiej 85, nie rozczarujesz się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Re: dobry fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.10, 12:57 Nie polecam Pani Marzeny Szembek z ulicy Leszka Białego.Nie mam teraz pół włosów!!!!Zdegażowała je fatalnie, jest niemiła,nie da sie z nią pogadać,no ale najważniejsze jest cięcie- byle szybko, byle jak fakt ceny niskie.Ju z nigdy nie pójde do tej Pani.Moze kiedyś była dobra teraz juz nie!!!Wyglądam z 10 lat starzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezadowolona Re: dobry fryzjer IP: *.toya.net.pl 20.04.10, 17:01 Popieram!!!Po wizycie u tej fryzjerki poszłam po szampon, a Pani sprzedająca polecała mi każdy do włosów zniszczonych i bez blasku!!!!!Normalnie śmiech na sali a mąż sie spytał dlaczego mam takie dziwne włosy :( Teraz czekam az mi odrosna te brzydko ścieniowane końcówki i szukam dalej fryzjera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezadowolona Re: dobry fryzjer IP: *.toya.net.pl 20.04.10, 17:02 Chodziło mi w poście o Pania Marzene Szembek z Olechowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OlekSandra Re: dobry fryzjer IP: *.toya.net.pl 22.03.13, 22:22 Ja rozpoczęłam jakiś czas temu przygodę z www.karinawitkowska.pl i jestem zachwycona, jest to jedna z niewielu fryzjerek-stylistek z prawdziwego zdarzenia. Zanim zasiadłam do niesamowicie relaksującego mycia z masażem w wykonaniu (chyba pani Patrycji) pani Karina dopasowała mi fryzurę do kształtu twarzy i sylwetki wspólnie uzgodniłyśmy długość i wszystko, później mycie i strzyżenie, czułam się bardzo bezpiecznie, gdyż pani Karina informowała mnie o wszystkim, czułam się dopieszczona pod każdym kątem, a efekt był super. Pierwszy raz spotkałam się z fryzjerem gdzie strzyżenie pół na sucho pół na mokro i właśnie dla tego ukłądają mi się bez najmniejszego wysiłku. Polecam, polecam, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia l. Re: dobry fryzjer IP: *.31.71.113.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.03.13, 14:29 odwiedziłam ostatnio salon Świat Kobiet przy Tymienieckiego z polecenia mojej przyjaciółki, przycinała i stylizowała mnie fryzjerka marika, dopasowała się do mojego wyobrażenia o dobrej fryzurze :) albo fart albo warto polecić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dobry fryzjer IP: *.retsat1.com.pl 20.04.10, 17:14 Salon "Sara" - róg Przybyszewskiego i Łęczyckiej. Pytać o p. Nikę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carmen Re: dobry fryzjer IP: *.cdma.centertel.pl 26.01.11, 22:35 witam,ja polecam fryzjerke pania kamile,przybyszewskiego 90,doslownie zlote raczki,jezdze za nia juz 10lat,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: dobry fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.11, 22:44 Jednym z lepszych fryzjerów w Łodzi jest na pewno pan Wiktor z salonu Berendowicz&Kublin (przy Good Time Day SPA). Człowiek ma po prostu talent. Potrafi doradzić oraz ściąć włosy w taki sposób, żeby podkreślić wszystkie walory i zakryć niedociągnięcia urody. Do tego jest sympatyczny, także przy okazji można z nim miło porozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjer Wiktor Re: dobry fryzjer IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 02.03.12, 20:37 Z tej strony Fryzjer Wiktor można mnie znaleźć w nowym salonu przy ulicy Wiwulskiego 15 rewelacyjne ceny pracujemy na L'Oreal. pełna kosmetyka !!!! duży Parking !!! Perukarstwo. zapraszam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: dobry fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.12, 19:22 witam a jakis numer kontaktowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fryzjer.Wiktor Re: dobry fryzjer IP: *.play-internet.pl 03.04.14, 09:06 Witam mój numer kontaktowy 792 876 460 zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: dobry fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.13, 17:59 Witam Serdecznie. Czy mogłabym się czegoś więcej dowiedzieć o tym fryzjerze i gdzie dokładnie znajduje się jego salon? Byłabym bardzo wdzięczna za udzielenie większej ilości informacji. Zgóry dziekuje i pozdrawiam. prosze o odopowiedz pod nr 511 357 634 lub na adres e-mailowy nadija152@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fryzjer Wiktor Re: dobry fryzjer IP: *.toya.net.pl 14.04.14, 21:27 Witam mój numer kontaktowy 792 876 460 zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobry fryzjer IP: *.smrw.lodz.pl 05.05.11, 23:06 Nie polecam nikomu salonu matis na Piotrkowskiej 137/139, byłam tam tydzień temu i wyszłam zmasakrowana! Skusiłam się na zakup na grouponie kuponu do nich i bardzo żałuję. Farba nie pokryła moich odrostów, a jedynie zmieniła nieco ich kolor, a fryzjerka próbowała mnie przekonać, że fajnie to wygląda! Jednym słowem masakra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: dobry fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.12, 21:34 A ja polecam salon fryzjerski przy Łanowej 97 (okolice Traktorowej i Aleksandrowskiej). Nazywa się sekret urody. Chodzę tam już kilka ładnych lat i ZAWSZE wychodzę z salonu zadowolona. Miła i profesjonalna obsługa, można napić się dobrej kawki a panie są super, zawsze można pogadać, pośmiać się :)ogólnie sympatycznie :) Ceny też są niskie a dla mnie to dobrze ponieważ jestem właścicielką długich i gęstych włosów. Tam nie tracę majątku na farbowanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia_k_11 Re: dobry fryzjer 12.12.12, 15:56 hej, ostatnio byłam przedłużyć sobie włosy - efekt jest super - fryzjerka Marika dobrała mi ekstra do mojego koloru włosy przedłużane - nikt nie chce wierzyć, że to nie moje - polecam salon jest fajny i dostałam jeszcze niespodziankę-słodycz na święta Jak ktoś chce podaję adres www.swiatkobiet.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pewna PAni Re: dobry fryzjer IP: *.uni.lodz.pl 16.12.12, 14:48 Witam, Polecam mloda dziewczyne ktora ma idealne podejscie do naszych pieszczochow jest to na ulicy wieckowskiego 25. jest taki maly gabinet weterynaryjny, nie dosc ze weterynarz jest rzeczowy,mowi prosto nie sliniac sie do psa,fakt faktem jest troche nie mily ale dobry naprawde warto isc. NIE POLECAM PANI NA ULICY LIPOWEJ 44/15. KRZYCZALA NA PSA,CIAGALA GO ZA SMYCZ,BA ZBYT WYSOKIE MNIEMANIE O SOBIE. PSA DOSTALAM OKROPNIE OBSTRZYZONEGO, POLECILA MI KOLEZANKA TA PANIA, DO TEGO PIES MA RANY,JEST POZACINANY I BYLAM Z NIM U WETERYNARZA PONIEWAZ PRZYCIELA MU JAJECZKA,ZROBILA RANE ROWNIE NA ....;) WIADOMO. nigdy w zyciu nie polecam tej Pani,nigdy w zyciu nie widzialam zeby ktos tak ciagal psa i robil z niego szmate, a dziewczyna na wieckowskiego lubi psy i to widac na pierwszy rzut oka, piesek zawsze byl ladny,nigdy nie ma z niczym problemu i przeede wszystkim cena jest niska jezeli chodzi o jej prace,powinnam brac wiecej bo ma talent i umie odmienic psa. Moj 3 dni nie chcial jesc bo tej babce z lipowej,bal sie i caly czas spal a jest bardzo zywy i ruchliwy. jezeli chcesz aby Twoj pies wygladal jak szczur krzywo obciety chory to idz na lipowa,jezeli chcesz byc zadowolony to naprawde warto isc na wieckowskiego 25. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: dobry fryzjer IP: *.toya.net.pl 20.11.13, 15:28 internet przyjmuje wszystkie oszczerstwa i bezimiennie mozna wszystko napisac a robi to najlepiej konkurencja Odpowiedz Link Zgłoś
ann1961 Re: dobry fryzjer 20.11.13, 16:39 ta opinie napisala konkurencja z ul.wieckowskiego 25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyzzzz Re: dobry fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 19:00 Byłam dziś u fryzjera poleconego przez znajomą, która jak przyuważyłam jest zawsze ładnie obcięta. Wyszłam i jestem zachwycona, nareszcie mam starannie scieniowane włosy, bez degażowania i strzępków, dobre cięcie nożyczkami, co jest pracochłonne dla fryzjera. Ładna linia fryzury. Wólczańska 91. Nie wiem jak się nazywa pani, która mnie obcinała. Odpowiedz Link Zgłoś
fashionholic Re: dobry fryzjer 22.07.10, 15:52 Polecam salon an Kilinskiego ''Keune'' a w szczegolnosci fryzjera Witka. Cena strzyzenia nie jest niska, ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katm Re: dobry fryzjer IP: *.amgen.com 29.12.10, 16:09 Jestem byłą stałą klientką pana Witka (Wilhelma Rychtera). Zgadzam się co do ceny - nie jest niska, powiedziałabym raczej, że klasyczna "warszawska" - znaczy jest drogo. Zgadzam się też, że mimo to - warto płacić. P. Witek jest bowiem mistrzem przez duże "m". Zawsze świetnie dobierał mi fryzurę do aktualnego stanu moich włosów, do twarzy, uwzględniał przy tym moje preferencje, uwagi, prośby. Zaznaczam przy tym, że jestem wyjątkowo wyczulona na punkcie wyglądu, a włosów w szczególności, ponieważ raz zepsuta fryzura szpeci jeszcze przez kilka tygodni.. Tym niemniej od 6 lat nie jestem już klientką p. Witka (salon Studio fryzur, a wcześniej Fitbelle) i nie zamierzam nigdy więcej nią być, dlatego że p. Witek zwyczajnie nie szanuje swoich klientów. Nie chodzi przy tym o fakt, że trudno się do niego (było) umówić - każdy dobry fachowiec (lekarz, adwokat, fryzjer) jest zazwyczaj zajęty. Ostatnia moja wizyta w salonie p. Witka wyglądała następująco: kiedy za trzecim (!) razem udało mi się do niego umówić (wcześniej miał szkolenia) - po przyjściu do salonu okazało się, że niestety nie ma p. Witka i obsłużona zostanę przez jego ucznia (zdolnego, nauczonego fachu itp..), nikt wcześniej nie zadzwonił do mnie w tej sprawie, więc nie byłam zachwycona, ale zgodziłam się na zamianę, natomiast po ok. 20 minutach, w czasie strzyżenia - z zaplecza wyszedł na salon nikt inny, jak właśnie p. Witek. Dlatego też - polecam fachowca, odradzam człowieka. Jak chodzi o innych fryzjerów, z którymi miałam do czynienia w Łodzi... Zdecydowanie odradzam właściciela salonu Lokers na Piotrkowskiej (w bramie) - p. Wiesława. To co mi zrobił z włosami w dniu ślubu mojej przyjaciółki, to po prostu dramat. Umówiłam się do tego fryzjera ze względu na pozytywne opinie znalezione na wizażu.pl, ale byłam b. niezadowolona. Może miał wtedy gorszy dzień nie wiem i nie zamierzam sprawdzać. Jeszcze bardziej zdecydowanie odradzam p. Piotra z salonu Piotr Aleksander. Salon poleciła mi wymagająca znajoma. Byłam raz. Niestety p. Piotr puścił wodze fantazji i dzięki temu obciął moje włosy tak któtko, że ostatnio miałam tego typu fryzurę w latach wczesnoszkolnych (!!!), oprócz tego strasznie ją wycieniował, zupełnie przy tym olał fakt, że moje włosy są dość podatne na tzw. "puszenie się". W efekcie przez pół roku nie mogłam patrzeć w lustro, a przy odrobinie wilgoci - miałam na głowie siano. Właściwie to powinnam go pozwać za oszpecenie. Polecam za to - mimo, że nie w Łodzi - p. Kasię Miłek z salonu MiłekDesign. Jest trochę zabiegana, ale tnie mistrzowsko, choć raczej klasycznie. Zawsze bierze pod uwagę - rodzaj wlosów, kształt twarzy i czas, który klient chce codziennie poświęcać na samodzielne układanie włosów. Katm Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszycekin Re: dobry fryzjer 20.01.11, 10:22 W Łodzi to znam tylko jeden taki naprawdę dobry salon fryzjerski. Na pewno słyszeliście o nim, Berendowicz i Kublin przy Good Time Day SPA. Maja dobrych fryzjerów, a jak na salon z tak dobra opinia w branży, to jeszcze nie są tacy drodzy. Warto się tam wybrać, bo kompleksowo zajmują się każdym klientem - mają świetną atmosferę, ale to już tak na marginesie dodaję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: dobry fryzjer IP: *.toya.net.pl 28.02.11, 11:39 Czy ten fryzjer to mężczyzna w tlenionej kobiecej fryzurze ?(Przynajmniej taką miał w czerwcu zeszłego roku) Nie mogę nic powiedzieć o umiejętnościach bo nie byłam ale co do podejścia do klientów w pełni się z panią zgadzam. Weszłam z ulicy i chciałam się umówić na wizytę. Zostałam zlustrowana z góry do dołu i poinformowana, że nie ma zapisów na następny miesiąc, a jak chce to mogę iść do fryzjera obok bo jest młody,przystojny (czyżby jakieś zauroczenie z jego strony) i dobrze ścina. Nawet gdybym miała okazję się do niego zapisać na pewno tego bym nie zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: dobry fryzjer IP: *.toya.net.pl 28.02.11, 11:41 Post miał być odpowiedzią na post Katm i dotyczy fryzjera Witka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona Re: dobry fryzjer IP: *.164.rev.vline.pl 19.02.12, 21:32 Podpisuję się pod opinią katm obiema rękami, niestety. Zostałam potraktowana przez mojego "fantastycznego" fryzjera dokładnie tak samo, a było to we wrześniu 2009 roku. Pamiętam dokładnie, bo po 7 lub 8 latach wiernego korzystania z jego usług, wywinął mi dokładnie taki sam numer tylko że w sobotę, tuż przed weselem mojej szwagierki (na które właśnie poszłam się uczesać). Przed weselem miałam też umówioną własną sesję fotograficzną z mężem, którą mieliśmy umówioną z okazji naszej rocznicy ślubu. Absolutna katastrofa...Pana Witka miało nie być, oczywiście w międzyczasie się jednak pojawił, a czesała mnie jakaś młoda dziewczyna...na głowie miałam tragedię!!!! Nic się nie dało zrobić, bo już nie było czasu. Fryzura na zdjęciach prezentuje się fatalnie, na weselu czułam się baaaardzo źle i wyglądałam, jak zmoknięta, wygryziona kura.... Informację dostałam w przeddzień wizyty, więc znajdźcie w takim momencie fryzjera na sobotę! Bardzo żałuję, bo fachowiec znakomity, do dzisiaj szukam fryzjera " w zamian" i jeszcze nie znalazłam. Mam trudne włosy, kręcone i cienkie, on je strzygł bardzo dobrze. Ale tamtego dnia poprzysięgłam sobie, że za takie potraktowanie nie pojawię się już w tym zakładzie PRZENIGDY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anku Re: dobry fryzjer IP: *.play-internet.pl 20.02.14, 21:53 Wieslaw Baranowski wyprowadził moje włosy na prosta. Byłam klientka przez 6 lat zawsze zadowolona. Fakt od jakiegoś czasu jest zmęczony i zniechęca. Nic nie usprawiedliwia spierdaczonej fryzury. Dlatego POLECAM P. MONIKĘ Kiedys pracowała na zachodniej z Wieskiem. Jestem cholernie zadowolona a zaliczylam stasia komadowskiego, wieska baranowskiego i wielu innych......nie polecam zdecydowanie NIEEEEE salonu wella wizaż i stylizacja na zielonej. Massakra. Odpowiedz Link Zgłoś
under-grund Re: dobry fryzjer 24.01.11, 13:03 Moim zdaniem nie ma lepszego fryzjera niż Pan Wiktor z salonu Berendowicz&Kublin, który mieści się przy Good Time Day SPA (ul. Gdańska). Ten człowiek naprawdę ma talent jeżeli chodzi o robienie różnego rodzaju fryzur. Także ja nie chodzę nigdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupierk Re: dobry fryzjer IP: *.centertel.pl 25.01.11, 00:50 Dobry fryzjer to jest w Denique w Arkadii (wawa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moneli Re: dobry fryzjer IP: *.lodz.mm.pl 24.05.14, 21:23 Z panem Wiktorem zdecydowanie moze współzawodniczyć łukasz z salonu STUDIO 10 LUTEGO salon super, atmosfera genialna, 100 satysfakcji. Polecam goraco Odpowiedz Link Zgłoś
dior1 Re: dobry fryzjer 22.07.10, 16:44 Jeśli chcesz być dobrze obcięta, tak, by wstać rano i nie męczyć się z fryzurą, to kasy nie skąp...... Ja chodzę trzy razy w roku do salonu Hirka na Piotrkowskiej w bramie, przy Narutowicza..... Czekam grzecznie w kolejce nie do mistrza, a do jego syna Sławka...... Świetnie ścina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: dobry fryzjer IP: 188.33.114.* 01.09.10, 14:58 czy ktos slyszal cos o radku rozyckim z salonu w lodzi na zeligowskiego? dopiero co otworzyli nowy salon i wyglada bardzo ciekawie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: dobry fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.10, 00:05 Dobry fryzjer to na pewno nie p.Aneta z salonu lovely look z M1 na brzeźńskiej, stanowczo odradzam. Weszłam tam pod wpływem chwili, liczyłam na zwyczajne przycięcie końców włosów, powiedziałam o tym tej pani, a ona złapała nożyczki w jedną rękę, wszystkie włosy w drugą i zaczęła "rypać" naprężone włosy, nierówno, szarpała, a potem rozciągnęła poskręcane jak wstążeczki włosy na szczotce. Wizyta w tym salonie byla najgorszym doświadczeniem jakie miałam z fryzjerem, nie wiem kiedy teraz odrosną i dojdą do wyglądu zdrowych. Pani była oczywiście dumna z siebie. Całe to "obcinanie" trwało ok10 minut, z salonu wyszłam po 15-20 lżejsza o 40 złotych i ze świadomością że nikt tego nie będzie chciał poprawić nawet za dwa razy tyle. Moja osiedlowa fryzjerka w porównaniu do tego to mistrz fryzjerstwa i za 20zł. Odradzam wszystkim strata pieniędzy i włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dama pik Re: dobry fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 22:56 zgadzam się w 100%. Raz też zgrzeszyłam i tam oddałam swoje włosy w ręce naburmuszonej "fryzjerce". Nie dość, że atmosfera na pewno nie była przyjazna i skłaniająca do rozmów to i efekt końcowy był rozczarowujący! Nie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dobry fryzjer IP: *.wroclaw.mm.pl 27.01.11, 20:28 Tez odradzam ten salon fryzjerski. Podobnie jak salon Laufer przy ul. Pojezierskiej w Tesco. Taka sama fatalna obsluga jak w M1 i taka sama mina nadetych fryzjerek, ktore maja gdzies klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: dobry fryzjer IP: *.retsat1.com.pl 27.01.11, 20:58 A ja odkryłam wczoraj salon Visage na Wyszyńskiego 63 - przemiła pani Iza nareszcie zrobiła to wydawało mi się niemożliwe, bo żaden inny fryzjer jakoś nie podołał moim wymaganiom, a potem dała mi okazję do dania pierwszego w moim zyciu napiwku - ścięcie długich włosów kosztowało mnie 25 zł. Aż się musiałam dopytać czy aby się nie przesłyszałam. Nnprawde polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: dobry fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 21:57 umówiłam się do salon luisse do łukasza.. był ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobry fryzjer IP: *.grs-k0.g1.pl 14.02.11, 21:44 Bez szału, zwyczajnie. Cięcie 80 zł (byłam w grudniu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: dobry fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 22:41 bez szału, zwyczajnie tzn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: dobry fryzjer IP: *.toya.net.pl 28.02.11, 11:48 Ja też chodziłam do Łukasza przez 7 miesięcy, krótkie włosy. Ścina fajnie ale brakowało mi szaleństwa i pomysłowości więc zmieniłam. Raz chciałam coś ekstrawaganckiego i niestety nie wyszło. Jeżeli nie lubisz zmian i co miesiąc to samą fryzurę to jest to fryzjer dla ciebie :) Za ścięcie krótkich włosów i farbowanie na jeden kolor rok temu płaciłam 170zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: branża Re: dobry fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.13, 20:14 I TACY LUDZIE PSUJĄ RYNEK!!! ZA USŁUGE KTÓRA MINIMUM POWINNA KOSZTOWAĆ 45zł ZA SAMO STRZYŻENIE JAKAŚ PINDA BIERZE 25zł NIE SZANUJĄC WŁASNEJ PRACY, SIEBIE I WYSIŁKU!!! Ż E N A D A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titunia11 Re: dobry fryzjer IP: *.play-internet.pl 20.02.13, 12:30 A powiedz gdzie tak tanio biorą za strzyzenie,bo chetnie skożystam, tylko napisz czy fajnie jeszcze to robi.Wart polecenia,czy lepiej sobie darować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: dobry fryzjer IP: *.centertel.pl 27.02.14, 10:32 Ja również polecam salon na Przybyszewskiego 113,wiem że było tam "Ostre Cięcie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: dobry fryzjer IP: *.smrw.lodz.pl 27.02.14, 20:40 Fajna reklama oby dwa wpisy wysłane chwila po chwili z tego samego IP i miejsca:). Zgroza tam musi być skoro sami sobie reklame robią......... hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zartchyba Re: dobry fryzjer IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.02.14, 15:07 puknij sie w czache! nie kazdego stac na fryzjera za 45 zl ty durna babo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: dobry fryzjer IP: *.centertel.pl 27.02.14, 10:25 Dobrzy fryzjerzy są na ul.Przybyszewskiego 113 pawilon 1pietro.Wiem że ten salon brał udział w "OSTRYM CIĘCIU" fryzjerki szkolił Andrzej i Tomek.Byłam i jestem bardzo zadowolona,przeszłam niesamowitą metamorfozę jeśli chodzi o cięcie i kolor,dziewczyny fachowo mną się zajęły.A salon rewelacja.