p8 21.08.03, 14:51 Nie ma głupszego kraju niż Polska, Nie ma głupszego miasta niż Łódź. pzdr Bozia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard Mylisz się 21.08.03, 16:04 p8 napisał: > Nie ma głupszego kraju niż Polska, To co piszes, tylko dowodzi, że nie znasz innych krajów. Pojedź sobie do Rosji na choćby kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Mylisz się 21.08.03, 16:10 aard napisał: > p8 napisał: > > > Nie ma głupszego kraju niż Polska, > To co piszes, tylko dowodzi, że nie znasz innych krajów. Pojedź sobie do Rosji > na choćby kilka dni. > Cały pic polega na tym, że żyję w Polsce, mieszkam w Łodzi. Co mi do Rosji... A TY, masz jakieś wątpliwości??? Włącz choćby stronnicze FAKTY i red.LISA. Ja wymiękam po 10 minutach. Najwyższa forma głupoty - przy okazji karmi się rzesze widzów. Reżimówki to samo, albo jeszcze gorzej. Komisje, afery, prawo i konstytucja która najlepiej sprawdza się jako papier do dupy. I tak w każdej dziedzinie, na każdym kroku, w każdym urzędzie i na każdej ulicy. Upadek narodu który od wieków nie może stanąć na własnych nogach. Burdel. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Nie przeczę, burdel jest 22.08.03, 09:41 Ale nadal twierdze, że są głupsze kraje, gdzie rozmiar burdelu jest kwadratem polskiego. I domyślam się, że Rosja Cię nie obchodzi, ale skoro nic o niej nie wiesz, to jak możesz twierdzić, że nie jest głupsza od Polski? A zapewniam Cię że jest. Widać to na każdym kroku, a szczególnie w kontaktach z tak zwaną władzą. Tam każdy, kto tylko może, bierze łapówki od wszystkiego, co się rusza za wszystko. Za brak przekładu paszportu na rosyjski, za wjazd do kraju, za wyjazd z niego, za zrobienie zdjęcia na stacji kolejowej, za chodzenie po ulicy, za cokolwiek... Słyszałem, że zatrzymany samochodem przez policjanta na szosie nie masz co liczyć, ze się wywiniesz bez kasy, chocbyś był czysty jak łza. Będzie tak długo chodził i kopał w opony aż się domyślisz, że trzeba zapłacić. A zapłacisz, ile będziesz mógł - każdemu według jego możliwości. Nie zostawi Cię wprawdzie bez środków do zycia, ale znacznie je uszczupli. A wiesz, dlaczego (być może) jest tamk mniej afer? Bo się je szybciutko tuszuje. Pozdrowienia z Rosji. Polska jest naprawdę NORMALNYM krajem. Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Hmmm 22.08.03, 14:33 Stary, z uporem maniaka serwujesz mi teorie o ROsji. Ja z jeszcze większym uporem powtarzam - ŻYJĘ W POLSCE, i nie bawią mnie opowieści o innych krajach. pzdr Bozia Odpowiedz Link Zgłoś
aard Upór boziowego maniaka 22.08.03, 14:53 p8 napisał: > Stary, z uporem maniaka serwujesz mi teorie o ROsji. Po prostu Ci udowadniem, że ISTNIEJĄ GŁUPSZE KRAJE. Czy możesz to wreszcie zrozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Upór aardowego maniaka 22.08.03, 15:04 aard napisał: > Po prostu Ci udowadniem, że ISTNIEJĄ GŁUPSZE KRAJE. Czy możesz to wreszcie > zrozumieć? > > Nie, bo nigdy w nich nie byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
igrek_oficjalny Re: NIE MA GŁUPSZEGO... 21.08.03, 18:38 Polska i Łódź są bardzo ciekawe, interesujące i porządne...tylko ludzie jacys tacy ;-) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feliks Re: NIE MA GŁUPSZEGO... IP: *.toya.net.pl 21.08.03, 19:18 A w RYJA chcesz??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: NIE MA GŁUPSZEGO... IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 19:44 p8 napisał: > Nie ma głupszego miasta niż Łódź. A tu się mylisz- ja znam głupsze! Mieszkam w nim;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaaa Re: NIE MA GŁUPSZEGO... 21.08.03, 19:54 nie zgadzam sie z Tobą.narzekasz nie wiedząc jak jest w innych miejscach.Mój ojciec w tym roku był na Ukrainie,mówi,źe tam sie dopiero zle zyje.Łódź to xhyba siódme niebo.Choć jest żle powinniśmy docenić to co mamy... Odpowiedz Link Zgłoś
