kasiaprim 17.09.03, 15:00 miasto.lwow.prv.pl/-K' Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Dzięki !!!!!! 17.09.03, 15:05 Adres jest z błędem... ale po przegłówkowaniu i poprawnym wpisaniu jest OK. Będzie jak znalazł, jadę do Lwowa w przyszłym tygodniu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim Re: Dzięki !!!!!! 17.09.03, 17:09 the_dzidka napisała: > Adres jest z błędem... ale po przegłówkowaniu i poprawnym wpisaniu jest OK. > Będzie jak znalazł, jadę do Lwowa w przyszłym tygodniu :-) Cała przyjemnosc po mojej stronie Zazdroszcze- K' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Kasiu :-) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 17:58 > Zazdroszcze- K' Dzięki Tobie po pierwsze rozwiązał mi się problem, jak wysłac kartki do znajomych :-))) Po drugie, zapoznałam się z tym, co mnie czeka. Bo mam wrażenie, ze mimo nostalgicznej tęskoty Polaków za Lwowem, kojarzy się on nam tylko z Cmentarzem Orląt, Szczepkiem i Tońciem... :))) A po trzecie, jeśli nie masz nic przeciwko, to podrzucę linka do tej strony innym osobom, które razem ze mną jadą tam dokładnie za tydzień. Dobrze? :-)) Dzi Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.oszolom.z.r.m Byłem we Lwowie 17.09.03, 22:00 To piekne miasto zal że to już nie nasze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Byłem we Lwowie IP: *.p.lodz.pl 18.09.03, 14:31 Co znaczy nasze? Naszym zdaniem nasze, bo w nim bywamy. Odpowiedz Link Zgłoś