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szukam p. Justyny z Lovely Look z M1 IP: *.retsat1.com.pl 13.12.11, 21:25 Poszukuję p. Justyny (nie znam nazwiska), która pracowała przez kilka lat w salonie Lovely Look w M1 na Brzezińskiej w Łodzi i przed wakacjami odeszła. Nistety nikt w salonie nie chce mi powiedzieć gdzie mogę ją znaleźć. Od czerwca przetestowałam juz 4 innych fryzjerów i jestem coraz bardziej załamana. Będę bardzo wdzięczna za pomoc w poszukiwaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Szukam p. Justyny z Lovely Look z M1 IP: *.toya.net.pl 02.05.12, 13:14 Pani Justyna wyjechała za granicę. Też korzystałam tylko z jej usług. Szkoda, że wyjechała :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biuro Re: Szukam p. Justyny z Lovely Look z M1 IP: 178.218.231.* 04.11.12, 08:36 Prosze zobaczyć w Chorzowie na ulicy Wolności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liliana987 Re: dobry fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.10.10, 23:31 Moim zdaniem na uwagę zasługuje nowy salon fryzjerski w C.H, Pasaż Łódzki "Paul Dobrzycki Hair Design". Bardzo piękny wystrój, salon pracuje na produktach l'oreal profesionel. Robiłam u nich balejaż i wyszłam naprawdę zadowolona. Bardzo miła i fachowa obsługa, młodzi sympatyczni ludzie. Zaproponowano mi balejaż w kolorach starego złota plus tonowanie jakimś jak to określili milkszejkiem:) efekt super, bardzo dobre cięcie. Koleżanki pytały co to za kolor i gdzie robiłam. W pracy każdy zauważył zmianę :) więc jak to kobieta czułam się dowartościowana:):):) podwójnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: dobry fryzjer IP: *.chello.pl 24.11.10, 09:51 ja jestem wierna Panu Maćkowi, który w końcu osiadł i mam nadzieję, że zostanie na dłużej na Andrzeja między Gdańską a Wólczańską. Salonik dopiero się otworzył i jeszcze jest dość skromny, ale ręce pana Maćka wynagradzają wszystko. Dobre kosmetyki, a najważniejsze, że nawet 6 tyg. po obcięciu włosy nadal układają się. Wcześniej Pan Maciek był na kopernika i na lipowej, ale teraz to miejsce jest ok, bo łatwo dojechać i w centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc dobry fryzjer IP: 46.112.149.* 11.12.10, 19:27 A ja z czystym sumieniem i z całą serdecznością polecam wszystkim salon "Nasze Atelier" na ul. Więckowskiego 24. Pani Iwonka potrafi wyczarować cudowne fryzury, zawsze świetnie doradzi, dobierze kolor i przede wszystkim włosy po ścięciu dobrze się układają. A i jeszcze jedna bardzo istotna rzecz - ceny rewelacyjnie niskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: dobry fryzjer IP: *.vline.pl / 172.16.39.* 12.12.10, 16:58 Jeśli można to bardzo proszę o kontakt telefoniczny do zakladu "Nasze Atelier". Z góry dziekuję...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromba Re: dobry fryzjer IP: 195.69.81.* 14.12.10, 21:21 Polecam - jak wyzej.... Uratowili moj look:-)))) Świetnie radza sobie z kreconymi włosami. Długie - mistrzyni prostowania i układania... super reka rzemieslnika Marlena (o ile nie pomyliłam imienia).... Krótkie włosy - Norbert i Paweł... Mają pomysły.. wystrczy dać im wolną rękę. Od kilku tygodni ciesze sie nowa fryzurą wymysloną w ich salonie... GENIALNA:-))) Ceny tez ok... czasem promocje (farbowałam włosy i dostałam tusz w prezencie... ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: dobry fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 14:40 Moim zdaniem najlepszym salonem fryzjerskim w Łodzi jest Berendowicz&Kublin, który mieści się przy Good Time Day SPA, pan Wiktor naprawdę jest świetnym stylistą i zrobi wszystko, żeby klientka miała fryzurę idealną. Naprawdę jestem bardzo zadowolona z jego usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lonka dobrzycki IP: 195.69.81.* 05.07.11, 08:54 .. tu moge sie smialo podpisac. Trafilam w rece Pawla (pola dobrzyckiego - wlasciciela) w tygodniu otwarcia salonu. Fajna atmosfera... Rozsadna cena... Pawel sympatyczny, otwarty, z polotem. Slucha klienta... doradza i ma pasję.. Fajnie scina. włosy układają się bez modelowania. Wystarczy wysuszyć :-))) Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carmen Re: dobry fryzjer IP: *.cdma.centertel.pl 14.12.10, 16:32 Witam,mam fajna fryzjereczke do polecenia,jest to na ul,przybyszewskiego 40,jest naprawde super,na imie ma Kamila,ja jestem jej klijentka od lat i tak zawsze za nia wendruje,pozdrawiam,carmen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIKA Re: dobry fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.11, 18:57 Szukałam dobrego fryzjer stylistę i koleżanka z pracy poleciła mi właśnie Akademie Estetyki Akademus, zadzwoniłam i umówiłam się na wizytę , miła Pani zapisała mnie do Seweryna, następnego dnia byłam już przyjęta, fakt chłopak jest młody, ale za to niezwykle kreatywny ( nie miała wrażenia jak bym rozmawiała z uczniem, tylko z profesjonalistą który siedzi w tej branży od ok 10 lat) od razu wiedział jaki powinnam mieć kolor i strzyżenie, poddałam się, po skończonej usłudze była niezwykle zaskoczona, bo włosy wyglądały na zdrowe, kolor był błyszczący a ścięcie modne i pasujące do mnie, zeszła z fotela prze szczęśliwa (jednak bałam się czy sama w domu poradzę sobie z ich ułożeniem, bo z długich włosów, po namowie pana Seweryna ścięłam je na dosyć krótkie, jednak moje obawy były bez postawne bo włosy układają się świetnie) koleżanki z pracy na drugi dzień powiedziały że odmłodniałam o 10 lat ... sama to widziałam patrząc w lustro, bo wyglądałam niezwykle kobieco, mąż był w szoku, bo lubił mnie w długich włosach, a Seweryn zaproponował mi dużo krótsza formę, bardzo mu się podobałam, minęły już prawie 2 miesiące, a włosy układają się tak dobrze jak pierwszego dnia, kolor tez jest nienaganny, muszę się wybrać do pana Seweryna, bo już mam odrosty i włosy odrosły, ale mogę w STU PROCENTACH polecić każdemu Akademię Estetyki Akademus, jako bardzo dobry salon z usługami na bardzo wysoki poziomie, no i pana Seweryn !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: dobry fryzjer IP: 77.252.223.* 27.05.11, 14:52 Żona poszła dziś do fryzjera - 140 pln i wygląda jak pół dupy zza krzaka. A przed wizytą wyglądała o niebo lepiej. Także na pewno NIE POLECAM salonu na Przybyszewskiego przy Tatrzańskiej nad Rossmanem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hasmini Salon Glamour na Org.WiN nigdy więcej!!!!! IP: *.toya.net.pl 11.06.11, 13:20 strzeżcie się tego salonu!!!! Czuję się oszpecona przez Panią Kasię, miała podciąć mi końcówki i delikatnie przerzedzić włosy. Z włosów o długości ponad połowy pleców została mi kępka do długości szyi!! Wyrzępolone i nierówne. Miała zrobić mi dekoloryzację włosów i nałożyć ciemny zimny blond (broń Boże żaden odcień z połyskiem złota lub miedzi) . Moje włosy do połowy były rudożółte a od połowy czerwone!!!!!! Wiadomo, że dekoloryzacja różnie działa na włosy , ale po nałożeniu farby (i to nie tej którą chiałam!!!! fryzjerka dodała do niej inną farbę w kolorze miedzi). Nie wiem sama dlaczego w ogóle jej zapłaciłam. Zostałam zapłakana z kępką włosów na głowie w kolorze ogniska. Po porwrocie do domu sama nałożyłam zwykłą farbę w kolorze cemny zimny blond i o dziwo wszystko IDEALNIE się pokryło bez przyciemniania włosów!!! Wycięła mi większość włosów nie wiem czy na złość czy po to żeby zużyć mniej farby. Jestem rozgoryczona a przyjemność zamieniła się tylko w nerwy i łzy!! DZIEWCZYNY NIE DAJCIE SIĘ OSZPECIĆ!!! Oto mój email elvys@interia.pl NA KTÓRY MOGĘ PRZESŁAĆ ZDJĘCIA PRZED I PO!!!! omijajcie Panią Kasię szerokim łukiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Salon Glamour na Org.WiN nigdy więcej!