agnmus8965 15.09.08, 19:18 Witam, szukam bezproblemowego, sprawnego notariusza, który ma niewygórowane taksy notarialne, Która kancelaria notarialna w Łodzi jest warta polecenia?z góry dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oja Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 19:36 kilka lat temu korzystałam z usług p. sabiny paprockiej z ul.przybosia. szybka obsluga i bardzo dobre ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolin_lodz Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.toya.net.pl 15.09.08, 21:08 polecam notariusz Badowską (niesamowicie rzetelnie podchodzi do spraw) Odpowiedz Link Zgłoś
ordynat.uchleja Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec 15.09.08, 21:56 O tak ! Niesamowita rzetelność jest szczególnie istotna przy transakcji, której przedmiotem jest np. "Straszny dwór". Czyżby jakieś nowe inicjatywy w łódzkiej operze ? Odpowiedz Link Zgłoś
ordynat.uchleja Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec 16.09.08, 15:00 Tajemniczą, romantyczną ruinę (olej na płótnie, niesygnowany) notarialnie sprzedam. Rzetelność niewykluczona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaris Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 16:06 Notariusz Szafruga, ale nie wiem, gdzie ma kancelarię teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.02.14, 17:33 Polecam Zbigniewa Lipke, kancelaria przy ul. Piotrkowskiej 55, wyjątkowo rzetelny i uczciwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danuta Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.gdynia.mm.pl 20.05.15, 16:34 Łódź, ul Kościuszki 99. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Kowalczyk Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.14, 23:46 Notariusz Agnieszka Wróblewska z Łodzi. Ma kancelarie notarialna al. Kościuszki 3. Polecam to dobra notariusz i mozna podpisac akt nawet w sobote. Odpowiedz Link Zgłoś
alimama1 Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec 07.03.14, 15:34 Polecam p. Sobańską-Tiutiunik. Ma kancelarię na Więckowskiego. Nie wiem jak jest teraz, ale dwa lata temu ceny za sporządzenie aktu notarialnego przy kupnie nieruchomości miała o 15-20% niższe niż konkurencja w Śródmieściu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.14, 19:53 Ja tez polecam notariusz Wróblewską , w Łodzi żaden inny notariusz nie znalazl dla mnie czasu po 18 , a do tego Pani jest bardzo miła i wszystko nam wyjaśnila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ankha Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.04.14, 17:00 Ja korzystam z usług pani Anny Kopczyńskiej i jestem bardzo zadowolona. Ma biuro przy pl. Wolności www.annakopczynska.notariusz.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankmana Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.08.14, 12:15 Ja jestem ze Szczecina i tylko w tym mieście mogę polecić notariusza. Sama korzystałam z usług tego www.szczecin-kancelaria-notarialna.pl/ i byłam bardzo zadowolona. Moim zdaniem warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: 91.225.184.* 27.04.14, 22:23 Ja znam 3 kancelarie i wszystkie są dobre: kancelaria-kozlowski.pl/ www.notariuszwlodzi.com.pl/ www.bogna-galazka-mikina.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnhkun Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.05.14, 03:27 Ja jestem ze szczecina, więc mogę wypowiadać się tylko na temat notariuszy z mojej okolicy i na uwagę zasługuje ten www.szczecin-kancelaria-notarialna.pl/ Bardzo dokładny, niedrogi, kompetentny. Warty polecenia! Odpowiedz Link Zgłoś
clio_1 Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec 08.05.14, 09:19 Tak, ktos z Łodzi będzie jechał do Szczecina do notariusza w sprawie byc moze drobnej... Odpowiedz Link Zgłoś
clio_1 Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec 08.05.14, 09:20 I sprzed 6 lat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d.szpak Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.14, 10:21 ten post to na pewno tak zwany marketing szeptany, pewnie nawet ktoś z kancelarii od pana Wilgockiego sam ten post pisał ;) cena nie zawsze znaczy jakość! u notariusza byłem raz w życiu, no a właściwie to nawet dwa, bo za pierwszym razem p. Kamil tak namieszał, że trzeba było wracać i poprawiać, także nie, zdecydowanie nie polecam! innych doświadczeń nie mam ale z tego co mówili znajomi to warto zadzwonić w kilka miejsc i popytać! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
burkar Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec 14.05.14, 19:23 Ja polecam notariusza z ulicy Sienkiewicza, nie pamiętam nazwiska ale bardzo mało wziął,za przepisanie mieszkania. Ogólnie dwie wizyty u niego i po sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.centertel.pl 17.06.14, 13:32 Korzystałem niedawno z usług Widziszewskiego i jestem zadowolony. Musisz zadzwonić i po prostu spytać o koszta, bo to zapewne zależy od sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angel of Arc Tanio i profesjonalnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.14, 10:16 Ostatnio potrzebowałem szybko zrobić poświadczyć podpis oraz inne dokumenty do banku. Idąc Kościuszki na Pietrynę szukając notariusza o 9 rano okazało się, że żaden nie chciał mi zrobić tego od ręki. Wreszcie na 6-tego Sierpnia znalazłem nowotwartą kancelarię notarialną. Całą sprawę załatwiłem u Pani Rejent Różnańskiej-Filipczak od ręki w ciągu 20 minut, w dodatku za niewielkie pieniędze. Dodatkowo dowiedziałem się, że nie ma problemu z umówiieniem aktu w sobotę czy późnych popołudniowych godzinach. Szczerze polecam Kancelarię Lendla, Różańska-Filipczak na Woonerfie. Odpowiedz Link Zgłoś
malinowamaba Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec 17.07.14, 12:17 Ja mogę polecić kancelarię P. Borten i P. Jabłońskiego www.borten.pl/. Ceny są w pełni negocjowalne i idzie się z nimi bez problemu dogadać :) Odpowiedz Link Zgłoś
saczek1 Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec 17.07.14, 20:54 Malinowa, nie spamuj proszę :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.07.14, 19:17 A ja polecam nową notariusz Darię Jackowską - ul. Traktorowa 126, biurowiec Real Office. Szybka, miła, kompetentna i jest elastyczna jeśli chodzi o godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman B. Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.15, 17:36 "Weź"... nie polecaj sama siebie bo to obciach. Żaden klient by takiego szczegółowego umiejscowienia biznesu nie podawał. Widocznie głód w oczy zagląda. Słabe to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala27 Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.14, 13:01 Zasugerowałam się jedną z powyższych opinii i udałam się na 6 Sierpnia 5 (ulica po remoncie faktycznie wygląda świetnie). Czynność dokonywałam u Pani notariusz Weroniki Lendli. To bardzo rzetelna i sympatyczna osoba. Poświadczenie zrobiłam od ręki i dodatkowo uzyskałam informację odnośnie sprzedaży. Akt umówiłam w dogodnej dla mnie godzinie, dzięki czemu nie muszę się zwalniać z pracy. Super! Na pewno będę polecać! Odpowiedz Link Zgłoś
bo-hun Lendla i Różańska-Filipczak 30.07.14, 00:37 Parę osób zachwalało notariuszki z 6-ego Sierpnia 5, więc zaryzykowałem i poszedłem. Tanio, solidnie, szybko i fachowo. Poza tym panie są przemiłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: 91.94.204.* 07.08.14, 19:14 Polecam kancelarie Wróblewska Mieczkowski.Zasugerowałem się opiniami z netu i rzeczywiście obsługa u nich jest świetna.Oboje są dokładni i rzetelni, no i nie bez znaczenia był fakt że nie robili żadnych problemów z godziną spotkania (a pracuję do 19 więc zależało mi na późniejszej porze).Bardzo fajna atmosfera w kancelarii, widać że notariat zmienia oblicze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawnik Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.14, 15:56 Polecam Notariusz Annę Tosik z ul. Gdańskiej, bardzo rzetelna i kompetentna. Posiada dużą wiedzę z zakresu obrotu nieruchomościami oraz prawa spółek (w tych zakresach współpracujemy). Poza tym wykazuje elastyczność jeżeli chodzi o terminy oraz warunki finansowe:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mentos75 Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.11.14, 13:25 Polecam Notariusz Jackowską z ul. Traktorowej na Teofilowie. Kompetentna, miła, posiadająca ogromną wiedzę i jednocześnie chętnie służąca poradą. Taksa zdecydowanie przystępna. Kupowaliśmy mieszkanie i Pani notariusz dokładnie sprawdziła wszystkie dokumenty i zaświadczenia przedstawione przez sprzedającego, więc mogę spać spokojnie. Pełny profesjonalizm. No a poza tym nie trzeba jechać do Śródmieścia i stać w korkach albo martwić się o miejsce parkingowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman B. Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.15, 17:41 I znowu... Nie wypisuj o sobie opinii bo to jest katastrofa. Żaden laik i to jeszcze mający czas i chęć na pisanie w necie recenzji/opinii nie użyje określenia "Taksa zdecydowanie przystępna". I nie pisz o plusie w postaci umiejscowienia kancy na Traktorowej bo to już jest desperacja. Serio. Odpowiedz Link Zgłoś
xailo Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec 04.09.18, 13:23 Ja wrecz przeciwnie, kobieta nieslowna zminia zdanie na chwile przed czytaniem aktu i robi oplate o 2000 zl wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.15, 07:54 6 Sierpnia 5 ) Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn90 Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec 03.02.15, 11:57 Ja korzystałem z usług Zuzanny Lucińskiej, ma biuro przy Kościuszki. Tu macie jej stronę: zuzannalucinska.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiap Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.15, 20:24 Ja polecem serdecznie Zbigniew Jacek Lipke, Piotrkowska 55,konkretny, uczciwy i super obsługa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Browacki Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.centertel.pl 27.05.15, 15:21 Ja mogę polecić Panią Magdę Krakowińską. Ogromne zasoby wiedzy z różnych tematyk. Ja akurat potrzebowałem pomocy w sprawie potwierdzenia własności nieruchomości. Na podstawie licznych dokumentów Pani Magda ustaliła kto jest prawnym właścicielem lokalu użytkowego. Jestem bardzo wdzięczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PaulaP Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.toya.net.pl 09.07.15, 15:54 Zdecydowanie najlepszy i najtańszy notariusz to Pan Jaksa z Panbianic. To jeszcze tzw. "młody chłopak" czyli ktoś komu zależy i bardzo się stara, a ponieważ dopiero zaczyna to ceny ma o 50% tańsze niż np. Pani Bald czy Oskaldowicz. Zajmuję się prowadzeniem spółek celowych pod projekty deweloperskie, jest ich kilkadziesiąt i u notariuszy bywam bardzo często - Pan Jaksa to moje najnowsze odkrycie i porównując ceny dokumentów takich samych, które wcześniej przygotowywał ktoś inny wyclicza 50% mniej... przy tym wszystkim ma piękne biuro w Fabryce Wełny, jest przemiły i bardzo pomocny Odpowiedz Link Zgłoś
klarka34 Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec 21.09.15, 23:23 Ostatnio musiałam zwrócic się do notariusza o pomoc w sprawie spadkowej. trafiłam na znakomitą notariusz Krakowińską. sprawa przebiegła dosyć szybko, wszystko załatwiłam na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chocolatte Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.toya.net.pl 20.10.15, 13:14 Ja napiszę kogo nie polecam. Unikajcie notariusz Anny Siwińskiej. Jest nieprzyjemna, niesłowna. Przez telefon mówi jedno, po czym na spotkaniu zaprzecza temu twierdząc, że nawet ze mną nie rozmawiała. Unikajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja1988282 Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.smrw.lodz.pl 12.04.17, 21:41 Potwierdzam negatywną opinię o pani Siwińskiej. Potrafi kłamać w żywe oczy twierdząc że czegoś nie powiedziała, gdy chwilę wcześniej kilka osób słyszało że to powiedziała. Dodam jeszcze arogancję i nieprzyjemny zarozumiały ton. Odpowiedz Link Zgłoś
pablosan4 Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec 06.05.16, 16:45 Polecam Panią Notariusz Katarzynę Kubicę kancelaria mieści się w Konstantynowie Łódzkim opłaty mniejsze niż w Łodzi, błyskawiczna obsługa. Po co przepłacać tam jest idealnie POLECAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.toya.net.pl 01.06.16, 21:30 ja korzystałam ostatnio z usług notariuszki Krakowińskiej i bardzo polecam jej kancelarię - powiedziała mi jakie dokumenty zebrać, gdzie ich szukać i jak zdobyć dzięki czemu mogłam dokonać sprzedaży działki - mi poleciła tą kancelarię znajoma i ja szczerze polecam ją wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.toya.net.pl 10.12.16, 19:32 polecam z Łodzi. Mega profesjonalista. sztukawyceny.pl Odpowiedz Link Zgłoś
milybolo Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec 19.06.17, 21:51 dobry i niedrogi... hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś