saralee 24.10.03, 11:53 Kiedys przeczytałam tutaj wątek dotyczący miejsca, gdzie można kupić męskie odzienie :) Podano adres: (chyba) Starorudzka 12. Gdzie to w ogóle jest? Wiem,gdzie jest Rudzka...Dzięki ogoromne!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aric666 Re: starorudzka? 24.10.03, 11:56 Starorudzka jest wcześniej jadąc w kierunku Pabianic. Przy takim pałacyku. I komisie samochodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motomysz Re: starorudzka? IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 13:12 firma nazywa sie PAWIS a adres to rzeczywiscie starorudzka 12 Odpowiedz Link Zgłoś
saralee Re: starorudzka? 24.10.03, 13:31 dzięki, mam nadzieję, że mój facet znajdzie tam cos dla siebie :) dzięki wielkie PS. A jak tam dojechac?Obracam się raczej w innej częsci miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motomysz Re: starorudzka? IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 13:36 najlepiej czyms co jedzie pabianicka w strone rudzkiej i wysiasc w okolicach salonu Peugeota i stacji Shell'a ( nie wiem jak to jest teraz ale moze byc 11, 41 albo jakis autobus ). Odpowiedz Link Zgłoś
saralee Re: starorudzka? 24.10.03, 13:42 dzięki :) a czy może orientujesz się w ich ofercie?czy rzeczywiście jest tam duzy wybór? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motomysz Re: starorudzka? IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 13:49 www.pawis.com.pl, a poza tym na starorudzkiej jest siedziba firmy ( tam produkuja te garniturki ) i maja dosc duzy wybor w kolorach, rozmiarach, fasonach. ceny tez przystepne ( na miejscu moga zrobic drobne poprawki za darmo ) wszystkie garniaki ktorych uzywam do codziennego chodzenia do pracy tam kupilem polecam fason mario badz paulo Odpowiedz Link Zgłoś