zgierzak 08.04.08, 02:18 no zero ruchu na forum. żal straszny bo nie ma co wycinać. nuda kosmiczna. jakie "miasto" takie forum. "to mówiłem ja - jarząbek zdzisław" itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zgierzyk.zgierzyk Re: ale fajna hibernacja 11.04.08, 23:28 Towarzystwo od plugastwa przeniosło się na pewien vortal, sympatyczny szarky wykonał dobrą robotę reklamową na forum Zgierza w GŁ, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: ale fajna hibernacja 14.04.08, 15:21 niekoniecznie. tam też hibernacja. Odpowiedz Link Zgłoś
sh4rky Re: ale fajna hibernacja 18.04.08, 12:24 zgierzyk.zgierzyk napisał: > Towarzystwo od plugastwa przeniosło się na pewien vortal, sympatyczny szarky > wykonał dobrą robotę reklamową na forum Zgierza w GŁ, czyż nie? Staryyyyy, utopisz się we własnym jadzie he he he. Powodzonka, napluj na mnie jeszcze, i mów mi brzydkie słówka po niemiecku :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzyk.zgierzyk Re: ale fajna hibernacja 18.04.08, 17:13 O rany, czytasz spoza wiersza! „Sympatyczny szarky” – to pejoratywne??! „Wykonał dobrą robotę reklamową” to określenie negatywne??! O Tobie napisałem dobrze, sam chciałbym posiadać umiejętność dobrego wykonywania roboty reklamowej (w dzisiejszych czasach to podstawa sukcesu!). A te „plugastwa”, które raz tu piszą, a raz tam piszą, to same wiedzą kto. Chyba, że piszesz zupełnie inaczej pod innym pseudonimem. Zero plucia, zero słówek po niemiecku. Precz z jadem! (chyba że w obronie własnej). Odpowiedz Link Zgłoś
sh4rky Re: ale fajna hibernacja 19.04.08, 22:59 Pardonsik, wszędzie ta pernamentna inwigilacja. Na siłę doszukiwałem się drugiego dna w Twoim poście. Nimniejszym zwracam honor. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: ale fajna hibernacja 18.04.08, 23:36 pewnie w ciąży jesteś koleżanko... Odpowiedz Link Zgłoś
kutnowianka Re: ale fajna hibernacja 24.04.08, 21:50 Tak, masz racje. Zgierz to okropne miasto pod wieloma wzgledami. Czy naprawde nic tam sie jednak nie dzieje? Nic nie buduje, wyburza, nic nie zmienia co moglo by nakrecic jakas dyskusje. Pochodze ze zgirza, ale nie bylam tu juz od paru lat. Odpowiedz Link Zgłoś