the_dzidka 06.10.03, 14:01 Ale bym sobie zapaliła... To znaczy nie!!! Absolutnie nie mam ochoty palić. Ale kurka wodna, furia mnie nosi. To pewnie pierwsze objawy odstawienia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b00g13 Re: Oj, chyba się zaczyna :-/ 06.10.03, 14:12 :? tak to bywa, jak ja rzucałem to mi przeszło dopiero po dwu miesiącach..... a po pół roku wróciło :? Odpowiedz Link Zgłoś
amrita Re: Oj, chyba się zaczyna :-/ 06.10.03, 15:21 nie martw się !!! ja ide na odwyk od ciasteczek czekoladek cukiereczków..... kiedy cie nosi, zjedz ciasteczko za moje zdrowie:P chyba że sie odchudzasz.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Oj, chyba się zaczyna :-/ IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 18:23 > kiedy cie nosi, zjedz ciasteczko za moje zdrowie:P > chyba że sie odchudzasz.......... Też!!! Dzidka Pozbawiona Wszystkich Przyjemności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amrita Re: Oj, chyba się zaczyna :-/ IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 06.10.03, 19:11 boze............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Oj, chyba się zaczyna :-/ IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 19:14 Gość portalu: amrita napisał(a): > boze............ Przytul mnie :-( Dzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amrita Re: Oj, chyba się zaczyna :-/ IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 06.10.03, 20:02 przytulam~!!! Dzidko Bez Wszystkiego!! Bedę Cię wspierać psychicznie!!!! Obiecuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: Oj, chyba się zaczyna :-/ IP: *.79.203.62.dial.bluewin.ch 06.10.03, 17:16 Dzidka! Trzymam za Ciebie kciuki, nie daj sie. Jak juz musisz to sobie powrzeszcz do nieba, ale nie daj sie papierochom. Pozdr. Do. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Oj, chyba się zaczyna :-/ IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 18:26 Gość portalu: Do. napisał(a): > Dzidka! Trzymam za Ciebie kciuki, nie daj sie. Jak juz musisz to sobie > powrzeszcz do nieba, ale nie daj sie papierochom. Powrzeszczałam na 2 kierowców, 4 światła na skrzyżowaniach i 3 pieszych. Udało mi się nie powrzeszczeć na mamę Bogu ducha winną. Czy uda mi się nie nawrzeszczeć na przyjaciółkę? Dzidka Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Oj, chyba się zaczyna :-/ 06.10.03, 19:34 to może już lepiej zapal... ;> Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Apage, satanas! 06.10.03, 19:58 > to może już lepiej zapal... ;> Nie!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Oj, chyba się zaczyna :-/ 06.10.03, 18:23 Dziska- trza być twardkim, nie mientkim! o! idź, może kup orzechy? albo jakiekolwiek inne owoce? A może-ostatecznie-jakieś niquittin, nicorett, czy cóś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Oj, chyba się zaczyna :-/ IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 18:28 > albo jakiekolwiek inne owoce? Mam gumę do żucia. Zwykłą. Na razie działa. > A może-ostatecznie-jakieś niquittin, nicorett, czy cóś? Mam wrażenie, że uda mi się bez tego. Albo inaczej: jeżeli mi się uda bez wspomagaczy chemicznych, to znaczy, że muszę tylko ćwiczyć silną wolę. A to oznacza dla mnie bardzo wiele - nie tylko na polu walki z fajkami. Dzi zaciskająca zęby i pięści Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Oj, chyba się zaczyna :-/ 06.10.03, 19:36 geograf napisał: > A może-ostatecznie-jakieś niquittin, nicorett, czy cóś? chyba nigdy tego nie próbowałeś jeżeli to polecasz :D tego się na znieść! blah! Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Oj, chyba się zaczyna :-/ 06.10.03, 19:51 fakt, na szczescie nie musiałem próbować,ale mój znajomy,który aktualnie próbuje zakupił to aby się wspomóc..(palacz od 15 lat) Odpowiedz Link Zgłoś
intruder Re: Oj, chyba się zaczyna :-/ 06.10.03, 22:44 Ja tez nie probowalem bo nie mam takeij potrzeby - nie pale, ale moj kolega kupil raz jak rzucal i stwierdzil ze by go to za drogo kosztowalo. Rzucil bez wspomagaczy.. Odpowiedz Link Zgłoś