Dodaj do ulubionych

Łukasz Sosin w ŁKS?

IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.02.08, 20:10
Za tydzien lecimy ! Rycerze Wiosny 2008 !

Sto lat pasji !
Obserwuj wątek
    • Gość: karolew Re: Łukasz Sosin w ŁKS? IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.08, 21:28
      taaaa, na Świra ich nie stać, a na Sosina stać? Łukasz musiałby być
      niespełna rozumu żeby podpisać ten kontrakt ;)
    • Gość: Litvin Dobrodziej Łukasz Sosin w ŁKS? IP: *.chello.pl 15.02.08, 21:49
      Poczekajcie na Igorka!!!.Jak go nie zapuszkują na 5 latek to tylko patrzeć jak
      się pojawi na słynnym stadionie "Stadio-de Gruz" na aleja Unii.Dobry z niego
      snajper lubi strzelać mózgotrzepy 'goszczyńskiego!!!!
    • Gość: g Re: Łukasz Sosin w ŁKS? IP: *.hsd1.mn.comcast.net 15.02.08, 21:59
      kto o zdrowym rozumie chcialby grac w lks'ie?
      • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi!!! IP: *.toya.net.pl 15.02.08, 22:23
        NIKT
        • Gość: pzdr Re: żydzew rządzi w mieście odzi!!! IP: *.toya.net.pl 17.02.08, 15:12
          ten pan 1910 ma duże kompleksy.chce się rzygać czytając jego wypowiedzi
    • Gość: pundu Łukasz Sosin w ŁKS? IP: *.chello.pl 15.02.08, 22:55
      Musieliby chyba, nieźle "posolić", żeby Sosin zmienił status gwiazdy an pięknej
      wyspie, na status rzemieślnika w zimnej Polsce.
      Swoją droga, nie wiedziałem, źe Sosin jest już po 30tce.
    • Gość: sake Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 23:00
      Siedem postów wtym 5 kibiców klubu z drugiej strony miasta.
      Co chcecie tym udowodnic?
      Martwcie sie o siebie.
      Chociarz jak czytam u Was wszystko w najleprzym porządku.
      Jest super skład,extra trener i zarzad,bedzie super stadion i
      pierwsza liga. A do tego Jesteście najlepsi.Czego jeszcze chcecie?
      A może jest inaczej?
      Może jest tak że przyszłośc nie maluje się w różowym kolorze!
      Szanujcie wroga bo w ten sposób sami będziecie zasługiwac na
      szacunek.
      Inaczej nie jesteście warci kubła gówna.
      • Gość: 123 Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 23:49
        bardzo mądrze powiedziane... i wierz mi większość nas martwi a
        raczej intersuje się bardziej Widzewem...
    • Gość: Łódź ŁKS rządzi w mieście Łodzi!!! IP: *.toya.net.pl 16.02.08, 01:40
      kto rządzi ten rządzi!!!
      pzdr.cała ŁÓDŹ
      • Gość: dzekson2 Re: ŁKS rządzi w mieście Łodzi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 04:22
        choć mieszkam w warszawie i kibicuje stołecznemu kingowi zawsze
        uważałem że w łodzi tylko łks jest a nie jakieś tam żydzewy
        s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376
        • Gość: Adam Re: ŁKS rządzi w mieście Łodzi!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.08, 06:55
          Będzie ciężko sie uratować przed spadkiem,ale miejmy nadzieje, że
          się uda.
          • Gość: Adam Re: ŁKS rządzi w mieście Łodzi!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.08, 06:58
            Nie w temacie - do obstawiajacych. Schalke uwaliło mecz.
    • Gość: andrzej1908 Łukasz Sosin w ŁKS? IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.08, 10:50
      krzywdy by nie było jak by Sosin przybył do ŁKS...;]
    • Gość: 1910Widzew1910 Łukasz Sosin w ŁKS? IP: *.sotn.cable.ntl.com 16.02.08, 11:13
      cos tu jest nie tak! na Swierczewskiego was niestac, macie sprowadzic tylko Albanczyka bo na dwoch (plus Wegier) was niestac. A Sosina chcecie sprowadzic? Sprowadzi sie z cieplego Cypru gdzie gra zajebiscie i trzepie kase do Polskiej szarej pilki kopanej na dno tabeli. Nawet gdyby LKS mial na ten transfer to watpie czy takie perspektywy by go zmusily do powrotu. Odrzucil juz kiedys oferty Legii i Lecha ktore maja o co grac. To takie zagrania marketingowe sa? LKS interesuje sie kazdym i na kazdego go stac ale nikogo niekupi bo niepasuje do koncepcji trenera albo niejest wart takich pieniedzy jakie za niego chca? W takim razie to amatorka niezla jest jezeli nie ma sie rozeznania na rynku i sie niewie ile ktos kosztuje i ile chce zarabiac.
      • Gość: asd Re: Łukasz Sosin w ŁKS? IP: *.toya.net.pl 16.02.08, 13:59
        raczej popatrz w kwestii transferow na swoje podworko...
        bakalarczyk powiedzial ze bedziecie mieli transfery takie ze z wrazenia kibice pospadaja z krzesel!
        pospadali ale chyba ze smiechu - jakis koles z 2 ligi greckiej i napastnik z ostatniej druzyny OE
    • Gość: lks no tak, zazdrosc... IP: *.gdynia.mm.pl 16.02.08, 12:45
      :) Nie mogło być inaczej - wiadomość o ŁKSie i już wszystkie dzieci neowidzewa
      musza napisać wiadomosc. Nic nie poradze, że nie piszą o waszym śmiesznym
      klubie! Zal mi was i waszego klubu
    • Gość: Litvin Dobrodziej [...] IP: *.chello.pl 16.02.08, 13:09
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: widzewfan Łukasz Sosin w ŁKS? IP: *.toya.net.pl 17.02.08, 12:38
      Hahahaha! Sosin w Łksie. Grunt to dobra propaganda. Łks=PiS. Ale się
      uśmiałem...
    • Gość: JULIANOWSKA RTS pytanie do kibicow lksu IP: 195.117.116.* 17.02.08, 13:11
      czy wy nie widzicie co dzieje sie w waszym klubie czy wszyscy jestescie tak
      zaslepieni!!! troszke obiektuwizmu ! czy wierzycie w to co pisza o waszym klubie
      przeciez wasza sytuacja finansowa jest tragiczna i tylko propaganda sprawia ze
      ktos poza wami a mysle tutaj o zawodnikach interesuja sie lksem! wierzycie w
      dobrodzieja litwina ? w swietego mikolaja i w krasnoludki? nie stac was na
      zaplacenie za media a wy chcecie kogos kupic? przeciez wszyscy zawodnicy
      przychodza do was za darmo lepiej myslcie o tym zeby gosiu nie sprzedal madeja
      bo po was. a tak oiektywnie to propaganda jest na najwyzszym poziomie sam pis
      moglby sie od was uczyc!!! jeszcze jedno z tym wegrem to MEGA KOMPROMITACJA z
      waszej strony ale to juz nie pierwsza i nie ostatnia taka sytuacja< swiadczy to
      tylko o was i to sami sobie wystawiacie swiadectwo (mial to byc najwiekszy wasz
      sukces jaki odniesliscie w "walce" z WIDZEWEM w ostatnich latacha tu znowu
      klapa) POZDRAWIAM LKS -ZAWSZE DRUGICH
      • Gość: gosu1908 Re: pytanie do kibicow lksu IP: *.toya.net.pl 17.02.08, 16:12
        W moim ukochanym ŁKS cały czas parodia...śmiech na sali ale kolega
        wyżej to już nawet nie jest śmiech!Od 100 lat bez zmiany ŁKS PANY!
        Ale cóż w piątek ma być głoooooooooooośno...wszyscy na estadio da
        gruz(mnie się tam podoba)
      • Gość: fijoł Re: pytanie do kibicow lksu IP: *.rainbowtours.pl 18.02.08, 12:39
        Na twoje smutne wywody odpowiem jednym zdaniem : gdyby widzew choć w
        połowie chciał spłacić długi, które narobił (a nie stosował kolejne
        sztuczki prawne) to juz dawno byłby na dnie finansowym i nikt by go
        nie kupił nawet za symboliczną złotówke. Tyle w temacie zdłużenia,
        zimnej wody i takich tam rzeczy, którymi niezdrowo podniecaja sie
        widzewiacy.
    • Gość: JULIANOWSKA RTS do kibicow lksu IP: 195.117.116.* 17.02.08, 17:58
      z czym i dlaczego lks jest lepszy od WIDZEWA? w waszym mniemaniu chyba tylko
      dlatego bo jest !!! ale to niestety tylko wasze i to bardzo malo obiektywne
      zdanie !!! poniewaz wszystkie ARGUMENTY przemawiaja na korzysc WIDZEWA!!!!!
      • Gość: gosu1908 ŁKS klubem Łodzi jest!!! IP: *.toya.net.pl 18.02.08, 12:08
        124 mistrzostwa POLSKI wystarczą?Chłopcze ile wy ich macie?Dam ci
        fory i policz te w brydża...W piątek 19 na al.Uni.Obecność
        obowiązkowa!!!
        • Gość: fijoł Re: ŁKS klubem Łodzi jest!!! IP: *.rainbowtours.pl 18.02.08, 12:41
          Po co mu to powiedziałeś? Chyba poszedł do biblioteki i sprawdza.
          Teraz złapie depresje, a potem zamknie się w sobie i będzie
          cierpiał :))))
    • Gość: julianowska rts do kibicow lks IP: 195.117.116.* 18.02.08, 16:58
      o czy znowu wy piszecie ???ja przypominam sobie o dwoch ! znowu kompromitujecie
      sie!!! myslalem ze wpisuja sie tutaj tylko kibice pilki noznej ! napiszcie ile
      macie tutulow mistrza zdobytych przez zawodowych pilkarzy waszego klubu a nie
      wyjezdzasz z tytulami zdobytymi przez juniorow trampkarzy itp przeciez nigdy nie
      bylas na meczu tych malych dzieci a przypisujesz seniorom sukcesy! liczyles
      lekkoatletow a byles kiedys przy tym jak zdobywali tytuly ? propaganda sukcesu
      jak pisie
    • Gość: gosu1908 Kibicuje klubowi o nazwie ŁKS!!! IP: *.toya.net.pl 18.02.08, 19:50
      A gdzie masz napisane że ja kibicuje ŁKS PIŁKA NOŻNA!?I właśnie to
      jest ta różnica skali...wielosekcyjny a osiedlowy.Widzisz nawet ty
      zrozumiałeś!Nie widziałem lekkoatletów(o sorry A.Partyke z herbem
      ŁKS na olimpiadzie już tak),ale widziałem koszykarki.Chodze o ile
      czas pozwala na wszystkie istniejące sekcje w ŁKS.Jeżeli jesteś na
      tyle starszą osobą czyli koło 40 to pamietasz pewnie pierwsze
      mistrzostwa widzewa?To gratuluję...ale historii nam nie zabierzecie
      a wasza przy naszej jest niestety marniutka!TYLKO ŁKS!
    • Gość: julianowska rts do kibicow lksu IP: 195.117.116.* 18.02.08, 20:22
      przede wszystkim to jest to forum poswiecone seniorskiej pilce noznej!!! a ty mi
      wyskakujesz z partyka i skokiem wzwyz!!! a na olimpiadzie to o ile pamietam to
      partyka reprezentowal polske i w takiej koszulce wystepowal!!! i prosze cie nie
      kompromituj sie piszac ze partyka wystepowal na olimpiadzie w koszulce lksu (
      nie pamietam kiedy przeczytalem taka glupote ale to jest caly lksi kibice 'jaki
      klub tacy kibice wszystko na jednakowo "wysokim"poziomie skoro jestes taki
      biegly we wszystkich sekcjach to napisz kto jest trenerem w klasie rozgrywkowe
      deyna gorski michalowicz przeciez mowisz ze chodzisz ! a i jeszcze jedno napisz
      jakie obecnie istnieja sekcje w tym twoim klubie /twierdzenie ze twoj klub ma
      wiecej sukcesow jest smieszne!!! pierwesz z brzegu pytanie kto ma wiecej tytulow
      mistrza polski przypominam ze jestes na forum poswieconym pilce noznej
      zawodowej!!! pozdro dla zawsze drugich lks
    • Gość: gosu1908 ŁKS klubem Łodzi jest!!! IP: *.toya.net.pl 18.02.08, 21:10
      a gdzie jest to napisane?ja widze że to jest artykuł o ŁKS akurat o
      piłce nożnej!A ty tu o jakiejś wielkości widzewa(a propos wogóle cię
      tu nie powinno być bo piszą o Łódzkim Klubie Sportowym)!Artur
      Partyka na olimpiadzie w atlancie jako jedyny zawodnik występował z
      godłem narodowym i klubowym!SEKCJE:Piłka nożna,siatkówk
      kobiet,siatkówka mężczyzn,lekkaatletyka,koszykówka męska i
      żeńska,zapasy.Z tego co pamiętam ale może ktoś mnie jeszcze poprawi
      a kiedyś było ich kilkadziesiąt.Nawet na motocyklach jeżdzili...Więc
      sprowadź swoje fantazje na ziemię...My mamy 100 lat a widzew niby 98
      a tak naprawde to z 40!Wtedy sie zaćzeliście lata 70!Żmiję na
      własnej piersi wychowaliśmy!TYLKO ŁKS!
    • Gość: JULIANOWSKA RTS do kibicow lks IP: 195.117.116.* 18.02.08, 21:39
      masz racje jezeli chodzi o skok wzwyz to jestescie zdecydowanie lepsi zuzlowcy
      tez jezdzili po waszym stadionie i to widac do dzisiaj! fdorum jest pilkarski i
      o tym pisze o pilce noznej!to musisz jeszcze dopisac ze lks zdobyl 2 medale na
      olimpiadzie!powinienes wiedziec ze wystepujac na mistrzostwach swiata europy na
      olimpiadzie to jest sie reprezentantem danego kraju a nie klubu jak zdobywasz
      zloto to graja hymnn kraju a nie klubu!!! napisz jeszcze ile do dzisiaj istnieje
      z tych sekcji co wymieniles? jezeli chodzi o fakty to jasne ze jestescie starsi
      ale zrozum ze to nie oznacza automatycznie ze lepsi jezeli chodzi o pilke nozna
      a takie jest tutaj forum to jestescie pod KAZDYM wzgledem gorsi!!! tytuly
      mistrza europejskie puchary liga mistrzow no i frekwencja na meczach!!!
      przypomne ze na mecz WIDZEW GKS Belchatow przyszlo wiecej kibicow niz lks
      MANCHESTER OBECNIE SREDNIA WIDZOW NA OSTATNIEJ RUNDZIE TO 5800 WIDZEW 2300 LKS
      POZDRAWIAM ZAWSZE DRUGICH LKS
    • Gość: gosu1908 ŁKS klubem Łodzi jest!!! IP: *.toya.net.pl 18.02.08, 21:56
      Dobra ale chodzi o sam fakt człowieku p przywiązanie do barw
      klubowych nawet na olimpiadzie jako reprezentant kraju!Te które ci
      wymieniłem szczekaczu istnieja teraz!Gdybym miał ci wymienić
      wszystkie które istniały to by mi strony nie starczyło!akurat to nie
      byli żużlowcy...Z ta 40 przesadziłem widzę że dzieciak z ciebie
      okropny!Czyli pewnie pamietasz mistrzostwa a może i nie...czyli
      według twojego toku rozumowania sie nie liczą:D...i zawsze będziemy
      lepsi!Zapamiętaj 124 mistrzostwa...jesteście maluczcy strasznie!a
      jeżeli chodzi o forum to już wiem z czego wynika różnica ja piszę z
      GW Łódź a ty ze sport.pl a na gw to jest SPORT!
