Gość: Boruta IP: *.bfg.pl 02.09.03, 13:35 Czy pojawiają się tutaj internauci z Łęczycy? Może się ktoś odezwie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaandrew Re: Łęczyca 02.09.03, 22:00 moja zonka jest z lenczycy :-) mieszkala na belwederskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boruta Re: Łęczyca IP: *.bfg.pl 03.09.03, 09:27 Jak miło, ja też mieszkałem na Belwederskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
jaandrew Re: Łęczyca 03.09.03, 20:09 hehe morze sie znacie a ile liczysz wiosen ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boruta Re: Łęczyca IP: *.bfg.pl 04.09.03, 09:17 Liczę sobie 32 wiosny. Mieszkałem na osiedlu koło dworca kolejowego. Odpowiedz Link Zgłoś
jaandrew Re: Łęczyca 04.09.03, 16:31 to pewnie sie znacie moja zonka ma na imie Marta , mieszkala nieopodal stadionu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boruta Re: Łęczyca IP: *.bfg.pl 05.09.03, 08:36 No proszę. Zaczęło się coś kręcić. Może od czasu do czasu uida się porozmawiać o ciekawych sprawach związanych z Łęczycą, a z czasem może miasto doczeka się swojego forum. Barzdo chtnie bym uczestniczył w dyskusjach, choć już od 8 lat mieszkam w Warszawie. Często jednak bywam u rodziców i teściów. Serdecznie pozdrawiam wszystkich Łęczycan. Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
jaandrew Re: Łęczyca 06.09.03, 18:23 A możesz coś więcej o sobie napisać, np. do jakiej szkoły chodziłeś, co porabiałeś w wolnych chwilach, czy twoja żona też jest z łęczycy (może się znają z moją żonką), itd. Marta jest bardzo ciekawa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olkaa11n Re: Łęczyca 29.03.18, 14:38 Zapraszamy do odwiedzania strony: www.facebook.com/naszaleczyca/ Publikujemy najciekawsze informacje z życia Łęczycy i okolic 😊 Będziemy wdzięczni za każde polubienie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś