Gość: łodziak IP: 91.193.160.* 10.10.08, 19:04 Dlaczego nie chwaliliśmy się naszym największym sukcesem tzn. patronką Faustyną i jej pomnikiem? Przecież taki Wrocław, Poznań czy Kraków zostałyby zdruzgotane! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kika Paski na brzuchu i ładne pupy z Łodzi IP: *.toya.net.pl 10.10.08, 19:19 pomysł fajny tylko za drogo! za 40 tys. to można ho ho ho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww_lodz Re: Paski na brzuchu i ładne pupy z Łodzi IP: 212.191.172.* 10.10.08, 19:34 Łódź ubiera się świetnie! 20 minut przesiadziane dzisiaj na Piotrkowskiej na ławce tylko utwierdza mnie w tym przekonaniu! :D Odpowiedz Link Zgłoś
dobreloty.com Re: Paski na brzuchu i ładne pupy z Łodzi 11.10.08, 09:16 Dokładnie , napewno Łódź lepiuej się ubiera od Jacykowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Paski na brzuchu i ładne pupy z Łodzi IP: *.toya.net.pl 11.10.08, 03:08 Jaka stacja taka promocja, kto ogląda beznadziejny tvn. Promocja powinna być w ogólnopolskiej jedynce , która dociera pod każdą przysłowiową strzechę i zrobiona byłaby profesjonalnie.TVN ma syfiasty program taki sam jak Polsat, więc nie wiem w czemu autor artykułu jest taki tym oburzony.Może brakowało mu konika tvn "Tańca z wiatrakami". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziennikaez TV Paski na brzuchu i ładne pupy z Łodzi. Za 40 tys z IP: *.dsl.telepac.pt 11.10.08, 06:06 Kosztowala ans tak promocja 40 tys. zlotych Trzeba bylo eybrac miejsce na M. ale to wszystko wybrali lodzcy radni. I to do nich miejmy pretensje. Nie wspominajac juz o tym ze mialbyc pokaz tanca, ktorego nie bylo, Tomek Jacykow skrytkowal lodzianke powiedzial "Pani dokonała gwałtu na sylwetce!Pani dokonała gwałtu na sylwetce!" Ok wiemy ze on jest kontrowersyjny. Zwroccie uwage ze na poczatku bylo kilka osob i totalne pustki a na sam koniec prsybylo ludzi. Co fajnego w tle bylo Sasapol? Gdzie miesci sie siedziba konkuirencyjne TV na P. (komercyjnej)! Swiat i Polska mogl zobaczyc fragment ul. Piotrkowskiej przy ul. Tuwima.Jako scenografię zyl ogrodek pubu 97,Esplanada (nieczynna) oraz kamienica na rogu Tuwima i Piotrkowskiej z apteką na parterze. Dowiedziec sie miozna bylo ze mieszkancy Lodzi kupujac cegielki na Pomnik Lodzian Przelomu Tysiacleci zrobili tzw. zrzutke na remont Piotrkowskiej. Jakas nowsc! Rzetelnosc dziennikarska pana Marcina Sawickiego jest tragiczna. Oczywiscie Podkreslal ze "znaqjdujemy sie przay Piotrkowskiej 100" to blisko Urzedu Miasta Lodzi. Widac radni Lodzccy nie wybiegaja myslami dalej niz ul. Tuwima - nie uwlaczajac. Wypadlismy tragicznie. Zabraklo oceny Restauracji bo moze to darmowa reklam by dla nich byla. Mozna bylo powiedziec ze obie kuchnie sa dobre a nie cdaly czas podkreslac "moja nowa milosc szynka". Wiem jak to jest czas emisji ograniczony, w laczeniach krotkie i zwiezle informacje sam jestem dziennikarzem TV. Na przyszlosc dopnijcie wszystko na ostatni guzik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ess Paski na brzuchu i ładne pupy z Łodzi IP: 163.244.63.* 11.10.08, 06:27 W buty sobie wsadzcie miejsce na M! Takie niby wspanialosc, a nikt jej nie chce pokazywac, nawet CNN mial ja w ... 100 razy bardziej wole Piotrkowska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mhm Re: Paski na brzuchu i ładne pupy z Łodzi IP: *.tktelekom.pl 11.10.08, 10:30 Pani Redaktor tak sie skupila na wyszukaniu wszelkich minusow programu, ze przegapila cenna wskazowke, a mianowicie paski na biodrach!!! Na biodrach, nie na brzuchu!!! Poziome, nikomu nie sluza, pani Redaktor tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Paski na brzuchu i ładne pupy z Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.08, 13:37 Jak wiadomo zarząd Manufaktury jest od lat w głębokim konflikcie z władzami miasta. Wymawianie nazwy centrum w towarzystwie Kropy jest surowo wzbronione. Za promocje miasta odpowiadaja ludzie prezydenta, a ten jest obrażony na wszystko co zwiazane z miejscem, ktore jest bardziej reprezentacyjne i co ważne, bardziej fotogeniczne niz Pietryna. Odpowiedz Link Zgłoś
brite chała i tandeta 11.10.08, 10:35 Ogólnie typowa chała i tandeta porannego programu dla gospodyń. Najciekawszy był wywiad z aktorem Grzegorzem Heromińskim, który w latach 90 wyemigrował do Stanów, by pracować fizycznie. Moje fotki: fotoforum.gazeta.pl/72,2,735,30569263,85765070.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tubylec TVN - Kicz czyli pseudopromocja miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 11:24 za nasze podatników pieniądze. Jak zwykle wyrzucone w błoto. Ale czego wymagać od radnych bezradnych. Media prywatne schlebiają najprymitywniejszym gustom. To norma. Kicz sprzedaje się dużo lepiej niż jakość. Przygłup Prokop i ta locha Wellman to logo tej stacji. Kultury tam nie uświadczysz. Komercja pełną gębą. Po prostu żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
prawy Pani Wioletto 11.10.08, 14:02 Witam... kolega po fachu się kłania Pani Wiolu kochana... koniecznie kawa, dobra czekolada albo zakupy i to jak najprędzej. Bo zdecydowanie ma Pani zły dzień albo doła jakiegoś. Bardziej tendencyjnego i pisanego pod tezę artykułu to dawno Panie nie napisała. Nie twierdzę, że było super, bo całości nie oglądałem Ale nie można aż tak krytykować. Więcej powściągliwości w wyrażaniu radykalnych opinii życzę. GF Odpowiedz Link Zgłoś
presse123 Re: Pani Wioletto 12.10.08, 20:43 Byłem i oglądałem. Rozumiem zdegustowanie Pani Redaktor. Pani Gnacikowska oglądając przekaz TVN oglądała w dużej części Łódź wykreowaną przez siebie samą. Pretensje proszę kierować wyłącznie do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zza węgła Re: Pani Wioletto IP: *.gprs.plus.pl 13.10.08, 20:52 Pani Gnacikowska przechodzi już samą siebie. Wszystko to co nie dotyczy Kropiwnickiego jest idiotyczne. Co to za sługa co swojemu Panu prawi same dusery nie ostrzegając go o śmieszności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Skoro w CNN nie było to i w TVN też IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.08, 15:40 "A przecież w Łodzi jest supermodne miejsce, które przyjeżdżają oglądać goście z całej Polski i Europy. I które znakomicie się filmuje. To miejsce na literę "M"." Skoro w CNN nie było to i w TVN też. Odpowiedz Link Zgłoś
login-ka zawód gej? 11.10.08, 23:22 Ok, Jacyków jest stylistą, ale po co ta informacja, że i zdeklaroym gejem? To jakiś zawód? Nie słyszałam o tym do tej pory... A może to ma znaczenie dla tych pasków na brzuchu? Co do promocji Łodzi... hmm... no, cóż, może taki materiał zamiast na brudnej Piotrkowskiej powinni byli nakręcić w mieszkaniu Kropaszenki? A, przepraszam, pewnie akurat go nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
artnow Obejrzyj zdjęcia z imprezy. 11.10.08, 23:45 Klliknij TU żeby zobaczyć zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juventus Paski na brzuchu i ładne pupy z Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 08:54 Świat się przewraca, pederasta promuje Łódź ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzermansch Paski na brzuchu i ładne pupy z Łodzi IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.08, 09:42 Ciekawe czemu nnie było to zorganizowane w sobotę, albo niedziele kiedy DD TVN ma największa oglądalność??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnk zdeklarowany gej? IP: *.mrs.modulonet.fr 16.10.08, 21:46 lo jezu, a coz to znaczy...? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość2 Paski na brzuchu i ładne pupy z Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 08:09 Pani Wiolu! Dobrze, że tak to pani ujęła. Bo zamiast wydać np. album o przemianach Łodzi w XXI wieku za 40 tysięcy, miasto buduje swój image na pop-kulturze, czyli papce mydlanej o płaskich brzuchach. Pozdr. k.j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin puk puk IP: *.gdynia.mm.pl 20.04.09, 16:08 Jacykow nie jestem gejem. On mówi o sobie, że jest Bi i sypia również z kobietami. Bi, a gej to różnica. Gejów i lezbijek jest 10%, a bi 30% choć wg seksuologów 80%. Odpowiedz Link Zgłoś