gosiakz Kropiwnicki myśli tylko o sobie 15.11.08, 09:06 www.lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/922845.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodziak Kropiwnicki najgorszym prezydentem IP: *.toya.net.pl 15.11.08, 17:23 Jak dla mnie to to zestawienie jest mocno naciagane , gdyby bylo tak zle to by chyba nie byl wybrany ???!!! Kolejne zagrywki polityczne , szkoda czasu, ja nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
8g Kropiwnicki najgorszym prezydentem 16.11.08, 12:14 Spośród dotychczasowych( po 1990 r.) po Palce najwyzej oceniam Kropę, a z wszystkimi pracowałam.Oczywiście kieruję się dokonaniami a nie cechami charakteru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ateista Re: Kropiwnicki najgorszym prezydentem IP: *.lodz.mm.pl 05.01.09, 18:25 a te dokonania to: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafik Kropiwnicki najgorszym prezydentem IP: *.toya.net.pl 16.11.08, 17:13 Nie dziwi mnie, że w czasach rządów PO, kiedy to GW ma jasno obrany kurs polityczny tak zaciekle atakowany jest Kropiwnicki. Jeszcze nie mogą znieść ostatniej porażki wyborczej w Łodzi. Każdy kto chce dokonać naprawdę obiektywnej oceny Łodzi widzi jak Łódź się zmieniła przez ostanie 6 lat, ile firm zostało ściągniętych do miasta, ile kamienic odremontowano a to, że są utrudnienia na drogach to normalne jak się chce je wyremontować. Myślę, że Kropiwnicki jest dla Łodzi najlepszym rozwiązaniem a na pewno lepszym niż gospodarczy cud PO, którego się ciągle nie możemy doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
zielony31 Re: Kropiwnicki najgorszym prezydentem 16.11.08, 18:50 Gość portalu: rafik napisał(a): > Nie dziwi mnie, że w czasach rządów PO, kiedy to GW ma jasno obrany kurs polity > czny tak zaciekle atakowany jest Kropiwnicki. Jeszcze nie mogą znieść ostatniej > porażki wyborczej w Łodzi. Każdy kto chce dokonać naprawdę obiektywnej oceny Ł > odzi widzi jak Łódź się zmieniła przez ostanie 6 lat, ile firm zostało ściągnię > tych do miasta, ile kamienic odremontowano a to, że są utrudnienia na drogach t > o normalne jak się chce je wyremontować. Myślę, że Kropiwnicki jest dla Łodzi n > ajlepszym rozwiązaniem a na pewno lepszym niż gospodarczy cud PO, którego się c > iągle nie możemy doczekać. Człowieku...ty chyba nie mieszkasz w Łodzi...remontują to prywatni właściciele...a nie Miasto !To ,że pomniki stawia to nie znak ,że lepiej tylko brak pomysłu co robić? szuka więc tematów zastępczych...jakim są np.pomniki i festiwal 4 kultur.Takich festiwali w Warszawie czy Krakowie rocznie odbywa się kilkanaście.... A gdzie obwodnica Łodzi....a gdzie szybki tramawaj,gdzie rewitalizacja otoczenia Manufaktury... przejdz sobie Kilińskiego od dworca Ł.Fabryczna do Piłsudskiego czy Legionów od Żeromskiego do Zachodniej... zobaczysz te 6 letnie osiągnięcia twojego Kropy.Fajna ksywka ...Koniec i kropka a parafrazując "Kropa i koniec..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szepard Re: Kropiwnicki najlepszym prezydentem IP: *.toya.net.pl 17.11.08, 00:45 po prostu jest najlepszy i już. Im bardziej Łódź się rozwija, tym bardziej lewicowa sfora obszczekuje karawanę. Na szczęście Kropek nie pęka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Re: Kropiwnicki najlepszym prezydentem IP: *.4web.pl 05.01.09, 01:24 Szepard napisał "Na szczęście Kropek nie pęka" Jak się przekłuje ten pusty balon o nazwie Kropa to pęknie. Nie bój się. A 8g napisała: Spośród dotychczasowych( po 1990 r.) po Palce najwyzej oceniam Kropę, a z wszystkimi pracowałam.Oczywiście kieruję się dokonaniami a nie cechami charakteru. No jasne, jak się jeździło za nasze na pielgrzymki i szkolenia w ciepłych krajach, brało premie, to się chwali Kropę za osiągnięcia. Szkoda że tylko takich dokonał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Kropiwnicki najgorszym prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 06:43 Jakieś odgrzewane to forum ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
minigry.amor.pl Pies j... pseudo dziennikarzy 05.01.09, 09:03 Cytat z artykułu: "...W Gdyni nie ma problemów z miejscami do parkowania. Nawet w samo południe przed urzędem miasta można zostawić auto. W dodatku za parkowanie w ogóle się nie płaci. Nikt nie pije na ulicy piwa, reprezentantów żulerni spotkaliśmy tylko na dworcu..." Co za bzdura i kłamstwo! Żule w Gdyni są nawet w tramwajach. A co do parkowania - zimom Gdynia to wiocha. Sprawdzcie latem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redakcja :-) IP: *.lodz.agora.pl 05.01.09, 10:26 W Gdyni nie ma TRAMWAJÓW! Odpowiedz Link Zgłoś
minigry.amor.pl Re: :-) 05.01.09, 11:58 > W Gdyni nie ma TRAMWAJÓW! Racja, są trolejbusy. Pomyłka. Nie mniej jednak żule po 22:00 sa wszedzie i GŁOŚNO spiewają. Łódzkim żulom daleko do takich spiewów. Nie wiem zatem po co ta propaganda progdyńska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁODZIAK Kropę cenię za jego nieobecność IP: *.wroclaw.mm.pl 05.01.09, 09:09 ŁÓDŹ BEZ KROPY SOBIE DRYFUJE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p306 Poproszę o więcej takich artykułów IP: *.eranet.pl 05.01.09, 09:12 Konkretnie i rzeczowo. dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁODZIAK "kropę" cenię za jego ciągłą nieobecność IP: *.wroclaw.mm.pl 05.01.09, 09:12 ŁÓDŹ BEZ "KROPY" SOBIE PORADZI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Żal Dupę Ściska.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.09, 10:01 Bo u nas się robi pokazówkę dla "prezydenta rezydenta", że wszystko jest SUPER. Już widzę "prezydenta rezydenta" jak chodzi po ulicy i liczy np. przepalone latarnie...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kameleon Ale tylko Kropa walczy o 3 Króli i tu nie ma IP: *.toya.net.pl 05.01.09, 11:31 zadnej konkurencji Odpowiedz Link Zgłoś
zielony31 Wolna Wigilia ! Kto jest za? 05.01.09, 21:16 Gość portalu: kameleon napisał(a): > zadnej konkurencji Ja wolę mieć 4-kę króli ...a poważnie to z racji tradycji i ułatwienia życia rodzinnego to wolę wolną Wigilię.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sowa Ale nasz musi rządzić z Brukseli i to go trochę IP: *.toya.net.pl 05.01.09, 11:33 tlumaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon A nasz jest za to najbardziej arogancki ze IP: *.toya.net.pl 05.01.09, 11:34 wszystkich , bo i tak nikt go nie może pozbawić stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sońka Łódź w poszukiwaniu idealnego prezydenta IP: *.chello.pl 05.01.09, 11:53 Panu Kropiwnickiemu dać tylko fundusz na wyjazdy i będzie jezdził do oporu ile dusza zapragnie nie przejmując się łodzią Dopuścic młodych do władzy niech myślą o przyszłosci a nie żeby przed emeryturą zwiedzić cały świat za nasze pieniądze Śmieszny ten nasz prezydent założy szarfę i czapeczkę i prezentuje się jak papa SMERF Odpowiedz Link Zgłoś
zielony31 Re: Łódź w poszukiwaniu idealnego prezydenta 05.01.09, 21:13 ...nie obrażaj poważnego papę Smerfa! Nie wiem jak to się stało ,że ten temat został odgrzany... Widzę ,że redakcja GW zaczyna próbować troszkę poszczypać Kropę! Sprawdzcie jak on rozlicza dni pracy w Urzędzie gdy wyjeżdza na wycieczki sponsorowane... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jacek2216 Kropiwnicki najgorszym prezydentem 05.01.09, 13:08 On jest po prostu zły pod każdym względem. Te 21%, które go ocenia bardzo dobrze, to ludzie po prostu zacofani, swoiści fundamentaliści, do których nie docierają żadne argumenty i nie liczy się rzeczywistość. Szczególnym osiągnięciem Kropiwnickiego jest wzrost brudu w mieście, nieprzestrzegania prawa i panoszenie się żuli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki Kropiwnicki najgorszym prezydentem IP: *.wshe.lodz.pl 05.01.09, 13:14 Kropiwnicki wygrał wybory, bo PO wystawiła kogoś takiego jak Kwiatkowski.Taka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek2216 Kropiwnicki najgorszym prezydentem 05.01.09, 13:19 Mam pytanie: Kto oglądał w telewizji jak Kropiwnicki robił z siebie idiotę w noc sylwestrową na rynku przed Manufakturą? Facet najwyraźniej robi sobie publicity bo chce się dostać do parlamentu europejskiego. I znowu zrobi nas wszystkich w konia. Odpowiedz Link Zgłoś
ordynat.uchleja Łódź w poszukiwaniu ...... 05.01.09, 14:11 .... idealnego prezydenta" Omatko ! Znów gdzieś wyjechał ??! Zmylił pogonie ?!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Kropiwnicki najgorszym prezydentem IP: 83.142.207.* 05.01.09, 14:31 Może należy poszukać wsród kobiet, może pani wojewoda? Czytałam,że prezydent Wrocławia podpadł PO i Wrocławowi zaczyna się obcinać fundusze na inwestycje. Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_nr_1 Przyklad z Bydgoszczy 05.01.09, 15:14 Prezydent Bydgoszczy Konstanty Dombrowicz zajal w tym sandazu wysokie miejsce a w rzeczywistosci to jeden z najgorszych prezydentow w historii Bydgoszczy i mieszkancy chca go odwolac! Tak wiec nie wierzcie wynikom tych sondazy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrkowianin Łódź w poszukiwaniu idealnego prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 15:17 Kropa powinien posłuchać prezydenta Rzeszowa i NIGDY nie angażować się w w działalność polityczną. Bo tak to ani nie jest prezydentem (gospodarzem miasta) , ani politykiem. A już walka o wolny dzień w "Trzech króli" to delikatnie mówiąc - kompromitacja. A do mieszkańców Łodzi mam prośbę: wywalcie w następnych wyborach Kropę i jego namaszczonego Tomaszewskiego. Oszczędzicie sobie chociaż wstydu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ejka do europarlamentu nie wybierać tej kliki IP: *.gprs.plus.pl 05.01.09, 18:53 Gość portalu: piotrkowianin napisał(a): > A do mieszkańców Łodzi mam prośbę: wywalcie w następnych wyborach > Kropę i jego namaszczonego Tomaszewskiego. Oszczędzicie sobie > chociaż wstydu! I w najbliższych wyborach do europarlamentu też ich nie wybierajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_powolnny12 Re: do europarlamentu nie wybierać tej kliki IP: *.iwacom.net.pl 05.01.09, 23:09 W pozbyciu się pana Jerzego K. przed terminem mogą pomóc łodzianom łódzcy radni. Do tego potrzeba umowy pomiędzy PO, SLD-SDPL i Demokratami PL. Chodzi o to aby sparaliżować skutecznie pracę RaDY Miasta Łodzi poprzz złożenie przez radnych z w/w klubów mandatów-przy pewności że nie znajdzie się żaden debil z ich list który zgodzi się na objęcie mandatu. Kadłubowa rada nie może podejmować decyzji, efekt: premier na wniosek wojewody przekazany mu via MSWiA powołuje osobę pełniącą funcje organów gminy i to do końca kadencji. Zrozumcie do końca kaencji w 2010 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek - USA moze warto nawet teraz go wyrzucic? IP: 12.235.104.