    • Gość: julianowska rts do kibicow lks IP: 195.117.116.* 18.02.08, 22:23
      jezeli twierdzisz ze jestescie lepsi to napisz mi z czy lepsi bo piszesz non
      stop ze lepsi tylko nie popierasz argumentami! piszesz o jakis 124 mistrzostwach
      z czego 122 przeszly bez echawiec nie pisz o rzeczach malo istotnych piszesz o
      przywiazaniu klubowym partyki i chcesz mi powiedziec ze wlasnie dlatego
      jestescie lepsi no nie badz smieszny piszesz znowu glupote w stylu jestesmy
      starsi to i lepsi! zaraz na rowni postawisze tytul mistrz polski zdobyty przez
      trampkarzy mlodszych w 1979 roku z awansem do polfinalu pucharu mistrzow
      (dzisiejsz liga mistrzow} ale skoro prezentujesz taki tok myslenia to oszukuj
      sie dalej i zyj w przekonaniu ze jestescie lepsi bo starsi a partyka mial na
      olimpiadzie logo lksu {NIE koszulke} i wlasnie dlatego lepsi!!! haha! piszesz
      zeby tylko pisaca nawet do konca nie wierzysz w to i sam sie oszukujesz! kibicuj
      lksowi tylko otworz oczy i spojrz na fakty !!! ps to nie byl zuzel tylko
      motocross haha maja reaktywowac sekcje bo jezdzic beda mieli gdzie- estadio de
      gruz!!!
      • Gość: ŁKS FELSZTYNSKIEGO Re: do julianowska rts IP: *.chello.pl 18.02.08, 23:36
        Chlopie. Goso1908 zagial cie na calej linii. Mozesz sobie pieprzyc swoje
        dyrdymały, ale pewnie masz 14 lat, wiec wszyscy z politowaniem pukaja sie w
        czolo. ŁKS jest przede wszystkim miejskim klubem sportowym odnoszacym sukcesy w
        wielu dziedzinach sportu. RTS Widzew zaistnial w latach 70-tych, tak jak teraz
        staja sie popularni Budowlani. I jesli Budowlani odniesliby sukces w rozgrywkach
        europejskich (jesli sa takie) albo jesli mielibysmy np druzyne zuzlowa Orzel
        Łódź z dobrymi europejskimi zawodnikami, to mozna by ja przyrownac do Widzewa.
        ŁKS to duma tego miasta, ŁKS to historia polskiego sportu i jesli ktos tego nie
        widzi, to musi byc otepialym kibicowskim chuliganem, ktory sukcesy klubu
        postrzega przez odpalona ilosc rac, albo subiektywnie wybrana frekwencje na
        meczach pilki noznej. Troche szacunku dla historii tego Miasta, ktore dalo wam
        goscine i mozliwosc istnienia.
    • Gość: julianowska rts do kibicow lksu IP: 195.117.116.* 19.02.08, 00:28
      przeczytaj co napisales bo jak kazdy wasz kibic takze i ty piszesz ze jestescie
      lepsi bo w ogole jestescie i ze jestescie starsi!!! wy jestescie chorzy z tej
      zazdrosci nie przytaczacie zadnych konkretow tylko piszecie ze jestescie lepsi
      skoro tak to w czym bo jezeli chodzi o sukcesy sportowe a to jest wykladnikiem
      tego czy jest ktos lepszy czy nie !chyba ze nie wiesz na czy polega rywalizacja
      sportowa i nie piszesz o zespole pilkarskim!!! wiesz co znaczy ze cos jest
      miejskiego? tyle ze znajduje sie w granicach administracyjnych miasta ale wy
      pewnie tego nawet nie wiecie!!! jestescie tak ograniczeni ze caly wasz swiat
      zaczyna sie i konczy na obiektach lksu! ale uwierz mi ze jeszcze cos poza tym
      gruzowiskiem istnieje na tej planecie ale jestescie zbyt ograniczeni zeby to
      przyswoic!!! podejmujecie dyskusje a nie macie pol argumentu tylko piszecie ze
      jestescie jacys tam a jak zapytac o konkret to napiszesz ze jestescie miejskim
      klubemi ze naj itd pozdro zawsze drugich zawsze lks
      • Gość: gosu1908 ŁKS rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 19.02.08, 08:35
        Mistrzostwa Polski koszykarek-najlepsza drużyna w Polsce lat
        90tych,pierwsza polska drużyna w półfinale pucharu Ronketti(nie wiem
        jaka jest poprawna pisownia).Spójrz sobie w tabelę wszechczasów i
        ile ŁKS grał sezonów w ekstraklasie,kto zakładał ligę?Wielu
        olimpijczyków!gdy nasze pociągi jeżdziły na mecze o was nawet nikt
        nie wiedział!Fakt że sukcesów sprzed lat nie pamiętam ale ty też nie
        bo jak widzę jesteś dzieckiem...za moich czasów chodzenia na stadion
        ŁKS od 92r były wzloty i upadki ale historii nie zmienicie a tą mamy
        dużo barwniejszą...TAKA PRAWDA I JUŻ!100 lat miłości i wiary w jeden
        klub!ŁKS ŁÓDŹ!
    • Gość: julianowska rts do kibicow lksu IP: 195.117.116.* 19.02.08, 10:54
      ja o niebie ty o chlebie !!! nie piszesz na temat !a te wasze sukcesy sa tak
      malo istotne ze 90% kibicow lksu nie wie o nich i ich nie pamieta natomiast o
      mistrzostwach polski zdobytych przez pilkarzy wie i pamieta 99% kibicow wiec sam
      sobie odpowiedz co ma wieksza wymowe i juz nie kompromituj sie bo kazdy twoj
      komentarz to twoja kompromitacja!!! ja pisze o najpopularniejszej dyscyplinie
      sportowej na swiecie czyli pilce noznej a ty mi znowu jak nie o partyce to o
      koszykarkach a pilkarsko dziela was od nas lata swietlne!!! juz nie chce mi sie
      non stop pisac ze jest to forum pilkarskim bo chyba jestes zbyt ograniczony zeby
      zrozumiec to!!! ps kiedys bylem z zona na meczu koszykowki lksu a bylem tam
      dlatego bo w druzynie gosci gral moj przyjaciel i powiem ci jak wygladal doping
      kibicow lksu 90% to byly przyspiewki na waszym poziomie czyli .. widzew moja
      zona pytala dlaczego tak jest przeciez tutaj nie gra widzew a oni non stop
      spiewaja to samo nie skupiajac sie na dopingu swojego zespolu ( to jest caly lks
      ktory zyje widzewem)a przeciwnik byl z bielska nawiasem!!! uwierz mi ze byl to
      obraz nedzy i rozpaczy
    • Gość: gosu1908 ŁKS klubem Łodzi jest!!! IP: *.toya.net.pl 19.02.08, 18:27
      Ja zakończe tak...jeżeli jesteście sto lat przed nami to oddajcie
      długi za mistrzostwa i ligę mistrzów a potem sie możesz mądrzyć!a
      jezeli uważasz że to nie wasze długi to sie zrzeknijcie mistrzostwa
      i nie zostanie wam nic!U was chała aż trzeszczy kończy sie piłka i
      siedzice w domu myśląc o przyszłorocznych wykopkach!A tak to 100 lat
      tradycij-Łódzki Klub Sportowy!A wszego kompleksu nigdy nie miałem i
      mieć nieęde bo sie u was piłeczka skończy i nie macie nic...ani
      kibiców ani emocji!fanie futbolu w osiedlowym klubie...buahahahahaha
    • Gość: julianowska rts do kibicow lks IP: 195.117.116.* 19.02.08, 22:51
      a ty znowu nie wiesz co piszesz !!! co maja dlugi do tytulu mistrza polski i
      ligi mistrzow??? gdyby nawet teraz widzew zbankrutowal i przestal isniec to i
      tak zdobyl podwojnego majstra i nikt nigdy juz tego nam nie odbierze!a ty znowu
      piszesz zeby pisac!!! mowisz ze chala u nas ale nie jestes znowu w stanie
      poprzec argumentami!!! przestan pisac bo w dyskusji na argumenty przepadniesz i
      sie skompromitujesz jak non stop to robisz!!! popatrz na swoj lks ktory nie stac
      na nic nie jestesci w stanie kupic pol pilkarza wszyscy ktorzy przyszli byli
      wolnymi zawodnikami tylko krzyczycie dokladnie tak jak ty to robisz jacy to
      pilkarze nie przyjda nawet chcieliscie podkupic nam wegra ale jak sie nie ma
      miedzi to sie na dupie siedz!!!nawiasem mega kompromitacja!!!! pewnie ktos w
      koncu na samym koniec okna transferowego przyjdzie bo z braku laku to lks dobry

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka