Dodaj do ulubionych

starorudzka?

24.10.03, 11:53
Kiedys przeczytałam tutaj wątek dotyczący miejsca, gdzie można kupić męskie
odzienie :) Podano adres: (chyba) Starorudzka 12. Gdzie to w ogóle jest?
Wiem,gdzie jest Rudzka...Dzięki ogoromne!!!
Obserwuj wątek
    • aric666 Re: starorudzka? 24.10.03, 11:56
      Starorudzka jest wcześniej jadąc w kierunku Pabianic. Przy takim pałacyku. I
      komisie samochodowym.
      • saralee Re: starorudzka? 24.10.03, 11:57
        dzięki ogromne :)
    • Gość: motomysz Re: starorudzka? IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 13:12
      firma nazywa sie PAWIS a adres to rzeczywiscie starorudzka 12
      • saralee Re: starorudzka? 24.10.03, 13:31
        dzięki, mam nadzieję, że mój facet znajdzie tam cos dla siebie :) dzięki wielkie
        PS. A jak tam dojechac?Obracam się raczej w innej częsci miasta...
        • Gość: motomysz Re: starorudzka? IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 13:36
          najlepiej czyms co jedzie pabianicka w strone rudzkiej i wysiasc w okolicach
          salonu Peugeota i stacji Shell'a ( nie wiem jak to jest teraz ale moze byc 11,
          41 albo jakis autobus ).
          • saralee Re: starorudzka? 24.10.03, 13:42
            dzięki :) a czy może orientujesz się w ich ofercie?czy rzeczywiście jest tam
            duzy wybór?
            • Gość: motomysz Re: starorudzka? IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 13:49
              www.pawis.com.pl, a poza tym na starorudzkiej jest siedziba firmy ( tam
              produkuja te garniturki ) i maja dosc duzy wybor w kolorach, rozmiarach,
              fasonach.
              ceny tez przystepne ( na miejscu moga zrobic drobne poprawki za darmo )
              wszystkie garniaki ktorych uzywam do codziennego chodzenia do pracy tam kupilem

polecam fason mario badz paulo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka