venus99 03.05.08, 10:01 Mysonę zdyskwalifikować dozywotnio,stadion zamknąć na 1 rok,w przypadku powtórzenia się bandyckich incydentów rozwiązac klub.meneli pałować i zamykać!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
de_ent Re: koniec pobłażania dla meneli 03.05.08, 10:25 ale co tu kaczyńscy mają do rzeczy że złota myśl się taka pojawia? też są kibicami jak donald?? Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: koniec pobłażania dla meneli 03.05.08, 10:31 Już się nasz bohater był popłakał, pokajał, zrobił do obiektywów niewinną i lekko bezrozumną minkę, założył koszulkę z innymi napisami bo mu kazano, a tamto, to była wg żałosnego tłumaczenia pomroczność jasna. Lubi chłopina sprawiać przyjemność kibolstwu, bo jakże tu kibolowi odmówić. Coś tam niby prokuratura wszczęła, czy się zastanawia, ale pewnie na niczym się skończy, bo przecie skórokop coś kosztował. Teraz piłkarz to towar handlowy więc baaardzo dużo mu się wybacza. Juz gdzies tu napisałem, że takich powinno się z miasta wywozić na wozie pełnym gnoju, aby nie przyprawiali miastu gęby na świat cały. Nie_takiej_sławy_Łodzi_potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: koniec pobłażania dla meneli 03.05.08, 11:11 to kolejny cud Donka.......szczerość piłkarza;-) Co za kraj,co za ludzie,co to za miasto:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: koniec pobłażania dla meneli 03.05.08, 11:20 Oho, cud znad Mrożycy się przebudził. Leć na grilla. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: koniec pobłażania dla meneli 03.05.08, 11:25 nie omieszkam......ale na rybkę co do cudów to domena PO widać słychać i czuć,a trzymając sie piłki nożnej i terminologii,proszę: wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=9915992&ticaid=15d23 czy to nie cudowne.że się gabinet sypie,o orędzi nawet nie wspominam,niezrozumiały bełkot klubowicza AA:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: koniec pobłażania dla meneli 03.05.08, 11:28 Nie trudź się, ale nie otwieram podniecających ciebie linków. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: koniec pobłażania dla meneli 03.05.08, 11:31 nakole napisał: > Nie trudź się, ale nie otwieram podniecających ciebie linków. raczej śmiesznych,udaje że coś robi......ale komentarze są druzgocące:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: koniec pobłażania dla meneli 03.05.08, 11:34 ...no to nie rozleć się od czytania. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: koniec pobłażania dla meneli 03.05.08, 11:38 nakole napisał: > ...no to nie rozleć się od czytania. z przyjemnością patrzę na ta miernotę.......jak POwoli zaczyna tonąć w powodzi własnych kłamstw:-))) Oczywiści ty i tobie podobni wyborcy PO możecie być dumni...że cofnęliśmy się w czasie do parobków feudalnych:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: koniec pobłażania dla meneli 03.05.08, 11:44 ...kiedy uzbroisz lepiej oko to wiecej zobaczysz. Idąc na te "rybkę" dla parobków nie zapomnij, że do dań rybnych państwo używa widelców-to takie małe widły. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: koniec pobłażania dla meneli 03.05.08, 11:51 > Idąc na te "rybkę" dla parobków nie zapomnij, że do dań rybnych > państwo używa widelców-to takie małe widły. W życiu bym nie zgadł.......wy mieszczuchy to jedna intęęligenty jesteśta. Niestety ja zawsze jem jak mi jest wygodnie.......konwenanse są dla niewolników;-) fotoforum.gazeta.pl/3,0,1058874,3,5,31980.html Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: koniec pobłażania dla meneli 03.05.08, 12:05 > W życiu bym nie zgadł....... No, nie dziwota, Mysona tez zgadł co ma na sobie jak mu dopiero koleś podwiedział. > Niestety ja zawsze jem jak mi jest wygodnie.......konwenanse są dla niewolników Zapewne wiele innych czynności, także tych fizjologicznych, załatwiasz jak ci wygodnie. Może lepiej nie przyjeżdzaj do Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: koniec pobłażania dla meneli 03.05.08, 12:11 nakole napisał:> Zapewne wiele innych czynności, także tych fizjologicznych, > załatwiasz jak ci wygodnie. Może lepiej nie przyjeżdzaj do Łodzi. Nie wybieram się,to na pocieszenie..........nie będę robił ci konkurencji w bramie,także psom na chodniku jak srają.....bo to taka wasza tradycja,nawet nie mrugnął bym okiem. Także miłego dnia........sraj i lej dalej po łódzku.......a ja na rybki pa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole :) 03.05.08, 12:55 ...nie ma to jak cudowna plebejska bezpośredniość! Życzę leszcza :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutenant Re: menelom dac humanitarnego stopa IP: *.pools.arcor-ip.net 03.05.08, 14:57 Taki menel jest zagrozeniem do x-n-tego pokolenia. To, ze nieestetyczny, antyturystyczny, generalnie chory i ciezki dla spoleczenstwa, to jeszcze plodzi nastepnych meneli. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: koniec pobłażania dla meneli 03.05.08, 17:43 państwo od dawna uzywa do ryb widelca i specjalnego noża.coś ci się czas zatrzymał 6o lat temu.tak to bywa z menelstwem lepszym od "parobków". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: koniec pobłażania dla meneli IP: *.pai.net.pl 03.05.08, 15:59 umrzyj teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: koniec pobłażania dla meneli IP: *.toya.net.pl 03.05.08, 16:59 a kogo obraził tym napisem. Ja jestem Widzewiakiem i mnie przeprosił tylko nie wiem za co? Ja ani "K.rwa", ani Żydzew. Żydów chyba też nie, chyba że identyfikuje się jakiś Żyd z Żydzewem. W sumie jak napisze sobie na koszulce "precz z Belką" to obraże wtedy Belgów i jeszcze dodatkowo Belgrad. Żałosne jest czasem jak wy upraszczacie. Tak więc pisze jeszcze raz. Ten człowiek o Widzewie nic na koszulce nie miał. A jak ktoś tego doszukuje to już jego problem. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: koniec pobłażania dla meneli 03.05.08, 17:24 > Tak więc pisze jeszcze raz. Ten człowiek o Widzewie nic na koszulce > nie miał. A jak ktoś tego doszukuje to już jego problem. Obawiam się, że idiotę robisz z siebie, nie z nas. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: koniec pobłażania dla meneli 03.05.08, 17:45 on na koszulce NIC nie miał.ani rozumu ani przyzwoitości.taki menel piłkarski.dyskwalifikacja dozywotnia.kara na klub wysoka.stadion zamknąć na pół roku.dosyć pobłażania dla żuli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: koniec pobłażania dla meneli IP: *.toya.net.pl 03.05.08, 17:51 no miał głupotę i przekleństwo i za to kara być musi. Lecz nikogo swoim napisem nie uraził w sposób bezpośredni. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: koniec pobłażania dla meneli 03.05.08, 20:41 nie odpowiada to stanowi faktycznemu.jego antysemickie chamstwo zostało opisane w całej Europie wystawiając kolejny raz nam Polakom fatalne świadectwo.pomijam już fakt,że treść napisu jest w tym przypadku oceniana przez konkretne przepisy kodeksu karnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enter w takim razie meneli u twoich braci po szalu IP: *.geenpunt.nl 03.05.08, 17:56 w takim razie meneli u twoich braci po szalu też nie brakuje: www.tvn24.pl/0,2118544,0,0,1,1,0,galeriamax.html img501.imageshack.us/img501/2855/lkszydzisj8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: w takim razie meneli u twoich braci po szalu IP: *.toya.net.pl 03.05.08, 18:12 a kim jest menel według Ciebie? U nas co drugi to antysemita. Jakby na fladze było np. "choć koło nas Aleksandrów mamy to i tak się nie poddamy" to pisałbyś, że obrażają ludzi z Aleksandrowa? albo jak w koło autobusy mamy..." to znaczy, że obrażają ludzi MPK. Nie przesadzajmy z tym antysemityzmem, bo to jest żałosne. Stwierdzenie faktu, że w koło Żydzi już obraża ich. Moje gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: koniec pobłażania dla meneli IP: *.toya.net.pl 03.05.08, 17:46 co masz na myśli. Bo moim zdaniem miał przekleństwo na k.... i ewentualnie za to mozna karać. Bo nie wiem kto to jest Żydzewska k.... i mnie nie musi przepraszać, nie wiem dlaczego to zrobił. Na Widzew chodzę i jeżdze regularnie i mnie w żadnym wypadku nie uraził. Co ciekawe to było też antysemickie! O zgrozo! Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: koniec pobłażania dla meneli 03.05.08, 17:52 jak widać kibolom nic nie przeszkadza bo niczego nie rozumieją.łeb duzy rozum mały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: koniec pobłażania dla meneli IP: *.toya.net.pl 03.05.08, 17:54 a Ciebie uraził tym napisem? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: koniec pobłażania dla meneli 03.05.08, 18:20 Chodzisz na Widzew i nie wiesz co to jest żydzewska ku..? Buhahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaah ahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahah ahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahaha hahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahah ahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahah ahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahaha hahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahaha haahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahah ahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahaha hahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahaha ahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahah ahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaa hahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahah ahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahaha hahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahaha hahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaha haahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahah ahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahah ahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahaha hahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaah ahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahah ahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaaha hahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: koniec pobłażania dla meneli IP: *.toya.net.pl 03.05.08, 18:24 a jak na Ciebie powiem zielona k.... (z całym szacunkiem) to będziesz to brał do siebie, bo ja sobie tak umyśliłem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Mirek, prosze cie IP: *.pai.net.pl 03.05.08, 18:39 Nie udawaj, ze jestes inteligentny. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: koniec pobłażania dla meneli 03.05.08, 19:39 Ile ty masz lat? Siedem? Napisz, że masz siedem i wszystko będzie jasne. Ostatni raz cię proszę: przestań robić z nas głupków, bo nieświadomie robisz go z siebie. Ja ci to próbuję uzmysłowić. Odnoszę wrażenie, że jesteś łksiakiem próbującym nam wmówić, że nie ma czegoś takiego jak żydzewska ku.., chociaż każdy kto ma więcej niż jeden zwój mózgowy wie, że chodzi o pewien klub piłkarski z siedzibą na Piłsudskiego w Łodzi. I sam się zastanawiam - po co do ciebie to piszę, skoro i tak nie zakumasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: koniec pobłażania dla meneli IP: *.toya.net.pl 03.05.08, 20:10 Wiesz co ja Ci proponuje wejdź sobie na telegazete Polsatu na stronę 778 i tam możesz sobie poczytać jak np. Cracovia jest "Sracovią", "RTSyf", "Zdech". Jak w przedszkolu, kiedy się przekręcało swoje imie czy nazwisko dla draki. I teraz jakby ktoś poważny miał sobie to brać do serca to by się ośmieszył. Podobnie jest tutaj. Każesz mi się przejmować tym, że ktoś przekrecił nazwę mojego klubu i dał dopisek. Tylko że ja nie mam siedmiu lat i się takim przekręceniem nie przejmuje. Nie bawi mnie to i się tym nie podniecam. Dlatego też Mysona nie trafił do mnie z tym napisem i przypuszczam że do żadnego Widzewiaka, który opuścił progi szkoły podstawowej. Pytam więc Ciebie, dlaczego każesz mi ten napis brać jako kierowaną do mojego klubu? Czyżbyś Ty był jeszcze na etapie "Agata nogą zamiata"? Trzeba na prawdę mocno się postarać, żeby obrazić kogoś kto ma głowę na swoim miejscu. na pewno nie zrobi poprzez dodanie jednej literki czy to do mojego imienia, nazwiska czy też ukochanego klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: koniec pobłażania dla meneli 03.05.08, 20:19 ...to wstaw inną literkę. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: koniec pobłażania dla meneli 03.05.08, 20:31 Ukochana to może być kobieta, a nie klub. Ale co ja tam wiem, przecież jestem na etapie Agaty, co nogą zamiata. Odpowiedz Link Zgłoś