Gość: Weekendowy Zwolnienie IP: *.toya.net.pl 17.03.13, 23:26 Przyszła kolei i na mnie, zostałem zwolniony, musiałem wręcz doprosić się o wytłumaczenie tej decyzji, ale "Pańska praca w ostatnim czasie została źle oceniona" mówi tyle co nic. Co prawda Murowański potrafił na najbliższym zebraniu powiedzieć, że zostałem zwolniony za nie pobieranie towaru warstwowo, o czym była rozmowa na początku dnia, co jest oczywiście nie prawdą, tym bardziej że, każdy kto pracuje na magazynach piętrowych a w szczególności SPR, wie, że wręcz nie da się ustawiać tzw. kominów. Zostałem po prostu zwolniony, by po raz kolejny można było zastraszyć pozostałych pracowników. A zdarzało się to już kilka razy Pozdrawiam wszystkich pracowników, oby was taka sytuacja nie spotkała. Zobaczymy co zrobią kiedy otrzymają moje odwołanie od bezpodstawnego wypowiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtk Re: Zwolnienie IP: *.toya.net.pl 18.03.13, 18:57 Chlopaku daj sobie spokoj za pare miesiecy powiesz sobie ze dobrze sie stalo i nawet o rossmannie nie bedzie chcial wspominac. Tez jak mi nie przedluzyli umowy bylem rozgoryczony przez marny styl tego rozstania a 3 tyg pozniej bylem juz w nowej, "normalnej" robocie. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weekendowy Re: Zwolnienie IP: *.toya.net.pl 21.03.13, 18:54 Nie przejmuje się tym. I wcale nie zostałem wyrzucony na swoje życzenie, co prawda w ostatnim czasie przychodziłem do pracy chory, ale za takie coś się człowieka nie wyrzuca w dodatku kłamiąc później w żywe oczy reszcie pracownikom. Już znalazłem nową robotę kolego, więc nie mam się czym przejmować. Więc, twoje słowa raczej się sprawdzą i wyjdzie mi to na dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoLeK Re: Zwolnienie IP: *.181.rev.vline.pl 18.03.13, 20:23 Alan przestań się mazać!Wytrzyj gila,wyprostuj się i ogarnij.Wyjebali Cię na własne życzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Zwolnienie IP: *.play-internet.pl 24.03.13, 21:45 Święte słowa kolego,wyjebali cię Alanku bo ciągle leciałeś w ch...a,ile można?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: Nowe magazyny Rossmanna IP: *.icpnet.pl 26.03.13, 11:58 Ciekawe czy Rossmann wynajmował te magazyny razem z tą agencją: Tekst linka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik odpowiedź IP: *.play-internet.pl 02.06.13, 21:15 I tu się z tym zgadzam wywieranie presji,straszenie, tylko pamiętajmy że człowiekiem się jest a kierownikiem i zastępcą się bywa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shrek____xxxx____ promocje IP: *.124.108.142.rybnet.pl 29.06.13, 00:57 Rossmann to jedna wielka zgraja oszustów,ostatnia promocja zapachy dla mężczyzn czysta masakra, przykład 1 z brzegu JOOP niebieski cena obnizona na 109,90,miła pani powiedziała przyjdź pan za 2 dni będzie totalna obniżka na wszystkie męskie zapachy o 40%,wiec człowiek zadowolony uprzejmością miłej pani dyma do sklepu w dniu promocji,,,miłej pani nie ma,ale JOOP jest na półce, i tu zooonk,perfum z ceną 199,90, oburzony pytam co się stało,kierowniczka wyjaśniła ze miałem omamy,na moje żądanie policzyła ile zapłace ze znizką wyszło 126,90, hahaha 15 zł drożej niż bym kupił 2 dni wcześniej,to samo z innymi zapachami radze uważac na tych oszustów PS promocja minęła i nieszczęsny JOOP,wrócił do ceny której niby nigdy nie było 109,90 www.rossnet.pl/promocje Czytaj więcej na Wieszjak.pl: prawo.wieszjak.pl/forum/thread/8243,wymiana-towaru-w-slepach-rossman.htm,11?action=newpost&status=done#ixzz2XYR5wOhJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosiak magazyny IP: *.free.aero2.net.pl 10.07.13, 15:08 a napisze mi ktoś jakimi brygadzistami są denisz i ten h...oza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odlot frajerzy i kapusie IP: *.pl.177.41.31.in-addr.arpa 01.09.13, 10:19 witam chciałbym abyście wymienili osoby na które należy uważać na każdej zmianie(frajerzy, kapusie, dupowłazy itd.) ja podam Chu.joze i napleta i denisza macie inne typy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Praca w magazynie Rossmanna IP: *.play-internet.pl 24.10.13, 19:24 Witam.Myślę nad praca w Rossmannie w magazynie.Czy ktoś mógłby mi napisać jakie sa aktualnie warunki,umowa,płaca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaboga Re: Praca w magazynie Rossmanna IP: 217.28.252.* 02.12.13, 16:08 Daj sobie spokój, pracowałem tam 2 lata, strata czas i nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Praca w magazynie Rossmanna IP: *.play-internet.pl 04.12.13, 21:40 to prawda,że więcej niz 2000 nie wyrobisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordajestodjebania Re: Praca w magazynie Rossmanna IP: 91.225.187.* 11.01.14, 22:18 Prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariolka roSSmann IP: *.45.rev.vline.pl 14.01.14, 20:25 pozdrawiam was chłopcy, to ja mariolka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian 2 rozmowa kwalifikacyjna IP: *.toya.net.pl 22.01.14, 11:14 Cześć Wszystkim byłem na rozmowie kwalifikacyjnej juz drugiej z kolei w rossmanie na magazyn w Łodzi,poproszono mnie o przyniesienie wszystkich dokumentów z poprzednich prac, prośba do was pomóżcie mi co mam o tym myśleć...czy po 2 rozmowie są duże szanse na przyjęcie?Czy też muszą się namyśleć...?Mam czekać 7 dni na telefon,te 7 dni są jak rok czekania,nerwy zjadają,paznokci już nie ma proszę o szczere odpowiedzi,czy ktoś był w podobnym przypadku jak mój?Pozdrawiam Was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czerwony Re: 2 rozmowa kwalifikacyjna IP: *.pl.177.41.31.in-addr.arpa 23.01.14, 12:17 Większość osób miała dwie rozmowy i nie tylko Ty czekałeś na telefon więc proponuję uzbroić się cierpliwość. Myślę, że szansę na zatrudnienie masz całkiem realną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przytomny obecny impreza IP: *.lodz.mm.pl 25.01.14, 21:33 Byłem na imprezie i widziałem tych idiotów co w domu mięsa nie jedzą. Zrobiło mi się ludzi szkoda. Bydło i jeszcze raz bydło. Wpieprzali za trzech a pewnie w poniedziałek będą gadać że jedzenie lipa. Nie da się tego opisać co te oszołomy robiły. Ogólnie impreza udana jeżeli chodzi o przygotowanie. Paczki też dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Magazyn IP: *.play-internet.pl 15.03.14, 07:26 Pracowalem na magaznie 2 lata temu. Nie bylo zle chociaz praca monotonna kazdy dzien taki sam tylko towary w alejkach sie zmienialy czasami. Za to ekipa z ktora przyszedlem byla zajebista caly czas trzymalismy sie razem te wspomnienia pozostana. Ciekawe doswiadczenie ale jakbym mial wrocic to bym tego nie zrobil. Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
dollaros Re: Nowe magazyny Rossmanna 24.09.14, 20:16 Spokojnie kiedyś może dogonimy niejedną potęgę :D Odpowiedz Link Zgłoś