Gość: smutny IP: *.vline.pl / 172.16.12.* 26.10.03, 17:16 Cholernie cienka i niewidoczna linia graniczna życia i smierci.Jest mi poprostu smutno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arnoldzik Kiepskie drogi - brawura kierowców - brak opon zimowyc IP: *.pl.abb.com 27.10.03, 08:06 h - bo przecież niepotrzebny wydatek - kultura jazdy na drogach jeszcze na poziomie gruntu (chociaż sie poprawia)- niestety dużo jeżdże samochodem i coraz częściej mam sytuacje w ktorych włos mi sie na głowie jeży. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Kiepskie drogi - brawura kierowców - brak opo 27.10.03, 19:50 to nie tyle kultura za kierownicą co durne nawyki przenoszone ze starych kierowców na młodych m. in. właśnie brak opon zimowych na kołach: bo kiedyś się jeździło na zwykłych cały rok to i teraz można :P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Tragiczny weekend na drogach IP: *.skierniewice.mediaclub.pl 27.10.03, 19:39 sam osobiście widziałe ten wypadek , to nie było przypadkowe uderzenie w drzewo kierowca jechal za szybko i poprostu nie wyrobił się na zakręcie i uderzył w drzewo, z samochodu nic nie zostało oprócz tylnich świateł. on musiał jechać co najmniej 180km/h Odpowiedz Link Zgłoś
kuubaa Re: Tragiczny weekend na drogach 28.10.03, 12:09 No popatrzcie tak niebezpiecznie mimo że motocykliści sprzęty pochowali! Odpowiedz Link Zgłoś