kasiaavon 01.01.09, 21:41 hej! pytałam juz o dermatologa na Dabrowie. Ale czy znacie jakichś w Łodzi prywatnie! ale zaznaczam, ze chodzi mi o takich których ceny za wizytę znacie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Baz Re: Dermatolog Prywatnie Łódź IP: *.astral.lodz.pl 02.01.09, 11:06 Dermed - ceny usług/ wizyt podane na stronie internetowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dermatolog Prywatnie Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 14:02 Odradzam. Jedna wizyta nie wystarczy, każda kosztuje najmniej 80zł. Wydasz na leki, które nie poskutkują i będziesz się denerwować. Aż w końcu skierują Ciebie do profesora, za którego zapłacisz jeszcze więcej. Etc, etc, etc. Wszystko zależy od "wagi problemu". Zacznij od przychodni na Krzemienickiej jeżeli chcesz tylko rozpoznać problem. Potem już szukaj specjalisty ale nie w Dermedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Dermatolog Prywatnie Łódź 08.01.09, 10:06 A jasam polecam dr Cichego w Dermedzie na Jaracza. Bardzo doświadczony, nie żeruje na wizytach i skuteczny w różnych sprawdzonych sytuacjach. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Dermatolog Prywatnie Łódź 08.01.09, 10:57 Potwierdzam - dr Cichy jest kompetentny i bardzo sprawny. Byłam dość dawno i jakoś mnie to nie zrujnowało. Natomiast na Krzemienieckiej leczyłam dziecko na tajemnicze schorzenie skóry na głowie okrągły rok, pani dr twierdziła że to jakiś drobiazg, ale choroby nie wyleczyła. W trądziku i AZS dobra i niezwykle skuteczna jest pani dr Choczaj Piotrkowska 17. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awa Re: Dermatolog Prywatnie Łódź IP: 91.193.160.* 08.01.09, 20:53 kol.3 napisała: > Potwierdzam - dr Cichy jest kompetentny i bardzo sprawny. Byłam > dość dawno i jakoś mnie to nie zrujnowało. chorujesz na przewlekłe schorzenia dermatologiczne? jeśli nie, to trudno żeby jednorazowa wizyta cię zrujnowała. znam takich co chorują i leczą się w Dermedzie. ich opinia pokrywa się z tym, co powyżej napisał "gość". Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Dermatolog Prywatnie Łódź 10.01.09, 13:59 Nie muszę się tłumaczyć na co chorowałam. Nie ma przymusu korzystania z Dermedu. Każdy ma prawo do swojej opinii. Ja wyraziłam swoją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz na krzemienieckiej?? IP: 94.254.188.* 09.06.09, 08:25 tam mnie źle zdiagnozowali i przez 2 tygodnie leczyli dość kosztownie ale lekami na zupełnie coś innego, na szczęście znalazłem podobny przypadek w necie i jakoś wyszedłem, tacy fachowcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawa Re: Dermatolog Prywatnie Łódź IP: *.eranet.pl 06.01.09, 01:21 mnie jak swiezbilo, mlekiem i maslem smarowalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajac Re: Dermatolog Prywatnie Łódź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.09, 17:30 A mnie jak świerzbiło to dałem w pysk sąsiadowi. Tylko on był pod reką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Dermatolog Prywatnie Łódź IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.01.09, 13:57 Zawsze i wszedzie polecac bede Pania Doktor Anne Niewinowska-Lassota - trafilem do niej z jakimis dziwnymi zmianami na dloniach, ktore nie daly sie zaleczyc w ciagu prawie polrocznej kurcji w Medicover, gdzie tanszej masci niz 30 zl mi nie zapisywano, a skutek byl zaden. U Pani Doktor dostalem jakas polska masc za 3 zl z groszem (taaak! 3 zlote!) i pomoglo w ciagu niespelna 2 tygodni, dziwila sie po co mnie tyle czasu meczyli. Cen nie pamietam niestety, to bylo 2 czy 3 lata temu :( Zadzwon i zapytaj - 0605934381, przyjmuje na Kosciuszki 98 lok. 9 (budynek rog Kosciuszki i Pilsudskiego), na wizytowce mam dni przyjec: poniedzialek 18-20, sroda 18:30-19:30, czwartek 12-13:30, ale to moglo sie zminic przez lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: Dermatolog Prywatnie Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 20:49 Ja niestety tej pani nie moge polecić. Wyrządziła mi wielka krzywde. Usunęła mi znamie bez pobrania wycinka. Miejsce- głowa. Rana paprała mi sie przez pół roku ponieważ usunięta była złą techniką. Raz nawet z tego powodu trafiłam na pogotowie bo krwawienie było przeogomne. Pani doktor zbywała mnie przepisując maści i kremy które tylko pogarszały sytuacje. Mogła się za mnie nie zabierać jeśli nie wiedziała jak, najwidocznej pieniądze byly ważniejsze. Teraz jestem pod opieką lekarzy z przychodni przyszpitalnej koło stadionu ŁKS. Podsumowując: nie polecam, a wręcz OSTRZEGAM!!! Ta kobieta nie potrafi przyznać się do błędu, nawet nie chciała mi wydac karty kiedy dowiedziała się, że chce zmienić lekarza. Widocznie wiedziała, że spartaczyła robote :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Dermatolog Prywatnie Łódź IP: *.toya.net.pl 10.01.09, 22:09 Bardzo gorąco polecam dr.Urbana przyjmującego w niewielkiej prywatnej przychodni na ul. Siarczanej 11 na Dąbrowie. Cena wizyty: 30 złotych. Jest profesjonalistą w każdym calu - a odwiedziłam wielu dermatologów w tym mieście (również tych znanych i polecanych, którzy biorą i 80 złotych za wizytę a poprawy zupełnie nie było widać!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Dermatolog Prywatnie Łódź IP: *.tktelekom.pl 21.01.09, 22:57 ja polecam dermed filia na piotrowskiej p .prof.Olszewska tak wizyta kosztuje 140 zl + koszt podrozy ale warto siedzialam w gabinecie 1 godz.i coz po pierwszej wizycie cud fajna skora w czewie nie bardzo wiedzieli co jest i tak zwiedzialam 5 lekarzy poswiecila mi godz.i spytala co jest z naszym miastem nie tak ze tylu pacjetow przyjezdza do niej?ale ktory z naszych dermatologow poswieca tyle czasu pacjentowi skad moze wiedziec jaka jest nasza historia choroby wysypek itp.?jesli lekarz nie przeprowadzi wywiadu z pacjentem to nic nie poradzi jeszcze zle leki dopasuje.......najlepiecj zgonic na zly proszek i szarpnac 40zl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dermatolog Prywatnie Łódź IP: *.toya.net.pl 15.04.09, 22:55 Potwierdzam pani Olszewska to z pewnością kompetentny lekarz. Najpierw bada przyczynę trądziku potem zabiera się za leczenie, ale przynajmniej skuteczne. Naprawdę warto posiedzieć u niej te 2 godziny i mimo że miło się nie słucha jak wielu rzeczy Ci nie wolno jeść i jak musisz trzymać się leczenia, ale warto się zastosować i w końcu pozbyć problemu. Dermed, Łódź, Piotrkowska 48 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tonk Re: Dermatolog Prywatnie Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 23:31 ja polecam dr Beata Miekos-Zydek - bylem i jestem naprawde bardzo zadowolony, zna sie na rzeczy, na wizyte mozna sie umowic rowniez przez strone www.beatazydek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Dermatolog niepotrzebny IP: 94.254.188.* 09.06.09, 08:21 wystarczy że te świństwa z avonu odstawisz i samo minie po jakimś czasie Odpowiedz Link Zgłoś