aric666 21.08.03, 08:39 Ciagle się zastanawiam co by tu zrobić, żeby nic nie robić. Ale nawet gdybym wymyslił jak to zrobić, to i tak by mi się nie chciało.:) Uwielbiam ten stan.:) Macie jakies stany standardowe. Czy tez wam się nic nie chce?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: Stan standardowy - nic mi się nie chce:) 21.08.03, 09:56 > Ciagle się zastanawiam co by tu zrobić, żeby nic nie robić. > Ale nawet gdybym wymyslił jak to zrobić, to i tak by mi się nie chciało.:) > Uwielbiam ten stan.:) A ja nienawidzę!! > Macie jakies stany standardowe. Czy tez wam się nic nie chce?? Mnie się nawet nie chce myśleć o tym, czego mi się nie chce. Boże spraw, żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: Stan standardowy - nic mi się nie chce:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.03, 13:47 ja to bym do ZOO poszła, ale nie mam z kim Odpowiedz Link Zgłoś
aard A mówiłaś 21.08.03, 14:03 że na ZOO, to już jesteś dawno z KIMŚ umówiona... U mnie zoo w firmie cały czas - ja nie muszę chodzić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś