klopoty_to_moja_specjalnosc 24.09.03, 01:40 Czytam te wasze wynurzenia - wynaturzenia i stwierdzam.... ...że mi się tu podoba. Życzę wszystkim forumowiczom Wszystkiego najlepszego a przede wszystkim spokojnej starości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: foxal Re: CZEŚĆ! Jestem NOWY... IP: *.sympatico.ca 24.09.03, 03:45 Dlaczego tak szybko wszytkich wysylasz do lamusa, zyczac im przyjemnej starosci? Czy wiesz cos na temat "starosci" w Polsce i to w dodatku przyjemnej? Jezeli tak, to nie krepuj i powiedz na to chetnie poczytamy. A ile ty masz lat - jesli mozna wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
philip_marlowe A ja jestem juz lekko stary, ale... 24.09.03, 09:44 Wiedziałem, że kiedys moje kłopoty zaczna zyc własnym życiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amrita Re: CZEŚĆ! Jestem NOWY... IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 24.09.03, 16:47 witaj!! miłego pisania pozdr. amrita ps. wrednotami się nie przejmuj:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewciaaa... Re: CZEŚĆ! Jestem NOWY... IP: 2.4.STABLE* / *.dolsat.pl 24.09.03, 20:11 witam..witam..ja tez niedawno byłam tutaj nowa:)))ale..musze powiedziec...ze...bardzo sympatyczna atmosfera tu panuje:))!!pozdrawiam cieplusio!! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Cześć, ja jestem ewidentnie stary 25.09.03, 15:02 klopoty_to_moja_specjalnosc napisał: > Czytam te wasze wynurzenia - wynaturzenia i stwierdzam.... > ...że mi się tu podoba. Chwileczkę! Wynurzenia to najwyżej Szproty, ale jeśli wynaturzenia, to jajaknajbardziej dzierżębóbr :-) > Życzę wszystkim forumowiczom Wszystkiego najlepszego > a przede wszystkim spokojnej starości. Dziękujęć bardzo za dobre słowo. Niech Ci pan Bozia w jointach wynagrodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kezz Re: Cześć Nowy IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.03, 15:21 Przydałby ci się jakiś cykl inicjacyjny-ubierz się kretyńsko, pobij kocem, zjedz słoik musztardy z dżemem, itp...Wtedy poczujesz się jak pełnoprawny członek... Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen aard.....;) 25.09.03, 19:20 gdzie nie spojrze tam aard :) koniec swiata :P Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: aard czuwa 25.09.03, 22:38 lubie trzebinie... wspomnienia... duzo dobrych chwil mam stamtad... ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
aard Keridwen fruwa 27.09.03, 20:41 keridwen napisała: > lubie trzebinie... Ja jestem w Trzebnicy, a nie w Trzebinii, ale dzierżbórr Trzebinia! Odpowiedz Link Zgłoś
mewaa Re: Keridwen fruwa 27.09.03, 20:53 aard napisał: [...] > Ja jestem w Trzebnicy [...] Z tej Trzebincy koło Wrocławia? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Mewaa też :-) 29.09.03, 11:09 mewaa napisał: > aard napisał: > > [...] > > Ja jestem w Trzebnicy [...] > > > Z tej Trzebincy koło Wrocławia? Nie "z" Trzebnicy jestem, tylko "w" Trzebnicy BYŁEM, ale owszem, właśnie w tej, a cio? :-) Dzierżbór Trzebnica!! Odpowiedz Link Zgłoś
mewaa Re: Mewaa też :-) 29.09.03, 17:40 > > aard napisał: > Nie "z" Trzebnicy jestem, tylko "w" Trzebnicy BYŁEM ale owszem, właśnie w tej, ~~~~~~~~~~ Jaki popełniłam błąd dotarło do mnie w miarę szybko. To chyba moja specjalność: czytam szybko i nieuważnie, a potem robię z siebie durnia :), bo odpisuję na post, który sama "stworzyłam" poprzez nieuważne czytanie. > a cio? :-) ~~~~~~~~~~ A nic :) Jestem z miasteczka po drugiej stronie Wrocławia. Odległość w drugą stronę chyba trochę większa, ale i tak porównywalna. Dokładnie to Strzegom :) > Dzierżbór Trzebnica!! ~~~~~~~~~~ Też mi się tam podobało :) Czasem tam bywam, więc dzierżbór Trzebnica pozdr, mewaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: error Re: CZEŚĆ! Jestem NOWY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 10:16 spoko gosc jestes Odpowiedz Link Zgłoś