Dodaj do ulubionych

Jeziorko, - do 150 km od Łodzi

03.07.08, 09:52
Witam!

Czy ktoś mógłby polecić mi jakieś przyjemne miejsce, jeziorko, zalew,
na weekend - niezbyt daleko od Łodzi? tak mniej więcej do 150 km od Łodzi?
Ważne, żeby było czyste, cicho, jakaś ładna plaża :)

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • yavorius Re: Jeziorko, - do 150 km od Łodzi 03.07.08, 10:08
      Zalew Sulejowski, Jeziorsko, Zegrze.
      • Gość: Lech Re: Jeziorko, - do 150 km od Łodzi IP: *.forweb.pl 03.07.08, 10:22
        Czy w Zalewie Sulejowskim można się kąpać? Słyszałem, że grozi to wizytą u
        dermatologa. Prawda to czy fałsz?
        • hrabia.mileyski Re: Jeziorko, - do 150 km od Łodzi 03.07.08, 10:26
          Niecałe 100 kilometrów na północ (kierunek Płock) Pojezierze Gostynińskie. Sporo
          jezior, lasy. Najbardziej znane miejsca to Miałkówek i Zdwórz.
        • staahoo Re: Jeziorko, - do 150 km od Łodzi 03.07.08, 10:28
          Wykąpiesz sie to będzie wiadomo. Do dermatologa nie potrzeba
          skierowania, a dermatolog nie gryzie chyba, że wampiruje.
        • big_news Re: Jeziorko, - do 150 km od Łodzi 03.07.08, 10:29
          Można.
          Ale tylko pomiędzy 5,00 rano, a 21,00 wieczorem. W godzinach nocnych w akwenie
          panoszy się Paskud, po zetknięciu z którym możliwe jest nabawienie się
          różnorakich komplikacji zdrowotnych.
          • Gość: Lech Re: Jeziorko, - do 150 km od Łodzi IP: *.forweb.pl 03.07.08, 10:45
            Żłośliwcy jesteście :) Kiedyś w TV słyszałem, że nawozy sztuczne z pól w
            okolicach Zalewu Sulejowskiego spływają do wody,coś tam nadmiernie kwitnie i
            woda jest niezbyt czysta. Nigdy nie pływałem w Zalewie dlatego pytam. Zawsze
            jeździmy w okolice Gostynina, które ktoś tu wspomniał. Polecam Skrzynki, Goreń,
            Białe i Zuzinów. Czystsze niż Miałkówek, Zdworze,Koszelówka,Soczewka i Lucień.
            • hrabia.mileyski Re: Jeziorko, - do 150 km od Łodzi 03.07.08, 11:02
              Po znajomości tematu widzę, że ilość (nadmierna moim zdaniem) łódzkich
              rejestracji nad tymi jeziorami nie jest przypadkiem.
              Kiedyś były to moje tereny, był spokój i cisza. Ale nic się nie uchowa w tych
              barbarzyńskich czasach.
    • sweet1908 Re: Jeziorko, - do 150 km od Łodzi 16.07.08, 15:48
      zajebiste jeziorko jest za strykowem taki osrodek wypoczynkowy cesarka bardzo
      ladne widoki ...www.cesarka.pl i tez sympatycznie jest w koszelowce to juz
      troszke dalej bo kolo plocka chyba wystarczy wejsc w google w mape i CI pokaze
      gdzie to dokladniej jest.. autkiem jedzie sie tam kolo1,5 godzinki.. pozdrawiam
      i milego wypoczywanie;)
      • longeta Re: Jeziorko, - do 150 km od Łodzi 16.07.08, 15:51
        Raczej to nie jeziorko,ta Cesarka, ten były ośrodek dla milicji
        chyba że ktoś szuka innych wrażeń niż wodne np.z sąsiadką;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka