Dodaj do ulubionych

MALEŃCZUK-czysta komercha

IP: *.toya.net.pl 26.09.03, 11:24
tyle sie teraz mowi o komercji..mogla bym nawet stwierdzic ze to ulubione
slowo mlodziezy....Maleńczuk najzwyczajniej w swiecie kopiuje Kube
Wojewudzkiego!!!!jego texsty typu:WYJESZ JAK ZARZYNANY BARAN,albo JESTES
WARIATEM CZY COS W TYM STYLU??? sa czysta kopia Wojewodzkiego.mysli ze jak
tak komus powie to zaszpanuje...a tym czasem wielu mlodych ludzi nie smieje
sie z kandydatow na idola lecz z jego prostackich i glupich sformulowan:))
nie wiem jak wam ale mnie jego kontrowersyjny image przypomina Mansona(ale
Marlina baaardzo lubie i slucham codziennie)...te rysy twarzy i smiszny
makijarz..hehe po prostu czysty zlepek kochanego Mansonka i Kubusia
(niekoiecznie Rozpruwacza)
Obserwuj wątek
    • Gość: ELVIZ Re: MALEŃCZUK-czysta komercha IP: *.mipro.pl 26.09.03, 11:38
      Moim zdaniem Maleńczuk straci trochę z wizerunku. Ja już mam do niego
      wątpliwości, ale na szczęście nie oglądam Idola, więc nie denerwuje się.
      Wiadome jest, że ludzie cuda wyprawiają dla pieniędzy.
    • Gość: s Re: MALEŃCZUK-czysta komercha IP: 212.191.70.* 26.09.03, 11:47
      spokojnie, on taki jest, to nie poza
      • gray Re: MALEŃCZUK-czysta komercha 26.09.03, 14:38
        prawda to. mój znajomy miał 'przyjemność' uświetniać swym występem pewien
        wieczór w forum fabricum, którego gwiazdą miał być m.in. pan maleńczuk. w jego
        opowiadaniach maleńczuk jawił się jako niemiły egocentryczny buc a było to
        kilka lat temu i o idolu jeszcze nikt wtedy nie słyszał. coś w tym musi być.
        • bartuch Re: MALEŃCZUK-czysta komercha 26.09.03, 15:57
          Uwielbiam takie pieprzenia. Z przyjemnoscia wybiore sie na koncercik Pudelsow. Juz wkrotce...
          • gray Re: MALEŃCZUK-czysta komercha 26.09.03, 19:05
            oczywiście o gustach się nie dyskutuje. ja wybiorę się natomiast na koncert
            kultu i dam sobie uszy uciąć jeżeli zobaczę kiedyś kaza wydurniającego się w
            idolu etc. :)

pozdrawiam.
            • zusmann Re: MALEŃCZUK-czysta komercha 28.09.03, 10:45
              gray napisał:

> oczywiście o gustach się nie dyskutuje. ja wybiorę się natomiast na koncert
              > kultu i dam sobie uszy uciąć jeżeli zobaczę kiedyś kaza wydurniającego się w
              > idolu etc. :)

