Dodaj do ulubionych

Radio Chilli-Zet wygryzło Pogodę

08.12.08, 12:55
Ruszyło Chilli-Zet. Nadaje na częstotliwości 89,6, czyli w miejscu
gdzie funkcjonowało Radio Pogoda.

Tak więc - w milionowej aglomeracji pozostały tylko trzy lokalne
rozgłośnie radiowe:
- Radio Łódź
- Radio Parada
- Studenckie Radio Żak

Obserwuj wątek
    • Gość: bbb Re: Radio Chilli-Zet wygryzło Pogodę IP: *.zb.lnet.pl 08.12.08, 14:22
      Na całe szczęście ilość lokalnych stacji radiowych nie jest wyznacznikiem
      "metropolitalności". Ani tym bardziej ich mierny poziom.
      • Gość: :( Chilli-Zet wygryzło niestety też radiojazz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 14:29
        Chilli-Zet wygryzło niestety też radiojazz z krakowa i z warszawy :(
    • Gość: bbb PS IP: *.zb.lnet.pl 08.12.08, 14:33
      Pogoda nadaje teraz na 104,5 jako Planeta FM.
      • Gość: radiofan Re: PS IP: *.toya.net.pl 08.12.08, 18:05
        Nareszcie zniknal ten koszmarek pod nazwa Pogoda. Jeszcze Parada i lodzki eter bedzie lepszy. Nie liczy sie sama lokalnosc - liczy sie poziom. Szkoda tylko ze nie zniknie Radio Lodz zdecydowanie najgorsze i to za pieniadze podatnikow czyli nasze.
        • brite Re: PS 08.12.08, 20:19
          > Radio Lodz zdecydowanie najgorsze

Jeżeli chodzi o sprawy łódzkie, to zdecydowanie najlepsze.
          • nefnef Re: PS 09.12.08, 15:35
            Gdyby jeszcze tam była łódzka muzyka.
            • Gość: lavinka z nielogu Re: PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 16:35
              ... i wywiady z łódzkimi menelami.
              • nefnef Re: PS 09.12.08, 19:36
                Kobieto, w Łodzi menele – rzecz łódzka, są, i wywiady z nimi też bywają.
        • Gość: kolin_lodz Re: PS IP: *.toya.net.pl 08.12.08, 21:23
          Rozumiem, że jesteś super autorytetem by nakazywać ludizom co mają
          słuchać.
          Z badań słuchalności wynika, że Parada zajmuje chyba 3 miejsce pod
          względem słuchalności w Łodzi, ale Ty jednak autorytatywnie
          stwierdzasz że to badziew.
          Może mi wyjaśnisz dlaczego uważasz, że Łódź nie zasługuje na lokalne
          radio a nie muzykę z komputera z 2 minutowymi wiadomościami
          lokalnymi (jak np. w Esce czy innym Voxie)
          • Gość: 7 Re: PS IP: *.aster.pl 09.12.08, 18:00
            Express ilustrowany też czyta sporo osób.
            • Gość: kolin_lodz Re: PS IP: *.toya.net.pl 09.12.08, 21:13
              no czyta, czyli Twoim zdaniem Wielki Autorytecie należy Express
              Ilustrowany zutylizować by polepszyć Twoje samopoczucie?
        • Gość: leslaw_m Re: PS IP: *.lodz.msk.pl 28.12.08, 13:11
          akurat nie słucham radia łódz, ale znam wielu którzy to robią.
          mozna się czepiać, ale jest to radio jako nieliczne, z zywym
          prowadzącym, z wiadomosciami, wywiadami, tematycznymi programami
          autorskimi, reportarzami wreszcie itp itd.
          jesli je zlikwidujesz masz 100% pewnosci, ze zadna inna stacja
          takiej luki nie zapełni.
          słuchaj do woli parady, eski, zetki, rmf i całej tej jednakowej
          rąbanki przez cały dzień z wywrzeszczanymi wiadomościami przez 2
          minuty raz na godzinę i daj żyć innym.
      • Gość: Jim Re: PS IP: *.toya.net.pl 08.12.08, 20:09
        A nic z tych rzeczy. Planeta FM to jest dawna Radiostacja i nadaje od paru miesięcy.
    • brite Re: Radio Chilli-Zet wygryzło Pogodę 08.12.08, 20:21
      Radio Pogoda już od paru lat to część EuroZet.
      • Gość: fanradiowka Re: Radio Chilli-Zet wygryzło Pogodę IP: *.pools.arcor-ip.net 09.12.08, 14:59
        pl.delicast.com/radio/Polska
        klik i caly, no prawie caly;)swiat gra i co slabsiejsze tv tez
        chodza
    • Gość: STUDI Kolejny badziewny samograj MP3 .... IP: *.prokom.pl 09.12.08, 15:25
      ... z kilkoma utworami granymi do przysłowiowego zrzy***** ale za to z mnóstwem
      rozmaitych reklam. Radio w Polsce upadło kilka lat temu. Dobrze ze można
      pokręcić antenką i wyłapać wiele porządnych stacji radiowych.
      • Gość: fanradiowka Re: Kolejny badziewny samograj MP3 .... IP: *.pools.arcor-ip.net 09.12.08, 16:15
        Jak sie pokreci antenka, to i porzadne radio erywan moze zagrac.
        • Gość: uhm Re: Kolejny badziewny samograj MP3 .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 09:12
          s11.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=98218
      • Gość: Marcin Re: Kolejny badziewny samograj MP3 .... IP: *.toya.net.pl 10.12.08, 15:17
        Żenada, to mało powiedziane. Muzyka z komputerka, idiotyczne teksty
        prowadzących dla niedorozwiniętych snobów - oto krótki przepis na
        chilii-zet.
        Pal diabli, że Pogoda vel Classic była średnia, ale tam przynajmniej
        słychać było że pracuje tam dziennikarz, że nie jest to kolejny
        automat z piosenkami.

• Gość: dd Re: Kolejny badziewny samograj MP3 .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 09:24
          Ja jestem zdruzgotany tą zamianą. W Planecie są prezenterzy Pogody , którzy
          zamienili sie tylko w idiotów i jadą dalej. Nie słyszę tylko Zbyszka Fidosa,
          Tomka Brzezińskiego i Aśki Kowalskiej Ekert. Wieczornej Pogody na żądanie będzie
          mi cholernie brakować. Czy ktoś wie, gdzie teraz mogę usłyszeć Fidosa?
          • Gość: luki Re: Kolejny badziewny samograj MP3 .... IP: *.toya.net.pl 17.12.08, 17:09
            Chyba w przejsciu podziemnym przy Dw. fabrycznym. Na antenie na pewno nie, bo
            prawie wszystkich wywalili, a ci co zostali pasuja do mlodziezowego radia jak
            piesc do nosa. Koszmarny badziew.
            • Gość: widz Re: Kolejny badziewny samograj MP3 .... IP: *.toya.net.pl 18.12.08, 20:43
              Za to Tomek Brzeziński robi teraz w Tv Toya- kolejnym pseudo łódzkim medium
            • Gość: bb Re: Kolejny badziewny samograj MP3 .... IP: *.toya.net.pl 18.12.08, 20:53
              Luki - skąd masz takie informacje, że prawie wszystkich wywalili? Polecam
              zajrzeć na stronę Planety - prawie wszyscy zostali, z wyjątkiem wymienionych już
              wcześniej
            • Gość: margośka Re: Kolejny badziewny samograj MP3 .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 09:26
              z tego co słyszałam od koleżanki, która była blisko Pogody, to Fidos sam
              zrezygnował, bo nie chciał w takim badziewiu pracować. A może miał lepsze
              propozycje? tylko na razie nigdzie go nie słychać. Fidos, Szewczyk
              Szwelengreber, Zieliński, Wójcik - niezła ekipa, nie? Wszyscy pracowali w
              Classicu albo Pogodzie i wszyscy zniknęli z eteru.
              • Gość: sluchaczka Re: Kolejny badziewny samograj MP3 .... IP: *.toya.net.pl 23.06.09, 22:56
                Gość portalu: margośka napisał(a):

> z tego co słyszałam od koleżanki, która była blisko Pogody, to Fidos sam
                > zrezygnował, bo nie chciał w takim badziewiu pracować. A może miał lepsze
                > propozycje? tylko na razie nigdzie go nie słychać. Fidos, Szewczyk
                > Szwelengreber, Zieliński, Wójcik - niezła ekipa, nie? Wszyscy pracowali w
                > Classicu albo Pogodzie i wszyscy zniknęli z eteru.

Wojcik pracuje w radiu gdzieś w zachodniopomorskiem, Marek Szwelengreber jest
                konferansjerem prowadzacym eventy, Marcin Szewczyk i Maciek Zielinski wycofali
                sie z mediow i prowadza wspolnie firme produkcyjna, Tomek Brzezinski - TV
                Toya... co do innych nie wiem...
          • Gość: Ewa bardzo zła zamiana IP: *.net-partner.pl 26.12.08, 13:22
            niestety na razie nigdzie nie można usłyszeć Z.Fidosa ,może kiedyś...,po prostu
            odebrano nam to,co mieliśmy Naszego Łódzkiego ...
            • Gość: planet Re: bardzo zła zamiana IP: *.toya.net.pl 26.12.08, 16:39
              Planeta to najlepsze radio i tylko jej sluham bez pszerwy. Pogoda to byl zwykly
              badziew i dobrze ze jusz jej nie ma.
              • Gość: fmmaciekfm Re: bardzo zła zamiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 17:11
                Witam! Czy ma ktoś może/znalazł playlistę radia Chilli Zet??
                Wg.mnie Radio Chilli Zet jest bardzo oryginalne,trafiające w inteligentnych
                odbiorców.Planeta FM Łódź jest dla mnie niewypałem,dawna Radiostacja grająca
                czarne hity była o wiele lepsza!
    • Gość: Mirek Re: Radio Chilli-Zet wygryzło Pogodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 21:46
      Może źle, że Chili ZET pojawiło się przez wygryzanie, ale Chili ZET
      jest świetną stacją. Mnóstwo ludzi ich słucha.
      • Gość: bb Re: Radio Chilli-Zet wygryzło Pogodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 11:58
        Mirek - a skąd wiesz, że mnóstwo ludzi ich słucha? dopiero pojawili sie w Łodzi
        i nigdzie nie widziałem badań sluchalności uwzględniających Chilli
        • Gość: fmmaciekfm Re: Radio Chilli-Zet wygryzło Pogodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 14:59
          Napewno więcej niż Planetę FM...
          Chilli Zet jest ok,właśnie mi przysłali wygraną płytę SHINE
          • Gość: bb Re: Radio Chilli-Zet wygryzło Pogodę IP: *.toya.net.pl 29.12.08, 23:45
            nie wiem, czy mniej, czy więcej. Chcę wiedzieć, tylko skąd te informacje. Bo to,
            że ja słucham i jeszcze dwóch moich kolegów, albo, ze wygrałem płytę, nie znaczy
            jeszcze, że Chilli ma więcej słuchaczy od planety
      • Gość: martu18 Re: Radio Chilli-Zet wygryzło Pogodę IP: *.nfb.pl 12.03.09, 17:06
        ja tam nie wiem czy radio pojawiło się przez wygryzanie czy nie :P ale mnie
        muzyka tam puszczana się podoba :) jak dla mnie jest to jedno z lepszych odmian
        zetki... audycje tez niczego sobie :)
        • Gość: ww_lodz Re: Radio Chilli-Zet wygryzło Pogodę IP: *.pai.net.pl 12.03.09, 17:43
          A ja polecam Radio PiN, świetna muzyka! : )
    • Gość: gość portalu <a href="http://www.di.fm" target="_blank">www.di.fm</a IP: *.4web.pl 23.06.09, 23:07
      www.di.fm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka