Dodaj do ulubionych

ŁKS z licencją na Bełchatów!

IP: *.retsat1.com.pl 27.05.08, 15:34
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: forewer ŁKS z licencją na Bełchatów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 15:41
      a co z atestem na maszty oswietleniowe
    • mr_reaper Re: ŁKS z licencją na Bełchatów! 27.05.08, 15:42
      BRAWO !!!!! Jest powód do dumy... ze wstydu bym się spalił hehehe
      Widzew może i w III lidze, ale na własnym stadionie. I się tak nie pusz bo pękniesz
      • Gość: Aqq Re: ŁKS z licencją na Bełchatów! IP: *.retsat1.com.pl 27.05.08, 15:58
        A ze wstydu się nie paliłeś jak Widzew grał na licencji SPNu mając niebagatelny
        wałek na koncie na 30 baniek... heh cały widzewski charakter...
        Ze wstydu też się nie paliłes jak wyszło na jaw że Szymański kupował mecze na
        lewo i prawo...

A teraz daj głos, no daj...
        • mr_reaper Re: ŁKS z licencją na Bełchatów! 27.05.08, 16:08
          ze wstydu się nie spaliłem, ale dobrze się tez nie czułem. i uważam, że Widzew
          poniósł zasłużoną karę. A ty taki gieroj jesteś, a w piersi się uderzysz jak
          wyjdą na jaw wasze wałki?? kto bez winy niech kamieniem rzuci, niestety wy tego
          uczynić tez nie możecie. Co do licencji to głównie tylko obszczymurek
          tomaszewski dziobem kłapie. ma jakieś osobiste urazy i tyle.I proponuję zmień
          trochę ton z tym dawaniem głosu, ja wobec Ciebie inwektyw nie używam.
          • Gość: s Re: ŁKS z licencją na Bełchatów! IP: *.toya.net.pl 27.05.08, 16:21
            on nie rozumie slowa "inwektywy"
          • Gość: Aqq Re: ŁKS z licencją na Bełchatów! IP: *.toya.net.pl 27.05.08, 16:31
            > kto bez winy niech kamieniem rzuci,

LOL i to mówi osoba która właśnie obrzuca... ty hipokryto
            • mr_reaper Re: ŁKS z licencją na Bełchatów! 27.05.08, 16:49
              czytanie i rozumienie nie idzie widzę w parze, może metafory są zawiłe.
              posługuję się tylko taką samą bronią jak i wy . nasze kluby sa nieźle umoczone
              tylko że Widzew karę już poniósł, a łks jeszcze czeka i się doczeka
              • Gość: Aqq Re: ŁKS z licencją na Bełchatów! IP: *.toya.net.pl 27.05.08, 18:09
                Ale ty rozumny...

Nawołujesz żeby bez winy rzucał a sam reprezentujesz winny klub ale i tak rzucasz...

MYŚL !!!
                • mr_reaper Re: ŁKS z licencją na Bełchatów! 27.05.08, 19:22
                  Nie nawołuję byś czymkolwiek rzucał. Odnoszę się tylko do tego że tak psioczycie
                  na Widzew że wałki robił, że konfident itp, itd, etc, a sami macie za
                  paznokciami syfu że ho ho . Ja nie popieram działań Widzewa z przed paru lat i
                  uważam że karę poniósł słusznie. A że mówię o was żebraki ?? przecież nimi
                  jesteście!! corocznie żebrzecie u władz Łodzi by wam długi umorzyli. Od kilku
                  lat jakoś nie słychać, że komuś coś Widzew jest winien, a nawet okazuje się że
                  spłaca stare długi i inwestuje. O łks jakoś cisza. Słychać tylko że coraz
                  większa kolejka wierzycieli stoi u bram klubu, a zawodnikom na czas nie płacą.
                  Jak żywo przypomina mi to Widzew sprzed lat 5-10.
                  • Gość: Aqq Re: ŁKS z licencją na Bełchatów! IP: *.toya.net.pl 27.05.08, 20:03
                    A widzew to nie żebraki...kto żeberze w magistracie o ziemie za złotówkę pod
                    stadion...

W co widzew zainwestował ??
                    Boczne boisko to prezent od zielonej architektury za obsuwę.
                    Boiska na ChKSie to boiska ChKSu.

Powiedż jacy to wierzyciele stoją pod bramą klubu ??
          • Gość: dsl ŁKS z licencją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.08, 18:29
            nie wiem misiu o jakich wałkach piszesz, bo nic nie zostało udowodnione tak jak
            wam, więc zamilcz. Martw sie o swój klubik. Ja sie nie wpisuje w tematach o
            widzewie2004, bo lata mi to koło wentyla, co sie z wami stanie i w jakiej lidze
            będziecie grać.
        • Gość: yoda Re: ŁKS z licencją na Bełchatów! IP: *.toya.net.pl 28.05.08, 00:12
          a nie paliles sie ze wstydu jak ptak kupowal majstra lub utrzymanie w 2 lidze?

wole widzew w 3lidze ze swoim stadionem niz bzedomych rodowitych bez stadionu!!!!
      • Gość: Marco Re: ŁKS z licencją na Bełchatów! IP: *.uml.lodz.pl 27.05.08, 16:02
        Na własnym stadionie? Macie prawo własności do gruntu? Ciekawostka!
      • Gość: Przygoda Re: ŁKS z licencją na Bełchatów! IP: *.eranet.pl 27.05.08, 16:06
        Nie ma co, to bedzie jeden z lepszych stadionow w III lidze, wyremontowany przez
        i na koszt kilku oszukanych firm budowlanych ktore juz zbankrutowaly!
        • Gość: yoda do kibicow lks IP: *.toya.net.pl 28.05.08, 11:13
          ja sie zapytam i prosze o szczera odpowiedz;

teraz psioczycie na mosir ze to nie wasza dzialka ze to stadion mosiru i ze on
          powinien sie wziasc za remont,a gdzie byl lks przez te 99lat czemu nic nie
          robiliscie jak stadion nalezal do was?oddaliscie stadion za dlugi a teraz
          szczekacie by wam remontowali?no zalosni jestescie i jeszcze jedno.zanim
          oddaliscie stadion wszystko bylo cacy ze to wasz stadion i nie bylo mowy o
          kupnie,wlasnociach,gruntach itd itp teraz jak juz nie macie nic na al.unii a
          kibice widzewa misza ze mimo wszystko maja dom to wy nagle piszczycie z eto tez
          nie jest nasz stadion tylko miasta.owszem miasta jest ale my mamy dzierrzawe a
          wy wynajmujecie od osob 3 i tu jest chyba WIELKA ROZNICA prawda?
          • Gość: Aqq Re: do kibicow lks IP: *.retsat1.com.pl 28.05.08, 13:55
            Srali grali dupy się nie trzymali...

Mówisz że ŁKS nic ze stadionem nie zrobił i liczy na miasto... a co zrobił
            Widzew na stadionie ?

Krzesłka, murawa, oświetlenie, remonty szatni to inwestycjie miasta.
            Boczne boisko to prezent od zielonej architektury.
            Boisko na CHKSie to boisko CHKSu.
            Ogrodzenie jakaś firma zrobiła i nigdy pieniędzy nie widziała za ogrodzenie.
            Bar jest dzierżawiony od miasta (o ile dobrze kojarzę) i sam sobie robi remonty...

No i co Widzew zrobił na tym obiekcie sam z siebie ? TOY-TOYie co dwa tygodnie
            wynajmuje... i to wszytko... nieasmowite inwestycje...
            • Gość: yoda Re: do kibicow lks IP: *.toya.net.pl 29.05.08, 09:34
              boisko na chks jest boiskiem widzewa chks ma swoje obok rozejrzyj sie dokladnei
              a nie plote puszczasz

boisko boczne wyremontowali sami widziales jakie bylo kiedys?

toy-toye sa wynajmujemy a u was co byly przez te ostatnie lata jak stadion
              nalezal do was?trza bylo isc pod drzewko,moze wam jest na reke sikac z trybuny
              na al unii

z ogrodzeniem przyznaje racje kretacz grajewski wykrecil walek
              ale my nie oddalismy za dlug stadionu,po czym za wynajem nie placimy bo mowimy
              ze kasy brak a na mile kasa sie znajduje tez tu jest jakies nie halo prawda?

• Gość: fed faktycznie, na twoim miejscu też bym się spalił IP: 92.48.194.* 27.05.08, 17:16
        mr_reaper napisał:

> BRAWO !!!!! Jest powód do dumy... ze wstydu bym się spalił hehehe

Pelikan - Widzew <- nowe derby, czyli powód do dumy hehehehehe
    • Gość: kobra ŁKS z licencją na Bełchatów! IP: *.toya.net.pl 27.05.08, 15:54
      aha to ze wstydu sie nie spalasz ze derby z smsem ?
      buhahaha
    • Gość: Aqq Re: ŁKS z licencją na Bełchatów! IP: *.retsat1.com.pl 27.05.08, 16:02
      He he... powiedz to swojej mamie...