antyrys Re: NIE MA GŁUPSZEGO... 21.08.03, 20:02 Głupszego wątku, to jak żyję nie widziałem:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodeczka Re: NIE MA GŁUPSZEGO... IP: *.alxndr01.va.comcast.net 21.08.03, 20:54 w amerykanskiej telewizji E! dzien w dzien pokazywany jest program "Howard Stern". Ludzi, ktorych zaprasza Howard trudno nazwac nawet uposledzonymi. Toc to imbecyle! nie to zeby goscmi byli opiekunowie domow specjalnej troski, nie! tragedia! niedawno wystepowala panienka, ktorej zapytano, co oznacza skrot DC przy nazwie Waszyngton, DC. Oczywiscie, ze nie wiedziala! A no bo po co? Wydaje mi sie, ze my jako narod jestesmy bardzo, bardzo zakompleksieni i nie znamy swojej wartosci. Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: NIE MA GŁUPSZEGO... 21.08.03, 21:11 widzialem watki glupsze, widzialem watki madrzejsze, ale jak sie na lodz patrze to zamykam oczy bo nie chce widziec co sie tam dzieje porzycz mi 1000 zeta... albo dla rownego rachunku 1024 Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: NIE MA GŁUPSZEGO... 21.08.03, 21:37 Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: NIE MA GŁUPSZEGO... 21.08.03, 21:49 Wszechmogący, toś Ty chyba jeszcze w Pabianicach nie był... Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Wasze 22.08.03, 01:55 Wygodnictwo mnie przeraża. Zbyt łatwo wszystko uogólniacie. pzdr Bozia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Dobre!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 09:45 p8 napisał: > Wygodnictwo mnie przeraża. Zbyt łatwo wszystko uogólniacie. to bardzo smieszne co napisales - w kontekscie pierwszego twojego wpisu. Masz lustro w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Dobre!!! 22.08.03, 14:17 > to bardzo smieszne co napisales - w kontekscie pierwszego twojego wpisu. Masz > lustro w domu? Kurwa, gościu, ślepy jesteś i śmieszny. Żyjesz w najgłupszym mieście najgłupszego państwa świata, ale jest Ci z tym dobrze. Jaki wniosek??? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Irek ma rację! 22.08.03, 14:56 Zastanów się przez chwilę nad sensem tego, co NAPISAŁEŚ, a niekoniecznie tego, co CHCIAŁEŚ napisać, a wtedy może zrozumiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Irek jest płytki - nie wiem jak Ty 22.08.03, 15:11 aard napisał: > Zastanów się przez chwilę nad sensem tego, co NAPISAŁEŚ, a niekoniecznie tego, > co CHCIAŁEŚ napisać, a wtedy może zrozumiesz... Wiesz co zawsze najbardziej raziło mnie w tym forum??? Infantylizm, sprowadzanie każdej sprawy do rangi głupawej kłótni. Kiedy był podnoszony poważniejszy problem, niewiele osób miało odwagę się wypowiadać. Wytłumaczcie mi, jak z Wami rozmawiać skoro nie widzicie nic więcej niż czubek własnego nosa. Czy w wogóle wiecie co się dzieje z tą Łodzią którą podobno tak wielbicie??? Chuja wiecie - liczą się tylko Wasze sprawy. To tyle, bo nie dotrę do Ciebie. Żyjesz w syfie, ale dostrzegasz tylko syf sąsiada (te Twoje rosyjskie enuncjacje). pzdr Bozia Odpowiedz Link Zgłoś
aard Nie chce już mi się Ci tłumaczyć... 22.08.03, 15:17 Może kiedyś osobiście, bo przez net - jak widzę - nie zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Nie chce już mi się Ci tłumaczyć... 22.08.03, 15:25 aard napisał: > Może kiedyś osobiście, bo przez net - jak widzę - nie zrozumiesz. > Rozumiem do czego dążysz, ale nie przyjmuję Tego za argumentację. Odpowiedz Link Zgłoś
aard To Ty napisałeś 22.08.03, 09:45 p8 napisał: > Wygodnictwo mnie przeraża. Zbyt łatwo wszystko uogólniacie. ... jedno z najbardziej ogólnych zdań pod słońcem na początku tego wątku. Ale, jak podejrzewam, było ono jak zwykle cytatem... Pozdrawiam, aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo Re: NIE MA GŁUPSZEGO... IP: *.toya.net.pl 22.08.03, 10:14 Co znaczy głupszego? Trochę sie podłamałeś? Mozna się wqr... to fakt ale to miasto ma swój urok , trochę ciemny i trzeba w nim trochę pożyć żeby to odkryć.Taki to sztuczny trochę twór ale nie taki jak Nowa Huta.Architektura - pomieszanie z poplataniem ale jest w tym jakaś cenna wartość.Secesja i klasyczne socjalistyczne bloki w których w latach 50 kwaterowano ormowców na parterze , profesorów na pierwszym piętrze a artystów na ostatnim + SB gdzie popadnie.Mieszanka wszelaka a ja najbardziej lubię kundelki. No pewnie podłamała cię polityka która ostatnio wcina się jak reklamówki w nasze życie i jak one manipuluje i jest głupia. Ale to zaniesiesz z sobą wszędzie gdzie nie wyjedziesz no chyba że do Nowej Zelandi wyjedziesz ale tam trzęsienia ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: NIE MA GŁUPSZEGO... 22.08.03, 14:31 To nie tak - tu nie chodzi o wygląd. Popatrz jak własna ojczyzna ułatwia Ci życie, zastanów się trochę czym jesteś wobec polskiego prawa. A jak czujesz się we własnym mieście??? Tu, na forum każdy napisze że świetnie,ale idę z każdym o zakład że tak nie jest. Jest syf, ale wygodniej go nie widzieć prawda??? Życie to nie forum, a mnie boli to że kraj który niby jest ojczyzną działa tylko na naszą szkodę. Działania na dodoatek przeprowadzane są w sposób chamski i głupi, a głównym celelm jest korzyść decydenta. Tak jest w Polsce, tak jest w Łodzi. pzdr Bozia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo Re: NIE MA GŁUPSZEGO... IP: *.toya.net.pl 22.08.03, 15:24 Nie mówię tylko o archtekturze że skundlona.Mówię o całym tym skundlonym mieście łącznie z ludzmi.A w szczególności o polityce.Mieszanka sld i kropki w środku naszego pięknego państwa. Ale jak powiedziałem lubię kundelki.(Znaczenie mieszanki odkryjemy dopiero kiedy genetyka zacznie rządzić.) Nikt nie mówił że państwo ma ułatwiać( szczególnie kiedy przez 50 lat jego celem było utrudnianie) Państwo to forma ucisku i jeśli coś się zmieni... nie ,nie zmieni się. Tak to trochę smutne. Musisz założyć nową partię polityczną i wyrwać kundelki z zaklętego kręgu Kwaska albo Wałka. Pierwsza Internetowa Partia Niezależna Kundelków Środkowopolskich . Nawet kiedy będzie nie jednoosobowa znajdziesz trochę czasu żeby zająć się sobą i nie przejmować się pierdołami albo wyjść na spacer... oczywiście z kundelkiem. pozd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo Re: NIE MA GŁUPSZEGO... IP: *.toya.net.pl 22.08.03, 15:34 I nie przejmuj się tymi stałymi forumowiczami to jakaś śmieszna mieszanka. (dzidzibuctwo chroniczne albo dowcipnisie surrealistyczne z domieszką grafomaństwa koteryjnego).Ale w końcu też kundelki. pozd Odpowiedz Link Zgłoś