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.11, 20:55 Kosmetyczka z tego salonu - Magda Wysocka nie jest lepsza. Zabiegi wykonywane po łebkach, kilka klientek obsługiwanych w tym samym czasie, do tego wciąż wisi na telefonie. Zero intymności i wyciszenia. Zdecydowanie NIE POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaklik Re: Salon Glamour na Org.WiN nigdy więcej!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.11, 13:18 Zgadzam się z opinią poprzedniczki. Skorzystałam z oferty Grupera, gdzie ogłaszał się salon kosmetyczny Glamour na Organizacji WIN 4 w Łodzi. Właścicielka p. Magda Wysocka cały czas rozmawiała przez telefon lub ze swoją pracownicą (nie szczędząc słów krytyki na temat swoich klientek). Poza tym Drogie Panie nie dajcie się namówić na jakiś dodatkowy zabieg, za "małą dopłatą". - ZUPEŁNIE NIEPOTRZEBNY! Miał być peeling, a doszła jeszcze mikrodermabrazja. Oba zabiegi wykonane nieprecyzyjnie, "na odwal się".- Ale człowiek mądry po szkodzie. ODRADZAM TEN SALON- ja napewno nigdy więcej z jego oferty nie skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAISY Re: Salon Glamour na Org.WiN nigdy więcej!!!!! IP: *.com.pl 01.12.11, 19:19 BEZNADZIEJA.Właścicielka klnie jak szewc.Siedzi na głowie klientek.Za dopłatą oczywiście zrobiła mi piling po którym wyglądam jakby ktoś papierem ściernym tarł mi twarz,skóra złaziła mi i się łuszczyła.KOSZMAR.wŁAŚCICIELKA OBGADUJE NAWET SWOICH PRACOWNIKÓW DO KLIENTEK.ŻAL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruper never again Re: Salon Glamour na Org.WiN nigdy więcej!!!!! IP: 81.219.193.* 15.12.11, 14:54 Popieram, nie warto nawet z gruperem, z salonu "Glamour" wieje brudem i slamsami; kosmetyczka nierzetelnie wykonuje swoją pracę i za opłatą do grupera proponuje kompleksowy zabieg, bo ponoć efekty tego sprzedawanego na gruperze utrzymają się tylko 3 dni o ile nie dopłaci się ekstra, straszna naciągaczka. Wróżę i życzę temu salonowi z bożej łaski szybkiego bankructwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Salon Glamour na Org.WiN nigdy więcej!!!!! - IP: *.147.12.7.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.01.12, 18:51 kochani przez przypadek też tam kiedys trafiłam i popieram never more :) na szczęście dziś byłamu kosmetyczki w loftach u scheiblera przy tymienieckiego 25 a i jest nieziemsko :) super atmosfera, miał kosmetyczka po prostu bajka :) polecam i wiem co mówię !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! daj znać waszą opinię salon jest od niedawna a ceny przystępne podam telefon do kosmetyczki 603 313 313 ciekawa jestem opini ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arleta Re:Salon Glamour na Org.WiN super i miła obsługa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.12, 18:18 a ja jestem bardzo zadowolona z wizyty. Bardzo miło sympatycznie. Pani Magda na prawdę bardzo w porządku kobitka! Dokładnie dziewczyny robią zabiegi. Polecam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re:Salon Glamour na Org.WiN super i miła obsługa IP: *.tvsat364.lodz.pl 17.04.12, 18:35 Byłam dziś u kosmetyczki na zabiegu oczyszczania twarzy z kuponem grouper. Miła i fachowa obsługa, sympatyczne dziewczyny, świetny masaż twarzy. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
olagrab72 Re: Salon Glamour na Org.WiN nigdy więcej!!!!! 17.07.12, 01:31 ja skorzystałam z grupera i potwierdzam nigdy nikomu nawet najgorszemu wrogowi nie polecam. w tym czymś nie ma żadnej kosmetyczki, oferta zawierała peeling kawitacyjny, mezoterapię i maskę. niestety nic z tego. na początku panie poinformowały mnie że u nich peeling boli bo tak powinno być. Zaręczam, że nie. miałam wykonane oczyszczanie mechaniczne szpatuła od peelingu z bardzo mocnym dociskiem i coś wprowadzone ultadżwiękami z niebieskim światłem. Mam cerę naczyniową i wrażliwą i każda kosmetyczka z tytułem wykonywania zawodu nie wykona peelingu w ten sposób. Nikt się mnie nie zapytał o przeciwwskazania a miałam mieć wykonany zabieg z prądem. Maska nałożona była z próbek a kosmetyki są dość przestarzałe. Brak podstawowego profesjonalizmu, to nie jest gabinet kosmetyczny, Odradzam każdemu. Gość portalu: aaaklik napisał(a): > Zgadzam się z opinią poprzedniczki. Skorzystałam z oferty Grupera, gdzie ogłasz > ał się salon kosmetyczny Glamour na Organizacji WIN 4 w Łodzi. Właścicielka p. > Magda Wysocka cały czas rozmawiała przez telefon lub ze swoją pracownicą (nie s > zczędząc słów krytyki na temat swoich klientek). Poza tym Drogie Panie nie dajc > ie się namówić na jakiś dodatkowy zabieg, za "małą dopłatą". - ZUPEŁNIE NIEPOTR > ZEBNY! Miał być peeling, a doszła jeszcze mikrodermabrazja. Oba zabiegi wykonan > e nieprecyzyjnie, "na odwal się".- Ale człowiek mądry po szkodzie. ODRADZAM TEN > SALON- ja napewno nigdy więcej z jego oferty nie skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesional Re: Salon Glamour na Org.WiN nigdy więcej!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.12, 00:11 Widac Własnie Ze Jestes Zle Doinformowana Bo Skoro Jak Piszesz Miałas Wprowadzane Cos Ultradzwiekami Z Niebieskim Światłem,to Dla Twojej Informacji Niebieskie Swatło Koi,Łagodzi I Usmierza Zreszta Poczytaj Sobie W Internecie O Niebieskim Śwetle W Światłolecznictwie.Wiec Zaprzeczasz Sama Sobie Bo Skoro Masz Naczynka To Niebieskie Swiatło Złagodziło Ci Je.A peeling Kawitacyjny Siłą Rzeczy Musi Bolec bo jak jak wiekszosc kosmetyczek robi peeling kawitacyjny po przez mizianie to nie jest zaden peeling i zadne oczyszczanie!!!!!!!!!!!!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Salon Glamour na Org.WiN nigdy więcej!!!!! IP: *.retsat1.com.pl 19.09.12, 21:01 Ja również wykupiłam sobie zaproszenie na zabieg pod tytułem:19 zł.zamiast 120 zł.za peeling kawitacyjny i mezoterapię"i ciężko mi ocenić czy zabieg był prawidłowo wykonany czy też nie.Jest to moja druga wizyta ( wcześniej byłam w innym gabinecie),ale zauważyłam,że peeling kawitacyjny trwał 5 min.był bardzo bolesny i nieprzyjemny.Piekła mnie twarz i była nadciągnięta itp.Bardzo się zdziwiłam gdyż mój pierwszy peeling kawitacyjny w innym gabinecie trwał min.15 min do 20 i był bezbolesny. Czytałam na forach,że owo taki zabieg nie charakteryzyje się objawami niekomfortu a wręcz przeciwnie....Hm Hm. Kosmetyki nakładane są automatycznie bez żadnej konsultacji...Miałam wrażenie,że P.kosmetyczka wzięła pierwszą lepszą z brzegu maseczkę i ją wykorzystała-;( Po zabiegu zaproponowano mi maseczkę do twarzy za dodatkową opłatą. Nie wiedziałam czy maseczka,którą miałam mieć jest to ta maseczka z gruponu...no nóż dopłaciłam.Przekonana nie jestem,podejrzewam,że P.kosmetyczka sobie dorabia -;( Atmosfera,która panuje w gabienecie jest nerwowa.Tutaj się zgodzę-;( Nadmienię,że czekałam na swoja kolei prawie 30-35 min.chodź byłam punktualnie w gabinecie.Z lekka lekceważące,miałam już wyjść i podziękować za super dbałość o klienta...Dałam szansę.Wyczekałam swoje 35 minut-;( Cały czas słyszałam jak P.kosmetyczka narzekała na poprzednie klientki,marudziła i powiem wprost bardzo obgadywała...Twierdzę,że pewne opinie powinno zachowywać się dla siebie i rozmawiać po pracy a nie w czasie jej wykonywania.Klient nasz Pan....każdy ma jakieś humory,przeżycia,złe nastroje,ale to nie powód by na dzieńdobry sprzedawać informacje o obcych dla nas klientach... Opuściłam gabinet,ale czy do niego wrócę? Raczej nie...Został mi niesmak. Wracając do domu jedno pytanie mi się nasówało:"ciekawa jestem co będą o mnie mówić".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulka Re: Salon Glamour na Org.WiN nigdy więcej!!!!! IP: *.retsat1.com.pl 19.09.12, 21:23 Oj nieeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nigdy więcej!!!!!!!!!!! Koszmar-;(((((((((( Leżałam na leżance po porzedniej klientce,była brudna i nieladnie pachniała. Musiałam ręką strzepać pozostałości po poprzednim zabiegu!( był to pedicure)-;( Na dodatek ciągle p.kosmetyczka rozmawiała przez telefon,odchodziła od twarzy,plotkowała na klientów...w sumie dupę im obrabiała!!!! Sam zabieg trwał może z 5 min.a więc mogłam siedzieć w domu i sama sobie go wykonać. (mowa o peelingu kawitacyjnym).Nikt ze mną nie rozmawiał na temat skóry,nałożono jakiś preparat po którym piekła mnie skóra,szczypały oczy i czułam się b.źle.Tknęło mnie i zerknęłam na datę ważności...zonk...opakowanie było przeterminowane!!!!!!!!! ojaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! Ogólnie nie polecam-;( Smutna sprawa,ale najbardziej mnie zniechęciły te PLOTY!!!!! NIE WIEM CZY p.KOSMETYCZCE BRAKUJE ROZMÓW...CZY MA TAKĄ POTRZEBĘ OBGADYWANIA WŁASNYCH KLIENTÓW? JEST KTOŚ W STANIE JĄ ZROZUMIEĆ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolona Klijent Re: Salon Glamour na Org.WiN nigdy więcej!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.12, 19:40 Jesli Chodzi O Salon Glamour To Wszystko Jest Kłamstwem byłam dzis Na Zabiegu Z Okazika i Jestem Bardzooo Zadowolona Z Zabiegu,Pani Magda Wysocka Przemiła Kosmetyczka,zreszta Pracownica Również a masaż który został Wykonany był Świetny i Naprawde Polecam Ten Salon!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aljdra Re: Salon Glamour na Org.WiN nigdy więcej!!!!! IP: *.182.93.171.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.11.12, 20:15 ja sie troszke nie zgodze z ta opinia. ja korzystalam z oferty salonu z okazika i jestem mega zadowolona. bardzo dokladnie zrobiony zabieg kawitacji i bardzo mila atmosfera podczas jego wykonania. Pani Magda jest przesympatyczna osoba i mozna z nia porozmawiac na kazdy temat. nie poczulam sie ani zlekcawazona ani nie potraktowana z gory. osobiscie moge polecic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAKOCHANY Re: Salon Glamour na Org.WiN nigdy więcej!!!!! IP: *.play-internet.pl 16.01.13, 11:00 POTRZEBUJE POMOCY.MOZE KTOS WIE JAK SIE NAZYWA FRYZJERKA Z SALONU GLAMOUR Z ORGANIZACJI WIN 4 W LODZI.DZIEKI ZAPOMOC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zszokowana Re: Salon Glamour na Org.WiN nigdy więcej!!!!! IP: *.146.6.13.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.09.15, 19:37 Najgorszemu wrogowi nie polecilabym wizyty i strzyżenia u niejakiej P.Kasi na organizacji win 4 w lodzi.....ta kobieta to jakaś masakra pojęcia o zawodzie nie ma.....A i higiena w tym pseudo salonie pozostawia wiele do zyczenia.skupiam się na tym pierwszym bo umiejętności ta baba nie ma za grosz,uczeń wie więcej niż ona.a czystosc....normalnie nadaje sie do sanepidu .Strzeżcie sie ludzie od tego salonu który tylko w nazwie jest fryzjerskim !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basiulek Re: Salon Glamour na Org.WiN nigdy więcej!!!!! IP: *.centertel.pl 11.09.15, 19:43 Podzielam zdanie poprzedniczki co do oferowanych usług zarówno fryzjerskich jak i kosmetycznych. Jestem rozgoryczona wykonaniem balejażu a co do przycięcia końcówek to szczerze mówiąc moja matka potrafi lepiej. Co się tyczy atmosfery w salonie też daje dużo do życzenia bo obgadywanie poprzedniej klientki jak była ubrana bądź jaki zapach wydobywał się z pod jej pachy daje świadectwo o profesjonaliźmie ( czego naprawdę brak tak samo fryzjerce jak i kosmetyczce ). Odradzam Wam wszystkim drogie panie korzystanie z usług salonu przy organizacji Win 4 Odpowiedz Link Zgłoś
evita3870 Re: Salon Glamour na Org.WiN nigdy więcej!!!!! 02.10.11, 00:00 jestem zszokowana tym co się wyprawia w salonie fryzjerskim Glamour po przeczytaniu kilku opinii współczuję tylko klientką że tak zostały oszpecone i potraktowane ,w dalszym ciągu nie rozumię jak można nie przywiązywać wagi do tego co się robi i robi się to od niechcenia . Jestem fryzjerką z zamiłowania i kocham robić wszystko przy włosach ,a przede wszystkim chcę by klientka była zadowolona z moich usług i jak najbardziej każda usługa sprawia mi wielką przyjemność czy są to fryzury męskie czy damskie .Nie mam swojego salonu ale zajmuję się fryzjerstwem już od 27 lat w domu i jeszcze nigdy nie zdażyło mi się aby ktoś na moje fryzury nażekał ,mam stałych klientów i ceny też są przystępne i jestem zadowolona z tego co lubię robić .Zdażało mi się niejedno krotnie poprawiać komuś włosy po fryzjerce .Gdyby ktoś miał ochotę na kontakt ze mną to proszę pod nr 516 294 957 Chętnię poradzę lub poprawię po jakieś nieudanej fryzjerce .Evita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ssssss Re: Salon Glamour na Org.WiN nigdy więcej!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.12, 17:17 Pobłogosław Panie Boże ze przepadł mi grupon. Pal licho 20zł. Zadzwoniłam zeby sie umowic "przemila Pani" z łaską odpowiedziała mnie nie umówi i nie ma terminów. Bo z grupona dostała psie pieniądze. Grupon działa po to aby czlowiek mial tanią reklame a nie zyski ze sprzedazy kuponu. Pani jednak podstaw marketingu nie nauczono. Minimum szacunku do klienta tez...Zycze powodzenia z takim podejsciem. Wstyd ze grupon wogóle bieze oferty takich salonów... Dziekuje Wam za opinie i utwierdzenie mnie w przekonaniu ze opatrznosc czuwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesional Re: Salon Glamour na Org.WiN nigdy więcej!