mychaer 21.11.08, 15:25 gdzie robicie zdjęcia swoim maluszkom do chrztu? ja myślę o zdjęciach w plenerze.. Ma ktoś jakieś doświadczenia? Gdzie warto? Jakie ceny? Co w zamian? Wgryzam się właśnie w ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olla302 Re: fotograf do chrztu IP: *.toya.net.pl 25.11.08, 11:02 polecam panią Dorotę,bardzo ładne zdjęcia i właśnie preferuje plener,ma dużo ciekawych pomysłów,niedroga naprawdę,bardzo elastyczna jesli chodzi o warunki,wszyscy oglądający moje zdjęcia byli zachwyceni,601-986-124 Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: fotograf do chrztu 25.11.08, 11:09 a ja polecam www.tenfotograf.republika.pl/ na stronie są tylko zdjęcia ślubne, ale do chrztu też robi Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Obejrzałam. 25.11.08, 11:21 Podobało mi się zwłaszcza zdjęcie, gdzie pan młody prezentuje pannie krocze, w które ta usiłuje wepchnąć mu bukiet, zaś z tyłka wystaje panu żeliwny słupek. Inny żeliwny słupek wychodzi pannie z cycka, kiedy ta wypina się przy pompie. Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: Obejrzałam. 25.11.08, 11:29 prawda że niebanalne i można od razu interpretować przyszłe stosunki małżeńskie... Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Niebanalne. Wręcz 25.11.08, 11:31 widzę oczami wyobraźni świeżo przyjęte na łono Kościoła niemowlę osadzone na tym samym kołku. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Niebanalne. Wręcz 25.11.08, 15:56 Hmm tez rzuce okiem, moze ojciec ma na imie VLAD, a przydomek Palownik? To wtedy uszlaby taka sesja. Ja moge od siebie polecic www.rafalglebowski.pl Sam ma dziecko wiec wie jak podjesc do tematu, aczkolwiek na stronie raczej tez slubne przedstawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdumiony Re: Obejrzałam. IP: *.toya.net.pl 25.11.08, 16:00 aaa202 napisała: > Inny żeliwny słupek A kto powiedział, że wszystkie słupki mają być takie same?! Odpowiedz Link Zgłoś
nika720 Re: fotograf do chrztu 25.11.08, 18:27 www.fotoewa.pl Robimy tam zdjęcia z okazji różnych uroczystości od 8 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
mychaer Re: fotograf do chrztu 19.04.09, 12:06 Sesję plenerową do chrztu wykonałam korzystając z usług pomysłowej pani fotograf, która ma świetne podejście do dzieci. Efekty kapitalne. Szczerze polecam. www.studiofotografic.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś