Gość: natalia IP: 217.76.112.* 20.07.08, 20:11 Byłam. Bardzo mi się podobało. W Łodzi nie ma drugiego takiego miejsca. Duża przestrzeń, bardzo czysto, woda cieplejsza niż na innych basenach i rewelacyjne sauny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dband Pierwszy weekend na Fali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.08, 20:16 "Widać, że obiekt nie jest zaprojektowany przez polskich architektów - mówi Maciej." - może i nie , ale jak słyszę ludzi mówiących takie głupoty to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera... a swoją wróciłem właśnie z Czech, gdzie za całodzienny pobyt w aquaparku "pod chmurką" ( basen sportowy, rekreacyjny, trzy wielkie zjeżdżalnie, bicze wodne i jacuzzi, brodziki, fajne drewniane leżaki i również kostka w okolicach basenów) płaciłem 65 koron od osoby - bilet normalny ( 9 zł) , szafki oraz przysznice były dodatkowo płatne, ale koszt całkowity na osobe nie przekroczył 12 zł dziennie za zabawę w porównywalnych warunkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GO GI Pierwszy weekend na Fali IP: *.interspes.pl 20.07.08, 20:35 złodzieje biora kase jak za trzy dni w innych aquaparkach!!!! jeszcze tu Łodzi widac biede na kazdym kroku SKANDAL!!!!! ps; jeszcze brak biletów ulgowych!!!!! SKANDAL!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pierwszy weekend na Fali IP: 217.153.156.* 20.07.08, 21:33 jak Cię nie stać to siedź w domu albo weź się do roboty i zarób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzianin Re: Pierwszy weekend na Fali IP: *.manc.adsl.virgin.net 20.07.08, 21:50 Popieram. Przynajmniej jest spokojnie bo zuleria bez kasy nie wejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dband Re: Pierwszy weekend na Fali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.08, 22:15 zróbmy droższe bilety do kin będzie się lepiej oglądać filmy bez obecności plebsu albo lobbujmy za wzrostem cen żywności, żeby najbiedniejsi z głodu popadali... ludzie dajcie spokój, basen jest tak normalną i powszechną rozrywką na całym świecie, że powinien być dostępny dla każdego, a to co się dzieje w Łodzi, a właściwie całej Polsce przechodzi pojęcie. Bywam od czasu do czasu do czasu w Czechach i Niemczech i tam za podobny standard usług płaci się nieporównywalnie mniej, przypuszczam, że w innych cywilizowanych krajach jest podobnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewiatan137 Re: Pierwszy weekend na Fali IP: *.toya.net.pl 21.07.08, 00:22 W cywilizowanych krajach na kazdym osiedlu lud dzielnicy jest taki kompleks mniejszy lub wiekszy i dlatego ceny sa takie jakie sa, a w lodzi jest tylko jeden dlatego tyle kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw Re: Pierwszy weekend na Fali IP: 212.191.195.* 21.07.08, 07:43 dureń,to ci mniej udolni najlepiej powinni się powiesić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOGI Pierwszy weekend na Fali IP: *.interspes.pl 20.07.08, 22:32 lodzianin napisał :jak Cię nie stać to siedź w domu albo weź się do roboty i zarób.:.......podejrzewam ze ty wogole tam nie byles bo cie nie stać ,chlopie nie wiesz co piszesz i nie wiesz co sie dzieje innych aquaparkach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Ceny ok. ale robi się brudno. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 22:34 Ceny są ok. a nawet mogłyby być wyższe, żeby bardziej przyłożyć się do czystości. Woda jest brudna, na dnie basenów widać piasek (nie wiem, w majtkach ludzie znad morza przywieźli?), z dysz do masażu śmierdzi, w wc. nie jest tak czysto jak na początku itd. Wyższe ceny przy okazji pomogłyby odfiltrować, obok samej wody, brudasów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: literka_m Re: Ceny ok. ale robi się brudno. IP: *.sttb.pl 20.07.08, 22:42 > złodzieje biora kase jak za trzy dni w innych aquaparkach!!!! az dziw bierze jak głeboko zakorzeniona jest w niektorych komunistyczna zaraza. ludzie zrozumcie wreszcie, ze aqapark nie powstal dlatego, zeby biedni lodzianie mieli baseny, tylko dlatego, zeby zarobic kase. jest to przedsiewziecie, ktorym celem jest zarabianie pieniedzy. jedni produkuja mercedesy, inni je sprzedaja, jeszcze inni buduja baseny. cel jest jeden : kasa. bilety sa drogie. ale mimo ceny sa chetni. pytanie: "kto obniza ceny biletow, ktore dobrze sie sprzedaja ?" odpowiedz: tylko idiota. ceny biletow obniza sie tylko i wylacznie wtedy, kiedy ludzie nie beda przychodzic, czyli wtedy kiedy cena przekroczy "granice bolu" lub kiedy bedzie konkurencja. skoro sa klienci, tzn, ze nie zachodzi zadne z powyzszych: nie ma powodu zaby obnizac cene. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: Ceny ok. ale robi się brudno. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 08:04 skoro sa klienci, tzn, ze nie zachodzi zadne z powyzszych: nie ma powodu zaby obnizac cene....... Na początku zawsze jest frekwencja,ludziska z ciekawośći przyjdą.łódź jest jednak biedna.Byłem kilka razy na Fali i jak na tak duży kompleks było pusto.Za 18 zyli można trzy razy iść na basen ,na teofilów albo rzgowską.Za drogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Pierwszy weekend na Fali IP: *.toya.net.pl 21.07.08, 09:41 A ja bym chętnie poszła, ale nie za takie ceny. Szkoda, bo liczyłam, że może chciaż na otwartym basenie będą niższe ceny. A tak Fala jest dla elity, a nie dla zwykłych śmiertelnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosti Re: Pierwszy weekend na Fali IP: *.9-87-r.retail.telecomitalia.it 21.07.08, 19:36 Ja preferuje Nowa Gdynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tori Re: Pierwszy weekend na Fali IP: 80.50.255.* 21.07.08, 19:39 Preferuj dalej:) Będzie więcej miejsca na Fali :) Odpowiedz Link Zgłoś