daszka13 01.06.08, 18:32 Witam. Bardzo prosze o pomoc w ustaleniu adresów ekskluzywnych butików z drogą odzieżą w Łodzi. Nie jestem z Łodzi a bardzo potrzebuje wiadomości gdzie moge znaleść takie sklepy. Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przyslowie Re: Drogie butiki w Łodzi 01.06.08, 19:59 Polecam Demi Cler w Galerii Łódzkiej Odpowiedz Link Zgłoś
ww_lodz Re: Drogie butiki w Łodzi 01.06.08, 20:22 Deni Cler (nie Demi :P), Max Mara, Salamander, Caterina na Piotrkowskiej; Lacoste, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Marc Cain, Swarovski, Van Graaf, Escada (nie wiem czy już otwrta), Wittchen, Airfield, Bagatt, Tru Trussardi, Stefanel, Pierre Cardin, Bugatti, Skórska, Luigi Vesari, Otto Kern w Manufakturze; Peek & Cloppenburg, Marella, Gerry Weber, V & Bis, Wallis w Galerii Łódzkiej. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ww_lodz Re: Drogie butiki w Łodzi 01.06.08, 20:34 Zapomniałem o Arytonie, DIESEL'u i Modeście na Piotrkowskiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Drogie butiki w Łodzi 01.06.08, 20:36 Wiem, że nie mam pamięci do nazw i potrafię je przekręcać. Odpowiedz Link Zgłoś