Gość: andyadam Zub nie straci pracy, Napoleoni ukarany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 21:37 Mieszanka arogancji z ignorancją.Zastanawiające jest czy p.Cacek wszedł do Widzewa chcąc go dżwignąć,czy zniszczyć?Jeśli będzie tolerował aroganckie wypowiedzi Bakalarczyka i ignorancję Zuba to znaczy że chce Widzew zniszczyć.Może lepiej aby Widzew spadł i Cacaek się wyniósł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enriceiglesjas Napoleon nie wal drzwi walni zuba IP: *.toya.net.pl 25.03.08, 21:49 kara ta sama ale jaka ulga dla kibiców Widzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romanof Zub nie straci pracy, Napoleoni ukarany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 22:08 BIAŁE CHUSTKI NA JAGE DLA cZUBA WSZYSCY NA STADION I MACHAMY NA DOWIDZENIA!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juve Zub nie straci pracy, Napoleoni ukarany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 22:25 ta podwarszawska klika wykończy ten widzew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roberto cacko-matrix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 23:09 ten cały wirtualny i medialny zarzad klubu z bakałem niemczykien czy sosnowskim to tak sama zaraza jak kaczory i pis , a my biedni kibice musimy przez to nerwy tracić ! ZBYSZKE BONIEK NIECH WRACA I ZACZYNAMY BUDOWĘ WIDZEWA OD NOWA BO TEN WIELKI CACKA TO ILUZJA !!!! W kwestii STEFANO to widać że chłopak ma charakter i dobrze , szkoda tylko, że czub nie pozwala mu go pokazać na boiski ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diego Zub nie straci pracy, Napoleoni ukarany IP: *.63-245-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 25.03.08, 23:16 jakoś dziwnie wierzę p.Bońkowi a nie tym , z przeproszeniem, fachowcom. A Napoleoni już dawno powinien przejśc do PROFESJONALNEGO klubu, polcam ....KS, KSG, KSGÓRNIK ZABRZE!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Zub nie straci pracy, Napoleoni ukarany IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.03.08, 23:57 Arogacja i fałsz Bakała są odrażające. On kłamie w żywe oczy. Jeśli dla niego Widzew z Legią grał dobrze, to znaczy, że ten człowiek nie zna się na grze w piłkę nożną. To była żałość, a nie dobra gra. Czy ten gościu uznaje za dobrą grę wybijanie piłek na oślep i grę opartą na desperackiej obronie bez cienia składności w ofensywie? Ja widzę tylko jedno pocieszenie - te kłamliwe słowa zweryfikuje niedługa już przyszłość (zostało w końcu już tylko kilka meczów). Szkoda tylko, że kosztem Widzewa i jego kibiców. I tylko pozostaje pytanie: czy wtedy ten Ignorant będzie potrafił przyznać się do winy i wziąć za to odpowiedzialność? Jestem pewien, że nie. Odejdzie (oby) jakby nigdy nic, zostawi za sobą zgliszcza mówiąc, że to wina wszystkich, tylko nie jego. Co do Zuba: ten człeczyna jest niedoświadczonym "asystentem trenera", marionetką i figurantem w rękach Ignoranta. On zrobi to co mu Ignorant przykaże. Szkoda, że Widzew nie ma trenera. P.S. Kiedy Asysent trenera odchodził z Bełchatowa to Lenczyk powiedział mu: "Jesteś dorosły, wiesz co robisz". Ja odczytuję to tak: "Wiesz, że jesteś cienki, nie masz doświadczenia i chcesz iść na głęboką wodę? W takim razie idź i bierz odpowiedzialność za siebie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Zub nie straci pracy, Napoleoni ukarany IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.08, 00:05 Panie Bakalarczyk, jeszcze jedno. Jak ktoś Ci splunie w twarz, to zawsze można powiedzieć, że to pada deszcz, prawda? Twoje słowa brzmią mniej więcej tak fałszywie, jak to powiedzenie. Ale nam się trafił manager. No boki zrywać. A tak naprawdę to płakać:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morinhio master of puppet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 00:07 słowa foresta można zinterpretować także inaczej : "wejdziesz w układ kolesiów z kasą ale bez klasy i bedziesz ich marionetką ale skoro to szczyt twoich ambicji to idź... " :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: master of puppet IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.08, 00:17 Racja morinhio. Tak też można. Ja bym jednak dodał aspekt bezpłciowości i braku jaj (=cienizny) u Asystenta. Ktoś wcześniej słusznie napisał o kryteriach doboru trenera do Widzewa. Prawda przy wyborach, które mają nosić znamiona rzetelnych, a są lewe, są takie: potrzebujesz kogoś swojego, więc opracuj takie kryteria, które tylko on spełni (choćby były najgłupsze jakie tylko mogą być, np. znajomość języków dla trenera, który nie chce współpracować z obcokrajowcami). I wszystko. Proste i "eleganckie" (dla mnie obrzydliwe). Tylko po co ta maskarada. Chyba dla publiki, żeby nie podskakiwała od samego początku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSa Zub nie straci pracy, Napoleoni ukarany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 00:04 Nie najlepsza była zmiana Piotra Kuklisa... Co Pan mowi> Kuklis zagral 10 razy lepiej np Juszkiwicz. A czemu gra Maslowski to nie rozumiem kompletnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek widzew bakał donpedro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 00:13 to donpedro z krainy deszczowców a nie manager :) on tylko cichcem szpieguje co robią pozostali i kabluje bo za to mu szef płaci podwójnie ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor kiki ma dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 00:11 kuklis gra pod taką presją i jest tak zastraszony, że tego sympatycznego chłopaka , który o pierwszej bramce w OE powiedział MALINA, nie poznaję to nie ten sam Piotrek co jesienią ale nie pod względem przygotowania do rundy ale psychiki .... on już wie , że go tu nikt nie chce a szkoda bo to walczak i ambitny zawodnik a także nasz wychowanek (a tak na marginesie to ci co pierdzielą , że z łksu przyszedł mają chyba kurzą ślepotę ! Zresztą i tak przez 30 minut gry zrobił na mnie lepsze wrażenie od panki i juhasa , którzy tylko kółka kreca ... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Zub nie straci pracy, Napoleoni ukarany IP: *.grs-k0.g1.pl 26.03.08, 00:28 możeby tak zrzute z opisem: "Darowizna na drzwi- Vive la Stefano" ? i przesyłać na konto Widzewa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rexio widzew to się nazywa mobbing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 02:21 a mobbing panie bakał jest już karalny zatem KIBICE WIDZEWA załóżmy fundację na rzecz utalentowanych i poszkodowanych przez bakała i zuba zawodników i będziemy bronili ich praw bo jak tak dalej pójdzie to będziemy mieli mnóstwo a wygrać z takimi cieniasami jak bakał sprawę o mobbing to czysta przyjemność ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernstandyoung Zub nie straci pracy, Napoleoni ukarany IP: *.chello.pl 26.03.08, 00:35 panie cacek pan nosisz krawat i krojony garnitur a chciałeś pan zarabiać na "fabryce buraków"... a radziliśmy wtedy przyjść na mecz, zobaczyć kto tu siada i co ma do powiedzenia ale przynajmniej doktorat z socjologii można zrobić - od zwykłego chamstwa po groźby karalne - cały widzew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB. Zub nie straci pracy, Napoleoni ukarany IP: *.toya.net.pl 26.03.08, 00:36 Jak czytam wypowiedzi Bakalarczyka i Zuba to krew mnie zalewa.Co do Stefano to chlopak mlody,zdolny i ambitny troche go ponioslo ale co sie dziwic skoro najwazniejsi ludzie w klubie kieruja sie wlasnymi malymi ambicjami a Widzew dla nich to tylko obecne miejsce pracy i nic wiecej.Najgorsze jednak jest to ze oni do tej pracy kompletnie sie nie nadaja.Odnosze wrazenie ze Stefano chociaz jest Wlochem jest jednym z nielicznych ludzi w klubie a moze jedynym ktoremu naprawde zalezy na Widzewie i jego kibicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Zub nie straci pracy, Napoleoni ukarany IP: *.grs-k0.g1.pl 26.03.08, 00:38 Wiecie co , Czytałem komentarze i w jednym z nich wyczytałem: " od ponad dwudziestu lat jestem kibicem Widzewa, i pierwszy rfaz czuję się jak jakiś obcy" - nie wiem jak Wy ja czuję się jak niechciany Gość - Dziwne uczucie po tylu latach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Zub nie straci pracy, Napoleoni ukarany IP: *.toya.net.pl 26.03.08, 01:33 Ja pie**ole!!!:/ "Co to znaczy kreatywni?" no chyba sobie Pan żartujesz wiceprezesiku bez wiedzy:/ jak sie trener nie umie poznac na umiejetnosciach zawodnikow t osie go zwalnia. A jak wiceprezes ustala sklad to niech zostanie trenerem a nie wiceprezesem:/ A teraz powiem cos co nikt nie podwazy: Zub (podrzednej klasy trener) i jak widze takze Bakalarczyk (czlowiek ktory nie osiagnal nic jako trener a rozwala Widzew jako prezesik) MARNUJĄ POTENJCAŁ BROZIA i KUKLISA JAKO PRZYSZLYCH REPREZENTANTOW ORAZ NAPOLEONIEGO JAKO MLODEGO, ZDOLNEGO KTORY MOGLBY POMOC DRUZYNIE PRZEZ KILKA LAT NAWET!!!!!!! Jak po sezonie sie okaze ze w Widzewie nie chca grac, ani obecni pilkarze, ani zawodnicy przymierani do gry (widząc co sie tu dzieje), to drużyny sobie panowie nie zbudujecie. Cacek straci kase a wy (Bakalarczyk i Zub) będziecie wrogami całej widzewskiej częsci Polski. Dobrze napisal na tym forum jeden z kibicow: "czuję się obco na własnym stadionie" - czyli stworzyliscie atmosfere ze wieloletni kibic Widzewa zaczyna czuc ze to juz nie jego klub....jesli interes Bakalarczyka, Zuba, a moze i Cacka jest wazniejszy niz interes Widzewa to ja was Panowie mam głeboko gdzies!! I wstyd mi na cala Polske i Europe (bo Widzew i w niej jest znany), ze ktos lekka reka psuje wszystko co w tym klubie bylo najlepsze...piszę "było" bo juz nie widzę nic widzewskiego w Widzewie....szkoda ze na 100 lecie klubu będziemy 2-ligową mierną drużyną...a jeśli nie to żal ze będziemy co najwyzej przecietniakiem ekstraklasy...wstyd i hańba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz widzew dla kibiców ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 02:27 WIDZEW zawsze będzie WIDZEWEM i magia tej nazwy pozostanie nawet po takiej klice rozpustników bankowych :) KIBICE WIDZEWA MYŚLĘ ŻE CZAS STANOWCZO DAĆ CACKOWI DO ZROZUMIENIA, ŻE SPORT JEST DLA KIBICÓW A NIE ONI DLA NIEGO BO FACET ZACHOWUJE SIĘ JAK BY ŁASKĘ NAM ROBIŁ WPUSZCZAJĄC NA STADION - ZRESZTĄ TO JUŻ NIE NASZ STADION TYLKO RACZEJ KLIKA BAZALARCZYKA AŻ WSTRĘT MAM JAK WIDZE TE PŁOTY KTÓRYMI SIĘ ODGRODZIŁ O ŚWIATA A NIE RAZ SIEDZIAŁEM SOBIE NA TRYBUNACH I PATRZYŁEM NA MURAWĘ A TERAZ KU.. NIE WOLNO ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek miko cacek w co ty grasz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 01:47 nie wiem czy się śmiać czy płakać bo przechuj z tego kozaka błazarczyka :) ma facet tupet jak na swoją wiedzę przeogromny i pewny siebie jak kiedyś batiuszka stalin :( a to nam cacek zafundował zarządcę :( w sumie to nie kumam czemu ufa temu nicponiowi ale coś w tym jest .... taki sosnowski też nie pochodzi z piłkarskiej branży bo topieniem hortexu się trudnił i judo ćwiczył a także ma dużo do powiedzenia - szkoda , że dopiero gęba mu się otworzyła jak nas zdegradowali a wobec tomczoka nie miał argumentów i przyznał się do lipnych papieró :( a nie mczyk to chyba na emeryturkę tu przylazł bo siatkarki go olały :) Określę to takim mianem MIAŁEŚ CACEK ZŁOTY RÓG OSTAŁ CI SIĘ INO SZNUR ... zflustrowanych kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaro Zub do Belchatowa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 01:53 Zub do Belchatowa!!! Zub do Belchatowa!!! Zub do Belchatowa!!! Zub do Belchatowa!!! Zub do Belchatowa!!! Zub do Belchatowa!!! Zub do Belchatowa!!! Zub do Belchatowa!!! Zub do Belchatowa!!! Zub do Belchatowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio z łodzi konglomerat dla elit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 02:06 To że czuje się czujemy się obco na własnym stadio "im Grzegorza Bakalarczyka" wynika z prostej przyczyny gdyż wielce szanowny i bogaty pan cacek nas poprostu nie chce i dlatego podnosi ceny biletów ta by stać na nie było jedynie biznesmenów rodem z banku a my szalikowcy, skromni kibice ale WIERNI WIDZEWOWI OD DZIECKA jesteśmy dla niego nikim bo on tworzy klub dla elit bankowych :) Prawda jest tak, że pejsy przeżyły ptaka to i my przeżyjemy bankowców sportowców rodem z dominetu :) Cacek nic do ciebie nie mam bo cie nie znam ale twoje ludki w zarządzie świadczą o tym, że albo nie chcesz TWORZYĆ WIELKIEGO WIDZEWA ALBO POPROSTU NIE WIESZ JAK TO ZROBIĆ I DAM CI PROSTĄ PODPOWIEDŹ IDŻ DO TYCH LUDZI CO ICH KAZAŁEŚ WYWALIĆ I ZAPYTAJ SIĘ JAK TO ZROBIĆ A POTEM IDŻ DO ZBYSZKA BOŃKA I SKONSULTUJ SIE W TEJ KWESTII BO JESZCZE MASZ OKAZJĘ TO ZROBIĆ ZA DARMO ..... ALE TY ZAPEWNE WYNAJMIESZ FIRMĘ CONSULTINGOWA JAK TO W BANKACH SIĘ ROBI I ZAPŁACISZ KILKA BANIEK ZA OCZYWISTE OCZYWISTOŚCI O KTÓRYCH WSZYSCY WIEMY ALE ONE I TAK ZNACZENIA NIE MAJĄ BO KLASOWY KLUB BUDUJE SIĘ NIE Z ACCENTURE COSNSULTING TYLKO LUDŹMI DLA NIEGO ZASŁUŻONYMI TJ SOBOLEWSKI BONIEK MŁYNARCZYK SURLIT SMOLAREK GAPIŃSKI SURLIT MYSLIŃSKI MICHALCZUK ŁAPIŃSKI SZYMKOWIAK a nie trenerem NIEMCZYKIEM DROBNYM ALKOHOLIKIEM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek nawet karać trzeba umieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 02:12 BAKŁ-ZAKAŁ I INNE POCITKI CACKA WYPIE..Ć......ZNIENACKA !!! SORKI ZA Wulgaryzm ale tej sytuacji nie idzie inaczej skomentować jak tylko słowem zaczynającym się o litery w.....ć bo im prendzej zrobi to ta pijacka ekipa z niemczykiem na czele tym lepiej - bez podtekstów proszę bo abstynentem nie jestem ale poza piciem także coś kreatywnego robię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Zub nie straci pracy, Napoleoni ukarany IP: *.toya.net.pl 26.03.08, 06:58 Bakalarczyk - DEBIL DO "n" potęgi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Widzewa Zub nie straci pracy, Napoleoni ukarany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 09:16 Tragedia! Jak się słucha wypocin takiego induwiduum jak Bakalarczyk to aż się serce wiernego kibica Widzewa kraje. Jak to jest, że Cacek, ładując swoją kasę trzyma takich idiotów? Ja już naprawde nic nie rozumię! Panie Cacek, proszę, niech Pan się wreszcie obudzi i wywali na zbity p... Baklaraczyka i - przede wszystkim - Zuba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radi Zub nie straci pracy, Napoleoni ukarany IP: 195.20.110.* 26.03.08, 09:26 Przeieliście. Wiecie jak zniechęcić kibiców do wizyt na stadionie. Dzięki zup. Ja już za twojej kadencji nie pojawię się przu Piłsudskiego. Bujaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Zub nie straci pracy, Napoleoni ukarany 26.03.08, 10:35 Nie może tak być, że zawodnik, który rozegra dobry mecz i strzeli bramkę, jest za to karany posadzeniem na ławce rezerwowych. W ten sposób trener daje do zrozumienia zawodnikom, że "Nie strzelaj bramki i graj na pół gwizdka, bo w następnym meczu już nie zagrasz". Mówię o Kuklisie i Napoleonim - to najlepsi zawodnicy i najlepsi strzelcy Widzewa. A Łukasz Broź w ogóle nie dostaje szansy, a przecież był powoływany do reprezentacji Beenhakkera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Zub nie straci pracy, Napoleoni ukarany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 11:03 panie baka w 1 polowie gralismy dobrze???!!! to ja chyba bylem na 2- iej i 3 -ej polowie tego meczu. a pan cZubek wlasnie strzela sobie w kolano - nigdzie juz pracy nie znajdzie bo to cienias bez charakteru i umiejetnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roosevelt5 Zub nie straci pracy, Napoleoni ukarany IP: *.toya.net.pl 26.03.08, 13:26 Trener Zub ma ważny kontrakt. Budowanie drużyny nie trwa chwilę, a ja widzę, że wszystko idzie w dobrym kierunku. Nie sądzę więc, by trener mógł stracić pracę. * Wiceprezes Widzewa odpowiedzialny za sprawy sportowe ------------- Jeśli mowa o budowaniu drużyny na dłuższą mete. To jest w tym sporo racji. Jednak zimowy okres przygotowawczy już powinien przynieść wystarczające efekty pracy do oceny jakości drużyny. Niezależnie od wyniku, lepsze mecze przeplatane są kiepskimi. Taka niestabilność formy całej drużynu nie jest przypadkowa. Co gorsze. Drużyna traci głupie bramki i punkty nawet w meczach teoretycznie, w których lepsza była gra całej drużyny. Jakością drużyny jest to gdy nawet przy gorszym występie, osiąga pożądany wynik. Za kadencji Zuba jest jak z loterią. Tylko wyniki są przewidywalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: randy s stracimy to my - kibice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 13:30 .......może i pracy nie straci a nawet na pewno za to już teraz stracił poparcie i tak nikłej rzeszy kibiców , która tolerowała tego mizernego trenera bez charakteru ! Na marginesie dodam, że ja go nawet nie tolerowałem a co do reszty oszukańców z grupy dominet to moja tolerancja dla nich jest śladowa bo w te bajki co wciskają od wakacji ubiegłego roku nie wierzę - za stary jestem na to :) Szkoda mi NAS kibiców Widzewa i przede wszystkim szkoda mi Pana Bońka bo zawiódł się po raz kolejny na "rodakach" najpier pan Wojtek dał się wepchnąć w to kupczenie (może nie miał wyjścia ale ja tam nie wchodze w takie układy nawet jak mam stracić :( ) a teraz jak widać Pan Cacek ma dobro łódzkiego kibica w DUPIE :( serwując ten cyrk z cenami biletów :( WSTYD CACEK WSTYD ZA TO CO ZROBIŁEŚ Z TYMI BILETAMI I WSTYD CI POWINNO BYĆ ZA BAKAŁA I ZUBA :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Zub nie straci pracy, Napoleoni ukarany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 15:23 Bakalarczyk z ciebie to jest jednak kretyn!!!!! nie dorastasz Bonkowi do kostek i jeszcze ten zafajdany Zub. Odpowiedz Link Zgłoś