* 05.01.09, 17:10 Kropiwnicki to koscielny przydupas nie majacy pojecia o rzadzeniu. Lodz stracila mnostwo czasu w porownaniu z innymi miastami.Teraz trzeba to nadgonic.Spedzilem 2 tygodnie w Lodzi i wyjechalem ,ze zniszczonymi butami i uszkodzonym kolanem, kiedy to przewrocilem sie zahaczajac butem o nierowna plyte chodnikowa w Srodmiesciu.Niektore czesci Lodzi moga swietnie grac w filmach o wojnie i okresie powojennym.Moze warto tego przyglupa K. wyrzucic nawet pod koniec kadencji. Czy ktos sprawdzil, kto dostal wziatke za zakup choinki za 200 tysiecy zlotych na Plac Wolnosci, warta gora 1000 PLN??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Głupi trolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 23:58 Nie popieram kropy ale twoj wpis to jedna wielka głupota. nie dziwie sie, ze zwalniaja 300 osob z agory. to trole nie dziennikarze. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_powolny12 Re: Głupi trolu 06.01.09, 18:14 Jam nie pracownik Agory. A co metody na paraliż Rady w paru gminach taka operacja zakończyła się sukcesem i nielubiany pan wójt/burmistrz poszedł sobie do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
madox44 informacje finansowe są w tym mieście tajne 06.01.09, 06:50 jak przystało na gród mafijny Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakz mieszkaniówka Kropiwnickiego 07.01.09, 09:28 to faktycznie same zgliszcza , niczym po wojnie, tylko do zaorania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polska Kropiwnicki najgorszym prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 18:32 Ludzie dajcie już spokój, przecież te artykuły to kampania wyborcza prezydenta Wrocławia. Poczytajcie sobie forum Wrocławskie tam sytuacja jest zupełnie inna. Mega zakorkowane miasto i źle prowadzone inwestycje a sam Dutkiewicz to tylko się na PR zna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Łódź w poszukiwaniu idealnego prezydenta IP: *.toya.net.pl 07.01.09, 18:40 "Dziennikarz z lokalnej gazety: - Prezydent Dutkiewicz tłumaczył, że miasto musi wydać jak najwięcej unijnych pieniędzy na remonty dróg. I dlatego są korki, przecież to logiczne." niestety Kropiwnicki ma za nic ciemny lud i niczego tłumaczyć nigdy nie zamierzał i nie zamierza. "Wrocław to jedyne duże miasto w Polsce, które nie ma obwodnicy. Ciężarówki wloką się przez centrum" no proszę to Łódź chyba nie jest dużym miastem i też obwodnicy nie ma, chyba że dziennikarzyna za takową uważa ciąg: Rzgowska-Paderewskiego-Pabianicka-Włókniarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marini Łódź w poszukiwaniu idealnego prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.09, 18:47 artykul stronniczy ,jesli wymieniasz wady lodzi przy wroclawskich to jedz tak samo z zaletami, np wymieniles wroclawskich inwestorow a lodzcy ?.fakt racja wroclaw jest super ale pomysl kto i kiedy wybudowal wroclaw a kiedy i pod jakim zaborem rozkwitala lodz.ja uwielbiam wroclaw ale jestem lodzianinem i fakt ze prezydent jest nijakim ignorantem i miasto jest brudne to je lubie i za nim tesknie a i gdzie ty masz obwodnice lodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś