violcia3211 03.06.09, 23:02 Gdzie w Łodzi jest najlepsza szkoła angielskiego (dla dorosłych)? Macie jakieś sprawdzone, jaką polecacie? Speak up - dobra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xyz18 Re: Angielski 05.06.09, 23:54 Polecam Studium Języków Obcych - Szuster. zresztą wszystko jest kwestią lektora, ja miałam zajęcia z P. Sylwią Dżereń- baardzo wymagająca ale skuteczna :-) tylko nie wiem gdzie teraz uczy. Nie polecam natomiast Oxford Center i uczącej tam P. Kingi (ma jakieś rosyjskie nazwisko). Odpowiedz Link Zgłoś
jakpalikot Norweski 06.06.09, 01:11 A do jakiego kraju jedziesz? Jeśli jedziesz do Norwegii, a nigdy nie uczyłaś się angielskiego, to polecam ci kurs języka norweskiego trzymiesięczny intensywny. Przysięgam ci, jest dużo łatwiejszy niż angielski czy niemiecki. Odpowiedz Link Zgłoś
ankazglowaa Re: Angielski 30.07.19, 23:43 Ja znam znakomitą szkołę jezyka angielskiego dla najmłodszych: babyenglishcenter.pl/ - naprawdę nie ma lepszej! Nie dośc, że mają świetne podejście do maluchów, to jeszcze trzymają poziom. Warto posłac tam swojego dzieciaczka. Odpowiedz Link Zgłoś