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.12, 00:16 Jak Sie Wykupuje Kupon To Zabieg Realizuje Sie W Przeciągu 2TYG Góra Miesiąc a nie czeka sie na statnią Chwile!!!!!Widac Pani z Tego Salonu Nie Miała Miejsc I Pani NIe Przyjeła.Skoro Budzi Sie Pani Z Ręka W Nocniku To Pani Problem A Nie Włascicielki Tego Salonu;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lalala Re: Salon Glamour na Org.WiN nigdy więcej!!!!! IP: *.toya.net.pl 11.08.12, 23:50 Moja poprzedniczkę strasznie ranią krytyczne wypowiedzi na temat salonu Glamour, więc pewnie tam pracuje. Prawda jest jednak taka, że to salon "na siłę", pracownice się tam najwyraźniej męczą, skoro nie potrafią się rzetelnie przyłożyć do pracy i robią to "z musu". Nie na tym rzecz polega, żeby wyciągnąć 100zł jednorazowo od klientki, która już nigdy tam nie wróci, będzie psy wieszać i jest na tyle niezadowolona, że nie dość, że nie poleci salonu to jeszcze poświęci czas, aby go w odradzić. Pójdźcie po rozum do głowy i zacznijcie pracować jak na branżę usługową przystało. To nie mięsny, gdzie podacie kilo schabu bez uśmiechu, od niechcenia, a i tak sprzedacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: Salon Glamour na Org.WiN nigdy więcej!!!!! IP: *.toya.net.pl 14.08.12, 19:44 Fanie że właścicielka się wypowiada...heh Zgodnie z regulaminem i informacjami zawartymi na gruponie czy okaziku jest podany termin w którym można realizować kupon wiec nie rozumiem Pani Gość portalu: Profesional o jakich 2 tyg. Pani mówi , teraz macie ofertę która jest ważna 2 miesiące i kosztuje 15 zł chciałam skorzystać ale niestety zrezygnuje i wole zapłacić więcej w salonie z dobrą opinią . Nas klientek nie interesuje Pani psie pieniądze jakie Pani otrzymuje przecież na coś się Pani zgadzała . Zresztą z tego co widzę i słyszałam tłumów tam nie ma i po prostu naciągacie ludzi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laura Re: Salon Glamour na Org.WiN nigdy więcej!!!!! IP: *.toya.net.pl 18.08.12, 22:32 To miejsce to jakieś nieporozumienie ! Salon obskurny, najlepszy klasowo kosmetyk to firmy Bielenda. Kosmetyczka - stażystka, która robiła mi zabieg jest bardzo, ale to bardzo niedouczona. Gadała takie bzdury z zakresu kosmetologii, że nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać. Sam zabieg zrobiony "na odwal się", higiena na marnym poziomie! Peeling kawitacyjny trwał ok 3 min.!!! bolał, wykonany tylko w kilku punktach twarzy. Jakiś koszmar po prostu! Obsługa średnio miła, naciąga na dodatkowe zabiegi - również robione od niechcenia. Sprzedały tyle kuponów, że nie było miejsca, aby zapisać mnie na kolejny zabieg i kupony, mimo moich próśb przesunięcia terminu ważności, przepadły !!! Każdy normalny człowiek wie, że takich zabiegów nie przeprowadza się dzień po dniu, tylko w odstępach ok 2 tyg.! Chciałam, aby chociażby zapisano kogoś innego, bo do końca terminu kuponów zostało kilka dni, to obsługa odmówiła, mówiąc, że nie ma miejsc a kupony przepadają. O zwrocie kasy możecie pomarzyć. Dla mnie to zwykła kradzież!!! Radzę omijać salon "urody" GLAMOUR na Organizacji WIN 4 w Łodzi szerokim łukiem, bo to chyba najgorszy salon w mieście !!! Jestem zniesmaczona i oburzona, jednocześnie wściekła na siebie, bo powinnam tam zrobić taką awanturę, żeby się nie pozbierały ;) ! Odradzam, przestrzegam, bo tylko można tam sobie krzywdę zrobić !!! Odpowiedz Link Zgłoś
salimondrali1975 NUNEZ 04.07.11, 13:16 A może macie jakieś opinie o salonie Nunez na Widzewie na Bartoka 57 bo na ich temat nie ma nic w necie a chciałabym się do nich wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: dobry fryzjer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.07.11, 22:47 Witam Wprawdzie to nie w Łodzi ale ja z koleżankami juz od paru lat jezdzimy do Pani Anny Gierasińskiej w Ozorkowie na ulicy Mielczarskiego 5 / tel . 663180063 <Studio Fryzur> Kawaleczek od naszego miasta ale jak ktos ma autko to warto bo przede wszystkim jakosc jej pracy jest na baaaaardzo wysokim poziomie a ceny w stosunku do łódzkich smiesznie niskie - jak to w malych miasteczkach <nie obrazajac nikogo mieszkajacych tam> Naprawde szczerze polecam i pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: dobry fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.11, 17:20 O widze ze nie tylko ja z Lodzi jezdze do Ozorkowa do Pani Gierasinskiej :-) Faktycznie jest dobra w tym co robi i za naprawde nieduze pieniadze Najsmiesniejsze w tym wsystkim jest to ze polecila mi ja corka mojej znajomej "Nozyczki" Pani Ani pozytywniue tna jak widac przedzial wiekowy od A do Z hahaha.... Polecam i rowniez goraco pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: dobry fryzjer IP: *.ip.skylogicnet.com 24.07.12, 23:05 Również polecam Panią Annę G. z Ozorkowa! Pozdro dla niej od jej stałej klientki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...ona... Re: dobry fryzjer IP: *.skomur.pl 24.03.13, 23:59 Rowniez szczerze moge polecic Pania Anne z Ozorkowa Robi dobrze solidnie i za rozsadna cene Swego czasu dalam sie namowic na wyprobowanie innego zakladu/ów i niestety wrocilam do Pani Ani z podkulonym ogonem bo tak mi schrzanili wlosy ze wstyd bylo mi wyjsc na ulice i mam juz nauczke z eksperymentowaniem nie wie po co u innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela szukam fryzjerki P. Sylwii z salonu na Radogoszczu IP: *.zb.lnet.pl 13.07.11, 22:30 wiem, że odeszła z tej firmy www.formstudio.com.pl może ma ktoś namiar, jest rewelacyjna a mi zniknęła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Re: szukam fryzjerki P. Sylwii z salonu na Radogo IP: 81.168.254.* 18.08.11, 14:45 Ja też jej poszukuję, wiem,że otworzyła z Kasią, drugą fryzjerką, salon w centrum :( a nie mogły mnie poinformować, bo nie miały do mnie nr. Może ktoś wie gdzie otworzyły ten salon?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Re: szukam fryzjerki P. Sylwii z salonu na Radogo IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.08.11, 22:33 Dowiedziałam się mniej więcej gdzie dziewczyny otworzyły salon :) Żeromskiego przy Struga, jeśli ktoś zainteresowany :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ellekl Re: szukam fryzjerki P. Sylwii z salonu na Radogo IP: *.zb.lnet.pl 31.08.11, 08:38 Super ! dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: szukam P.Kasi z "Goldwell" radogoszcz-wschód IP: *.smrw.lodz.pl 29.11.12, 17:35 Poszukuje fryzjerki P. Kasi z radogoszcza-wschód z salonu "Goldwell"przy ulicy Nastrojowej 60.Pracowała tam równiez fryzjerka P.Marlena.Obie odeszły wraz ze zmianą włściciela zakładu.Bardzo proszę o informacje,będę niezmiernie wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: dobry fryzjer IP: *.toya.net.pl 30.09.11, 23:07 dzisiaj byłam w studiu jacka olejniczaka u Magdy. Obcinałam długie włosy na zupełnie króciutkie i jestem mega zadowolona:D walcie dzrwiami i oknami. ceny przystępne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: dobry fryzjer IP: *.146.110.115.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.01.12, 18:56 a ja polecam fryzjerkę z salonu Świat Kobiet - dobrzez czesze, umie doradzić a przy tyjm ceny przystępne, slon jest w genialnej aranżacji w loftach przy tymienieckiego 25 - atnosferka nie z tej ziemi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: dobry fryzjer IP: *.180.40.120.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.01.12, 19:36 Apropos, pana Olejniczaka. Moj maz byl 3 razy w jego salonie i o 3 razy za duzo. Nie dosc, ze musial czekac az laskawy pan do niego podejdzie, mimo iz byl umowiony na konkretna godzine, to samo ciecie bez rewelacji. W ogole panuje w tym salonie jakis dziwny klimat, jakby wszyscy fryzjerzy sie za przeproszeniem ujarali, bo na pewno do klienta nie podchodzili profesjonalnie. Kazali na siebie czekac, jakby byl to jedyny salon w Lodzi. Jak dla mnie-przereklamowany Odpowiedz Link Zgłoś
evita3870 Re: dobry fryzjer 01.10.11, 23:34 zajmuję się fryzjerstwem u klienta w domu, ceny przystępne mogę podać nr 516 294 957 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DRB Re: dobry fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.11, 16:50 Dziś byłam na Lutomierskiej w Salonie ANETA. Jestem zachwycona strzyżeniem. I poradą. Strzygła mnie pracownica. Super i cena przystępna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: dobry fryzjer IP: *.180.196.173.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.01.12, 18:46 Chętnie podzielę się moim doświadczeniem, długo szukałam dobrej fryzjerki aż w końcu trafiłam na fryzjeke w salonie świat kobiet w loftach u scheiblera przy tymienieckiego 25 (jeśsli dobrze pamietam adres) fryzjerka obcięła mnie tak jak chciałam i dobrała kolor - wybornie :) polecam a podaje telefon do salonu 603 313 313 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: dobry fryzjer IP: *.ahe.lodz.pl 12.01.12, 14:59 A ja mam pytanie. Czytałam dużo bardzo dobrych opinii o Pani Agnieszce z salonu Izis Pro (gdzieś na wierzbowej w Łodzi). Podobno robi rewelacyjne farby i balajaże. Mam już dosyć "żółtka", które mi robią na głowie (chciałabym mieć wreszcie piękny blond). Czy któraś z Was była może w tym salonie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: dobry fryzjer IP: *.toya.net.pl 16.02.12, 20:28 Ja trafiłam do Izis Pro właśnie poszukując opinii na forach. Nie pamiętam już gdzie przeczytałam same pochlebne opinie..takie achy i ochy. I powiem tyle: WSZYSTKO TO PRAWDA. Farby spod ręki Pani Agnieszki są boskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobry fryzjer IP: *.toya.net.pl 30.03.12, 19:43 Potwierdzam, Pani Agnieszka z Izis Pro jest po prostu czarodziejką, jednak nie mieści się już na wierzbowej tylko na Piotrkowskiej 220 (na pierwszym piętrze razem z Basanti Spa w tej samej kamienicy co chirurdzy plastyczni). strzeżcie się natomiast ludzi którzy są teraz na wierzbowej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olik Re: dobry fryzjer IP: *.play-internet.pl 15.05.12, 16:07 Przepraszam bardzo,ale byłam na Wierzbowej,myślałam że trafilam do pani Agnieszki,a póżniej dowiedziałam sie że to zupełnie inna osoba.Pani Sylwia wycieniowała mi zajefajnie wlosy,naprawde nie wiele musze wkładac w nie swojej pracy.Ja polecam z czystym sumieniem,przesympatyczna osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
basantispa Re: dobry fryzjer 10.09.12, 23:36 Potwierdzam, Pani Agnieszka zrobiła mi jak to się nazywa............ duo color? :) jest super. Mam naturalnie ciemne włosy i nie lubię ich farbować, żeby się nie niszczyły. Teraz mam rozjaśnione końcówki, a włosy zdrowe..... zero plątania i trudności z rozczesywaniem. Chodzę też na zabiegi z błotkiem i kupiłam do domu taki piling do skóry głowy (miałam problemy z suchą skórą, a teraz już nie!!! DODAM ŻE MĘCZYŁAM SIĘ Z TYM WIELE LAT, A Pani Agnieszka poradziła sobie z tym przy 2 wizycie. WIELKIE DZIĘKI Odpowiedz Link Zgłoś
basantispa Re: dobry fryzjer 10.09.12, 23:47 Potwierdzam, Pani Agnieszka wraz ze swoim Izis Pro znajduje się w teraz w towarzystwie mojego naszego salonu Basanti Spa. Osobiście mogę powiedzieć, że zrobiła mi jak to się nazywa............ duo color? :) jest super. Mam naturalnie ciemne włosy i nie lubię ich farbować, żeby się nie niszczyły. Teraz mam rozjaśnione końcówki, a włosy zdrowe..... zero plątania i trudności z rozczesywaniem. Chodzę też na zabiegi z błotkiem i kupiłam do domu taki piling do skóry głowy (miałam problemy z suchą skórą, a teraz już nie!!! DODAM ŻE MĘCZYŁAM SIĘ Z TYM WIELE LAT, A Pani Agnieszka poradziła sobie z tym przy 2 wizycie za co WIELKIE DZIĘKI Gdyby ktoś chciałby podpytać na priv to służę opinią i podpowiedzią. Dodam, że robi ładne upięcia , ale uprzedzam, że nie PRZYJMUJE PANÓW I DZIECI Pozdrawiam Bernadetta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiaaaaa Re: dobry fryzjer IP: *.teoc.pl 19.01.12, 14:49 Zdecydowanie mogę polecić salon Zebra Studio na Wyszyńskiego 29. Polecałam moim przyjaciółką i do dziś są stałymi klientkami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Nie znudziło się wam podszywanie pod klientów ???? IP: *.rivalhost.com 19.01.12, 17:04 Panowie i panie fryzjerzy; nie znudziło się wam podszywanie pod klientów i wychwalenie samych siebie? Ten wątek, to jeden wielki spam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub Denys Re: dobry fryzjer IP: *.retsat1.com.pl 07.02.12, 00:11 Drogie Panie.Z przyczyn ekonomicznych byłem zmuszony zamknąć salon na Piotrkowskiej 116 ( KUKA VISION ) ale w pracuję dalej i przyjmuje na ul Odyńca 38. Studio urody Skarabeusz. Pozdrawiam i zapraszam do korzystania z moich usług. Kuba Denys tel. 507 083 563 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajwaj znam jednego dobrego, ale IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.12, 21:42 Muszka go wynajęła wcześniej do czesania! Może PO godzinach będziedostępny? Co pawda nie jest najtańszy, ale na POlecenie oże udzielić jakiejś marży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: znam jednego dobrego, ale IP: *.182.219.186.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.02.12, 20:00 ja mam swoją fryzjerkę Madzię i od kilku lat jestem jej wierna :) teraz pracuje w salonie przy Tymienieckiego 25 w salonie "Świat Kobiet" i jeżdżę do niej jeszcze bardziej chętnie ponieważ salon jest gustowny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundi fryzjer do kręconych włosów IP: *.play-internet.pl 08.03.12, 21:39 Czy któraś z Was może mi polecić fryzjera, który nie boi się ciąć kręconych włosów, umie ciąć asymetrycznie i potrafi "coś" fajnego wymyśleć na głowie? Mam już dosyć standardowych fryzurek, które robią mi fryzjerzy na głowie. Potrzebuje takiego, ktróry odważnie zrobi mi fajną fryzurkę z moich kręconych włosów, najchętniej asymetryczną. Proszę o info. Odpowiedz Link Zgłoś