nika720 08.09.08, 14:29 Gdzie można dostać ładną sukienkę lub coś innego na przyjęcie weselne. Nie chodzi mi o strój w stylu gorset + spódnica, tylko raczej o klasyczną elegancję dla 30+. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
big_news Re: strój na wesele 08.09.08, 14:31 W sklepie z ładnymi sukienkami lub czymś innym? Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: strój na wesele 08.09.08, 14:36 Klasyczna w mięsnym, takie "coś innego na przyjęcie weselne". Noo, to całkiem ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: strój na wesele 08.09.08, 14:39 Widać dawno nie przygotowywałeś się na wesele;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: literka_m Re: strój na wesele IP: *.sttb.pl 08.09.08, 20:38 zobacz to: www.modawieczorowa.pl/ jak znajdziesz cos, co Cie interesuje, to firma jest w lodzi, pracownia tez. pewnie uszyja Ci na rozmiar lub podadza w ktorym sklepie wisi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: strój na wesele 08.09.08, 20:41 Słowo daję: to nie ja szukam ciuszków;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: literka_m Re: strój na wesele IP: *.sttb.pl 08.09.08, 20:44 kazdy srednio zorientowany wie kto ich szuka Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Jeszcze przyszedł mi do głowy Solar, 08.09.08, 21:02 chociaż nie wiem, jaka ma być Twoja rola na tym weselu, ale jeśli będziesz szeregowym gościem, a do tego posiadasz bujny biust, to w Solarze zdarzają się nietuzinkowe, a jednocześnie dyskretnie eleganckie sukienki. No chyba, że na wieszaki wlazła tam już tłidowo- moherowa jesień i najwyżej wełnianą gunię i rękawice do łokcia kupić tam da się. Odpowiedz Link Zgłoś