Gość: Widzew rządzi!!! IP: *.toya.net.pl 06.06.08, 20:04 świetność łksu? to tak jakby nazwać szambo perfumerią Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łodzianin ŁKS szuka prezesa IP: *.4web.pl 06.06.08, 20:05 "Pan Morawski czuje się mocno związany z naszym miastem - tłumaczy Leszek Jezierski junior, bliski współpracownik Morawskiego". Byłoby git gdyby przejął udziały od Goszcza i Litwina. Wolę swojaka niż jakiś zaciąg z Piaseczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: 211.157.109.* 06.06.08, 20:25 Skoro wolisz walić swojaka to do tej pory jesteś prawiczkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: ŁKS szuka prezesa IP: *.toya.net.pl 06.06.08, 21:31 Łodzianin - wy teraz każdego wolicie kto tylko by chciał wskrzesić trupa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wa-wa ŁKS szuka prezesa IP: *.range81-151.btcentralplus.com 06.06.08, 20:25 namawiamy pana Dmoszyńskiego, aby teraz pomógł odbudować świetność naszego klubu - mówi jeden z działaczy ŁKS. Jaka swietnosc klubu???? Przeciez to patalachy! Cos sie komus niezle popierd...lo w glowce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms ŁKS szuka prezesa IP: *.toya.net.pl 06.06.08, 21:36 FIFA i UEFA przyznały rację Widzewowi w sprawie Adamskiego. I co mopsy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temida Re: ŁKS szuka prezesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 22:11 no pejsy robi sie goraco, ale nie przez sloneczko :) Widzew dostał pisma z UEFA i FIFA z interpretacją przepisów, na które łódzki klub powoływał się przy wniosku o walkower w derbach Łodzi. Chodziło o występ Marcina Adamskiego, który - zdaniem widzewskich włodarzy - grał bezprawnie. Zarówno UEFA, jak i FIFA, przychyliły się do interpretacji łodzian i podkreśliły, że w jednym sezonie piłkarz nie może grać w więcej niż dwóch klubach. To oznacza, że Widzew miałby duże szanse przy odwołaniu od decyzji Komisji Ligi, która uznała, że nie doszło do naruszenia przepisów. W łódzkim klubie zastanawiają się jednak, czy w ogóle składać odwołanie. Ale na pewno dokumenty zostaną przesłane do piłkarskiej centrali, by w przyszłości organa dyscyplinarne miały jasność w tego typu sytuacjach. Co ciekawe, przypadek Adamskiego nie jest wcale odosobniony. W ostatnich dniach Górnik Łęczna przesłał do wszystkich pierwszoligowców informację, że w barwach Cracovii występował nieuprawniony zawodnik - Przemysław Kulig. Ten piłkarz przed rokiem odszedł z Łęcznej bez zgody klubu i mimo nałożonego na niego zawieszenia, podpisał kontrakt z Cracovia. W tym sporze Związkowy Trybunał Piłkarski przyznał rację Górnikowi, o czym klub z Łęcznej poinformował wszystkich pierwszoligowców, jednocześnie sugerując, że można domagać się walkowerów za mecze z Cracovią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacko Panie Tomaszu Morawski! IP: *.4web.pl 06.06.08, 22:14 Pan Pruszyński aby nie zawalić swoich interesów w Łodzi pomaga i Łksowi i Widzewowi, Panu jak widzę zamarzyły się puste restauracje w mieście. Jest Pan dorosłym człowiekiem i myślę, że wie Pan co znaczy zainwestować w jeden łódzki Klub? Pół miasta i większa część Polski przestanie jeść w Pana Sphinxach! Lubię klimat Pana knajpek ale logiczne jest ,ze nie będę wspierał lokalnego rywala ani w Łodzi ani nigdzie indziej! Takich jak ja jest więcej! Co innego sprzedawać tanie wino a co innego posiadać sieć restauracji i inwestować w piłkę!!! Życzę jasnego umysłu w mieście Łodzi/ jb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomaszM Niestety nie prowadzę interesów w Zd Woli ani.... IP: *.toya.net.pl 06.06.08, 23:00 Łęczycy ani tym bardziej w okolicznych miasteczkach i przysiółkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm ŁKS szuka prezesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 22:53 no no jaki profesjonalizm działaczy łks-u zaproponować na prezesa kokoś kto nim być nie może, ............ i wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
mr_reaper łks- bełchatowski kebab z frytkami-fajna nazwa !!! 06.06.08, 22:58 chamstwo się z europy zjeżdża do tego sphinxa, i kasza niedogotowana. Moja noga już tam nie postanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: łks- bełchatowski kebab z frytkami-fajna nazw IP: *.toya.net.pl 09.06.08, 12:51 i bardzo dobrze,bo wieśniaków tam nie potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqqq ŁKS szuka prezesa IP: *.toya.net.pl 06.06.08, 23:10 Morawski wejdź do ŁKS a będę chodził do Sphinxa przynajmniej raz w tygodniu :) Dosyć już mam tej ciągłej mizerii w ukochanym klubie. Od lat tylko wegetacja Od razu odpowiadam wszystkim małolatom, jestem kibicem ŁKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: ŁKS szuka prezesa IP: *.toya.net.pl 07.06.08, 07:52 Chyba pozmywać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOLEDO Re: ŁKS szuka prezesa IP: *.lodz.mm.pl 07.06.08, 09:19 TO SIEMASZ ICEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes łks ŁKS szuka prezesa IP: *.telpol.net.pl 07.06.08, 10:26 Jak szuka to właśnie znalazł! Jestem bezdomnym z miasta Łodzi i chętnie podejmę się prezesowania bezdomnego klubu ! Jako prezes wniosę do klubu niemały kapitał ( 20 kilogramów puszek, 2 kg miedzi i 30 kg makulatury) co w znacznym stopniu pomoże rozwiązać problemy finansowe mojej ukochanej drużyny! Mam również własny bardzo przestrzenny wózek którym piłkarze mogą w dobrych warunkach podróżować na mecze wyjazdowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol ŁKS szuka prezesa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.08, 13:43 To prawda<Dmoszynski jest menagerem FIFA ale na czas pelnienia funkcji Prezesa moze ja zawiesic.Tylko czy nie szkoda czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol ŁKS szuka prezesa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.08, 13:43 To prawda<Dmoszynski jest menagerem FIFA ale na czas pelnienia funkcji Prezesa moze ja zawiesic.Tylko czy nie szkoda czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loleO ŁKS szuka prezesa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.08, 13:50 DMO powinien wracac do Plocka i ratowac Wisle,ktoea jego nastepcy doprowadzaja do upadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn ŁKS szuka prezesa IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 07.06.08, 23:20 Morawski w Łks czyli Łódzki KEBAB sportowy . Zastanów się pan czy warto bo tam już niejeden się przekonał że NIE !!! Z okazji (rzekomego -rejestracja klubu w 1909r.) stulecia życzę Waszemu klubowi ostatniego roku życia !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajcarz Re: ŁKS szuka prezesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 00:36 sie bezdomni nas czepiaja a tu co: 05.06.2008 Sytuacja ŁKS pogarsza się z dnia na dzień. Komornik zajął milion złotych z tytułu praw do transmisji telewizyjnych na rzecz Waldemara Pruskiego, który w 2002 roku zakładał ŁKS SSA. Piłkarze od dwóch miesięcy czekają na zaległe pieniądze. Algimantas Breikstas wyjechał, a Daniel Goszczyński nie ma pomysłu na uratowanie ŁKS. mniejsza z tym ze ostatecznei kasy im nie zajal ale ta DATA - 2002!, wiec jakie stulecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS RTK Re: ŁKS szuka prezesa IP: *.retsat1.com.pl 08.06.08, 15:47 3 wiejskich idiotów i tyle w temacie - o czym wy innym możecie napisać, gdy wasz osiedlowy klub to ściek moralny i sportowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: ŁKS szuka prezesa IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 08.06.08, 18:01 Przyganiał kocioł garnkowi. Dlaczego w takim razie nie zachwycasz się tym co sie dzieje w Twoim tzw.klubie? W końcu skoro jest tak dobrze to powinno sie o tym mówić głośno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajcarz Re: ŁKS szuka prezesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 23:27 zgadza sie. ostatnio widzew przyjal troche ciosow. zauwaz jednak ze nie bylo knock down'u. mam nawet nadzieje ze te ciosy nie byly znaczace. poczatkowo wszyscy lali ze smiechu z widzewa jak widzew walczyl o licencje czy w sprawie adamskiego czy nawet w odwolaniu o korupcje. jakos sie karta zaczela odwracac. jeszcze tylko pkol uchyli uchwale pzpn w sprawie o korupcje i sie co niektorym smiac odechce. cacek nie jest dzialeczem tylko bankowcem otoczonym zgraja prawnikow. i to jest nadzieja widzewa, bo jest to jedyna sluszna droga wyjscia z bagna zgotowanego przez dziadowstwo z centrali. u was nawet nie widac nadzieji. Odpowiedz Link Zgłoś