Gość: Thome IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.09.03, 22:04 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Thome Re: Rakowski na prezydenta IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.09.03, 22:06 Wiecie o nim coś więcej? Kto to jest-poza tym, że lewica-jakie macie o nim zdanie? Napiszcie coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: Rakowski na prezydenta IP: *.toya.net.pl / 10.0.221.* 03.09.03, 23:41 Wiem tylko tyle, że na początku swej kariery chodził do szkoły podstawowej w jakiejś wsi koło Koluszek. Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Rakowski na prezydenta 04.09.03, 11:07 Chce naprawiać polska lewicę zbierając dane ile kosztuja fotele z baldachimem. Gdyby zaczął organizować ruch monarchistyczny - to bym rozumiał - ale po co takie dane lewicy ? A poza tym dalczego zajmuje tym czas Rady Miejskiej - nie moze iść do jakiegoś stolarza ? Ponieważ nie ma innych problemów w mieście Radni już zajmują sie tematami marynistycznymi. :-((( pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ingo Re: Rakowski na prezydenta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 13:49 Wygląda na to, że niektórzy nadal uważają, że lewica w wydaniu SLD to doskonały materiał do rządzenia. Wcale nie zrażają ich ostatnie informacje o popisach jej czołowych i szeregowych działaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
bzykus2 Re: Rakowski na prezydenta 04.09.03, 12:14 M.R. został ustawiony przez tatusia na pozycji lewego czerwonego. Mały dygnitarzyna pokierowal synkiem dość dokładnie. Niestety chyba ostatnio wypadł z obiegu i dziecko musiało radzić sobie samo. Patrz kolejne porażki w walce o rząd dusz w łódzkim LSD i w rezultacie wymyślił nowa lewicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Coś tam wiem! IP: *.toya.net.pl 04.09.03, 12:59 Byłem z nim kiedyś w górach i jako jedyny nie pił! Na uniwersytecie ma zajęcia na prawie i zaoczni go nienawidzą. Napisał jakiś skrypt o histori prawa i kazał go kupować swoim student. Pozdrawiam qwer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g@mdan Re: Coś tam wiem! IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.09.03, 13:19 Rakowski był w grupie radnych, którzy wyjechali gdzieś nad Morze Śródziemne na kurs odsalania wody morskiej. Za społeczne pieniądze. Potem wybuchła afera i podobno zwrócił te pieniądze. Ta sprawa kompromituje go ostatecznie. Wyborcy z SLD jednak dość szybko wybaczyli mu ten przekręt, bo dostał chyba największą liczbę głosów spośród kandydatów na radnych. Teraz w Radzie Miejskiej prowadzi różne gierki, aby było o nim głośno. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Rakowski na prezydenta 04.09.03, 13:44 Może na razie niech zostanie prezydentem wszystkich stolarzy, bo jak widać to go interesuje najbardziej. Od swoich starszych kolegów chyba otrzymał staranne wykształcenie w zakresie "stołkologii" Odpowiedz Link Zgłoś
wild_irish_rose Re: Rakowski na prezydenta 04.09.03, 14:05 Jego ojciec wykada historię na WSMiP. Oczywiście zdobył tam odpowiednią ksywkę "Bogusław Krwawy". Na egzaminie sypał czasem pytaniami "z kosmosu". Nieciekawy. Jego syn na I roku pilnował na egzaminie z prawa dyplomatycznego i tak się nieszczęśliwie złożyło, że odebrał test mi i mojej koleżance za porozumiewanie się. A był prawie koniec egzaminu (i ostatni egzamin w letniej sesji). Wszystko jednak skończyło się dobrze i zdałyśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Re: Rakowski na prezydenta IP: *.toya.net.pl 04.09.03, 14:08 Gdybyś była w SLD to by Ci nie zabrał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armia zbawienia Re: Rakowski na prezydenta IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 14:37 Gość portalu: qwer napisał(a): > Gdybyś była w SLD to by Ci nie zabrał! gdybyś miał krzywe nogi to byłbyś cowboyem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Re: Rakowski na prezydenta IP: *.toya.net.pl 04.09.03, 14:42 Gość portalu: armia zbawienia napisał(a): > > gdybyś miał krzywe nogi to byłbyś cowboyem Mam proste więc jestem modelką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armia zbawienia Re: Rakowski na prezydenta IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 14:16 Gość portalu: qwer napisał(a): > Gość portalu: armia zbawienia napisał(a): > > > > > > gdybyś miał krzywe nogi to byłbyś cowboyem > Mam proste więc jestem modelką? jeśli masz proste to jesteś laska niebywała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thome Re: chyba KONGO ALBO TOBAGO IP: *.lodz.dialog.net.pl 04.09.03, 22:34 kostucha1 napisał: > chyba żartujesz W tytule miało być "Rakowski na prezydenta?", ale niechcący zjadłem znak zapytania... tak naprawdę to nie widzę go jako prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thome Re: a ten to chyba wietnamu ehhehe ocipiałes IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.09.03, 13:41 A koledze o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś