Dodaj do ulubionych

dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polecacie?

15.09.08, 19:18
Witam, szukam bezproblemowego, sprawnego notariusza, który ma niewygórowane
taksy notarialne, Która kancelaria notarialna w Łodzi jest warta polecenia?z
góry dziękuję za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: oja Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 19:36
      kilka lat temu korzystałam z usług p. sabiny paprockiej z
      ul.przybosia. szybka obsluga i bardzo dobre ceny
    • Gość: kolin_lodz Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.toya.net.pl 15.09.08, 21:08
      polecam notariusz Badowską (niesamowicie rzetelnie podchodzi do
      spraw)
      • ordynat.uchleja Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec 15.09.08, 21:56
        O tak ! Niesamowita rzetelność jest szczególnie istotna przy
        transakcji, której przedmiotem jest np. "Straszny dwór". Czyżby
        jakieś nowe inicjatywy w łódzkiej operze ?
        • ordynat.uchleja Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec 16.09.08, 15:00
          Tajemniczą, romantyczną ruinę (olej na płótnie, niesygnowany)
          notarialnie sprzedam. Rzetelność niewykluczona.
    • Gość: Yaris Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 16:06
      Notariusz Szafruga, ale nie wiem, gdzie ma kancelarię teraz
      • Gość: Katarzyna Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.02.14, 17:33
        Polecam Zbigniewa Lipke, kancelaria przy ul. Piotrkowskiej 55, wyjątkowo rzetelny i uczciwy
      • Gość: Danuta Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.gdynia.mm.pl 20.05.15, 16:34
        Łódź, ul Kościuszki 99.
    • Gość: Jacek Kowalczyk Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.14, 23:46
      Notariusz Agnieszka Wróblewska z Łodzi. Ma kancelarie notarialna al. Kościuszki 3. Polecam to dobra notariusz i mozna podpisac akt nawet w sobote.
      • alimama1 Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec 07.03.14, 15:34
        Polecam p. Sobańską-Tiutiunik. Ma kancelarię na Więckowskiego. Nie wiem jak jest teraz, ale dwa lata temu ceny za sporządzenie aktu notarialnego przy kupnie nieruchomości miała o 15-20% niższe niż konkurencja w Śródmieściu.
      • Gość: Szymon Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.14, 19:53
        Ja tez polecam notariusz Wróblewską , w Łodzi żaden inny notariusz nie znalazl dla mnie czasu po 18 , a do tego Pani jest bardzo miła i wszystko nam wyjaśnila.
    • Gość: Ankha Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.04.14, 17:00
      Ja korzystam z usług pani Anny Kopczyńskiej i jestem bardzo zadowolona. Ma biuro przy pl. Wolności www.annakopczynska.notariusz.pl.
      • Gość: jankmana Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.08.14, 12:15
        Ja jestem ze Szczecina i tylko w tym mieście mogę polecić notariusza. Sama korzystałam z usług tego www.szczecin-kancelaria-notarialna.pl/ i byłam bardzo zadowolona. Moim zdaniem warto.
    • Gość: Artur Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: 91.225.184.* 27.04.14, 22:23
      Ja znam 3 kancelarie i wszystkie są dobre:
      kancelaria-kozlowski.pl/
      www.notariuszwlodzi.com.pl/
      www.bogna-galazka-mikina.pl/
      • Gość: mnhkun Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.05.14, 03:27
        Ja jestem ze szczecina, więc mogę wypowiadać się tylko na temat notariuszy z mojej okolicy i na uwagę zasługuje ten www.szczecin-kancelaria-notarialna.pl/ Bardzo dokładny, niedrogi, kompetentny. Warty polecenia!
        • clio_1 Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec 08.05.14, 09:19
          Tak, ktos z Łodzi będzie jechał do Szczecina do notariusza w sprawie byc moze drobnej...
          • clio_1 Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec 08.05.14, 09:20
            I sprzed 6 lat ;)
        • Gość: d.szpak Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.14, 10:21
          ten post to na pewno tak zwany marketing szeptany, pewnie nawet ktoś z kancelarii od pana Wilgockiego sam ten post pisał ;)
          cena nie zawsze znaczy jakość! u notariusza byłem raz w życiu, no a właściwie to nawet dwa, bo za pierwszym razem p. Kamil tak namieszał, że trzeba było wracać i poprawiać, także nie, zdecydowanie nie polecam! innych doświadczeń nie mam ale z tego co mówili znajomi to warto zadzwonić w kilka miejsc i popytać! pozdr
          • burkar Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec 14.05.14, 19:23
            Ja polecam notariusza z ulicy Sienkiewicza, nie pamiętam nazwiska ale bardzo mało wziął,za przepisanie mieszkania. Ogólnie dwie wizyty u niego i po sprawie
    • Gość: tomek Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.centertel.pl 17.06.14, 13:32
      Korzystałem niedawno z usług Widziszewskiego i jestem zadowolony. Musisz zadzwonić i po prostu spytać o koszta, bo to zapewne zależy od sprawy.
    • Gość: Angel of Arc Tanio i profesjonalnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.14, 10:16
      Ostatnio potrzebowałem szybko zrobić poświadczyć podpis oraz inne dokumenty do banku. Idąc Kościuszki na Pietrynę szukając notariusza o 9 rano okazało się, że żaden nie chciał mi zrobić tego od ręki. Wreszcie na 6-tego Sierpnia znalazłem nowotwartą kancelarię notarialną. Całą sprawę załatwiłem u Pani Rejent Różnańskiej-Filipczak od ręki w ciągu 20 minut, w dodatku za niewielkie pieniędze. Dodatkowo dowiedziałem się, że nie ma problemu z umówiieniem aktu w sobotę czy późnych popołudniowych godzinach.
      Szczerze polecam Kancelarię Lendla, Różańska-Filipczak na Woonerfie.
    • malinowamaba Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec 17.07.14, 12:17
      Ja mogę polecić kancelarię P. Borten i P. Jabłońskiego www.borten.pl/. Ceny są w pełni negocjowalne i idzie się z nimi bez problemu dogadać :)
      • saczek1 Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec 17.07.14, 20:54
        Malinowa, nie spamuj proszę :P
    • Gość: Aga Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.07.14, 19:17
      A ja polecam nową notariusz Darię Jackowską - ul. Traktorowa 126, biurowiec Real Office. Szybka, miła, kompetentna i jest elastyczna jeśli chodzi o godziny.
      • Gość: Roman B. Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.15, 17:36
        "Weź"... nie polecaj sama siebie bo to obciach. Żaden klient by takiego szczegółowego umiejscowienia biznesu nie podawał. Widocznie głód w oczy zagląda. Słabe to.
    • Gość: lala27 Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.14, 13:01
      Zasugerowałam się jedną z powyższych opinii i udałam się na 6 Sierpnia 5 (ulica po remoncie faktycznie wygląda świetnie). Czynność dokonywałam u Pani notariusz Weroniki Lendli. To bardzo rzetelna i sympatyczna osoba. Poświadczenie zrobiłam od ręki i dodatkowo uzyskałam informację odnośnie sprzedaży. Akt umówiłam w dogodnej dla mnie godzinie, dzięki czemu nie muszę się zwalniać z pracy. Super! Na pewno będę polecać!
    • bo-hun Lendla i Różańska-Filipczak 30.07.14, 00:37
      Parę osób zachwalało notariuszki z 6-ego Sierpnia 5, więc zaryzykowałem i poszedłem. Tanio, solidnie, szybko i fachowo. Poza tym panie są przemiłe.
    • Gość: przemo Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: 91.94.204.* 07.08.14, 19:14
      Polecam kancelarie Wróblewska Mieczkowski.Zasugerowałem się opiniami z netu i rzeczywiście obsługa u nich jest świetna.Oboje są dokładni i rzetelni, no i nie bez znaczenia był fakt że nie robili żadnych problemów z godziną spotkania (a pracuję do 19 więc zależało mi na późniejszej porze).Bardzo fajna atmosfera w kancelarii, widać że notariat zmienia oblicze ;-)
    • Gość: Prawnik Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.14, 15:56
      Polecam Notariusz Annę Tosik z ul. Gdańskiej, bardzo rzetelna i kompetentna.
      Posiada dużą wiedzę z zakresu obrotu nieruchomościami oraz prawa spółek (w tych zakresach współpracujemy). Poza tym wykazuje elastyczność jeżeli chodzi o terminy oraz warunki finansowe:-)
    • Gość: mentos75 Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.11.14, 13:25
      Polecam Notariusz Jackowską z ul. Traktorowej na Teofilowie. Kompetentna, miła, posiadająca ogromną wiedzę i jednocześnie chętnie służąca poradą. Taksa zdecydowanie przystępna. Kupowaliśmy mieszkanie i Pani notariusz dokładnie sprawdziła wszystkie dokumenty i zaświadczenia przedstawione przez sprzedającego, więc mogę spać spokojnie. Pełny profesjonalizm. No a poza tym nie trzeba jechać do Śródmieścia i stać w korkach albo martwić się o miejsce parkingowe.
      • Gość: Roman B. Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.15, 17:41
        I znowu... Nie wypisuj o sobie opinii bo to jest katastrofa. Żaden laik i to jeszcze mający czas i chęć na pisanie w necie recenzji/opinii nie użyje określenia "Taksa zdecydowanie przystępna". I nie pisz o plusie w postaci umiejscowienia kancy na Traktorowej bo to już jest desperacja. Serio.
      • xailo Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec 04.09.18, 13:23
        Ja wrecz przeciwnie, kobieta nieslowna zminia zdanie na chwile przed czytaniem aktu i robi oplate o 2000 zl wiecej.
    • Gość: ja Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.15, 07:54
      6 Sierpnia 5 )
    • seweryn90 Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec 03.02.15, 11:57
      Ja korzystałem z usług Zuzanny Lucińskiej, ma biuro przy Kościuszki. Tu macie jej stronę: zuzannalucinska.pl/
      • Gość: kasiap Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.15, 20:24
        Ja polecem serdecznie Zbigniew Jacek Lipke, Piotrkowska 55,konkretny, uczciwy i super obsługa!
        • Gość: Browacki Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.centertel.pl 27.05.15, 15:21
          Ja mogę polecić Panią Magdę Krakowińską. Ogromne zasoby wiedzy z różnych tematyk. Ja akurat potrzebowałem pomocy w sprawie potwierdzenia własności nieruchomości. Na podstawie licznych dokumentów Pani Magda ustaliła kto jest prawnym właścicielem lokalu użytkowego. Jestem bardzo wdzięczny :)
    • Gość: PaulaP Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.toya.net.pl 09.07.15, 15:54
      Zdecydowanie najlepszy i najtańszy notariusz to Pan Jaksa z Panbianic. To jeszcze tzw. "młody chłopak" czyli ktoś komu zależy i bardzo się stara, a ponieważ dopiero zaczyna to ceny ma o 50% tańsze niż np. Pani Bald czy Oskaldowicz. Zajmuję się prowadzeniem spółek celowych pod projekty deweloperskie, jest ich kilkadziesiąt i u notariuszy bywam bardzo często - Pan Jaksa to moje najnowsze odkrycie i porównując ceny dokumentów takich samych, które wcześniej przygotowywał ktoś inny wyclicza 50% mniej... przy tym wszystkim ma piękne biuro w Fabryce Wełny, jest przemiły i bardzo pomocny
    • klarka34 Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec 21.09.15, 23:23
      Ostatnio musiałam zwrócic się do notariusza o pomoc w sprawie spadkowej. trafiłam na znakomitą notariusz Krakowińską. sprawa przebiegła dosyć szybko, wszystko załatwiłam na miejscu.
    • Gość: chocolatte Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.toya.net.pl 20.10.15, 13:14
      Ja napiszę kogo nie polecam. Unikajcie notariusz Anny Siwińskiej. Jest nieprzyjemna, niesłowna. Przez telefon mówi jedno, po czym na spotkaniu zaprzecza temu twierdząc, że nawet ze mną nie rozmawiała. Unikajcie.
      • Gość: Ja1988282 Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.smrw.lodz.pl 12.04.17, 21:41
        Potwierdzam negatywną opinię o pani Siwińskiej. Potrafi kłamać w żywe oczy twierdząc że czegoś nie powiedziała, gdy chwilę wcześniej kilka osób słyszało że to powiedziała. Dodam jeszcze arogancję i nieprzyjemny zarozumiały ton.
    • pablosan4 Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec 06.05.16, 16:45
      Polecam Panią Notariusz Katarzynę Kubicę kancelaria mieści się w Konstantynowie Łódzkim opłaty mniejsze niż w Łodzi, błyskawiczna obsługa. Po co przepłacać tam jest idealnie POLECAM!!!!
    • Gość: Maja Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.toya.net.pl 01.06.16, 21:30
      ja korzystałam ostatnio z usług notariuszki Krakowińskiej i bardzo polecam jej kancelarię - powiedziała mi jakie dokumenty zebrać, gdzie ich szukać i jak zdobyć dzięki czemu mogłam dokonać sprzedaży działki - mi poleciła tą kancelarię znajoma i ja szczerze polecam ją wszystkim
    • Gość: stefan Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec IP: *.toya.net.pl 10.12.16, 19:32
      polecam z Łodzi. Mega profesjonalista.
      sztukawyceny.pl
    • milybolo Re: dobry, niedrogi notariusz w Łodzi- kogo polec 19.06.17, 21:51
      dobry i niedrogi... hmmmm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka