minmax 28.04.08, 22:06 zapraszam na stronę www.purpose.com.pl/peco :-) dla wszystkich zainteresowanych kulturą i ekologią... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saylen cukier w moczu 28.04.08, 22:20 to chyba bardziej interesujace i dla wiekszej grupy, przynajmniej nie wydumane, szkoda czasu sprawdzilem Odpowiedz Link Zgłoś
minmax dla tych co rozumieją 29.04.08, 08:06 a jednak warto, jak ktoś nie rozumie tematu to lepiej niech nie mówi za innych... wydumane? a co tam wydumanego? dla tych co interesują się dizajnem i nie są hipochondrykami... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
slavekk Re: dla tych co rozumieją 29.04.08, 09:22 minmax napisała: > jak ktoś nie rozumie tematu to lepiej niech nie mówi A "jak ktoś rozumie" i uważa go za nieistotny? Łatwo ci przychodzi wywyższyć się nad innych w obronie swojego pomysłu. Trudniej byłoby zapewne dopuscic myśl że pomysł słaby... Odpowiedz Link Zgłoś
minmax Re: dla tych co rozumieją 29.04.08, 10:50 dobra, może powinno być, dla tych co lubią takie tematy, ok? ja lubie... i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
med23 spoko 29.04.08, 11:00 teraz coraz więcej mówi się o ekologi, więc o co chodzi? skoro wymyślili jakis pomysł, to niech go realizują a jak komuś się podoba to o tym pisze mnie też się podoba pomysł fajnie, że w Łodzi dzieją się takie rzeczy, ktoś coś wymyśla i realizuje i super, niech robi i pewnie sa tez tacy którym się to podoba Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Ja zawsze kiedy idę wywalić śmieci... 29.04.08, 09:47 ...zakładam smoking i wsuwam lakierki. Jestem dostatecznie kulturalny czy coś mi umknęło? Odpowiedz Link Zgłoś
minmax Re: Ja zawsze kiedy idę wywalić śmieci... 29.04.08, 10:51 tylko, że nie o to chodzi... mniejsza z tym... Odpowiedz Link Zgłoś
my2008 Juz za dużo 29.04.08, 11:35 Już za dużo brudzimy i krzywdzimy: www.twojapogoda.pl/encyklopedia/zmianyklimatyczne.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diogenespies Zdjęcie I Ekologa IV RP to też kultura ekologiczna IP: *.toya.net.pl 29.04.08, 11:40 ??? lodz2016.blox.pl/2008/01/Panie-Piatkowski-Swiat-czeka-Dynamo-w-Kazdym-Domu.html Odpowiedz Link Zgłoś