rak.48 02.11.08, 12:36 www.pspnd.pl/html/stowa.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zych-on-line Re: Dla relaksu 06.11.08, 13:02 W niedzielę 9 Listopada 2008 roku w PŁOCKU przy ulicy Łukasiewicza 34 odbędzie się ostatnie spotkanie rudny jesiennej 1. Ligi Piłki Nożnej pomiędzy Wisłą Płock a Podbeskidziem Bielsko Biała. Startujemy punktualnie o 14:40. WSTĘP NA TO SPOTKANIE JEST W 100 % DARMOWY!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: Dla relaksu 10.11.08, 21:40 echhh... a już myślałam, że "dla relaksu", to coś wesołego napiszecie :)))) Ale skoro taki już jest temat, to pozwólcie, że coś zacytuję :) Taka....... "złota myśl", ale podoba mi się :) Rabbi Izaak z Berdyczowa mawiał: - Nie ma człowieka bez grzechu. Istnieje jednak zasadnicza różnica miedzy cadykiem a grzesznikiem. Cadyk, dopóki żyje, wie, że grzeszy. Grzesznik, dopóki grzeszy, wie, że żyje.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: Dla relaksu 10.11.08, 21:54 Jeszcze 2 żarciki, które mi się baaardzo spodobały.......... :) Tak dla relaksu :))) Syn pisze list do matki: - "Droga Mamo! Urodził mi się syn. Żona nie miała pokarmu, więc wzięła mamkę - Murzynkę, No i synek zrobił się czarny''. Matka odpisuje: - "Drogi Synu! Gdy Ty się urodziłeś, również nie miałam mleka w piersiach. Wychowałeś się na krowim, ale rogi to Ci wyrosły dopiero teraz''. i drugi :)) Zebranie zwierząt w lesie. Na podium stoi wilk i wykrzykuje: - Ładne, zgrabne, powabne i urodziwe na lewo, a inteligentne, mądre i wykształcone na prawo ! Zakotłowalo sie na leśnej polanie i po chwili po obu stronach stoją spore grupki zwierząt. A na srodku stoi ropucha. - Dlaczego tu stoisz a nie ustawiłas się? - pyta wilk. - No przecież sie nie rozdwoje. I z tym optymistycznym akcentem życzę wszystkim dużo poczucia humoru ;)))) dinozaurka :) Odpowiedz Link Zgłoś
jolka905 Re: Dla relaksu 11.11.08, 02:26 Witaj,Dinozaurko,po bardzo długim milczeniu! Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kajteczkowizna Re: Dla relaksu 11.11.08, 12:35 jolka905 napisała: > Witaj,Dinozaurko,po bardzo długim milczeniu! Pozdrawiam serdecznie. Student zapił się na śmierć, wysiadła mu wątroba po prostu i staje przed św. Piotrem. Ten mówi mu: - No student, do nieba Cię wpuścić nie mogę, ale młodo umarłeś, to dam Ci wybór: chcesz piekło zwykłe, czy studenckie? Student na to: - Studenckie życie mnie zabiło, pójdę jednak do zwykłego piekła. No i jak powiedział, tak się stało. W piekle impreza na całego, alkohol, seks, muzyka... Tylko codziennie wieczorem przychodzi diabeł i każdemu wbija gwoździa w tyłek. Minęło sto lat, aż student pomyślał sobie, że studenci to zawsze mieli lepiej, zniżki, etc. i poszedł do św. Piotra poprosić o przeniesienie do piekła studenckiego. Św. Piotr dał się jakoś przekonać. Następne sto lat student imprezuje, jak przedtem tylko diabła z gwoźdźmi nie ma. Po stu latach jednak przychodzi diabeł z workiem i mówi... - No student... ...SESJA. Odpowiedz Link Zgłoś
kajteczkowizna Re: Dla relaksu 11.11.08, 12:37 Student na miesiąc przed egzaminem zabiera się za naukę. Nagle odzywa się głos: - To ja twoja intuicja, odpręż się, idź na piwo, masz dużo czasu. Dwa tygodnie przed egzaminem student znów zaczyna się uczyć. Odzywa się ten sam głos: - Człowieku, jest impreza, idź! Masz czas nauczysz się... Dwa dni przed egzaminem student znów sięga po książki Odzywa się intuicja: - Daj spokój po co sie będziesz uczył, przecież to jest łatwe, jesteś zdolny. Wyluzuj się, wypij coś, zaruchaj. Bez nerwów! Rano w dzień egzaminu student postanowił jednak coś poczytać. Znów odzywa się intuicja: - Co się przemęczasz ja ci pomogę, siądz sobie, zapal, zrób kawę... Student wchodzi na egzamin i widzi lezące na stole profesora kartki z pytaniami. Intuicja: Bierz pierwszą z lewej i czytaj... Student: O kurwa! A intuicja: O ja pierdolę! Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: Dla relaksu 15.11.08, 23:44 Witaj Jolka :) Miło Cię widzieć:) Równiez Cię pozdrawiam:) Zresztą...... wszystkich tu piszących równiez :) A w Tobie, KAjteczkowizna, widzę, że mam forumowo_przyjazną_duszę :) Szkoda, że tak mało osób stara się widzieć w otaczającej nas rzeczywistosci choć troche pozytywów.... A żeby zobaczyć te pozytywy, trzeba się uśmiechać, bo inaczej brrr...... A to mi się bardzo podobało :) Mówi wnuk do dziadka: - Kiedyś to mieliście źle. Nie było internetu, komórek, czatu ani gadu-gadu... Jak ty w ogóle babcię poznałeś??? - No jak nie było? Wszystko to było! - odpowiada dziadek. - Jak to? - Normalnie - babcia mieszkała w internacie, jak wracała ze szkoły, to stałem na czatach, wychodziłem i z babcią gadu-gadu, a gdyby nie komórka, to i twojego ojca, i ciebie by nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: Dla relaksu 15.11.08, 23:51 Pozwólcie, że przytoczę jeszcze dwa żarciki, które tu juz raz umieszczałam..........mniej więcej 2 lata temu, więc być może nie wszyscy je znają, a bardzo mi pasują do tego, co dzieje się w polityce....... nie tylko naszego miasta. Syn pyta ojca: - Tato, co to jest POLITYKA? Ojciec odpowiada: - Zobacz, ja przynoszę pieniądze do domu, więc jestem KAPITALISTĄ, Twoja mama rządzi tymi pieniędzmi, więc jest RZĄDEM, dziadek uważa, żeby wszystko było na swoim miejscu, więc jest ZWIĄZKIEM ZAWODOWYM, nasza pokojówka jest KLASĄ ROBOTNICZĄ, a wszyscy mamy jeden cel, aby się Tobie lepiej wiodło! Ty jesteś LUDEM, a Twój młodszy brat, który leży jeszcze w pieluchach jest PRZYSZŁOŚCIĄ!!! Zrozumiałeś synku??? Chłopiec zastanawia się i mówi, że musi się z tym wszystkim jeszcze przespać. W nocy budzi chłopca płacz młodszego brata, który narobił w pieluchy i drze się wniebogłosy. A, że chłopiec nie wiedział co ma zrobić, poszedł do pokoju rodziców. W pokoju była tylko mama, ale spała tak mocno, że nie mógł jej dobudzić, więc poszedł do pokoju pokojówki, gdzie akurat zabawiał się z nią ojciec, a dziadek podglądał ich przez okno. Wszyscy byli tak sobą zajęci, że nie zauważyli, że chłopiec jest w pokoju. Malec postanowił więc, że pójdzie spać i o wszystkim zapomni. Rano ojciec pyta go: - Synku, możesz mi powiedzieć własnymi słowami co to jest POLITYKA?? - TAK!!! - odpowiada syn. - KAPITALIZM wykorzystuje KLASĘ ROBOTNICZĄ, ZWIĄZKI ZAWODOWE się temu przyglądają, podczas gdy RZĄD śpi, LUD jest całkowicie ignorowany, a PRZYSZŁOŚĆ leży w gównie!!! TO JEST POLITYKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: Dla relaksu 16.11.08, 00:56 no i ten drugi........... nareszcie udało mi się go odnależć :) Król Lew postanowil wybudowac na polanie dla swoich poddanych schronienie, ale to wymagalo szeregu zezwolen, wniosków i podan.Trzeba sie bylo udac do Urzedu by ta sprawe zalatwic, zwolal wiec miejscowa spolecznosc by wybrala przedstawiciela, zadecydowano wiec by byl to niedzwiedz, bo duzy, silny i wzbudza respekt. Po osmiu godzina wraca z urzedu, lew sie go pyta co tam zalatwil, a on mówi, ze nic. Jak to nic ! Ty taki wielki i nic?! Wydelegowano wiec lisa, chytry i przebiegly i sprytu ma duzo, wraca po osmiu godzinach i tez nic. Lew mówi, to moze wiewiórke, taka delikatna, ladna, szybka i zgrabna......., podobnie jak poprzednicy tez nic nie zalatwila.No to koniec naszych marzen orzekl Król Lew, a moze ktos na ochotnika? Zglosil sie osiol, wszyscy pekali ze smiechu, przeciez Ty nic nie potrafisz zalatwic, ale osiol sie uparl i poszedl. Wraca pod dwóch godzinach uradowany, z zezwoleniem w reku, ogólne zdziwienie, królowi szczeka opadla. Pytaja sie wiec jak to zalatwil, a osiol na to, ...gdzie otwarlem drzwi to ktos z rodziny... " Odpowiedz Link Zgłoś
kajteczkowizna Re: Dla relaksu 16.11.08, 19:59 Moze z innej beczki UOP ogłosił konkurs na najlepszy dowcip o Unii Europejskiej. Nagrody: I - 5 lat więzienia, II - 4 lata, III - 3 lata. Przyznanych będzie również kilka nagród pocieszenia - od roku do sześciu miesięcy więzienia. Odpowiedz Link Zgłoś
kajteczkowizna Re: Dla relaksu 16.11.08, 20:02 W szkole pani na matematyce: - Johann, podaj definicje trojkata. Wstaje Jasio i mowi: - Dyrektywa UE/12345678/2002/Mat - Pala! UE/12345677/2002/Mat! - UE/12345678/2002/Mat to kwadrat! Odpowiedz Link Zgłoś
kajteczkowizna Re: Dla relaksu 16.11.08, 20:03 Komisja Europejska postanowiła wybudować bramę w trzecie tysiąclecie jako symbol coraz ściślejszych więzi łączących państwa członkowskie. Wyłoniono podkomisję do przeprowadzenia przetargu, która ów przetarg ogłosiła. Do wykonania bramy zgłosiło się trzech oferentów: Turek, Niemiec i Polak. Pierwszy ofertę przedstawił Turek: brama solidna, projekt kompletny - wszystko w porządku - koszt: 6000 euro. Drugi był Niemiec: projekt w zasadzie nie odbiegał od projektu Turka, podobne wykonanie, cena: 10.000 Euro. Komisja pyta: czemu aż 10.000! Niemiec na to: solidny niemiecki projekt, solidne niemieckie materiały solidne niemieckie wykonanie, a to kosztuje. OK. Ostatni był Polak, który przedstawił projekt bardzo podobny, wręcz identyczny do projektów Turka i Niemca, ale cena wynosiła 56.000 Euro. Tu komisja o mało nie spadła z krzeseł, ale pytają, czemu tak astronomicznie wysoka kwota, na co Polak: - 25.000 Euro dla mnie, 25.000 dla Szanownej Komisji za trud włożony w przeprowadzenie przetargu i skuteczne jego rozstrzygnięcie, a 6.000 dla Turka, bo ktoś te bramę musi postawić... Odpowiedz Link Zgłoś
kajteczkowizna Re: Dla relaksu 16.11.08, 20:13 Między Stanami Zjednoczonymi a Związkiem Radzieckim miał się rozegrać turniej bokserski. Jednak dzieć przed turniejem zawodnik radziecki złamał sobie rękę podczas treningu. Na to jego trenerzy sobie myslą: - "Jeśli nikogo nie postawimy na ringu, to co sobie pomyślą o nas Amerykanie! Musimy kogoś niezwłocznie znaleźć!". I poszli szukać. Patrzą, a tu Iwan orze pole. Trenerzy podeszli do niego i mówią: - Iwan, jak wytrzymasz jedną rundę na ringu bokserskim, to dostaniesz 100 dolarów. - Ano, wytrzymam... - odparł Iwan. Nadszedł dzień rozgrywki. Trenerzy radzieccy ustawili Iwana na ringu i obserwują. Walka się rozpoczęła. Iwan stoi pośrodku i rozgląda się, bo przecież tu tak kolorowo, światełka, kamery, pełno ludzi, wszyscy patrzą się na niego. Tylko jakis facet lata dookoła niego i bije go po twarzy. Koniec rundy pierwszej. Trenerzy radzieccy podbiegli do Iwana i mówią: - Iwan, jak wytrzymasz drugą rundę, to dostaniesz 200 dolarów! - Ano, wytrzymam. Rozpoczęła się runda druga. Iwan znowu się rozgląda dookoła, bo nigdy w życiu nie był na zawodach bokserskich. I znowu jakis facet lata i bije go po twarzy. Koniec rundy drugiej. Radzieccy trenerzy podbiegają do Iwana i mówią: - Iwan, jak wytrzymasz trzecią rundę, to dostaniesz 500 dolarów! - Wytrzymam, wytrzymam. Runda trzecia. Iwan znowu się rozgląda i znowu jakis facet biega dookoła niego i bije go po twarzy. Koniec rundy trzeciej. Bardzo podekscytowani trenerzy podbiegają do Iwana i z entuzjazmem i proponują: - Iwan, jak wytrzymasz czwartą rundę, to dostaniesz 1000 dolarów! - Teraz, k**** nie wytrzymam! Teraz mu wpier****! - odpowiada Iwan. Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: Dla relaksu 22.11.08, 23:47 Z uśmiechniętymi pozdrowieniami :)))) www.joemonster.org/filmy/12087/Twoj_stary_jest_mistrzem_drugiego_planu Odpowiedz Link Zgłoś
jb-bj1 A może to ? 28.12.08, 14:18 W ślad za wieloma krajami Europy, również do Polski wkracza w niezwykle dynamicznej formie ciekawe zjawisko, jakim jest Nordic Walking – nowa forma aktywności ruchowej dla każdego. Nordic Walking to nic innego, jak naturalny marsz wzbogacony techniką odpychania się od podłoża za pomocą specjalnie skonstruowanych kijków, których umiejętne używanie angażuje górną połowę naszego tułowia. www.fit.pl/sporttozdrowie/nordic_walking,76,12,12,1748,0,0,0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś