ixtlilto 07.10.03, 19:20 W czym chodzimy w nadchodzącej zimie/jesieni? Czapki, nauczniki, berety, kapelusze... jakieś specjalne/ ulubione kolory, wzory, fasony? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gray Re: W berecie, w czapce, chustce 07.10.03, 19:22 czarna wełniana czapka. i kaptur od kurtki jak pada, taki koloru morskiego. rewia mody, nie? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: W berecie, w czapce, chustce 07.10.03, 20:21 Czarna czapa, czasem szara czapeczka. Takto nie lubię nosić nic na głowie, wystarczy mi to co mam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: W berecie, w czapce, chustce 07.10.03, 20:22 w sumie to niewiele tam wypatrzyłem.. (oczywiście _na_ ) ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: W berecie, w czapce, chustce IP: 81.219.160.* 07.10.03, 20:35 zimą czapki odkad mi pewna osoba mój kapelusz zgubiła. jedna wełniana druga polar.czapki ofc. Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 wszystko-zależy od mojego (na)stroju:-) 07.10.03, 20:37 całkiem lubię eksperymentować z nakryciami na głowie(w granicach rozsądku oczywiście), obecnie chodzę w czaranej, węłnianej, zrobionej przez moja mamę(bo orginalność też się liczy:P)czapce.Bardzo odpowiednia na obecną pogodę i czuję się w niej dobrze. W sumie mam ochotę na cosik kolorowego, nawet suuuuuper kolorowego ech,ale na razie mam ważniejsze sprawy niz szukanie nowego nakrycia na głowe-chociaz jezeli ktoś zauważy COŚ fajnego-dajcie znać:D mam też taką jedną futrzatą:) czapkę, która bardzo lubię, zresztą robiła furorę w zeszłym roku na spotkaniu forumowiczów na realnym czacie (w sam raz dla Tygryska:-)))))) a tygryski... -- bo Kubuś Puchatek to To co Tygryski lubią najbardziej, wrrrrryyyyy...miau Odpowiedz Link Zgłoś
mewaa Re: W berecie, w czapce, chustce 07.10.03, 21:07 Żadnych beretów, czapek ani chstek. I to już od kilku ładnych lat. Jedynie co preferuję to kaptury. I dlatego wszystkie kurtki, kurteczki i płaszczyki zawsze takie by miały kaptur. pozdr, mewaa Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: W berecie, w czapce, chustce 08.10.03, 19:00 Kaptury zawsze, zwłaszcza gdy pada. A poza tym jutro rozpoczynam sezon ochrony głowy: nausznikami, a czapki ( w przeróżnych kolorach i fasonach) już czekają na półce w kolejce. Poza tym czasem zdarza mi się przywdziać kapelusz, futrzaną czapę, czapkę Mikołaja... Jakoś nie przepadam za beretami :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mewaa Re: W berecie, w czapce, chustce 08.10.03, 21:08 Dziś już kaptur był w użyciu :). Wiało, padało - wszystko jednocześnie. Bez kaptura by się nie obyło. pozd, mewaa Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Sezon otwarty :/ 22.10.03, 13:01 Dziś już w nausznikach było mi chłodnawo. Wyciągam ciepłą czapę *<:) Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: Sezon otwarty :))))))Yuopiiiii 22.10.03, 14:08 wczoraj kupiłam sobie nową czapkę z czego się osobiście bardzo cieszę. czapka z daszkiem-maszynista mi ja podarowal;-) Odpowiedz Link Zgłoś
janior Re: W berecie, w czapce, chustce 22.10.03, 13:41 Nie lubię mieć cokolwiek na głowie. I tak mi e cięźko myśli ;-) Ost. dostałem na urodziny fajną czapkę i jak mnie zmusi będą ją nosić. Odpowiedz Link Zgłoś