Gość: Tomasz Osmulski IP: *.toya.net.pl 24.02.08, 21:58 Dziś byłem piąty ale wczoraj biegałem też 1500m i byłem czwarty. :-) Pozdrawiam wszystkich z Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomasz Osmulski ps. IP: *.toya.net.pl 24.02.08, 22:00 Oczywiście zapomniałem dodać gratulacje dla Piotrka Kędzi. respect :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczery Tylko jeden medal dla Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.08, 14:53 Tylko jeden medal dzięki łódzkim sędziom! Gratulacje Panowie za solidarność regionalną. Może ktoś zna odpowiedź, czemu Wasiak wchodząc do finału A z trzecim czasem dostał najgorszy możliwy pierwszy tor, z którego jak wiadomo nic nie da się zrobić? Gdyby miał czwarty, jak powinno być, byłyby dwa medale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.O. Re: Tylko jeden medal dla Łodzi IP: *.toya.net.pl 26.02.08, 01:39 Popieram, byly by 2 medale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uważna Tylko jeden medal dla Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 22:33 nie jeden medal tylko dwa medale, bo w sobote brazowy medal zdobyła Teresa Dobija w skoku w dal:):) Odpowiedz Link Zgłoś