Oczywiscie widzewscy kamieniarze i konfidenci są lepsi...
      • Gość: WIDZEW Re: ŁKS z licencją na Bełchatów! IP: *.toya.net.pl 27.05.08, 16:24
        Konfidenta to sobie w domu poszukaj!!!!
        • Gość: Aqq Re: ŁKS z licencją na Bełchatów! IP: *.toya.net.pl 27.05.08, 16:32
          U mnie nikt w domu nie interesuje się 3 ligą...
          • Gość: zz Re: ŁKS z licencją na Bełchatów! IP: *.sie.vectranet.pl 27.05.08, 22:23
            a u mnie bełchatowem
    • Gość: kibic pabianic Re: ŁKS z licencją na Bełchatów! IP: 81.15.194.* 27.05.08, 16:04
      mnie sie wydaje ze bedzie strzelba łodzi i bechatowa
    • Gość: widzewfan hehehehe!!! IP: 212.244.154.* 27.05.08, 16:18
      Łks Bot Bełchatów:DDD
      Ale jak zwykle skończy się tak, że w ostatniej chwili miasto pójdzie
      na rękę tym nieudacznikom organizacyjnym i rozłoży im długi na raty.
      Nie pierwszy raz zresztą. Ot, takie żebraki z wyciągniętymi rączkami
      z Łks-u. Proponuję Wam sekcję szachową, mniejsze koszta, może dacie
      radę...
      • Gość: Aqq Re: hehehehe!!! IP: *.toya.net.pl 27.05.08, 16:34
        Czytać umiesz ??
        Umowa jest podpisana... MOSIR musi wykonać niezbędne remonty.
        • mr_reaper Re: hehehehe!!! 27.05.08, 16:50
          A MOSiR ich nie wykona jeżeli mu łks nie zapłaci. i mamy problem
          • Gość: Aqq Re: hehehehe!!! IP: *.toya.net.pl 27.05.08, 18:10
            A ŁKS nie zapłaci za byle gó..... i niech miasto odda boiska treningowe.
            • Gość: 1908 no wlasnie jak to jest, ze komuchy wykrzesełkowały IP: *.chello.pl 27.05.08, 18:52
              podmiejski kurnik 3. ligowcowi a miasto nie może zadbać o swój klub,
              ze swojego miasta i nie zrobi wreszcie porządku ze stadionem. ja
              wiem, ze kiedys to była mafia z sld i sld dawno nie ma a popłuczyny
              po komuchach dogorywają już w 3. lidze za wałki, wiec cudów nie
              wymagam. ale nie może być co sezon taki burdel
              • Gość: widzewfan Re: no wlasnie jak to jest, ze komuchy wykrzesełk IP: 212.244.154.* 28.05.08, 08:31
                hahahahaha!!! ale się usmiałem z tych Twoich bzdur. Widzew
                komuchy... To kim w takim razie jest Łks (poza kompletnymi
                ignorantami oczywiście)??? Gdyby nie ta komuna to o mistrzu Polski w
                1958 moglibyście co najwyżej pomarzyć. W erze Gornika Zabrze
                dostaliście z samej góry w prezencie mistrza na 50-lecie. 50-lecie
                zresztą niesłuszne, bo oficjalny status klubu z którego wywodzi się
                dzisiejszy Łks podpisany został w 1909. Tak więc 100-lecie macie za
                rok Wy organizacyjne prymitywy...
                • Gość: Aqq Re: no wlasnie jak to jest, ze komuchy wykrzesełk IP: *.retsat1.com.pl 28.05.08, 09:37
                  A statut widzewa postwał w 1922.

Co do ŁKSu i 1908... jak nie znasz dokładnie histori to zamilcz chłopysiu...

Bo jak wy 1910 to my nawiązujemy do jakiegoś tam kluby 1896.
                  • Gość: 1908 Re: no wlasnie jak to jest, ze komuchy wykrzesełk IP: 82.177.124.* 28.05.08, 10:01
                    ludzie ale nie chodzi tu daty, bo i tak wiadomo jaki wałek jest z
                    tym 1910 ale o to, że komuchy tym żebrakom złodziejom
                    wykrzesełkowały stadion a u nas nie można z tym w koncu porządku
                    zrobić
                    • Gość: widzewfan Re: no wlasnie jak to jest, ze komuchy wykrzesełk IP: 212.244.154.* 28.05.08, 13:02
                      Jezu! Dziad swoje, baba swoje. Ja chyba ze ścianą gadam (w sumie to
                      się nie dziwię, patrząc na przynależność klubową:). Jak nie
                      potrafisz się merytorycznie odnieść do mojego wcześniejszego wpisu
                      to lepiej już nic nie pisz...
                  • Gość: widzewfan Re: no wlasnie jak to jest, ze komuchy wykrzesełk IP: 212.244.154.* 28.05.08, 13:06
                    Słuchaj ...chłopysiu... Ja nie piszę o statusie Widzewa, tylko Łks-
                    u. I postaraj się nawiązać do tego. Widać, że brak Ci argumentów i
                    zmieniasz temat aby tylko jakąś bzurę napisać. A z tym 1896 r. lekko
                    przesadziłeś:DDD
                    • Gość: Aqq Re: no wlasnie jak to jest, ze komuchy wykrzesełk IP: *.retsat1.com.pl 28.05.08, 13:50
                      Ty chyba nie wiesz o czym piszesz chopysiu kolorowy...

Co wa nagle tak przeszkdza to że w 1908 jacyś urzędnicy nie dopełnili
                      formalności bo klub zakladali polacy i chcieli biało czerowne barwy mieć.

Cieciu jeden moż enie wiesz ale statu został napisany już 1908 roku, w 1908 roku
                      byłya już odpowiednie strukltury, a samo ogranizowanie klubu zaczęło się jeszcze
                      1907... w 1909 to urzedniczyna łaskawie złożyła podpis mimo że klunb juz sie
                      rozwijał i funkcjonował...
                      Co by nie było, u nas róznica roku jest może i dysusyjna prze jeden podpis, ale
                      dotyczy tego samego klubu tych samychg ludzi, tej samej historii...

Ale widzewskie 12 lat to jednak jets niezaprzeczalny wałek... w 194? (którymś)
                      dopisali sobie do statutu że w zkładając klub w 1922 kontunyją działaklność
                      jakiegoś tam klubu który istniał 1910-1914 (poczatek I wojny swiatowej po wojnie
                      klub we wsi Widzew już nie istniał)...
                      Zmiast nam wytykać może wytłumacz z jakiej paki twój klub ma na cherbie datę
                      1910 ?? Przecież w takim razie widzew kontunuje historię nie łódzkiego klubu...
                      • Gość: widzewfan Re: no wlasnie jak to jest, ze komuchy wykrzesełk IP: 212.244.154.* 28.05.08, 14:45
                        w dalszym ciągu nie kumasz bazy. Czy ja gdzieś neguję datę 1922?
                        Nie. Czy ja gdzieś piszę o Widzewie i jego dacie założenia? Nie.
                        Pisałem na temat Łks-u i bądź tak inteligentny i ustosunkowuj się do
                        tematu.
                        Akurat tereny na których znajduje się Widzew należały już do Łodzi w
                        roku 1906 - tak gwoli ścisłości, abyś ze swoimi ziomkami nie
                        zarzucał, że podwaliny Widzewa są na wsi:)))
                        Co do daty założenia Widzewa nie będę się wypowiadał, gdyż opinii na
                        ten temat jest tak wiele, jak wiele jest zdań o Widzewie. Jedni
                        łączą Widzew z TMRF-em i uznają go jako jego spadkobiercę, inni
                        nie.
                        • Gość: Aqq Re: no wlasnie jak to jest, ze komuchy wykrzesełk IP: *.toya.net.pl 28.05.08, 15:58
                          No to CI napisałem jak to było z ŁKSem... bądź łaskaw się odstosunkować ode mnie
                          to nie ja skomle pod artykułem widzewa... to Ty tu szukasz zaułku jak jakiś
                          bezdomny.
                          • Gość: widzewfan Re: no wlasnie jak to jest, ze komuchy wykrzesełk IP: *.toya.net.pl 28.05.08, 22:55
                            z tym bezdomnym to akurat trafiłeś jak przysłowiową kulą w płot,
                            mając na uwadze temat artykułu do którego się odnosimy...:DDD
                    • Gość: yoda Re: no wlasnie jak to jest, ze komuchy wykrzesełk IP: *.toya.net.pl 28.05.08, 13:54
                      jak sie glosowalo za kropaszenko to teraz miej do siebie pretensje.predzej
                      kropa postawi tam synagoge niz wy doczekacie sie stadionu.nam wykrzeselkowali
                      stadion wam co roku daja zarowki czyzbys zapomnial o tym?
                      • Gość: Aqq Re: no wlasnie jak to jest, ze komuchy wykrzesełk IP: *.retsat1.com.pl 28.05.08, 13:57
                        A widzewowi kto oświetlenie sponsorował ??
                        Za boisko boczne może ktoś z widzewa złotówkę dał ??
                        • mr_reaper Re: no wlasnie jak to jest, ze komuchy wykrzesełk 28.05.08, 15:02
                          to ja już Ciebie nie rozumiem. Raz piszesz, że boczne boisko to prezent o ZA, a
                          zaraz dalej masz pretensje, że Widzew złotówki za to nie dał. Negocjować umowy
                          tez trzeba umieć. Tak za ładne oczy i nazwę to tego boiska gratis nie zrobili.
                          • Gość: Aqq Re: no wlasnie jak to jest, ze komuchy wykrzesełk IP: *.toya.net.pl 28.05.08, 15:53
                            Za obsuwę należały się kary umowne i miasto pertraktowało akurat w tym zeby
                            zrobić boczne boisko... widzew jako żadna ze stron nie miał głosu w dyskusji.
          • golurad Re: hehehehe!!! 27.05.08, 19:22
            Myśl misiu, to nie boli. Teraz jak w Łodzi jest jedna pierwszoligowa
            drużyna to raczej władze miasta powinny chuchać i dmuchać, aby to
            się na niekorzyść nie zmieniło. Wybory są niedługo. W przeciwnym
            razie to pan Kropiewnicki może startować w wyborach, ale Pcimia.
            • mr_reaper Re: hehehehe!!! 27.05.08, 19:30
              tia i jeszcze po pupci klepać i pampersy zmieniać. W Łodzi jest trochę więcej
              klubów i to głównie żyjących z dotacji państwa. Nie tylko łks. A pan Kropa to
              już ma to w d..pie czy oddasz na niego głos czy nie. Nie może po raz trzeci
              kandydować chyba ??
              • golurad Re: hehehehe!!! 27.05.08, 19:53
                A startuje na prezydenta Łodzi, czy prezydenta Polski? Przed
                napisaniem najpierw pomyśl i poczytaj. A tak o bezstronności Gazety
                Wyborczej. Tak w ogóle to ją czytam, za wyjątkiem sportu w Łodzi
                jest OK. Jak ŁKS sprzedawał Macieja Terleckiego Widzewowi, władze
                Widzewa stwierdziły, że dokonały zapłaty pokazując nie
                podstemplowany przez bank przelew. Mózgi z GW zastanawiały się czy
                przelew bez stempla bankowego jest wykonany!!! Mój 8 letni syn wie
                że nie, a dorosłe chłopy (podobno inteligencja!!!) miały z tym
                problem.
      • Gość: gosi1908 Re: hehehehe!!! IP: *.toya.net.pl 27.05.08, 18:41
        u was już tylko sekcja brydżowa pozostała na jako takim poziomie...
    • Gość: zmora ŁKS z licencją na Bełchatów! IP: *.toya.net.pl 27.05.08, 16:42
      Widać ,że frustracja wśród widzewiaczków z dnia na dzień wzrasta.
      Ale nie ma sie czemu dziwić.
      Wójcik ( dawaj tego Włocha ) , zadłuzenie po AG&AP , lewa licencja ,
      kupczenie meczami - udowodnione , sportowe i moralne dno (
      konfidenckie praktyki zarzadu /Adamski , Mysona /) , fałszywa data
      załozenia ,
      itd.

WIELKI WIDZEW to ściema !!!!

Wylewajcie smety to wam tylko pozostało.
      Boli was ŁKS i to cieszy !!!
      • Gość: 1908 wielkie, ze co?? IP: *.chello.pl 27.05.08, 18:54
        jedyne co mają wielkiego, to wałek w logo - nie swoją date założenia
        1910 oraz nadzieje na godne zaprezentowanie się swojego beniaminka w
        3. lidze :)))))
    • Gość: RTS Retkinia 1910 ŁKS z licencją na Bełchatów! IP: 91.193.160.* 27.05.08, 16:45
      Jedno jest pewne: W ŁODZI TYLKO WIDZEW!
      • Gość: ŁKS Zarzew 1908 Re: ŁKS z licencją na Bełchatów! IP: 81.168.185.* 27.05.08, 16:47
        Oj niekoniecznie "kolego" z Retkini;)
        • Gość: RTS Retkinia 1910 Re: ŁKS z licencją na Bełchatów! IP: 91.193.160.* 27.05.08, 16:50
          Wypad do Bełchatowa "kolego" z Zarzewa, w Łodzi już nie macie czego szukać :),
          was tu nie ma :)
          • Gość: 1908 Re: ŁKS z licencją na Bełchatów! IP: *.chello.pl 27.05.08, 18:56
            jasne nie mamy czego szukac. klękłem ze śmiechu rts retkinia i se
            jeszcze 1910 dopisał pajac:))))
          • Gość: olej Re: ŁKS z licencją na Bełchatów! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.08, 20:25
            a skad ten pomysl?! ja jestem :)
        • Gość: rts zarzew Re: ŁKS z licencją na Bełchatów! IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.08, 17:02
          podziwam za odwagę!!! łksiak na zarzewiu, to jak przelew z łksu do mosiru.
          podziwiać, podziwiać i wspólczuć
          • Gość: ŁKS Zarzew 1908 Re: ŁKS z licencją na Bełchatów! IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.08, 20:15
            Ucz się ortografii i jak już mieszkasz na ZARZEWIE to naucz się przez przypadki
            odmieniać swoją nazwę swojej dzielnicy.

Ilu was w tej ZRW Bandzie? Tuzin? Zobaczycie co się będzie dziać w czasie
            waszego pobytu w III lidze
            • Gość: rts zarzew Re: ŁKS z licencją na Bełchatów! IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.08, 21:09
              chyba cie pani od polskiego w gimnazjum za ucho ciągnęła, bo na ortografi to się
              znasz jak bezdomny klub na księgowości. jedna i druga forma jest dobra. ALe
              skoro taki spec się wypowiada, to na pewna ma rację, jak i inni RODOWICI
              BEŁCHATOWIANIE z łks ( to akurat specjalnie napisałem z małej litery - cobyś się
              nie czepiał)
      • golurad Re: ŁKS z licencją na Bełchatów! 27.05.08, 19:26
        Nie masz racji w Łodzi nie tylko Widzew jest w 3 lidze. Jest jeszcze
        SMS. Owocnych derbów. Jak myślisz, kto wygra?
        • Gość: ŁKS RTK Re: ŁKS z licencją na Bełchatów! IP: *.retsat1.com.pl 27.05.08, 22:33
          RTS Retkinia przesiedział cały wieczór przed monitorem komputera pisząc swoje
          bzdurne posty. Rozumiem Cię dziecko, też nie miałbym kolegów jakbym był za 3
          ligowcem na naszym pięknym osiedlu. Retkinia 100% ŁKS :-)
    • odwroc.tabele.widzew.na.czele [...] 27.05.08, 17:23
      • Gość: RTS Retkinia 1910 Re: Psy szczekały, a my i tak w ekstraklasie gram IP: 91.193.160.* 27.05.08, 17:24
        Ale nie ma już Łódzkie Klubu Sportowego, jest KS Bełchatów :)
        • odwroc.tabele.widzew.na.czele [...] 27.05.08, 17:36
          • Gość: RTS Retkinia 1910 Re: widzewskie skamlanie rozpoczęte hehehe --- IP: 91.193.160.* 27.05.08, 17:47
            A co możesz innego napisać, fanie klubu bez adresu...... :)
            • Gość: gosu1908 Re: widzewskie skamlanie rozpoczęte hehehe --- IP: *.toya.net.pl 27.05.08, 18:44
              fanie klubu bez historii, bez nazwy ty co powiesz ks fidzef 2004
              • Gość: 1908 Re: widzewskie skamlanie rozpoczęte hehehe --- IP: *.chello.pl 27.05.08, 18:59
                co wiecej pierwsze słysze, że ŁKS nie ma adresu. no ale to pisał
                gosc, co sie podpisuje rts retkinia, więc od razu wiadomo, ze trzeba
                brać taaaaaaaką poprawkę na te jego pierdzenie:)
                • Gość: RTS Retkinia 1910 Re: widzewskie skamlanie rozpoczęte hehehe --- IP: 91.193.160.* 27.05.08, 19:12
                  A gdzie macie adres ??? W Łodzi czy w Bełchatowie ???
              • Gość: RTS Retkinia 1910 Re: widzewskie skamlanie rozpoczęte hehehe --- IP: 91.193.160.* 27.05.08, 19:13
                Hmm... ŁKS 2000????? Taka jest wasza prawdziwa data po upadku ŁKS-Ptak???
                • Gość: gosu1908 Re: widzewskie skamlanie rozpoczęte hehehe --- IP: *.toya.net.pl 27.05.08, 19:26
                  Człowieku nie masz pojęcia to nie pisz...adres mamy od wielu lat ten
                  sam al.Uni 2 i nic sie nie zmienia...
                  jeżeli chodzi o upadek ŁKS ptak to kontynuował sekcie piłki nożnej a
                  po przejęciu przes stowarzyszenie dalej była kontynuacja nastepnie
                  przejął to PTW i wszystko gra.Jeżeli chodzi o was to tak owej nie ma
                  gdyż rts fidzef już nie istnieje coś takiego każda sekcjia istnieje
                  jako osobny twór i tyle
                  • Gość: RTS Retkinia 1910 Re: widzewskie skamlanie rozpoczęte hehehe --- IP: 91.193.160.* 27.05.08, 19:34
                    Pieprzysz jak down, ale wolno ci, ełkaesiaki to niedorozwoje i wybaczam ci to :)
                    • golurad Re: widzewskie skamlanie rozpoczęte hehehe --- 27.05.08, 19:56
                      No i odezwał się rozwój z Retkinii. Ja pier….
            • golurad Re: widzewskie skamlanie rozpoczęte hehehe --- 27.05.08, 19:39
              Jak myślisz, lepszy jest brak adresu czy trzecia liga.
        • Gość: ŁKS RTK Re: Psy szczekały, a my i tak w ekstraklasie gram IP: *.retsat1.com.pl 27.05.08, 22:23
          Ujadajcie ludzie humoru ile wlezie, w końcu po to jesteście - żeby rozśmieszać
          ludzi :-)

i26.tinypic.com/2s68yrs.jpg
    • roosevelt5 Mylisz się AntyBazar 27.05.08, 17:26
      Z Egiptu żydzi sami wyszli, a dokładnie wyprowadził ich Mojżesz.
      I było to wyjście do wolności, wbrew zapatrywaniom faraona. Naród
      Żydowski posiadł ziemie po wyjściu z Egiptu. Mecze w Bełchatowie to
      chyba wybór na własną zgubę (finansową).
      Tak więc nie jest to powtórka z historii.
    • Gość: Muniek Jan Tomaszewski IP: *.smrw.lodz.pl 27.05.08, 17:45
      To teraz Jan Tomaszewski będzie straszył ŁKS prokuraturą oraz będzie
      apelował o wykluczenie ŁKS-u ze struktur PZPN i nazwie Goszyńskiego
      przestępcą :) :) :) :)
    • Gość: Michał A co z długami??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.08, 18:28
      Przecież to kpina, klub zadłużony wszędzie gdzie się da, piłkarze po
      prośbie muszą chodzić, miasto czeka na pieniądze, w ZUS zaległości.
      Spocony Janku do boju, czas do Wrocławia jechać z donosem bo coś tu
      wyraźnie śmierdzi...
      • Gość: gosu1908 Re: A co z długami???A co z padalcem i grajkiem? IP: *.toya.net.pl 27.05.08, 18:46
        jedź ty w tym jesteście najlepsi w Polsce...
        OD 100 LAT BEZ ZMIANY ŁKS PANY!
        • Gość: RTS Retkinia 1910 Re: A co z długami???A co z padalcem i grajkiem? IP: 91.193.160.* 27.05.08, 18:48
          Od 99 lat bez zmiany ŁKS (??) dzbany :)

My dostaliśmy licencję, bez żebrania :)
          • Gość: gosu1908 Re: A co z długami???A co z padalcem i grajkiem? IP: *.toya.net.pl 27.05.08, 19:18
            no na 3 lige my byśmy tez dostali...
            • Gość: RTS Retkinia 1910 Re: A co z długami???A co z padalcem i grajkiem? IP: 91.193.160.* 27.05.08, 19:37
              Nie dostalibyście ---> brak stadionu
          • golurad Re: A co z długami???A co z padalcem i grajkiem? 27.05.08, 20:12
            Z tym, że na 3 ligę. Ha ha!!!
    • Gość: RTS TEOFILÓW rodowici bełchatowianie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 18:43
      HA HA HA HA HA HA :-)))))))))))))))))
      • Gość: olej Re: rodowici bełchatowianie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.08, 20:27
        jeszcze wiekszy Widzew HA HA HA
        III liga - what else we should say:)

• odwroc.tabele.widzew.na.czele nie płacz widzew bo tu miejsca brak na twe babskie 27.05.08, 19:37
      Nie płacz widzew bo tu miejsca brak, na twe babskie łzy:):):)
      "Kochani" pomyliliście adresy. Z płaczem i żalami za waszą piłkarską
      degrengoladę uderzcie do Cacka, a nie do ŁKS-u!
    • Gość: 1910* Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.toya.net.pl 27.05.08, 20:51
      kupiłeś już Rodowity Bełchatowianinie migawkę na PKS do Bełchatowa?
      Przyda się w sierpniu jak znalazł
      • Gość: CityofLodz Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.toya.net.pl 27.05.08, 21:00
        Walczyk....założysz się, że ŁKS będzie grał mecze przy al/ Unii?
        Taki satary,a taki dzieciak jesteś, komplex małego?
      • Gość: Łodzianin widzew rządzi w remizach straż. i na odpustach IP: *.forweb.pl 27.05.08, 21:03
        sam nie wierzysz w to co piszesz
        • Gość: mały człowieczek Do was też się dokopia;] IP: *.astral.lodz.pl 27.05.08, 21:26
          nie szczekajcie tyle, bo jak my bedziemy wracac to wy zapłacicie za
          wszystkie swoje wałki:] z tego co pisali lks tez jest na liscie
          prokuratury wrocławskiej, więc czemu tak się przejmujecie widzewem;]
          Sami chcieli kupić mistrzostwo i to jeszcze w taki perfidny sposob,
          a nas nazywają "sprzedawczykami";) Ja panom z lksu proponuje pod
          kościół zapierdzielać, może dostaniecie troche kasy na stadion.
          • Gość: Widzew Re: Do was też się dokopia;] IP: *.toya.net.pl 28.05.08, 07:27
            Bez stadionu,z golymi dupami,z Wroclawska prokuratura na karku ale mordy drą.To sie nazywa dobry humor.PS gdzies zgubiliscie paru pilkarzy z podstawowej jedenastki buhahahahhah
            • Gość: Aqq Re: Do was też się dokopia;] IP: *.retsat1.com.pl 28.05.08, 09:41
              Też czekam co powie prokuratura na temat korupcji w ŁKSie od 2003 roku... hmm...
              na pewno nie byliśmy w tym czasie święci... ale mam wrażenie że skończy się na
              kilku punktach - ŁKS był w tym czasie zbyt biedny żeby kupować mecze pod rząd
              jak Sz. w widzewie.

Zobaczymy... prokuraturą nas nie straszcie, jak przyjdzie czas to i na nasz
              temat się wypowie... acha no i zapomnijcie leszcze że ktoś się będzie przyglądał
              1998 roku, bo ustawa antykorupcujna funkcjonuje od 2003.

Zresztą jakby miało to sięgac dalej to widzew za wały z lat 90 w życiu by się
              nie wywinął.
              • odwroc.tabele.widzew.na.czele czekaj kompleksiarzu, bo tylko to ci pozostało 28.05.08, 09:47
                Zamiast kibicować własnemu kubowi, czeka aż inny klub udupią - chory z
                nienawiści, zakompleksiony idiota :D
              • Gość: widzewfan Re: Do was też się dokopia;] IP: 212.244.154.* 28.05.08, 14:50
                jakież to wały masz na myśli??? nie siej fermentu chłopysiu, bo sam
                już nie wiesz ci piszesz, tak Ci gul skoczył...
            • Gość: olej Re: Do was też się dokopia;] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.08, 20:20
              pewnie gdzies w III lidze :) :) :) :)
      • Gość: olej Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.08, 20:21
        migawka na PKS dobre :) prawie tak dobre jak wszystkie potencjalne mecze
        wyjazdowe Jeszcze Wiekszego Widzewa w przyszlym sezonie!!!!
    • Gość: taki zwykły kolo A gdzie są dziennikarze czyli łódzki wstyd. IP: *.toya.net.pl 27.05.08, 22:52
      W zeszłym tygodniu w programie TV Toya panowie dziennikarze Krawczyk,
      Tarociński, Durasik i Kondraciuk bardzo ciekawie opowiadali o tym jak MOSiRy w
      innych miastach (co należy rozumieć władze miasta) wspierają sport wyczynowy.
      Padały przykłady Chorzowa, Zabrza i innych miast. Sami dyskusję podsumowali
      stwierdzeniem, że łódzki MOSiR jest ewenementem bo zachowuje się jako jedyny na
      mapie kraju jak spółka prawa handlowego nastawiona na zysk. Oczywiście nie
      chodzi tutaj tylko o piłkarzy ŁKSu ale również hokeistów, łyżwiarzy figurowych i
      innych skazanych na współpracę z "prezesem" Gałązką.
      Dziwi mnie że panowie sobie podyskutowali a w prasie cisza. Dzisiaj miasto
      skazuje na banicję jedyny klub piłkarski z ekstraklasy na banicję, klub który od
      stu lat był klubem Łodzian niezależnie od ich wiary czy narodowości. Czy to nie
      wstyd? A wy panowie dziennikarze - Larum grają a wy co? ech...
    • Gość: podatnik ten klub to skandal IP: *.lodz.mm.pl 28.05.08, 00:06

Stadion należy do MOSiR, który zapowiedział, że przystosuje go do
      wymogów PZPN. -

a LKS za rok powie... Niech nam miasto umozy dlugi....
    • Gość: julianowska rts roznica do gosiu 1908 IP: 195.117.116.* 28.05.08, 00:18
      wy byscie dostali tylko na 3 lige a my na 3 lige 2 lige i pierwsza
      lige !!! taka mala roznica !!! ze wszystkim tak bardzo malo roznicie
      sie od nas!!! a tak poza tym to przeciez jak pisales klub
      wielofunkcyjny to ja przeniosa wam jedna sekcje do belchatowa to
      bedziecie chodzili na pozostale !!! a sekcja pilki noznej jest
      sekcja autonomiczna w lksie pamietaj!!!
      • odwroc.tabele.widzew.na.czele a teraz zawistny, widzewski frustracie... 28.05.08, 00:53
        ...idź się wykasztań, to może ci ulży.

Widzę, że wzorem waszego szefunia, również i wam, kibicom, palma odbiła hehehhe

Bardzo trafny komentarz który przeczytałem na jednym z portali: "podobno cacek
        dzwnił już do fifa bo pzpn wydał licencje klubowi w którym gra bramkarz z
        niedopuszczalnym skrótem na kostiumie "Bodzio.W." - hehehe cała Polska już się z
        was śmieje :D

• Gość: Widzew ŁKS Bełchatów buhahaha IP: *.toya.net.pl 28.05.08, 07:20
      Spadac na wies, gdzie wasze miejsce.Krowy doic
    • Gość: 1910* Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.anonymizer.ccc.de 28.05.08, 07:48
      Hurra!!! Doczekałem się! łksu nie ma w Łodzi już dokumentnie! Niech się teraz ci
      z Bełchatowa z nimi meczą. Od dziś w Łodzi jakby przyjemniej i powietrze czystsze!
      • Gość: Łodzianin widzew rządzi w remizach straż. i na odpustach IP: *.4web.pl 28.05.08, 08:56
        doczekać, to ty się chyba nie możesz na psychiatrę.
      • Gość: muehehe Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.toya.net.pl 28.05.08, 09:43
        i derby będą mieć, takie prawdziwe :-))
        Zaoszczędzą na oprawach bo zamiast rac i flag, będą koksowniki....
    • Gość: Aqq Re: a teraz zawistny, widzewski frustracie... IP: *.retsat1.com.pl 28.05.08, 09:35
      Ale Ty mózgowiec jesteś... nawet nie umiesz prowokacji wyczaić :P

Lecz się u psychologa kompleksiarzu.
      • odwroc.tabele.widzew.na.czele Re: a teraz zawistny, widzewski frustracie... 28.05.08, 09:43
        Wrzeszczące w wątkach o ŁKSie widzewskie, zakompleksione panienki, nazywają
        innych kompleksiarzami buuuuhahahaha - skecz roku :D
        • Gość: m Re: a teraz zawistny, widzewski frustracie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 10:53
          no i co zamiejscowi? na 99 lecie won poza lodz.
    • Gość: kibic kopanej ŁKS, znowu lipa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 13:31
      PZPN, ten stertyczały nierząd piłki nożnej, znowu wprowadza fikcję.
      ŁKS do lamusa, niech wreszcie zapnauje w naszym kraju porządek. Nie
      masz gdzie grać = do TKKF-u. O ile jeszcze taki istnieje!
    • Gość: hans ŁKS z licencją na Bełchatów IP: *.lodz.mm.pl 28.05.08, 13:37
      to żydzew nie istnieje ficku zakompleksiony! w ciągu trzech tygodni
      warunki zostaną spełnione i łks będzie grał przy al unii, a ty
      żydzewski piesku do aleksandrowa na mecz z sygułą!
      • Gość: FAN wstd IP: *.chello.pl 28.05.08, 15:29
        nie jestem kibicem widzewa ani lks ale to skandal ze zespol ktory nie ma
        stadionu gra w ekstrakasie!!!!!!!!zal....
      • Gość: roosevelt5 hansik faszysto IP: *.toya.net.pl 28.05.08, 15:45
        Swoim wpisem zapowiadasz jakieś machlojki. Czyżby znów maszty były
        jak nowe w 5 min.?
        Mnie to wisi. Ale jak dojdzie do tragedii i zawali się to całe wasze
        gruzowisko wam na głowy, przynajmniej będzie przez jakiś czas cisza.
        Sami zrujnowaliście i wam na głowy spadnie. Jest to jakaś
        sprawiedliwośc dziejowa.
    • Gość: julianowska rts amatorka jak zwykle IP: 195.117.116.* 28.05.08, 16:41
      ŁTKKF!!! nazwa adekwatna do sytuacji!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka