justynacom 20.09.08, 19:53 Hej, czy sa w Lodzi jacys samotni, ~30letni, intelektualnie i zawodowo dorozwinieci ludzie? Czy tylko ja jedna? Pozdr. J. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaa202 Ci dorozwinięcie także emocjonalnie 20.09.08, 20:51 samotni z reguły nie są, albo tylko przejściowo bywają. Odpowiedz Link Zgłoś
bryzolin Re: Samotnosc w Lodzi 24.12.08, 23:46 A jacy to są dorozwinięci zawodowo? Po stażu pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłka jestem IP: *.toya.net.pl 25.12.08, 00:03 mocno dorozwinięta i nakształcona sowicie,orz szukam drugiej połówki/ jabłka/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glyzda Re: jestem IP: *.toya.net.pl 25.12.08, 00:13 Nie wierzę w połówki jabłek - wierzę w degustację win [Aard] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gejzwyspdziewiczyh rerere IP: *.toya.net.pl 25.12.08, 00:16 justynacom napisała: > Hej, czy sa w Lodzi jacys samotni, ~30letni, intelektualnie i > zawodowo dorozwinieci ludzie? Czy tylko ja jedna? nie,jest tylko dziad i baba bardzo starzy oldboye Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Samotnosc w Lodzi 25.12.08, 01:47 Justyno nie na wiosnę, potrafiłaś uświadomić mi, jak doskonale jestem niedorowzinięta pod każdym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
bryzolin Re: Samotnosc w Lodzi 25.12.08, 13:57 I co jak będzie fajna to się nią zajmiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
bryzolin Re: Samotnosc w Lodzi 25.12.08, 16:18 A jak mniej atrakcyjna to już nie? Będziesz ratował jej samotność, czy swoje rządze? Odpowiedz Link Zgłoś
arturprzezywacz Re: Samotnosc w Lodzi 25.12.08, 17:19 > A jak mniej atrakcyjna to już nie? A co cię to właściwie obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu właśnie bryzolin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.08, 22:43 Pan tu podryw odstawia, a Ty mu włazisz między wódkę a zakąskę ;P Odpowiedz Link Zgłoś
arturprzezywacz Re: właśnie bryzolin 25.12.08, 23:03 Nie afiszuj się tak z tą swoją pseudozazdrością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: właśnie bryzolin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 16:34 Pseudoczym? A czego miałabym tym razem i komu zazdrościć? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: Samotnosc w Lodzi IP: *.tvsat364.lodz.pl 26.12.08, 11:27 arturprzezywacz napisał: > Daj fotę, s'il vous plait najpierw napisz ile masz w zwisie, a ja się wtedy zastanowię, czy w ogóle warto wysłać ci zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Samotnosc w Lodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.08, 22:44 Biedactwo, rodzice i reszta rodziny męczyli Cię na Wigilii,żeś stara panna... Odpowiedz Link Zgłoś
arturprzezywacz Re: Samotnosc w Lodzi 25.12.08, 23:02 > Biedactwo, rodzice i reszta rodziny męczyli Cię na Wigilii,żeś stara > panna... Biedna to ty jesteś, ten post jest z 20 września Odpowiedz Link Zgłoś
bryzolin Re: Samotnosc w Lodzi 25.12.08, 23:46 Biedny to Ty jesteś, bo chcesz wykorzystać dziewczęcą samotność. Biedny i podły. Odpowiedz Link Zgłoś
arturprzezywacz Re: Samotnosc w Lodzi 26.12.08, 00:56 > bo chcesz wykorzystać dziewczęcą samotność. Sama chce. Odpowiedz Link Zgłoś
bryzolin Re: Samotnosc w Lodzi 26.12.08, 10:54 Tyle że takie dziewczyny oczekują przełamania samotności a Ty masz do zaoferowania jedynie prosty instynkt zachowania gatunku. Odpowiedz Link Zgłoś
arturprzezywacz Re: Samotnosc w Lodzi 26.12.08, 11:27 > a Ty masz do > zaoferowania jedynie prosty instynkt zachowania gatunku. A teraz udowodnij, że tak nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
bryzolin Re: Samotnosc w Lodzi 26.12.08, 12:14 Rzeczywiście pierwotnym źródłem wszystkiego jest instynkt zachowania gatunku, jednak uzależniasz swą ofertę jedynie od atrakcyjności fizycznej, co wskazuje na niskie pobudki fizyczne jako jedyne. Większość kobiet oczekuje nawet bardziej wsparcia psychicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Samotnosc w Lodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 16:37 Ten pan raczej go nie zapewni, bo sprawia wrażenie, jakby sam go potrzebował ;) I co tu robi wrześniowy wątek? Kto go podbił? Bryzolin? Okurczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
bryzolin Re: Samotnosc w Lodzi 26.12.08, 18:51 Pomyślałem sobie, że wynajdę coś bardzo starego i zobaczymy czy działa. Dlatego wywlokłem go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Samotnosc w Lodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 20:21 No popatrz, się dałam nabrać. We wrześniu i październiku miałam sporo roboty, TAKI wątek do pyskówek przegapiłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajo Re: Samotnosc w Lodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.08, 23:57 A poza gadaniem glupot, zadeciem, marnym wyksztalceniem i pewnie kiepska uroda cos jeszcze potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l_m Re: Samotnosc w Lodzi IP: *.lodz.msk.pl 26.12.08, 10:02 zawodowo dorozwinięci? czzyli praca od 8 - 21, co najmniej tydzień delegacji w miesiącu i mysli niemal wylącznie o pracy? wiekszość z nich jest bardzo samotna, choc niektórzy pozostają w jakichś papierowych związkach oraz posiadają dzieci Odpowiedz Link Zgłoś