AVE!!!
              • mpodly Re: MALEŃCZUK-czysta komercha 29.09.03, 21:25
                Pan Maleńczuk przypomina mi"dresiarza" który,chamsko zachowuje się w stosunku
                do innych i w ten sposób chce pokazać swoją wyższość.Niestety ludzie
                prezentujący chamstwo często nie mają niczego lepszego do pokazania.
                Dlatego troszkę żal mi pana maleńczuka który,cały czas nieświadomie się
                kompromituje myśląc że jest artystą.
    • Gość: niestary Re: MALEŃCZUK-czysta komercha IP: *.almatur.pl 26.09.03, 16:30
      forma wypowiedzi p.Maleńczuka świadczy tylko o nim i jak dla mnie robi mu
      cienką reklamę. mnie bardziej niepokoi, że takie treści jakie on wypowiada są
      puszczane / np. gdybysmy szukali dupy ... skierowane do 16 letniej dziewczyny/
      i stacja TV jest jakby z tego dumna, zaiste płytkich czasów dożyliśmy
    • Gość: szpileczkaaa Re: MALEŃCZUK-czysta komercha IP: 2.4.STABLE* / 217.30.129.* 26.09.03, 18:10
      Maleńczuk-osobnik płci męskiej ,który swymi żałosnymi tekstami próbuje
      dorównać Wojewódzkiego.jego narcyzm,do którego sam się przyznaje jest wynikiem
      niekochanie przez matkę w najwczcześniejszych latach dzieciństwa.nie jest jego
      winą,że nieodpowiednio dobrane okulary którymi straszy w programie pod
      tytułem .Idol. są niemodne.nie potrafi też robić odpowiednich min,a jego
      gestykulacja oraz żałosne komentarze przypominają raczej świetą krowe w
      Indach.z tą różnica,że ją się szanuje i oddaję się cześć ,a z niego się
      nabija...
      • bartuch Re: MALEŃCZUK-czysta komercha 26.09.03, 18:13
        Dowiedz sie najpierw czegos o zyciu Malenczuka, dziewczynko, zanim zaczniesz sie wypowiadac.
        Wtedy pogadamy.
        • szpilkaaa Re: MALEŃCZUK-czysta komercha 26.09.03, 19:12
          Bartuchu drogi...nie zamierzam się dowiadywac niczego co dotyczy zycia
          MALEńczuka bo mnie TO NIE INTERESUJE po prostu.to jet tylko i wylacznie moje
          prywatne zdanie.jakbys nie zauwazyl z doza ironi,ktora nie musi sie zgodna z
          jego zyciem.wiem tylko tyle,ze jest wredny.ja rowniez w jego krytyce chcialam
          byc wredna.nie traktuj tego co pisze powaznie..bo to powazne na pewno nie
          jest.jednak nawet Twoj komentarz co do mojego watkku o WSHE dowiodly,ze ironia
          nie jest Twoją najmocniejsza strona..
      • keltoi Maleńczuk...(i do Bartucha cuś) 26.09.03, 21:54
        Gość portalu: szpileczkaaa napisał(a):

> nie jest jego
        > winą,że nieodpowiednio dobrane okulary którymi straszy w programie pod
        > tytułem .Idol. są niemodne.

Oj, Szpilka, nie kompromituj się jako kobieta, chociaż jeszcze nią właściwie
        nie jesteś...okularki to on ma akurat dobrze dobrane(obejrzałam nawet ze dwa
        Idole, tylko ze względu na Pana Maleńczuka :) )... zresztą - to nie jest
        argument w dyskusji, nawet jeśli mówimy o ludziach z telewizorni.

> nie potrafi też robić odpowiednich min,a jego
        > gestykulacja oraz żałosne komentarze przypominają raczej świetą krowe w
        > Indach.
        Weź pod uwagę, że Maleńczuk to ekscentryk, jemu wisi, co ludzie pomyślą. Jego
        miny są indywidualne jak każdego człowieka, a że nie pasują do Twoich wyobrażeń
        o wizerunku... wiesz, była taka panienka gdzieś tam w Idolu, Maleńczuk ją
        zjechał, bo była zupełnie denna, a ona? Na sali nie powiedziała nic, nadal się
        głupawo uśmiechała i mówiła "tak, dziękuję". Po wyjściu zjechała go przed
        kamerami, wyzwała, tyle, że nie pamiętała jak On ma na nazwisko, przekręciła je
        w końcu. Koledzy i ludzie startujący mieli z niej niezłą bekę...
        I tacy ludzie mówią, że on jest prostakiem i naśladuje Wojewódzkiego. Nie
        bardzo. Wojewódzki jest mało wyrafinowany, średnio inteligentny, za to
        bezczelny. A Maleńczuk jest diametralnie inny, plus olewa wiele spraw na tym
        świecie. I za to Go lubię :)

DO BARRRTUCHA : Kiedy jest ten koncert? Słyszałam, że będzie, ale jakoś nie
        wiem gdzie i kiedy dokładnie. Daj znać, ja sama nie pójdę, może się mną
        chwilowo (zupełnie ASESKUALNIE, podkreślam, nie chcę być przez pewną panią
        zjechana jak zmokła kura ;D) zaopiekował, co?Nie odmówisz chyba kalece na
        rehabilitacji? ;))
        • bartuch Re: Maleńczuk...(i do Bartucha cuś) KELTOI 27.09.03, 10:29
          keltoi napisała:

> Gość portalu: szpileczkaaa napisał(a):
          >
          > > nie jest jego
          > > winą,że nieodpowiednio dobrane okulary którymi straszy w programie pod
          > > tytułem .Idol. są niemodne.
          >
          > Oj, Szpilka, nie kompromituj się jako kobieta, chociaż jeszcze nią właściwie
          > nie jesteś...okularki to on ma akurat dobrze dobrane(obejrzałam nawet ze dwa
          > Idole, tylko ze względu na Pana Maleńczuka :) )... zresztą - to nie jest
          > argument w dyskusji, nawet jeśli mówimy o ludziach z telewizorni.
          >
          > > nie potrafi też robić odpowiednich min,a jego
          > > gestykulacja oraz żałosne komentarze przypominają raczej świetą krowe w
          > > Indach.
          > Weź pod uwagę, że Maleńczuk to ekscentryk, jemu wisi, co ludzie pomyślą. Jego
          > miny są indywidualne jak każdego człowieka, a że nie pasują do Twoich wyobrażeń
          >
          > o wizerunku... wiesz, była taka panienka gdzieś tam w Idolu, Maleńczuk ją
          > zjechał, bo była zupełnie denna, a ona? Na sali nie powiedziała nic, nadal się
          > głupawo uśmiechała i mówiła "tak, dziękuję". Po wyjściu zjechała go przed
          > kamerami, wyzwała, tyle, że nie pamiętała jak On ma na nazwisko, przekręciła je
          >
          > w końcu. Koledzy i ludzie startujący mieli z niej niezłą bekę...
          > I tacy ludzie mówią, że on jest prostakiem i naśladuje Wojewódzkiego. Nie
          > bardzo. Wojewódzki jest mało wyrafinowany, średnio inteligentny, za to
          > bezczelny. A Maleńczuk jest diametralnie inny, plus olewa wiele spraw na tym
          > świecie. I za to Go lubię :)
          >
          > DO BARRRTUCHA : Kiedy jest ten koncert? Słyszałam, że będzie, ale jakoś nie
          > wiem gdzie i kiedy dokładnie. Daj znać, ja sama nie pójdę, może się mną
          > chwilowo (zupełnie ASESKUALNIE, podkreślam, nie chcę być przez pewną panią
          > zjechana jak zmokła kura ;D) zaopiekował, co?Nie odmówisz chyba kalece na
          > rehabilitacji? ;))
          >
          Nie ma problemu:-)))Dam Ci znac na maila.
          • keltoi Re: Maleńczuk...(i do Bartucha cuś) KELTOI 27.09.03, 11:27
            bartuch napisał:

> Nie ma problemu:-)))Dam Ci znac na maila.
            >

Ano daj, daj ;)
        • zusmann Re: Maleńczuk...(i do Bartucha cuś) 28.09.03, 10:53
          keltoi napisała:

była taka panienka gdzieś tam w Idolu, Maleńczuk ją zjechał, bo była zupełnie
          denna, a ona? Na sali nie powiedziała nic, nadal się głupawo uśmiechała i
          mówiła "tak, dziękuję". Po wyjściu zjechała go przed kamerami, wyzwała, tyle,
          że nie pamiętała jak On ma na nazwisko, przekręciła je w końcu. Koledzy i
          ludzie startujący mieli z niej niezłą bekę...

Może przekręciła dlatego, że Maleńczuk jest nikim znanym. Mogła nie wiedzieć.
          On chce sobie wyrobić nazwisko jak Wojewódzki i mu się na pewno uda. Jak
          Wojewódzkiemu. Muzyka Maleńczuka może się podobać lub nie, mnie raczej podoba
          sięjego głos, mniej styl, a słowa to już w ogóle. Czy jest inteligentny? Nie
          wiem, nie wykazuje się tym ale może to ukrywać. Czy jest prostakiem? To widać
          w jego zachowaniu, sam tego dowodzi więc to nie kwestia do oceny. W dodatku
          jest jawnym ćpunem i propagatorem prochów więc za bystry na pewno nie jest.
          Ogólnie ręki na ulicy bym mu nie podał.
    • angolia Re: MALEŃCZUK-czysta komercha 27.09.03, 07:46
      Niestety nie ma czasu na zagłębianie się w dyskusje, zatem króciutko: Jeśli o
      artyście mówi muzyka jaką tworzy to do "Aaaaaaa!!! Mam zepsute zęby!!" chyba
      nie trzeba niczego już dodawać.
    • Gość: kezz Re: MALEŃCZUK-czysta komercha IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.03, 12:49
      Cytat z jednej z ostatnich melorecytacji Maleńczuka (z pamięci):

[o Jakubowskiej]
      "Jerzy Kropiwnicki, łapie ją za cycki..." itd...
      Wyszukane rymy, kontrastowe zestawienia, polityczna satyra, bla bla bla...
      Czymś takim to ja mogę zabawiać kumpli pod piwiarką, a nie prezentować to w
      mediach.
    • maxxman Re: MALEŃCZUK-czysta komercha 27.09.03, 16:42
      Ano niestety, kochane czasy lat 90-tych już nigdy chyba nie wrócą kiedy to
      słuchaliśmy takich potęg jak The Prodigy obok niszowych kawałków Maleńczuka czy
      też Medusy... teraz to wszystko jedno i to samo kręcące się wokół całkiem
      sporej kasy :( A jakie radio wtedy fajne było :) nie to co teraz: "10 hitów
      wielki kit".

mx

• Gość: M. Re: MALEŃCZUK-czysta komercha IP: *.tpnets.com 28.09.03, 10:42
      może i zachowuje się tam jak idiota ( nie wiem, bo nie oglądam ), ale to
      przecież program dla idiotów, więc czemu się dziwić ?
      • gray Re: MALEŃCZUK-czysta komercha 28.09.03, 15:46
        tylko czy większymi idiotami są recenzowani czy recenzujący? dla mnie porażka
        ale niestety będzie tylko goerzej. chyba niedługo sprzedam telewizor.
    • bartuch Re: MALEŃCZUK-czysta komercha 28.09.03, 12:01
      Rozbawiliscie mnie, przyznac musze:-)))
      PS. I nie pierdolcie glupot o tekstach Malenczuka, najpierw posluchajcie kilku plytek,
      misiaczki. Polecam, w razie czego pozycze.
      • gray Re: MALEŃCZUK-czysta komercha 28.09.03, 15:53
        to miło, że jesteś zagorzałym fanem pana maleńczuka. ja też byłem dopóki nie
        ukazała się najnowsza płyta pudelsów i dopóki nie obejrzałem występów wyżej
        wymienionego w programie dla kretynów, do którego, stwierdzam, pasuje jak ulał.
        czasami warto się zmusić do rewizji swoich bohaterów - mnie się jakoś udało.

pozdrawiam.
        • bartuch Re: MALEŃCZUK-czysta komercha 28.09.03, 15:58
          Rzecz gustu. Ja go oceniam za caloksztalt i zawsze swietnie sie bawie na koncertach. Podobnie
          jak niegdys Kultu. Niegdys bardzo lubilem pana Staszewskiego. Do czasu, gdy bylo go wszedzie
          pelno i jakosc zamienila sie w ilosc. Pozdrawiam.
          • gray Re: MALEŃCZUK-czysta komercha 28.09.03, 16:10
            pełno? felietony w GW raz na tydzień a poza tym gdzie? maleńczuka chyba jednak
            pełniej wszędzie...
            • bartuch Re: MALEŃCZUK-czysta komercha 28.09.03, 16:29
              Chodzi mi raczej o jego tworczosc. Niewazne, rzecz gustu, raz jeszcze powtarzam.
      • keltoi Re: MALEŃCZUK-czysta komercha 28.09.03, 21:39
        bartuch napisał:

> I nie pierdolcie glupot o tekstach Malenczuka, najpierw posluchajcie kilku
        > plytek, misiaczki. Polecam, w razie czego pozycze.

Mnie pożycz, mnie pożycz !! Jak narazie jadę na tym co w radiu i telewizorni
        z "Wolności Słowa", to frustrujące jest!! Mnie się ta płytka podoba..ma jaja :D
        • bartuch Re: MALEŃCZUK-czysta komercha KELTOI 29.09.03, 11:06
          Koncert jest w czwartek w Funaberiiiiii. Poczatek kolo 20. Bilety 25 z.
          • bartuch Re: MALEŃCZUK-czysta komercha KELTOI 29.09.03, 16:57
            W PIATEK. PIATEK O 20.
        • Gość: mat27 Re: MALEŃCZUK-czysta komercha IP: *.interserwer.pl 29.09.03, 13:08
          keltoi napisała:

>Mnie się ta płytka podoba..ma jaja :D

Ale Malenczuk ich chyba nie ma, bo wszystkim facetom w Idolu powtarza, ze nie
          sa mezczyznami. Czyzby jakies kompleksy, panie Malenczuk?
    • keridwen Re: MALEŃCZUK-czysta komercha 30.09.03, 11:36
      malenczuk to malenczuk... a 15-sto latki powinny siedziec w domu i cwiczyc
      ortografie, a nie telewizje ogladac i na forum bzdury wypisywac.
      • keltoi Re: MALEŃCZUK-czysta komercha 30.09.03, 11:58
        keridwen napisała:

> malenczuk to malenczuk... a 15-sto latki powinny siedziec w domu i cwiczyc
        > ortografie, a nie telewizje ogladac i na forum bzdury wypisywac.

O, właśnie...Kurcze, jak dobrze, że jesteś..:)
        • keridwen Re: MALEŃCZUK-czysta komercha 02.10.03, 00:23
          no ;>>
    • eyemakk no cóż... 25.11.03, 21:01
      cóż... względy muzyczne i osobe lidera Pudelsów to ja zostawię w spokoju, dla
      jego własnego dobra (i mojego tym bardziej). natomiast pewną prawidłowość
      zauważyłem i chętnie się z Wami podzielę. jako socjolog, jako człowiek, jako
      eyemakk... otóż:

zwolennicy p. Maleńczuka mają pewną cechę - lubią młodszym wiek wytykać, i tego
      jako argument używać. dziewczyny pokazały to w tym poście (keri, keltoi),
      bartuch wcześniej (głównie wobec Geo). nie twierdze, że to dobrze, czy źle. po
      prostu stwierdzam fakt. ciekawi jestem bardzo, czy można na tej podstawie wysnuć
      jakąś hipotezę badawczą....

brakuje mi tej socjologii, oj brakuje...
      • keridwen gwoli scislosci.... 25.11.03, 21:47
        ja nie lubie i nie slucham malenczuka.... ani pudelsow.
        • eyemakk Re: gwoli scislosci.... 25.11.03, 22:44
          ciesze się

nie lubie, gdy proste teorie sie sprawdzają i dobrze, ze nie bede tej swojej
          rozwijał

ha:)
          • keridwen Re: gwoli scislosci.... 25.11.03, 22:59
            ha-ha ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka