calor 29.10.08, 17:35 ruch na forum nie powala,dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
big_news Re: Jak na tak duże miasto 29.10.08, 17:55 Część nadaje wyłącznie z kompów pracodawców, więc komfort udzielania się na forum mają dość utrudniony. Część strzela długoterminowego focha, no bo inni dyskutanci nie sięgają im do kolan, więc się nie będą zniżać. Część wpada tylko z doskoku, taka już ich uroda. Część zagląda tylko w trakcie największych zadym, wtedy są niezwykle aktywni i tfurczy. Część się wciąż waha i bywa, że nawet jak już mają na monitorze gotowca, w ostatniej chwili rezygnują z wysyłki. Są jeszcze tacy, co nigdy niczego nie napisali, ale pasjami czytają to niepowtarzalne forum. Może się w końcu ośmielą?;) Odpowiedz Link Zgłoś
calor Re: Jak na tak duże miasto 29.10.08, 18:06 Faktycznie rano ruch był większy miłego pisania,zajrzę tu jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Re: Jak na tak duże miasto IP: *.toya.net.pl 29.10.08, 18:08 Rano pisali Ci co w UMŁ prace mają:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Jak na tak duże miasto IP: *.toya.net.pl 29.10.08, 20:42 Ci nowi też, no chyba, że jakąś akcję robia w tym czasie i nie mają czasu, bo mejle w grupie wymieniaja... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Jak na tak duże miasto 29.10.08, 19:10 Bigusiu, fajnie naPiSałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Jak na tak duże miasto 30.10.08, 09:07 A jeszcze inni potrafią pisać tylko na jeden temat, czym powodują wymioty i brak chęci udzielania się na forum u innych. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jak na tak duże miasto 30.10.08, 09:25 A ci monotematyczni (aby napewno, hę?) siłą zmuszają swoje ofiary do czytania i koniecznego komentowania swoich potwornych postów. Bardzo mi żal tych biedaczków. PS Może przebij się przez te ogromy (gdzie one, ach gdzież?!) politycznych wątków i rąbnij soczysty, a ciekawy tekst? Możesz to zrobić? Wielokrotnie już tym utyskującym to proponowałem i co? Można popularnie odpowiedzieć: gó.... Milutkiego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Jak na tak duże miasto 30.10.08, 09:28 > Milutkiego dnia. Wzajemniusio, buziaczki, papatki :* Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Jak na tak duże miasto 30.10.08, 09:47 Widzisz, Bigi, niektórym wystarczy wpaść, ponarzekać, po czym i tak się na wszystko wypiąć. Kompletny brak inicjatywy wykazać. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Jak na tak duże miasto 30.10.08, 09:50 Chyba chodzi o tych: Część strzela długoterminowego focha, no bo inni dyskutanci nie sięgają im do kolan, więc się nie będą zniżać. Odpowiedz Link Zgłoś
mi-6 Re: Jak na tak duże miasto 29.10.08, 18:17 dla jednych za mało polityki, dla drugich za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Bazyliszek 29.10.08, 20:41 Bazyliszek (gr. basiliskos), czasem nazywany królem węży, rodzący się z jaj, które składają siedmioletnie koguty, a następnie wysiadywany 9 lat przez ropuchy lub węże, może żyć wiele wieków. Wyglądem przypomina olbrzymiego węża, kojarzony jest także z jaszczurką. Może osiągnąć do piętnastu metrów długości. Żywi się wszelkiego rodzaju ssakami, ptakami, a także większością gadów. Jest śmiertelnym wrogiem pająków. Do obrony służą mu kły oraz wręcz toksyczny oddech, przede wszystkim jednak znany jest ze swojego spojrzenia – kto spojrzy mu w oczy natychmiast umiera. Naturalnym czynnikiem, który może doprowadzić do śmierci bazyliszka jest pianie koguta. Jako rzecze Wikipedia:) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Bazyliszek 29.10.08, 20:55 Ciekawe ma pochodzenie, ale dla mnie nie jest wężem. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ależ ruch jest, jest ruch. 30.10.08, 10:19 Ja na przykład przed chwilą przestudiowałam wątek "mój mąż nie umie mnie zaspokoić". Niby nic nowego nie ustaliłam, ale nie mogłam się oprzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Ależ ruch jest, jest ruch. 30.10.08, 10:44 Ja w pracy nie studiuję wątków. Po pracy też nie zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
big_pic Re: Jak na tak duże miasto 31.10.08, 15:56 big_pic picuje: to picu rzeczywiscie ogrom,ale wiecej tez można bo ruch to zdrowie a zdrowie to lodz Odpowiedz Link Zgłoś